Województwo Pomorskie - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-10-20, 22:00   #2521
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087
Dot.: Województwo Pomorskie

Ja tez ide lulu tak ze zycze słodkich snow i milej soboty
Buziaki
Stary 2006-10-21, 07:46   #2522
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam
ja tak szybciutko przed wszkola wpadłam powiedziec dzis dobry i zyczyc miłego południa

zmykam do szkoły
Stary 2006-10-21, 11:11   #2523
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Witajcie

Oooo tak, wczoraj sie nagadalysmy na 3 dni
Agus - juz pewnie w szkole jestes, wiec nie bede ci zyczyc owocnej nauki.Hmm a w sumie dlaczego nie. Owocnej nauki Agus
Napisz co ciekawego dzis mialas w szkole.

Co do jezykow - slyszalam od znajomych, ktorzy uczyli sie hiszpanskiego, ze to jezyk bardzo przyswajalny i latwo sie go 'lapie'-to tak na marginesie .
Juz wiem, ze portugalski jakos mnie nie jara Francuski jest dosc skomplikowany a polaczenie francusko - hiszpanskie wydaje mi sie nie do pojecia
Co do niemieckiego, to wlasnie to, ze jest jezykiem ''twardym'', jak napisala Gosia, to moim zdaniem zaleta. Ja chyba tak na codzien twardo mowie Bardziej z angolem mam problemy / ten akcent blleeeee/

Gosiu - z tym facetem to faktycznie nie ma pospiechu, po jaka cholere mu sie tak spieszy? Jakis nie wyrzyty czy co? hi hi Spokojnie, wszystko w swoim czasie.
Nie jestem dobra w takie doradzanie a propos facetow poznanych przez gg, bo nigdy sie nie umowilam w taki sposob z nikim.
Z moim obecnym TZ umowilam sie tez nie znajac go praktycznie. Pracowal obok mnie i tylko czasami gdy przechodzilismy obok siebie mowilismy tylko czesc , nic wiecej Pewnego dnia podeszlam ot tak do niego i zapytalam- dlaczego mnie jeszcze na kawe nie zaprosil ...I tak sie zaczelo
Agata- to jednak z rosyjskiego, to co nieco lyknelas.Faktycznie dziecko-geniusz

Dziewczeta, co dzis bedziecie robic, jakie macie plany?
Kurcze, ale bym sie piwa napila, chyba sobie dzis golne
Buziaki

Joanna22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-21, 15:38   #2524
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam kobitki

Ale tu pustki
ja juz po szkole w sumie mialam dzs zajecia na komputerze ale nie zdarzyłam nic na wateczku napisac bo strsznie net sie wolno ładował
W szkole mialam dzis sama teorie to po 6 godzinach pisania juz nic mi sie niechce

Byłam dzis lumpiku kupiłam sobie upragniona narzutke i taka smieszna materiałowa torebke bo w sumie niemiałam za duzo czasu by poszperac wkleje fotki wieczorkiem

A jakie tam macie plany na wieczor??? ja siedze dzis w domku bo TZecik jechala na imprezke rodzinna i sie dzis nie zobaczymy

Asiu ja tez mam ochote na piwko wiec mozesz wpasc do mnie
Stary 2006-10-21, 19:15   #2525
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Noo nie ladnie, nie ladnie ....Ja tylko zartowalam, ze wczoraj rozpisalysmy sie na 3 dni...

Ja dzis mialam w miare aktywny dzien, w poludnie 30min spacerek, potem chodzilismy /ja i TZ/ po sklepach, potem przyjechalismy do domku na obiadek, potem na zakupki zarciowe /bo wczesniej kasy nam zabraklo /,
a potem znowu 30min spacerek...I oto jestem

Dzis kupilam sobie bluzeczke brazowa bez rekawkow oraz spodenki w krateczke,takie do kolan.
W tygodniu chyba kupie sobie jeszcze jakis pasek i rajstopki brazowe pod spodenki /bo mam tylko czarne /, ale psssyyttt, bo sie jeszcze zastanawiam czy powiem o tym TZowi
Aha zakupilam tez taka slicznie pachnaca swieczke, przy ktorej teraz siedze i sie relaksuje

Agus wklej fotki lumpikowych ciuszkow, ja tez postaram sie zrobic fotke, ale nie obiecuje, bo ostatnio spadl mi aparat i szwankuje powaznie teraz buuuu.

