![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
ja zmykam jak wroce to sie odezwe
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2102 |
Zadomowienie
|
A wiec zacznijmy od poczatku....
![]() Doroto - co do fryzjera - polecam z czystym sumieniem /tak jak Agata/- BOGNE we Wrzeszczu - ja chodzilam do samej Bogny - zawsze bylam zadowolona ![]() Bylam w Manhatanie - i niestety nie polecam tego fryzjera ![]() Tak mi sie przypomnialo, Dorotko, uwazaj na Bogne, jesli chodzi o grzywki - lubi ostre ciencia.Mi sciela grzywe na 2cm ![]() ![]() /Sama grzywka kosztuje 5zl/ Agato - To nic tylko smigaj do apteki po Fervex i na noc koniecznie wypij goracy napoj, rozcienczony w 1/2 szklance wody! Na mnie zawsze dziala. A co do Pudelka - hmmm no nie dziw, ze czytasz, w koncu takie plotkary jak my, musza o wszystkim wiedziec ![]() A tak na serio, to uwielbiam rano usiasc z kawka przy kompie i popijajac czytac te ploty ze swiata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agnieszko - trzymaj sie ![]()
#2103 |
Wtajemniczenie
|
hhihi asiu czasami mam beke z tych plotek, jakie ludzie maja problemy
![]() ![]() ![]() co do bogny to ja z calego serca polecam wiesie, nic wlasciwie nie musialam mowic a ona wiedziala jaka chce fryzure i jaka jest najlepsza dla moich wlosow...bogna teraz urodzila to pewnie nie bedzie teraz aktywna w pracy, no i trzeba napisac ze sciecie z myciem i modelowaniem to koszt 50 zl, nie wiem co dorotko chcesz sobie zrobic, ale idz-tam jest cennik, wszystko ladnie opisane ![]()
#2104 |
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny, wiedziałm że mogę na was liczyć, wiecie chyba pójde do Bogny ale zapisze sie do Wiesi
![]() ![]() ![]() ![]() Agatko pod kocyk z herbatką i do łóżka albo owiń się kocem na krześle i wizazuj ![]()
#2105 |
Rozeznanie
|
Heloł moje drogie panie
![]() Na wstępie odrazu mówie, że prosze mi tu z francuzkim nie wyjezdzać, bo był to(zaraz po polskim ;P) najgorszy czas jaki spędziłam w liceum ![]() Mało mam ostatnio czasu ![]() ![]() ![]() ![]() Agata ja też chora ![]() ![]() Dorota Jak już sie zdecydujesz to opisuj szybko wrazenia. Ja też musze się do fryzjera wybrać,ale po ostatnich przejściach poprostu się boje ![]() Lece teraz na Kulture, bo dziś z TŻ wybieramy się na Samotność i musze poczytać czy warto ![]() Całusyy dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zadomowienie
|
Dorotko, koniecznie daj fotke jak wrocisz od Wiesi.Ja tez napewno wkleje, jak bede po - jednak nastapi to dopiero w grudniu /chyba/
Agatko - nie wiedzialam, ze Bogna w ciazy byla ![]() ![]() Wklejam fotke mojej grzywki - wtedy bylam poraz pierwszy w Bogny, wiec grzywka jest w miare dluga, jak na moje standardy ![]() ![]() Obcielam twarz, bo to zdjecie legitymacyjne, a wiecie jakie te zdjecia wychodza ![]() ![]() P.S Widze, ze niegdlugo cale pomorze bedzie chore. Aniu, ty tez powinnas pocic sie w lozku ![]() P.S2 smiesznie sie patrzy na kawalek swojej glowy ![]() ![]() ![]()
#2107 |
Wtajemniczenie
|
dorotko ja ci powiem, ze mam chyba podobne wlosy do ciebie...grube i falowane, ale sa za ciezkie zeby sie krecic..a wiesia mi je przerzedzila, zeby byly lzejsze i latwiej sie skrecaly...od razu jak mi lekko na glowie bylo...no swietne uczucie, przewaznie w tym moim kwidzynkowie mnie zle scinali, bo chcialam mniej wlosow a efekt byl taki, ze wizualnie mialam ich wiecej....bleee....juz teraz znowu mam dlugie wlosy i duzo ich jest, wiec powoli mysle o wizycie u fryzjera, ale boje sie isc u mnie, bo nie ma dobrych fryzjerow...
