![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Ma ktos ochote powyklinac wspolnie komunikacje miejską w gdańsku?
Albo to, ze nie jezdza ósemki? Albo to, że całe miasto rozkopane i są jakies dzikie objazdy porobione? Albo to , ze jadac rowerem przez miasto trzeba co chwile przejezdzac przez swiatla na druga strone, bo tak durno sa sciezki rowerowe rozlokowane? Albo cokolwiek?!
#2372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem wodniko-ryba ![]() Urodzilam sie 19.02 czyli na granicy wodnika i ryby ![]() Ja tez juz zmykam do lozeczka. Dobranoc babeczki ![]()
![]() |
#2373 |
Wtajemniczenie
|
ojej asiu przepraszam za pomylke
![]() ![]() ![]() dzieki za strone na allegro, zastanawiam sie nad tym kablem, tani dosc, tylko kurde najgorsze ze przesylka kosztuje prawie tyle co ten kabel..ech, najpierw pioszukam tego prohgramu w necie a jak nie znajde to moze z allegro zamowie, pewnie jest pelno tego typu aukcji ![]() a poza tym asiu masz urodziny jak moja mama ![]()
#2374 |
Zakorzenienie
|
witam witam a ja juz w domku
![]() heh nastałam sie w kolejce w totku ale wyslałam dzis kumulacja powiadaja ze do 3 razy sztuka zobaczymy ![]() ![]() heh Agata z tym allegro masz racje drogie te przesyłki ale wiecie co ja juz sie wkurzam bo prawie 3 tygodnie temu kupilam na allegro zestaw kosmetyków i gdzies wcielo paczke na poczcie ![]() ![]() ![]() ![]() Asia i Dorota heh widze ze z nas artystyczne duszyczki a ja lwiatko jestem ![]() Swoja droga ostatnio tak patrzalam bo byłam ciekawa kiedy Asiu masz urodzinki ![]() ![]() heh wlasnie ogladam mecz Polaczkow heh strzelilismy branke oby tak dalej ![]() ![]() zmykam cos zjesc ![]()
![]() |
#2375 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() dziś znów późno w domku, ale co tam, dla nauki trzeba się poświęcać ![]() ![]() Aga, widzę że uczymy się podobnych zagadnień - u mnie też pojawia się budowa skóry, o chorobach też coś trzeba wiedzieć żeby znać sie np. na maściach i innych preparatach podskórnych, "naskórnych" itp.. ![]() ![]() Aga, Asia, Dorotka, drogie duszycki artystyczne, ja też podobnie mam, już wspominałam o grafice, czasem sobie dłubię w linoleum.... ![]() ![]() Agatko, myślę że gdzieś tam są "nasze Marki" i pewnie kiedyś ich spotkamy...Tylko kiedy? ![]() Asia, wypoczywaj i zdrowiej... ![]() To ja zmykam do łózeczka. Dobrej nocy, kobitki... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2376 |
Wtajemniczenie
|
gosik ja tez jestem raczek
![]() ![]() ![]() ok dziewuszki ide ogladac minty pythona ![]() ![]()
#2377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh a ja ogladałam meczyk ale nasi dobrze grali ![]() ![]() Kobitki a mam takie pytanie zupełnie z innej beczki a ze wy zawsze wszystko wiecie to moze mi pomozecie ![]() Jestem ciekawa jak to sie dzieje ze np. dana osobniczka staje sie moderatorem tego czy owego forum ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o meczyk, to chłopaki wreszcie wzięli się do roboty, czas najwyższy, uważam... ![]() O moderatorach niewiele wiem Agatko, to dopiero mnie zaskoczyłaś...4 dni... ![]() A twój talencik muzyczny może jeszcze kiedyś się ujawni, nigdy nic nie wiadomo, różnie to bywa... ![]() Chyba będę się zwijać już do poduszki. Pa!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
Gosia a no pokrewne pokrewne
![]() ![]() ![]() ![]() Ja juz po malutku tez zwijam sie do łozeczka ![]() ![]() ![]() ale mnie przed chwilą skurcz nogi zlapał ![]() ![]() ![]() slodkich snow