Piwka dzis nie wypilam bo nie bylo kiedy, ale wciaz za mna chodzi ...
Agus wiesz przeciez, ze z Toba zawsze moglabym sie napic, szkoda tylko, ze tyle kilosow nas dzieli Ale co sie odwlecze to....

Oki , milego wieczorka, zajze jeszcze tutaj wieczorkiem, mam nadzieje, ze bedzie co czytac

Stary 2006-10-21, 20:53   #2526
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam wieczorkiem

siedzie tu i siłuje sie od 30 minut i niemoge zdjec na kompik przezucic jak barat sie zjawi w miare nie pozno i okiełzna ten telefonik to jeszcze dzis wkleje fotki

heh Asia to grauluje udanych zakupów ppppssss bede milczec jak grób i o tych twojich dodatkowych zakupach TZecikowi nic nie powiem
Co do piwka ja tez jakos w koncu nie wypilam na dworzu zimno i niechciałao mi sie wychodzic do sklepu
Jako ze w domku jestem sama nalałam sobie do wanny mnustwo wody dolałam moj kochany olejek do kapieli-brzoskwiniowy tez zapalilam swieczuszke pachnaca właczyłam muzyczke i tak pławiłam sie z 50 minut w wannie teraz wykapana jeszcze bym cos zjadła własnie czekam na losowanie toto lotka dzis 3 miliony to tak sobie mysle a zagram

EEEHHHHHH kobitki a co to za nie obecnosc?? widziałam przedzej Gosie i nic nie napisała oj nieladnie a wogole gdzie reszta wszystcy gdzies imprezuja ???
Stary 2006-10-21, 21:33   #2527
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Zbieram sie pomalutku wiec slodkich snow

ASIA BUZIAKI SPECJALNIE DLA CIEBIE WIDZE CIE
Stary 2006-10-21, 23:44   #2528
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witam a ja dzis tak pozno, wlasciwie to juz nowy dzien
w ciagu dnia nie mialam czasu wejsc na wizaz, jak wstalam to poszlam do miasta, w lumpku bylam, kupilam dwa swetry ale jakos tak nie jestem zachwycona zakupami, ot takie zwykle, nic dzis ciekawego nie bylo zreszta bylam dosc pozno, wiec wszystko juz przebrane...poszlam do domu to brat mi wiktorie podrzucil bo do pracy jechal, pozniej obiad, chwilke posiedzialam i szlam na pizze z moim ex utrzymujemy przyjacielskie stosunki po rozstaniu
wrocilam do domku, posiedzialam z mama i bratowa, wypilysmy piwko (hihhi za wami sie ciagnelo piwo a ja wypilam hehe) i teraz wszyscy poszli spac to ja w koncu mam czas na kompa musialam pudelka i egoistow poczytac, troche powizazuje i lulu

dobranoc dziewczynki, gasze swiatlo

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-22, 08:55   #2529
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

dzien dobry

Zapalam switełko bo boje sie tak po ciemku

ja tez dzis na szybciutko bo zaraz do skzoły sie zbieram
Własnie jem sniadanko, pije kawe, maluje sie, wizazuje, prostuje wlosy wszystko na raz

heh Agata to faktycznie pracowity dzien miłas ja piwko dzis nadrobie z TZecikiem po szkole

oki brykam milej niedzieli bede pod wieczor
Stary 2006-10-22, 09:26   #2530
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Dzien dobry