![]() ![]()
#2108 |
Zakorzenienie
|
witajcie dziewuszki
![]() ja juz wrócilam ![]() Niestety z szefem dzis nie rozmawiałam bo był bbbaaardzo wkurzony była dzis kontrola z karajowej rady radiofoni i telewizji w wypozyczalni a on ni opłaca abonametu bo w sumie niema telewizji tylko puszcza DVD ale dzis dziewczyna miała właczone radio i akurat wtedy te kobiety przyszły i spisały protokuł kazały zadzonic z numerem licencji w 3 dni a jak nie do szef dostania kare za to ze nie opłaca abonametu i teraz kicha bo on nie płaci jak dzwoniłam do niego to az sie gotował ze wsciekłosci ![]() No ładnie W pracy dzis jakos szło ![]() ![]() Ja juz TZecikem byłam u dentysty miaąłm isc puzniej ale ze nie szłam z do szefa do podeszłam predzej i akurat nie było ludzi i dentystka załorzyłą mi lekarstwo i teraz ide w sobote ![]() Widze dziewczyny ze wy tu rozmowki o fryzjerach urzadzacie ![]() sumie tez miała bym ochote cos zrobic mysle o balejazyku ![]() Dorota jak bedziesz po wizycie koniecznie sie zaprezentuj ![]() Ehhh Agata koniecznie szbko sie kuruj bo taka ładna pogoda ![]() Aniu a ty sie kuruj a nie biegaj po Kinach z tego co słyszałam film bardzo fajny ![]() heh Asiu fajna ta twoja fryzurka ja jakos siebie bym w takiej nie widziała moze to daletgo ze mam cieniutkie włoski ![]() Buziaczki
![]() |
#2109 |
Zadomowienie
|
Hej
No Aga, to az strach pomyslec jaka wysoka bedzie ta kara - wspolczuje. Z tego co slyszalam oplaty nie sa wysokie "za radio", ze tak powiem, wiec dziwie sie, ze wypozyczalnia nie placila tego abonamentu. No coz, Aga, moze to jakis znak ze trzeba jeszcze poczekac z rozmowa. Ehh juz nie chce nic radzic, bo ostatnio moja intuicja zawodzi i bardzo zle sie u mnie dzieje, az nie chce mi sie pisac. Co do wlosow - to zdjecie jest bardzo stare -ma 2lata / a grzywa mi odrosla i zaslania mi oczy/ a wlosy tez mam bardzo cienkie i delikatne i takie oklapniete ![]() Uciekam, nie moge sie na niczym skoncentrowac...Nawet wizazowac nie daje rady. Trzymajcie sie babki Pa pa
#2110 |
Zakorzenienie
|
Wróciła córa marnotrawna
![]() Troche mnie tu nie było... ale mysle, ze nadgonie. Zawsze bylam zdolna bestia ![]() Co tam u Was, Dziewuchy? Pogoda sie troche popsula, nieprawdaż?
