![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
heh ja juz jestem w sumie to juz dawno przyjechałam ale sobie odpoczywalama na kanapie
![]() kupiłam sobie lampe(zyrandol) do pokoju ![]() ![]() ![]() i widzialam sliczne firanki a jak upiete byly cudenko az zachorowałam na nie poprostu teraz bede snic o nich az sobie takich nie kupie ![]() ![]() Byłam tez na lodach w Ikei ![]() heh Asiu ja tez najbardziej uwielbiam te pierdołki do pokoju ![]() zapisze sobie ciebie i jak wypatrze na Kurniku to sie odezwe ![]() Agata ciebie tez zapisalam heh jak ja dano juz nie grałam w warcaby i domino wiec ruszam na kurnik slodkich snow ![]()
![]() |
#2192 |
Wtajemniczenie
|
asie zapisalam ale ciebie aga to nie wiem, bo jak zapisuje to pokazuje, ze nie ma w ogole takiej osoby..na pewno masz taki nick?
#2193 |
Rozeznanie
|
halo halo
![]() własnie wstałam i znowu okupuje kompa ![]() ![]() Aga koniecznie wklej zakupy z Ikei, bardo mi sie podobaja te pierdółki do wystroju, może jak przyjade to zahaczę o cos nowego do naszego mieszkanka ![]() Kurnik mówicie??!! no to ja tam zaraz zajrzę, kiedyś przypadkiem weszłam na tąe stronę ale raczej nie grałam, warto zacząć ![]() Miłego dnia dziewczyny
#2194 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() neska jesli chodzi o kurnik to jak lubisz grac w karty albo inne popularne gry typu domino albo chinczyk, szachy, warcaby, mlynek...duuuzo tego jest....to spoko mozesz sobie pokurnikowac ![]() ![]()
#2195 |
Wtajemniczenie
|
no dziewuszki gdzie wy sie dzis podziewacie? co to ma znaczyc?
#2196 |
Zakorzenienie
|
eellll kobitki ja juz po pracy
wlasnie czekam na tate bo ma mi lampe zamontowac ![]() a co tu taka cisza??? heh Agata ja wczoraj probowałam nick zmienioc heh i tak zmienilam ze teraz mi sie nic nie chce otworzy jeszcze raz sie zaloguje na kurniczku i dam znac ps wklejam zdjatko lampy i doniczki( juz z kwiatkiem)
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
kobitki a zdecydowała sie ktoras z was jechac na te targi do Gdanska w sobote albo niedziele
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2198 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ja jestem wymeczona bo dzis stepy byly na aerobiku i umieram ![]() ![]() ja z tymi targami to nie wiem, bo jade do gdanska w piatek na impreze do kolezanki i nie wiem jak bede sie czula w sobote, pewnie nie bede sie czula ![]() ![]()
#2199 |
Zakorzenienie
|
Agata eehhh tam odrazu majatek tyle co potrzebne bedzie
ja wlasnie ogladała Majewskiego uwielbiam te rozmowy w tłoku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2200 |
Zadomowienie
|
Hello kobity!
Padam na twarz...Wczoraj pojechalam pomoc znajomemu w przeprowadzce - mialam poprzenosic kilka ******* do auta i czesc. Okazalo sie jednak, ze te kilka ******* zajelo duzy samochod dostawczy - nosilam rzeczy od godz 11 - 22, z 3pietra! Doslownie nie czuje rak! Dlaczego zawsze musze sie wkopac w takie sytuacje? ![]() Dzis jade z TZ do Frankfurtu zawiezc te meble. Ciesze sie, bo troche zarobi moj ukochany dzieki temu. Boje sie tylko, bo moj TZ nigdy nie jechal dostawczym autem, a teraz mamy tyle km jechac ![]() Bede spowrotem chyba w czwartek,wiec prosze sie nie rozpisywac! Oki, ide spakowac kilka rzeczy i w droge - jej, tak srednio mi sie chce, ale przeciez nie puszcze TZ samego! ![]() Milego dnia ![]()
#2201 |
Wtajemniczenie
|
ojejku asiu jak mozesz tak nas opuscic?
