![]() |
#2281 |
Rozeznanie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Jejku.. Wchodze na wątek z kiepskim humorem, a tu same smuty
![]() Chyba jakiś ten październik nietrafiony jest ![]() W sumie nie ma za bardzo o czym pisać, bo byłby to kolejny smutny post.. Babami się Asiu nie przejmuj. To pewnie zazdrośnice są. Szkoda oczywiście, że się nie lubicie, ale to już nie Twoja wina. Zresztą ja też rozgadana nie jestem ![]() Gratuluje Aguś cierpliwości i wytrwałości z TZcikiem. Uzależnienie(jakiekolwiek ) to jedna z najgorszych rzeczy jakie mogą się człowiekowi przytrafić ![]() ![]() A Ty Agata ciesz się wolnościa. Jeszcze będziesz miała dosyć TŻtów ![]() Całusyy |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() EEehhhh pogoda jakas taka nie tega ![]() ![]() ![]() co sie dzieje wy tez tak macie kobitki??? ![]() Asiu u ciebie tez tak chłodno sie zrobiło????
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
zmykam robic jednak ten obiad
![]() jak bede miala internet to odezwe sie pozniej buziaki ![]()
![]() |
#2284 |
Wtajemniczenie
|
witam was pomorzanki
![]() ja dopiero teraz sie odzywam, bo rano wlaczylam kompa ale moj tata mowi.."jedziemy na dzialke skalniak rozbierac ![]() ![]() oj dziewczyny ale sie namachalam ..najpierw trzeba bylo wszystko powyrywac z tego skalniaka, kamienie pousuwac...a najgorsze byly takie kamienie otaczajace caly skalniak bo byly oooogrooomne i powbijane gleboko...ale ja zawzieta wszystko ladnie oczyscilam i te kamloty powykopywalam...ach sie naprawcowalam, a jakie piekne czarne paznokcie mialam...mimo ze w rekawiczkach robilach...ech ![]() teraz powoli zbieram sie do obierania ziemniaczkow i robienia mielonych ![]() ![]() noo to byla taka opowiesc zeby troche zmienic klimat na watku ...nie martwcie sie dziewczyny...trzeba sie usmiechac i zyc pelnia zycia ![]() aga powiem szczerze ze twoja historia jest jak z filmu ![]() ![]()
#2285 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, znacie jakiegos miłego pomorzanina peuci menskiej?
![]() Najlepiej z gda i okolic. [to NIE JEST ogloszenie matrymonialne, ot tak sie pytam... ![]()
#2286 |
Wtajemniczenie
|
heheh ahinsa ty tu zaraz tlumacz po co ci taki osobnik, bo my wscibskie babki jestemy
![]()
#2287 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny! U mnie wyszlo sloneczko zza chmurek, dzien zapowiada sie mily i spokojny, co mnie bardzo cieszy.Normalnie pragnie mi sie poleniuchowac ![]() Dzis wreszcie wraca moj ukochany ![]() ![]() Widze, ze wszystkie baby zajete wczoraj, bo ledwie cos tam pisaly ![]() Agus - faktycznie jakis len w tobie siedzi, bo ostatnio jak nic(!)zaniedbujesz nasz wateczek. Mam nadzieje, ze zabek nie boli ![]() ![]() Agatko - no to sie nalupalas tych skalniakow-heh lepsze to niz aerobik ![]() Ahinsa - no wlasnie, a po co ci taki osobnik, do jakich celow ma byc przeznaczony ![]() Mow, mow...My tu musimy wszystkie wszystko wiedziec ![]() ![]() Ania - Ty tez mialas smutny dzien? Nie martw sie ![]() Przesylam ci droga internetowa pozytywne fluidy...Powinno byc lepiej ![]()
#2288 |
Wtajemniczenie
|
hellooo
![]() asiu zebys wiedziala ze to lepsze niz aerobik...dzis mnie rece bola jakbym niezle cwiczyla z hantelkami ![]() w ogole zimno jakos, musze sie wziac prysznic a nie chce mi sie...ja zawsze z rana mam takiego lenia ze szok... ![]() milego dnia dziewczyny ![]()
#2289 |
Rozeznanie
|
Muszę pomyślec nad jakimś aerobikiem, nie chce mi się ćwiczyć przed kompem, mam kilka fajnych płyt z zestawami ale to nie to samo
![]() Miłego dnia dziewczynki, muszę wymyślić coś na obiadek ![]()
#2290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tak sobie kiedys marzylam, ze ja zamieszkam na Stogach /mialam mieszkac z dziadkiem kiedys, poniewaz chcialam chodzic do technikum poligraficznego w Gdansku Gl/ , to bede codziennie biegac od petli tramwajowej do plazy... Teraz sobie mysle, ze to mogloby byc niebezpieczne. Tez musze sie wziac z garsc i zaczac dzialac, bo ostatnio to ohhooohoo -zapuscilam sie na dobre ![]() ![]() Agata - bardzo dobrze, ze cie raczki bola - solidnie popracowalas... Jak chcesz sie pozbyc zakwasow/jesli sa to zakwasy a nie zmeczenie miesni/, to zmecz jeszcze raz rece / np hantelkami/ i pozniej pozadnie je rozciagnij, a potem goraca kompiel - pomoze napewno ![]() ![]() Dorota - i co w koncu jemy na obiad? ![]()