#2111 |
Wtajemniczenie
|
witam ponownie ahinsa
![]() ![]() a ja sie wkiurzylam...zaplanowalam sobie seansik przed tv i pod kocykiem a oni mi zamiast "jestes moim zyciem" puscili mecze...i dopiero o 20 zasiade do m jak milosc, potem na wspolnej i magda m.. ![]() ![]()
#2112 |
Zakorzenienie
|
witam wieczorkiem
![]() a co tu tak pusciutko wszystcy spia?? ja juz po maratonie filmowym ![]() ![]() ![]() widze wielki powrot ahinsy witamy i zapraszamy czesciej Agata a tobie nic sie nie polepszyło ze zdrówkiem ?? wez moze Gripeks i cały dzien jutro polez w łózeczku ![]() Asiu wypozyczalnia nie płaci za radio bo sie go nie słucha wcale znaczy moze czasami ale bardzo zadko ale na zaplaeczu (a tak to mozna) a ta dziewczyna sobie zrobiła głosniej i postawiła na wypozyczalni tam gdzie sie klienci przewijaja a za to trzeba juz płacic a akurat miała takiego pecha ![]() oki zmykam powizazowac ![]()
![]() |
#2113 |
Wtajemniczenie
|
ech za bardzo pochwalilam sie pogoda, bo niedawno przeszla mega burza ze az kablowke mi zabralo...oczywiscie jak leciala magda m. przeciez to normalne
![]() ![]() ![]() ![]()
#2114 |
Zakorzenienie
|
heh ale sie zapatrzyłam (na te obrazy jak je maluja uwielbiam to)w watku "Niesamowity obraz - spray art
![]() naprawde polecam i to wcale nie reklama ![]() ![]() Agata to zeczywiscie chamy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2115 |
Wtajemniczenie
|
hhii aga widzialam ten watek
![]() ja juz popijam coldrex i sie zegnam ![]() ![]()
#2116 |
Zakorzenienie
|
Ja tez juz po malutku zmykam spiaca jestem
![]() zycze słodkich snow buziol do podusi ![]() ps. załanczam Kubusia Puchatka ![]() ![]()
![]() |
#2117 |
Rozeznanie
|
Właśnie wróciłam do domku
![]() ![]() Kurcze z tym abonamentem Aga to faktycznie przechlapane będzie miał szef i pewnie na żadne sensowne rozmowy nie będzie miał ochoty ![]() A teraz UWAGA chwale się ![]() ![]() ![]() Biedaczek, żeby mi zrobić niespodziewajke na urodziny wstał o 4 rano i na giełde kwiatową pojechał. Sam potem ułożył bukiet i chodzi cały dzień dumny jak paw ![]() Póki co lece spać dobranoc dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zadomowienie
|
Czesc...
Aniu, czyli mialas wczoraj urodzinki? Wszystkiego NAJ NAJ ![]() Bukiecik przepiekny, TZ jest bardzo utalentowany, nic tylko pogratulowac. Co do pogody hi hi, smiac mi sie chce, bo widze, ze na serio jak w Polsce zimno to u mnie cieplo i odwrotnie ![]() Kurde, nie mam za duzo czasu, wiec zmykam...Zajrze oczywiscie pozniej do was Buziaki, milego dnia ![]()
#2119 |
Zakorzenienie
|
Ale zemnie sierota a jeszcze wczoraj o tym myslaąłm bo widziałam ze masz urodzinki ale juz szybciutko nadrabiam a wiec
Aniu wszystkiego naj ![]() ![]() Zycze Ci pieknych, cudownych dni, cudownych pragnien, cudownych chwil, gwiazd w Twoich rekach i perelek w snach ... i kwiatuszek dla ciebie ![]() Ps. Piekne te kwiatki od Tzecika ![]() Ja juz na nogach zaraz ide cos szybciutko zjesc i sie zbieram ![]() ![]() ![]() eeeh a w tej niepewnosci musze do 15 wytrzymac ![]() ![]()
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten piekny (juz chyba nie) poranek.