![]() ![]()
#2202 |
Wtajemniczenie
|
no dziewuszki...co to ma byc za absencja? ha?
#2203 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja juz po pracy i zmeczona połozylam sie odpoczac ale teraz juz sie melduje byłam dzis w lumpiku kupiłam sobie dzinsy i bluze taka niebieska ![]() ![]() Jutro robie u siebie w solarium pazurki ![]() ![]() Oj Asiu bediedactwo to sie nadzwigałas ![]() ![]() czekam az wrócisz i opowiesz jak tam bylo ![]() Agata a co tam u ciebie kiedy zaczynasz szkole ???
![]() |
#2204 |
Wtajemniczenie
|
od 4 pazdziernika chyba
![]() ![]() ![]()
#2205 |
Wtajemniczenie
|
ooooj chyba sie pogniewamy dziewuszki....wchdoze rano zadnej wiadomosci, a mi sie nie chcialo nic pisac...mowie pozniej pewnie bede miala cos do poczytania...a tu bach, wchodze pozniej (czyli teraz :d) a tu dalej pustka...coz to ma znaczyc? asia jest usprawiedliwioona bo jej nie ma...
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
witam ![]() ja tylko na momecik bo strasznie internet mi dzis chodzi i co chwila go niema wlasnie czekam na psiapsiółke bo przyjechala juz z tej pracy z Chałup i teraz musimy poplotkowac 9nadrobic cały czas) pazurkow sobie nie zrobilam bo dzis cały czas pradu nie bylo w pracy i duu....tak ze dopiero jutro zaprezentuje ![]() ehhh pustki tu jak niewiem co sie dzieje dziewczyny??? odzywac sie bo lanie bedzie ![]() pozdrówki i buziak ![]()
![]() |
#2207 |
Wtajemniczenie
|
och ale sie dzis na stepach wypocilam..juz mowilam kiedys ze nie lubie stepow? strasznie meczace cholery
![]()
#2208 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam wieczorkiem ![]() Marysia ja tez wybieram sie w niedziele ![]() ![]() Heh Agata ja chyba tez bym za stepami nie przepadała strasznie meczace sa ![]() ja własnie odprowadzilam psiapsiółke ale sie nagadałysmy spiłysmy po 2 Gingerki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zmykam sobie zjesc kolacyjke buziol ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Wtajemniczenie
|
ech aga nic mi o komarach nie mow!!!! wczoraj w nocy jeden mnie tak pogryzl ze ojejku, on juz od kilki dni w moim pokoju sie gdzies chowa, pare dni bylo cicho a wczoraj chyba zglodnial i na lowy wyruszyl...ale jaki skubaniec bo koldre mi wlatywal nawet...zboczuch jakis
![]() ![]() ide chyba spac...