![]() niech wam poduszka miekka bedzie
![]() |
#2380 |
Zadomowienie
|
Witajce kobitki
Ja juz po sniadanku, zaraz zmykam i bede dopiero po 18 ![]() Agata - powaznie, twoja mama urdzila sie 19.02 ? ![]() Ale fajowo ![]() ![]() Agus - co do moderatorow. Wiem tyle ze.... Na forum fitness bylo glosowanie, ktore z uzytkowniczek maja zostac moderatorkami - wtedy zostaly nimi Suz i Inch... Co do innych forow, to szczerze mowiac nie wiem, bo nigdy mnie to specjalnie nie interesowalo. Jak znow odwiedzi nas Beliczek /jesli wogole ![]() Kurde, urywam pisanie, bo musze juz uciekac na autobus...Buziaki ![]()
#2381 |
Rozeznanie
|
Asiu hmm a może Ty jesteś rybką? Bo od 19 lutego do 19 marca to właśnie rybki, ale rzeczywiście ciężko się dopasować, ale i tak się cieszę że tak blisko
![]() Aga niestety nic o moderatorach nie wiem, nigdy się nad tym zastanawiałam, ale jak jest tak jak mówisz to baaardzo nieładnie że taka osoba została moderatorką!!! Asiu a gdzie Ty zmykasz tak z rańca ?? Ale dziś bedzie pięknie, słoneczko już świeci ![]() Miłego dnia kobietki papapa
#2382 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry ![]() Ja dzis wstałam z rana ehhh bo jak tata w domu to nigdy nieda pospac ![]() ![]() ![]() heh Asiu a gdzie ty tak rano wybyłas ![]() Dorota i Asia heh troszke wtrace sie do waszych rozterek patrze na horoskop i wodnik to od 21.01 do 19.02 a rybki to od 20.02 do 20.03 ![]() ![]() heh dziekuje kobitki za checi rady co do moderatorów ![]() ![]()
![]() |
#2383 |
Rozeznanie
|
Aga spotkałam sie z tym iz w każdej gazecie jest podobny przedział, weszłam na stronę o astrologii i tam jest że rybki sa od 19 lutego do 20 marca, dziwne prawda?
Kawunia+pudelek ![]()
#2384 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ja dzis dopiero teraz mam dwa dni sluzby z bratanica, wiec bede sie pojawiac kiedy ona zasnie, wiec po 12 ![]() asiu moja mama nie przywiazuje wagi do horoskopu i jak czasami jej cos czytam to po prosru patrze jak w danej gazecie ten 19 luty zostal sklasyfikowany ![]() ![]() ja nie mam tego problemu..jestem rasowym rakiem ![]() aga ja tez nic nie wiem o moderatorach, nie interesuje mnie to po prostu..podejrzewam, ze polega to na tym ze grupa trzymajaca wladze kogos wytypuje bo sie wyroznia, pomaga i takie tam rozne i sie pytaja go czy chca zeby byl modem ![]() ![]() wczoraj szukalam programu do tej mojej komory, niby cos znalazlam ale okazalo sie ze to nie to...wiec chyba bede zmuszona kupic kabelek..ech, tylko ze troche czytalam, ze ludzie instalujka sterowniki, wszystko ladnie podlaczaja a nie chce dzialac, wiec nie wiem czy wydawac te 20 zl zeby potem mi nie dzialalo... pozrzedzilam troche ![]() ![]() milego dnia dziewuszki ![]()
#2385 |
Zakorzenienie
|
eehhh a ja zdyszna wrocilam z zakupów
![]() niby wydawalo sie zimno to ubralam bluze i kurteczke a tu sie cieplo zrobiło ![]() ![]() heh to daruje sobie z ta moderatorka ale dziekuje ze probowałyscie pomoc ![]() ![]() A tata juz dzis wszystko załatwił i wszystkie inne sprawy tez sa juz dobrze i w sobote sie pakujemy i zbieramy do domku do Rumi juz na stale ![]() Agataeehhh to widac ze masz sporo zajecia z mala bratanica ![]() a co do tego kabelka hhmmmm moze lepiej zobacz w lombardzie czasami taniej wyjdzie niz z allegro a jak by nie działał to zawsze tam do lombardu bedziesz mogla podejsc ![]() heh Dorota a to ciekawe z tym horoskopem nigdy na to nie zwracałam uwagi heh teraz sie przyjrze jak dorwe jakas gazetke ![]() ![]() wiec zmykam do garów ![]()