Moze raczej przedpoludnie ![]() Pogoda wysmienita, glowe mam mokrą, jajko mi sie gotuje, siedze w szlafroku i czekam az mi kawa wystygnie ![]() To tak w telegraficznym skrocie co u mnie. Pozdrawiam Pomorzanki ![]() Aga, Agata - dzieki za to, ze na mię nie nakrzyczalyscie ![]() ![]()
#2121 |
Rozeznanie
|
Dziekuje dziewczynki
![]() Pogoda to się już u nas zepsuła ![]() ![]() ![]() Ide zaraz jakieś fajne śniadanko zjeść i będe szukać przepisu na obiad. Miłego dnia pomorzanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() u mnie raz pochmurno raz sliczne slonce ![]() ahinsa hehe nastepnym razem jak zginiesz na tak dlugo to bedzie ochrzan ![]() a moja choroba chyba sie w koncu ode mnie odczepia, dzis juz prawie nie mam kataru, gardlo nie boli i lepiej sie czuje, wiec mysle, ze juz jutro bedzie rewelacja ![]() ![]() aha i aniu wszystkie naj..spoznione ale szczere ![]()
#2123 |
Rozeznanie
|
no tak od Ciebie się odczepiła a do mnie przyszła
![]() Wpadłam na chwilke aby się przywitać i już zmykam papatki ![]() Aniu równiez dołączam się do spóźnionych zyczeń ![]()
#2124 |
Zadomowienie
|
Helloooo
A tu cisza jak w kościole ![]() Kurde, u mnie teraz mnóstwo zmian, także taka jakaś zamyślona chodzę i nie mogę znaleźć miejsca. Jutro idę na rozmowę w sprawie pracy - kiedyś pisałam wam o pracy w restauracji - to ten sam szef, ale praca ma być u niego w domu. Jakieś tam pierdoły - dom i dzieciaki . Nie wiem czy się cieszyć czy plakać ![]() ![]() Wolałam restaurację, bo jakoś tak luźniej mi się zdaje. Ehhh Boję się ![]()
#2125 |
Zakorzenienie
|
witam kobitki
![]() ja juz po pracy musze przyznac ze dzis było jakos lepiej sama niewiem czemu z szefem nie rozmawiałam ale byłos jakos przyjemniej sama niewiem czemu heh moze dlatego ze dzis z dzieczynami rozmawiałysmy o czyms czego one nie wiedziały ![]() ![]() Tak ze dzionek zaczoł sie milo az tu nagle ![]() ![]() ![]() ![]() Agata ciesze sie ze chociaz u ciebie ze zdrowkiem lepiej ![]() Ahinsa nie krzyczałysmy ale tak jak wpomniała agata nastepnym razem nie unikniesz ochrzanu ![]() Aniu nie tylko u ciebie czuc jesien ja dzis juz ubraąłm sweterek i marynarke bo zimno było ![]() Asia niemartw sie rozmowa bedzie oki poradzisz sobie glowa do gory powiedz kiedy ta rozmowa a bede trzymac kciuki ![]()
![]() |
#2126 |
Zadomowienie
|
Aguś Nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze
![]() Asia no nie wiem czuy praca w restauracji jest luźniejsza niż w domu...własnie może być wręcz przeciwnie - w domu większy spokój, w restauracji cały czas bycie w biegu...no ale ja się nie znam, tak tylko sobie tutaj hipotetycznie mówię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
eehhh niewiem ja od 3 lat zawsze na jesien mam kłopty z jajnikami
![]() ![]() Edit: eh zrobiłam sobie bułke i przegryze cos moze to od tego ze dzis mało jadłam Marysiu a czemy ty tak zadko nas odwiedzasz kiedys czesciej wpadałas ??? ![]()
![]() |
#2128 |
Wtajemniczenie
|
agus a jak tam ta tajemnicza TZta? mieliscie cos po twojej pracy zrobic? i jak?
#2129 |
Zakorzenienie
|
heh ja juz po jedzonku odrazu lepiej
na smierc zapomniałam ![]() heh Tzecik chce mi kupic pierscionek na rocznice ![]() ![]() ![]() Odrazu mówie ze to nie zareczynowy ale taki na rocznice w dowod miłosci i wdziecznosci ![]() heh i chce jeszcze jakas dedykacje wygrawerowac ![]() A teraz wszystcy beda myslec ze to zareczynowy ![]() ![]() ps. załacze kilka takich pierscioneczkow co podobnych widziałam dzis i przyznam ze bardzo mi sie spodobały ![]()
Edytowane przez aga21087 Czas edycji: 2006-09-20 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
uuuuuuu cicho i pusto
![]() kobitki gdzie was wywiało ![]() Ja juz powoli sie zbieram zmeczona jestem i cos sie zle czuje ![]() Jutro do pracy a potem mam zaplanowane porzadki i przestawianie w pokuj czas na zmiany ![]() ![]() ![]() ![]() tak sobie mysle a moze do Ikei pojade tam zawsze znajde jakas inspirajce ![]() oki ja brykam zycze dobrej nocki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.