![]() |
#2291 |
Rozeznanie
|
Ta jemy jemy, właśnie zajadam się zupinką ryżową a zaraz lecę robić puding Nigelli, dziewczyny tak się nim zachwycają że się skusiła, ciekawe czy wyjdzie
![]() Co do biegania z pętli na plaże to powiem ci że ja z moim facetem tak się zbieramy na to od miesiąca ![]() ![]() Szkoda że nie mieszkasz na Stogach, bo byśmy pobiegały, niestety nikogo tu nie znam, troche kiepsko ![]()
#2292 |
Zakorzenienie
|
Bo ja moze jakąś bombe atomową wybijającą cnotny męski ród przeoczyłam
![]() W koncu 3 miechy mnie nie bylo, wszystko sie moglo stac ![]() Facet jest mi potrzebny do bycia facetem ![]() ![]() Odbija mi, wielkie sorry za to... ale moj maly mozdzek wymyslil, ze jesli chcialabym sobie znalezc jakiegos milego pana, to musialbybyc zajety ![]() No i co? ![]() Do badan mi potrzebny ![]() ![]() Breeedze.
#2293 |
Zadomowienie
|
A co tu taka ciesza???
![]() Ahinsa - tak wiec, doktor Asia stwierdza z cala pewnoscia, ze tobie kobito chlopa potrzeba! - ale nie odkrylam oczywiscie Ameryki. Pytanie tylko, po co Ci ten szblon faceta? Ja tam nigdy nie wyobrazalam sobie jaki ma byc ten jedyny...Bylo mi obojetne czy bedzie mial niebieskie czy piwne oczy, czy bedzie gruby czy chudy, czy bedzie wysoki czy niski... Tak to juz jest, ze jak sie szuka to trudno znalezc... Ale zycze ci powodzenia - gdzies jest napewno tak twoja druga polowa i spotkasz ja w najmniej oczekiwanym momencie... ![]() Dorotko - j'adore pierniki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2294 |
Wtajemniczenie
|
hehe pierniki tez lubie, szczegolnie takiego piernika pieczonego aaaach, zawsze na swieta robie i sie nim podniecam a potem sama musze jesc bo u mnie za bardzo nie przepadaja za tym ciachem
![]() ![]()
#2295 |
Zadomowienie
|
Witajcie, czesc i czolem....
![]() ![]() Ja dzis w lepszym humorku, bo wczoraj wrocil moj TZdo domu i wreszcie mam sie komu wygadac. Tak dlugo wczoraj gadalam, ze TZ zasnal zanim skonczylam mowic ![]() ![]() ![]() A co tam u Was? Hallloooooo! Jest tam kto??? Age chyba odcieli od swiata. Mam nadzieje, ze szybko jej tego neta przywroca. Agata - ja lubie na swieta robic malutkie pierniczki.Tylko, ze wychodza mi takie twarde i naprawde nikt nie ma na nie ochoty ![]() ![]() ![]() No coz tu wiecej pisac...to tak prawie jakbym sama do siebie gadala ![]() Dziolchy! Co tam sie z wami dzieje?
#2296 |
Rozeznanie
|
Halo halo jestem
![]() Ok to jesteśmy umówione na Stogowski piernik ![]() ![]() miłego dnia
#2297 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() a ja bylam u krawcowej zaniesc plaszzcz do zwezenia, bo kupilam w lumpku h&m za 15 zl ciut za szeroki ale wiecie..oplaca sie, za zwezenie 22 zl i mam plaszcz za 37 zl ![]() ![]() ![]() milkego dnia dziewczynki ![]()
#2298 |
Rozeznanie
|
Ja rozumiem jak najbardziej
![]() ![]()
#2299 |
Przyczajenie
|
Hey,
co do pierników, to nieźle mi narobiłyscie smaka.. tez uwielbiam pierniki.. i lubię równiez blok czekoladowy własnej roboty... i serniki ....ach czego ja nie lubie co tylko ma słodycz w sobie ![]() Achh i dziewczyny powiedzcie mi, gdzie sie zaopatrujecie w te fajne ciuszki, bo ja kompletnie nie wiem gdzie mogłabym sie wybrac na tanie, dobre zakupy... Poradzcie mi. Pozdrowienia na dzisiejszy pochmurny dzionek. Trzymajcie sie ciepło. |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Rozeznanie
|
Rozumiem że chodzi o lumpeksy? hmm więc ja w Gdańsku jeszcze nie znalazłam fajnego,dziewczyny z wątku ciuchlandowego polecają sklepy na Morenie, podobno są tam ciekawe, zajrzyj też na http://www.lumpeksy.pl/ i poszukaj w naszym województwie, też jest duzo adresów. papa
Ja sie zaopatruję gdy jadę do mojego rodzinnego domku, tam co drugi sklep to odzież angielska, więc jest w czym wybierać ![]()
#2301 |
Gość
|
![]()
Hej, hej...