#2211 |
Zakorzenienie
|
eehhh powiem bo ua tez miałam ciezka noc z komarem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz widziałam ze znowu jakis po pokoju lata szukam szukam i nigdzie go niema znowu mnie w nocy pogryzie niech to jasna cholerka trafi ![]() ![]() tak ze zanim zasne to chyba caly pokój przetrzasne w poszukiwaniu komara
![]() |
#2212 |
Zadomowienie
|
Aga chętnie pojadę z Tobą
![]() A co do komarów to ja nie mam w nocy problemu bo mam w oknie zamontowaną taką specjalną siatkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() dzis chyba asia wraca...no i bardzo dobrze, chociaz ktos bedzie pisal ![]() ![]()
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() heh moja mama tez ma ta siatke w pokoju u siebie ale umnie to sie tak nie da bo mam okno od ulicy i tak troche glupio ![]() Agata jak to ktos przeciez ja codziennie pisze ![]() ![]() eehhhhh kiepski dzien dzis mam pol nocy nie spalam bo wypadła mi plaba i bolał mnie zab ![]() W pracy zrobiłam sobie pazurki i tak mi ta dziewczyna niektore skorki pocharatała ze myslalam ze ja na miejscu zatłuke( zartuje) ![]() ![]() eehhhh wszystko nie tak ale teraz usialam na wizazyk i sie troszke uspokoje niektore watki dzialaja namnie tak ze spory usmiech na twarzy wywoluja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
Znów zaczoł mnie bolec zab
![]() ![]() ![]() tutaj cisza jak w kosciele ![]() eee gdzie sie wszystcy podziewaja ![]() heh Agata pewnie na areobiku ![]() Asia w tracie ![]() o widze ze Marysia błaka sie po wizazyku ![]() ide po jakas tabletke do apteczki ![]()
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Ładnie ładnie 3 post pod rzad moj
![]() dziewuszki gdzie wy sie podziewacie macie juz weekend ??? ja zmykm ide na TVN ogladac film w sumie juz kiedys go ogladałam i wiem jak sie skonczy ale trudno nic innego niema w tv. ![]() buziaczki i dobrej nocy ![]() ![]() edit: Poluje na komara nie zasne puki szkubnca nie zatłuke edit2: Zatłukłam cwaniaka oj wiem agresywna jestem ale z komarami inaczej nie mozna strzelilam go jak mi koło monitora latał sam sie wkopalł
Edytowane przez aga21087 Czas edycji: 2006-09-28 o 21:58 Powód: juz po polowaniu :) |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Wtajemniczenie
|
noo ja jestem
![]() bylam na piwie z kolezankami wiec nie moglam sie odzywac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
witam z ranca
ja juz na nogach i zaraz pedze do pracy mam dzis na 10 a potem musze cos kupic TZecikowi na dzien chlopcow myslalam nad porfelikiem jego jest juz w oplakanym stanie tak ze ruszam na zkupy ![]() tak ze buzia na caly dzien i na rozpoczynajacy sie weekend ![]()
![]() |
#2219 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() a ja sie zegnam na caly weekend, bo wyjezdzam i nie wiem czy wroce w sobote czy w niedziele, wiec dziewczynki ladnie sie tu sprawowac ![]() baaaaj ![]()
#2220 |
Zadomowienie
|
Guten Tag!
![]() Wrocilam ![]() Nawet nie wiecie jak mi was barkowalo, myslalam ze bede miala duze zaleglosci a tu babeczki sie nie rozpisywaly...i dobrze ![]() Dzis juz wypoczeta bardziej jestem - w czasie calego wyjazdu, spalam tylko, w sumie 5 godz.-to byl naprawde meczacy wyjazd. Ale mowie wam, Frankfurt to doslownie miasto kobiet! ![]() Mnostwo sklepow! Fajnych sklepow! Na jednym deptaku byly az trzy H&My...Wszystkie mozliwe bajeranckie sklepy.W dodatku H&M niemiecki o wiele tanszy niz we Francji, wiec zaszalalam znowu - poprostu musialam ![]() Jedyny minus wyjazdu /oprocz wyczerpujacej jazdy/ byl taki, ze spalismy w biurze bez lazienki ![]() ![]() Ale przezylam i caly wyjazd wspominam bardzo sympatycznie ![]() Ale dosc o mnie ![]() Co tam slychac u was kochane moje pomorzanki?Tesknielam ![]() Boze, co uzaleznienie robi z czlowiekiem ![]() ![]() Widze, ze Agatka gdzies wybyla na weekendzik. Aga z Marysia kobinuja spotkanie - achhhhhh - chetnie bym sie do was dolaczyla ale.... Mam nadzieje, ze w grudniu wszystkie sie spotkamy i poplotkujemy przy piwku jak stare, dobre znajome ![]() Po przyjezdzie mam gore prania, wiec smigam do pralni przleozyc i rozwiesic pranie...a potem na pudelka i na kurnik i jeszcze powizazowac bede musiala...Achhh duzo dzis mam do nadrobienia ![]() Trzymajcie sie babeczki Do wieczorka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.