![]() |
#2311 |
Rozeznanie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
uff ale się nachodziłam, zostawiłam kilka podań w Madissonie, resztę, te bardziej ambitne, powysyłam mailem
![]() Gosiu a nie wiesz czy te grafiki mozna jeszcze obejrzeć? może jest całoroczna wystawa, hmm czasem tam chodzę ale nic nie widziałam Agatko ten na Arctowskiego chwali sobie SarahMoon, ja dziś byłam za Motławą ale nic ciekawego nie znalazłam ok, lecę gotować obiadek, papa
#2312 |
Zadomowienie
|
Hej wam
![]() ![]() ![]() ![]() Ale zanim...to opowiem wam co mnie i TŻta wczoraj spotkało. Otóż będą chwilowo w posiadaniu kilku groszy, postanowiliśmy sobie potańczyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po prostu ręce opadają... Żeby nie było...nie bylismy w żadnych dresach itp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja oczywiście rozumiem, że nie pasowaliśmy do tego miejsca ze względu na nasz ubiór... ![]() ![]() To może sie wam wydawać smieszne, że z powodu takiej głupoty wysmarowałam takiego długiego posta ![]() ![]() Ehhh.... trudno sie mówi, najwyraźniej zostaje nam z TŻ spędzanie czasu w swoim własnym "wieśniackim" towarzystwie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Rozeznanie
|
Dla mnie to również bez sensu, powiem Ci, że miałam podobną sytuację, jeszcze nie mieszkałam w Gdańsku, ale akurat przyjechałam do mojego TŻ. Razem ze znajomymi chcieliśmy sie napić w piwka,nie chciało nam sie zbytnio chodzić więc weszliśmy do pierwszego na swej drodze, do Celticpub. Niestety nas nie wpuszczono (chociaż bylismy pierwszymi klientami!!!) a tylko dlatego iż kolega miał sweter z kapturem!!! rozumiem, gdyby to była bluza z jakimiś napisami ale ten sweter był nawet elegancki, że tak powiem. Coś takiego, pierwszy raz się spotkałam z taka selekcją. Ale widać nie tylko Ja
![]()
#2314 |
Zakorzenienie
|
jestem witam wszustkie po długiej abstyencji wizazowej
![]() ![]() nareszcie ma neta to straszne tyle dni go nie miec ![]() musze wszystko nadrobic i poczytac ![]() ale teraz tak tylko sie melduje bo jestem w trakcie przygotowan wlasnie szykuje sie do wyjscia z TZecikiem na nasza rocznicowa kolacje ![]() ![]() tak ze jutro dopiero napisze co i ja buziki milego wieczoru dziewczyny ![]()
![]() |
#2315 |
Wtajemniczenie
|
heheh aisne..ten klub zwie sie ELYPSA
![]() ![]() ![]() ![]() aga witaj ponownie ![]() ![]()
#2316 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Wtajemniczenie
|
hehe na swietojanskiej w tych budach sa dobre zapiekanki
![]() trzeba bylo jeszcze luknac w te lokale od pokladu w strone morza ![]() ale chociaz dobrze ze najedliscie sie, zawsze cos ![]() ![]() obejrzalam bridget jones hehe sie nasmialam...haslo na dzis "ja tez znajde swojego marka" ![]() dobranoc ![]()
#2318 |
Zakorzenienie
|
dziendobry ![]() Dla mnie dobry jak najbardziej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miło spedzilismy nasz 2 rocznice heh to juz 2 latka jak ten czas szybko mija ![]() ![]() ![]() ![]() Poczytalam posciki i juz jestem na bierzaco ![]() ![]() Co do pierniczkow Asia Agata i Dorota ja tez bardzo lubie wiec zglasza sie kolejny amator pierniczkow najbardziej lubie te co TZecik piecze ostatnio nawet jak bylam z mama w Ikei to kupiłam foremeczki do pierników tylko musze od TZecika wziasc przepis na nie i bede piekla oczywiscie najfajniejsza zabawa bedzie przy wycinaniu pierniczków foremka ![]() A co do lumpikow kobitki ja mam takie swoje 2 ulubione ![]() ![]() Co do tych 2 lumpikow sa one w Rumi na Dabrowskiego Jeden taki duzy a drugi maly SZwajcarski ciucholand . ten jeden jest ogromny ![]() ![]() mozna tam kupic wszystko ciuszki butki apasztki firanki zaslony koldry pluszaki nawet i inne cudenka ostatnio kupiłam tak stara lampke nocna z 20 lat to ona ma ale jaka sliczna i za 3 zl ![]() Marysia heh z ta historia twoja to podobnie moj TZecik miał był u niego ostatnio kuzyn z dziewczyna i pojechali do Gdyni wlasnie tam i ochroniarze tez ich nie chcieli wpuscic twierdzili ze sa nie odpowiednio ubrani a ten drugi jak spojrzał na ta dziewczyne to zarzucił ze nie pasuje do towarzystwa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2319 |