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Dorota załanczam te foteczki
![]() ![]() miłego ogladania
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze takie
![]()
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
i to juz ostatnie
![]() ![]()
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
![]()
Pozdrawiam Trójmiasto i całe nasze województwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Rozeznanie
|
Aga buziaczki dla Ciebie
![]() ![]() Serdecznie witam Nową Pomorzankę ![]() Gonia to Gosia? Mam nadzieję że będziesz się odzywać i pisać o wszystkim i o niczym ![]()
#2391 |
Zadomowienie
|
Witam Panie... Voila, jestem juz z wami, zmeczona ale happy ze juz w domeczku ![]() A na sama mysl,ze juz niedlugo weekend to mnie az energia rozpiera ![]() ![]() Teraz wygodnie sobie siedze na krzeselku i popijajac cieple kakao slucham Radiostaci ![]() Agus a co z ta moderatorka bylo? Ktora to taka niesympatyczna? Co zrobila? Mow jak na spowiedzi ![]() Agata - bedzie krotko i na temat ![]() ![]() Dorota - Nie chcialabym sie powtarzac, ale mysle sobie tak i mysle...I w koncu doszlam do pewnego wniosku... ![]() Otoz, moim skromnym zdaniem, fioletowe/baklazanowe zaslony to strzal w 10tke w zestawnieniu z zielonymi scianami! ![]() Wkleisz fote jak zrobisz juz pokoik ![]() ![]() ![]() Na koncu, ale kolejnosc jest jak najbardziej przypadkowa! - witam nowa pomorzanke Gonie ![]() ![]() ![]()
#2392 |
Zakorzenienie
|
Ja mam juz wolne wiec
![]() dzis pilnie sie uczylam i niedawno skonczylam teraz wykorzystalismy z tata i bratem mamusie by zrobila placuszki z jablkami dała sie namowic i wlasnie robi ![]() Dorota dzieki za buziaki mam nadzieje ze foteczki na cos sie przydadza ![]() Asia co do tej moderatorki moge zdradzic tylko ze jest o na forum kosmetycznym i : podaje sie za kosmetyczke mimo iz zadnego tytułu i dyplomu nie ma a wiem to bo porostu chodz zemna do szkoły co zreszta w opisie ma napisane ze do niej uczeszczala i ze to jakas tam renomowana szkola najlepsza w trojmiescie(oczym nic mi nie wiadomo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heh Agata widze ze cie ta bratanica mocno zajmuje i pewnie sie pojawisz jak juz usnie ![]() witam tez nowa pomorzaneczke Gonie przyłaczysz sie do naszego sympatycznego grona???
![]() |
#2393 |
Wtajemniczenie
|
uch juz jestem
![]() po pierwsze witaj gonia ![]() ![]() ![]() hehe asiu kurde teraz po twoich slowach ciazy na mnie obowiazek kupna kabelka ![]() ![]()
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
heh Agata pewnie cie ta bratanica wymeczyła
![]() No musisz obowiazkowo pokazac płaszczyk bo sama jestem ciekawa no i szykuje sie do kupna płąszczyka na zime ostatnio w lumpiku tym CTO tez widziałam taki extra za 84 zl Cubusa ale pmyslałam ze moze w sobote po przecenie kupie jak sie osta ale ktos go wykupił ![]() heh własnie ogladam Na wspolnej ale Basia przygadała tej Alicji Edit: ja juz pomału zbieram sie musze posprzatac po tych placuszkach ale sie najadłam ![]() buziaki ![]()