Ja dziś też obiadek upichciłam - kostka z łososia, mm...żoładek zadowolony ![]() Za oknem buro i zimno...brrr, z szafy trzeba wyjąć coś ciepłego ![]() Wcinam pestki z dyni (mój tata hoduje dynie na działce a ja suszę pestki, a potem je pałaszuję) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neska, jak fajnie że jesteś ze Stogów!!! W marcu tego roku miałam okazję uczestniczyć w wystawie W Domu Sztuki. Może udało Ci się tam trafić przypadkiem? ![]() Pozdrowienia dla pomorzanek-wizażanek ![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Rozeznanie
|
Gosiu (tak wnioskuję po nicku) mieszkam na Stogach od niedawna bo od 21 lipca, wię nie widziałm Tej wystawy tak myślę aby zapisać się do Domu Sztuki tylko nie wiem jeszcze na jakie warsztaty. A jaka to była wystawa?
#2303 |
Zadomowienie
|
Witajcie
Ehh zmeczona na maxa jestem - dopiero wrocilam do domku, glodna jak smok, chyba zaraz klawiature polkne ![]() Agata - jejjjjj mozesz pisac do woli o lumpowych zdobyczach...Kocham takie tematy ![]() ![]() Pstryknij fotki swoich lowow! Kurcze, sluchajcie, normalnie nie moge sie skoncentrowac taka glodna jestem. Ide cos zjesc, odwiedze was pozniej ![]()
#2304 |
Rozeznanie
|
a ja juz mówię dobranoc
![]() ![]() Dziś mamy seans filmowy, bedziemy ogladać Władcę P. buziaczki pomorzanki ![]()
#2305 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() To zdaje się była wystawa MłODZI GRAFICY Z POLSKI I LITWY. Autorami większości prac byli uczniowie liceów, w tym z kilku plastycznych. Byli też uczestnicy warsztatów terapii zajęciowej. Ja brałam udział tak jakby indywidualnie. ![]() ![]() ![]() ![]() Neska, miłego oglądania Władcy Pierścieni Buziaki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2306 |
Wtajemniczenie
|
witam pozna pora
![]() neska kurcze mowisz ze na morenie lumpki? no jest jeden ktory znajdowal sie na przeciwko bloku w ktorym mieszkalam, ale powiem wam ze przez rok ani razu tam nie bylam ![]() ![]() z checia porobilabym fotki wszystkich moich zdobyczy lumpkowych ale nie mam cyfrowki, a aparat brata sie popsul..wiec kicha ![]() ok koncze...ide spac ![]()
#2307 |
Rozeznanie
|
Gosiu to jak coś to jestesmy umówione na przyszłość w CK
Agata lumpek na Morenie jest na Arctowskiego i gdzieś na Marusarzówny - niestety nic mi to nie mówi, ale SarahMoon tam właśnie zdobyła fajne rzeczy ![]() ![]() Ajj zapomniałam się przywitać ![]() ![]() Miłego dnia, odezwę sie potem, muszę jeszcze jechać dziś do centrum, pozostawiać swoje CV ![]()
#2308 |
Zadomowienie
|
Witajcie
Ja od 9 na nogach ![]() No to, Dorota - powodzenia w skladaniu CV - moze tym razem cos sie trafi ![]() Agata - a w telefonie nie masz aparatu? ![]() Gosia - jestes grafikiem? ![]() ![]() ![]() Zycze wam milego, owocnego dnia ![]()
#2309 | |
Gość
|
![]() Cytat:
Asiu, amatorsko zajmuję się grafiką. To moja pasja. ![]() ![]() A studiuję zupełnie coś innego, tj. farmację. Dorota, dużo szczęścia w składaniu CV. ![]() ![]() Miłego dzionka, zapaowiada się słonecznie... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2310 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() neska na marusarzowny to wlasnie ten na przeciwko ktorego mieszkalam ![]() ![]() asiu nie mam w tel aparatu, ten moj telefon to staruch jest, jak aparaty dopiero nieeeeesmialo wchodzily do telefonow jako akcesoria a nie wbudowane, tak tego telefonu nie znosze a mecze sie z nim 3 lata i jeszcze rok musze pomeczyc bo mi nie wymienia wczesniej ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.