Wtajemniczenie
|
witam w niedziele
![]() aga ten twoj lumpik CTO to wlasnie jeden z sieci, ktory mam u siebie i zawsze w nim robie zakupy, zreszta pisalam to juz wielokrotnie ze to ten i ze w soboty 50 % taniej ![]() ![]() ![]() a dzis nie mam zadnego planu dnia, pewnie moj brat z rodzinka na obiad przyjda i dzien jakos zleci ![]() przyjemnej i spokojnej niedzieli ![]()
#2320 |
Zakorzenienie
|
Agata pamietam pisałas juz nie raz
![]() ![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli choc jak widac deszczowej ![]() ja zmykam zaraz na obiadek a potem jade do szkoły ![]() ![]()
![]() |
#2321 |
Zadomowienie
|
Witajcie,
Ja na chwile wpadlam, bo jestem z rana w nienajlepszym nastroju. Moj TZ znowu musial wyjechac do pracy na 3-4dni ![]() ![]() ![]() Nie wiem jeszcze co bede dzis robic, pewnie zaraz poloze sie spac, choc z drugiej strony szkoda mi takiej ladnej, slonecznej niedzieli.
#2322 |
Zadomowienie
|
Oj Aguś tez byłam kiedyś w tamtej knajpce, niestety nie z TŻtem, tylko z rodzicami i bratem
![]() ![]() ![]() ![]() Ja za to jadę dzisiaj z całą rodziną na obiad do chińskiej knajpki w Gdyni ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
Marysia owszem jedzonko nie jest drogie tylko to winko cale butelki od 40-50 zł a za lampeczke i to malutka 6 zl
![]() heh zazdroszcze obiadku w tej knajpce byłam i maja pycha jedzonko i zycze zmacznego ja swój obiadek wlasnie szamam ![]() ![]() o juz ![]() ![]() Oj Asiu ty to masz z tym swojim TZEcikiem ![]() ![]() głowka do gory to jeszcze tylko troche tak i wrocicie tu na stare sieci ![]()
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
heh zapomniła bym Marysia sliczny avatorek
![]()
![]() |
#2325 |
Przyczajenie
|
Witam w deszczowy dzionek,
oj dziewczyny co za grzechy.. wstałam dziś dopiero koło południa, zjadłam juz sniadanko czytając w międzyczasie Wasze wiadomości.. a teraz popijam kawusie w ulubionej żółtej filiżaneczce. Nawet nie patrze na zegarek ![]() Asine tak to juz niestety teraz bywa, że w clubach jest selekcja i wybieraja sobie towarzystwo jakie ma sie bawić. Byłam tylko raz w tym clubie Elypsa i to jeszcze na początku, gdy nie był on tak znany i gdy nie bawiły się tam tylko panie w kusych spódniczkach ... teraz to nie wiem jak to wygląda, ale z tego co słyszałam to jest niezłe lansowanie w tym clubie ... ![]() Asiu nie martw się, że TŻ wyjechał.. takie wyjazdy zbliżają... tak mi sie przynajmniej wydaje, jest ciężko to fakt... ale jak to mówią: po burzy zawsze wychodzi słońce !! Mój TŻcik wrócił do Londynu do pracy i przyjedzie dopiero na świeta Bożego Narodzenia, nie będę widzieć się z nim prawie 3 miesiące.. to cud, że na świeta będzie w domku. Pracuje w sklepie i w czasie świąt nie można sobie wziąść urlopu.. Jest mi ciężko bez niego, ale nawet nie wiecie jak sie cieszę na te święta.. Żyję tylko myslą, że znowu bedziemy mogli spędzić ze soba troszke czasu .... no i planujemy w świeta się oficjalnie zaręczyć. Aga w La Viecie jest bardzo dobre jedzonko..och pyszne. Lubie tam chodzic na kawusie z karmelem i na zupke pomidorowa z pieczarkami... Jest sympatycznie i napewno udany lokal na rocznicowo-zaręczynową kolacje ![]() ![]() Ach i Aga znam te 2 lumpiki: ten na Władysława i ten szwajcarski (on jest świetny) tylko, że nie mam z kim chodzic do niego. mieszkam w Gdyni i nigdy nie chce mi się jechać samej aż do Rumi ... Qrcze, może mogłybysmy sie kiedys wybrać do niego razem ![]() Achhaa i jesszcze jedno info: knajpka Dwa Światy na skwerze, koło Zielonej Tawerny.. byłam tam ostatnio z koleżankami ze studiow na kawusi w ciągu dnia i była pyszna... oj pyszna bardzo . Wszystkim dziewczynom smakowała. Życzę miłego dnia, choc za oknem jest tragednia... Buziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Wtajemniczenie