Edytowane przez aga21087 Czas edycji: 2006-10-12 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Aga, z tym trądzikeim i tabl.antykoncepc. to grubo przesadziła ta moderatorka. Nawet nie wie, ile krzywdy może wyrządzić tym co ją posłuchają....żal w ogóle gadać...zabrzenia hormonalne, nie mówiąc już o poważniejszych skutkach. Uważam, ze z pewnością nie nadaje się do udzielania porad. ![]() Też oglądnęłąm dziś Na Wspólnej. Nooo, Basia pokazała tej całej Alicji, gdzie raki zimują.... ![]() Również serdecznie witam nową wizażankę -pomorzankę Gonię Asiu, mnie też energia rozpiera na myśl o weekendzie...heh...już niedługo...odeśpię to ranne wstawanie...heh ![]() Dorota, wielu twórczych myśli.... ![]() Aga, przypomniałam sobie, ostatnio tak się zastanawiałam nad czymś i pomyślałam że zapytam Ciebie, koleżanko po fachu. ![]() ![]() Agatko, strasznie absorbująca ta Twoja bratanica? Wierzymy że rozwiążesz jakoś problem kabelkowy i efekt niedługo będzie widoczny... ![]() To ja już kładę się do łóżeczka. Pięknych snów, dziewuszki ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2396 |
Wtajemniczenie
|
aga to strasznie drogi ten plaszcz jak na lumpik
![]() ![]() ![]() gosik ano absorbujaca, jak to 1,5 roczne dziecko ![]() ![]() ja tez ide lulu...paaaa dziewuszki ![]()
#2397 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Ja tak szybko tylko raniutko bo do pracy ide i wpadlam sie przywitac . Tak ze zycze udanego dnia i milego poczatku weekendu ![]() ps. Gosia na twoje pytanko odpowiem wieczorkiem bo gdzies o tym czytałam i wylecialo mi z glowy
![]() |
#2398 |
Zadomowienie
|
Witajcie moje drogie panie
Asia juz na nozkach, wypila hetbate, odprawila ukochanego do pracy ![]() ![]() No coz moge dzis wiecej napisac do was, kochane pomorzaneczki ![]() Aga- ja chyba wiem o ktora dziewczyne ci chodzi, czy to ta z Wejherowa? ![]() Wiesz, ja sie tam nie znam az tak na sprawach kosmetyczno-leczniczych, jak ty czy Gosia, ale powiem wam, ze 2lata temu lekarz dermatolog skierowala mnie do "gina" ![]() ![]() Ahhh Gosiu - Olllll jeeee! juz dzis o godzinie 18 bede wyladala tak --> ![]() A jutro i pojutrze niech nikt sie nie odwazy mnie budzic przed 9! traalaaalaalllaalaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Agatka - ja bym chciala taka malutka dziewczynke miec na pilnowanie ![]() Wiem, ze to meczace ale ile rodosci taki dziecieczek moze przyniesc, nieprawaz ![]() Doroto - a ty jakie masz plany weekendowe? ![]() Mowilas, /tak mi sie wydaje, ale nie dam reki uciac ![]() ![]() ![]() Jak malowalam swoj pokoj, to chcialam namalowac drzewo na scianie.Jednak nic z tego nie wyszlo, bo nie moglam nigdzie dostac odpowiedniego pedzelka / Wejherowo->wioska 'cudow' ![]() Dobra, ide sie myc a potem kaweczka z pudelkiem ![]() Trzymajcie sie cieplo , pa ![]()
#2399 |
Rozeznanie
|
Halo halo
![]() ![]() Taak Asiu to nie sen (hihi) mam zamiar coś namalować na ścianie ale jeszcze nie wiem kiedy to zrobię i czy właścicielka się zgodzi, zobaczymy, gdzieś mam nawet fajne fotki to mogę później wkleić. Fotki pokoju wkleję napewno, jak tylko odnowimy nasz pokój, musimy jeszcze odnowić jeden jedyny regał jaki mamy w pokoju, też mam na niego wizję, napiszę o tym później ![]() Dobra mój week. zapowiada się interesująco, przyjeżdża brat z przyszłą bratową, chłopaki idą jutro na mecz a ja z bratową na wystawę "obrazy ogniem malowane" (na stronie trójmiasta opis) tak mnie to jakoś zaciekawiło. Więc odezwę się dopiero w poniedziałek raniutko ![]() życzę miłego i szalonego weekendu, do usłyszenia papapa
#2400 |
Zakorzenienie
|
![]()
dziekuję za miłe przyjęcie
![]() jestem typowym barankiem, mam pieska Shih Tzu Jolly, studiuję zaocznie w Gdyni, jestem sekretareczką ;-), mieszkam na Łostowicach ale całe życie spędziłam w Gdyni i mam nadzieję, że tam kiedyś wrócę, bo kocham Gdynie ![]() jesszce raz pozdrawiam Wszystkie dziewczyny z Trójmiasta i Woj.Pomorskiego.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.