|
ooo ciesze sie, ze nie tylko mi sie dwa swiaty podobaly
![]() ![]()
#2327 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2328 |
Przyczajenie
|
Briget jest najlepsza!! Wczoraj pierszy raz ogladałam cos w naszej telewizji od przyjazdu i powiem szczerze, nie było aż tak dużo reklam...a może były, tylko ja ciągle w reklamach to herbatka, to komputer ... i tak biiegałam od pokoju do pokoju, bo u sibie nie mam tv, niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zadomowienie
|
Ehh ale sie wyspalam, od razu lepiej sie czuje
![]() Marysiu, tak co do tych klubow - mi sie rowniez zdarzylo we Francji, kiedy ja z TZ chcielismy wejsc cos zjesc do restauracji. Niestety niewpuscili nas poniewaz bylismy nie ladnie ubrani ![]() Teraz sie z tego smieje, ale powiem Ci ze w takim momencie wcale nie bylo mi do smiechu ![]() Mowicie, ze 'Dwa swiaty' - to fajne miejsce? Hmm nigdy tam nie bylam ale nic straconego ![]() ![]() Ide powizazowac, bo ostatnio zaniedbywalam wizazyk...ohh nie ladnie!
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niema sprawy ![]() ![]() ![]() ![]() heh Marysia bedziemy bliskimi sasiadkami ![]() ta knajpka "Dwa swiaty" chyba kojarze tak byłam tam fajne miejsce ![]() na spotkanko wspolne napewno fajna ![]() heh wiecie co musze wam napisac jak sie dzis wkurzyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja zmykam słodkich snów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry babeczki
![]() Agus - nie ma co sie wkurzac ![]() Aga, powiadasz, ze ty z Rumi jestes? No prosze,prosze... ![]() Zmykam juz, bo musze ogarnac chate - ostatnio cos mi sie nie bardzo chcialo ![]() Buziaki ![]()
#2332 |
Przyczajenie
|
Hey,
niestety tak to juz jest z ludzmi starszymi, czasami nawet nie muszą byc strasi a i tak potrafia bys czepialscy. Nienawidzę wsiadających ludzi koło hali, strasze panie z wielkimi torbami z zakupków na bazarze, pchaja, popychają niemiłosiernie, nie patrzą na nikogo, tylko na wolne miejsce i chocby po trupach chcą je zająć. Okropność. Jak siedzę z tyły to bardzo fajnie to wygląda, jak jest nagle taki szturm na miejsca... Smiech mnie bierze, jak na te panie patrzę... Właśnie wróciłam już z uczelni, jejku jak dobrze jest kończyc tak wczesnie... zrobiłam sobie pyszna kawusie i zaraz jeszcze po ciasto skoczę do lodówki... Życ nie umierać! A tak apropos.. to gdy byłam w pierszej klasie podstawówki, Pan zadał nam wypracowanie ( kilka zdań) na zajęciach i musielismy napisać kim bysmy chcieli być jak dorośniemy.. Moje wypracowanie brzmiało: "nikim jak moja mamusia. Chciałabym siedzieć w fotelu i pić kawę z koleżankami" ![]() Oczywiście wszyscy z rodziny mi to wypominaja i smieja się ze mnie do dziś. Moja mam wychowywała nas do chyba 9 roku życia, więc zawsze jak przyszłam ze szkoły to była w domku i nie pracowła. Wiadomo, że w domu też trzeba się narobic i to sporo, ale wtedy byłam malutka i głupiutka i napisałam to co widziałam.. lubiłam gdy przychodziły sasiadki i z mamą piły kawusię. Hmmmm ..Stare dobre czasy. Miłego dnia kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
witam kobitki ![]() ja siedze w pracy i sie obijam szef wstawił komputer do pracy wiec korzystam ze niema ruchu i wizazuje ![]() ![]() widze ze tu pustki wszystcy gdzies wybyli ![]() ja koncze z 2,5 godziny i ruszam na poszukiwanie ksiazki bo musze sie pouczyc do szkoly na egzamin mam za miesiac swoja droga jak ja to wkuje tyle materiału ![]() heh powiadacie ze was tez wkurzaja stare babcie z siatami ![]() ![]() Julka to zes odwaliła wypracowanie ![]() heh a wiesz mnie tez dzis naszły wspomnienia ![]() ![]() ![]() ![]() Asiu tak ja to wogóle z Rumi jestem ![]()
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
a co to za pustki??
![]() Ja juz po pracy wstapiłam do lumpika ale stwierdziłam nie napierw ide po ksiazke heh i dobrze ze nic nie kupiłam bo za ksiazke zapłacilam 54 zl ![]() ![]() ![]() ![]() eehhhh zmykam bo mama dzwonila bym po nia wyszła bo ma ciezkie siatki z zakupami ![]()
![]() |
#2335 |
Rozeznanie
|
Dziś się jeszcze nie witałam
![]() do usłyszenia papa
#2336 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie
Dorotko, mnie tez cos przeziebienie chwycilo ![]() ![]() A to cale przeziebienie to przez ojca TZ. Jest chory a lazi wszedzie , wszystko maca tymi lapami brudnymi od zarazkow, smarka wszedzie i rzuca te chusteczki,wrrrrrrrrrrrrr rrrrrr ![]() Ja mam takiego 'starszego' osobnika na codzien...I codziennie musze sie meczyc z jego dziwactwami ![]() Agus - a czego ty tam sie uczysz ciekawego? Mi strasznie brakuje szkoly ![]() ![]() Na studiach sie zmienilam i nie 'dziobalam' juz tak namietnie ![]() Julka - ja rowniez uwielbiam takie chwile z kawa i ciachem , uummmm ![]() No i powtorze sie znowu - kawa + 'pudelek' = piekna,relaksujaca chwila ![]() Zycze wam milego wieczorka, ja zabieram sie za przygotowanie kolacyjki, bo dzis bede miala gosci ![]() Buziaki
#2337 |
Zadomowienie
|
Aga no prosze proszę
![]() ![]() A co do tych babć w autobusach...mnie w ogóle denerwuja ludzie, którzy uznają znalezienie miejsca siedzącego w uatobusie za stawkę większa niż życie ![]() ![]() Ale swoją drogą znam kogoś kogo denerwuje to jeszcze bardziej - mojego osobistego TŻta ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Przyczajenie
|
Cześć !jestem z Gdańska,i mam nadzieje,że więcej dziewczyn będzie z naszego miata!Pozdrawiam Pomorzanki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
A ja juz po zakupach
![]() heh kto to wszystko zje ![]() Marysia wiesz porostu mieszkałam tu od urodzenia tu mam dom ogrodek znajomych babcie po drugiej stronie ulicy ![]() ![]() Teraz jek bedziemy bliskimi sasiadkami bedziesz mogla wpasc domnie na ciacho ![]() ![]() Asiu a no kosmetyki sie ucze musze wbic do głowy cala teorie od budowy skóry zaczynajac lecac prze chorobyt zabiegi pielegnacje itd itp ![]() ![]() Asia i Dorota powiadace ze chorubsko was bierze umnie w domu brat jest chory lerzy w łózku ma katar kaszel i lekka goraczke (cwaniak juz w szkole niebył mu sie upiekło ) musze uwazac by sie nie zarazic ![]()
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
eehhh kobitki ale sie rozmarzyłam
![]() ![]() ![]() ![]() To dzis mijaja 2 latka jak poznalam TZecika a raczej w nocy z dzis na jutro ![]() Ahh pamietam to wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ahhh az mi sie łezka w oku zakecila ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.