Wczoraj nie udalo mi sie wejsc na wizaz, bo TZ siadl na kompa i gral do 2 w nocy
Ale dzis juz jestem, oczywiscie po lekturze pudelka i egoistow. Co jak co ale pudelek jakos bardziej mi sie podoba, zdaje sie, ze jest tam codziennie wiecej newsow
Dzis ide rowniez na spacerek ale najpierw chyba pranie wlacze, bo w tygodniu pewnie nie bede miala czasu.
Jak u was pogoda? U mnie wyszlo slonko, wiec zapowiada sie ladny dzien
Wczoraj na noc najadlam sie ciastek korzennych i tak bardzo zle spalam.
Snilo mi sie,ze chciano mnie pogrzebac zywcem; nie moglam sie ruszac, tylko czulam i widzialam Straszne! Koniec z nocnym zarciem
Dzis pewnie piwa tez nie wypije, bo ochota mi przeszla, ale za to salatka gercka z feta i z sosem musztardowym cos za mna chodzi

Agata - mam nadzieje, ze dzis bedziesz miala wiecej czasu dla nas

Ojj Agus - ile ty masz rak skoro w jednym czasie sie malujesz, prostujesz wlosy i jesz i pijesz hi hi

Ok, ide na mode, trzymajcie sie, milego dnia

Stary 2006-10-22, 09:32   #2531
gosik24
Gość

Witajcie dziewuszki, usprawiedliwienie trzeba złożyć: no więc wczoraj nie zdążyłąm nic skrobnąć bo jak się zabierałam za to, mój braciszek mnie wykopał.... Wczoraj miło upłynęła mi sobota Byłam odebrać zdjęcia od fotografa ( ja to mam jeszcze taki starszy eksponat do którego się wkłada kliszę) .. Foty fajne. Mam kilka z Kasią Kowalską, jak była w Tczewie na koncercie wakacyjnym Od razu do albumiku włożyłam. A wieczorkiem zabrałam się za dłubanie linorytu. Przypomniałam sobie jaką to mi wielką frajdę zawsze sprawia... Aga, udało Ci się coś wygrać w totka?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-22, 10:49   #2532
Neska
Rozeznanie

Dzień dobry kobietki:0

Ja tylko na sekunde aby się przywitać, dziś piekna pogoda więc wybiorę się na spacerek dezwę się jutro bi będzie komp zajęty pt: Odzyskiwanie danych z kompa
buziaczki pa

Neska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-22, 14:20   #2533
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witam

gosik ja tez mam taki stary aparat, az czasami mi wstyd robic nim zdjecia, bo jest taki glosny hihih no ale co poradzic, dziala jeszcze to korzystam czasami

a ja mam dzis leniwa niedziele, myslalam, ze moze gdzies pojedziemy, ale wszyscy poszli spac heh i tyle z niedzieli

pozdrawiam i zycze spokojnego dnia

Stary 2006-10-22, 19:05   #2534
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam ja niedwno wrocilam

poprostu padam na pyszczek a na dodatek cos zle sie czuue byłam z TZecikeim na tych gigant zapiekankch w Gdyni w butkach i cos mi poniej niedobrze caly czas czuje ze co mi nie tak az nic niechce mi sie nic robic o ruszeniu tyłka nie wspomne

Heh Asia a na no mam 2 łaptki ale jak czas nagli to za 10 musza pracowac heh Asia co ty masz za koszmary ojej ja tez czasmi lubie sobie zjesc przed spankiem to teraz bede uwazac by mnie czasmi chlebus z szynka w snie nie gonił
Gosia ja tez mam takiego starego sztrucla do ktorego klisze sie wklada a w sumie to nawet 3 i wszystkie ładnie dzialaja i robia sliczne zdjecia wiec szkoda nie korzystac choc na cyfrówke mam ochote od jakiegos czasu tak dzis z TZecikiem rozmawialam ze by sie przydal taki aparacik wiec moze na swieta sobie sprawie
Dorota zazdroszcze spacerku ja dzis caly dzien w szkole ehhh tak zmarnowac ladna niedziele
Agatka umnie leniwa niedziela jest czesto heh zwlaszcza tata ma taki dar ze gdzie nie usiadzie tam zasypia a zwlaszcza w niedziele po obiadku lubi pospac

oki ja zmykam na taniec z gwiazdami
Stary 2006-10-22, 19:12   #2535
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Witam wszystkich obecnych i nieobenych

Dzis mialam strasznie leniwy, z naszych spacerowych planow nici. Jak siedlismy przed kompem tak siedzimi. Ja wstaje tylko po to by zrobic sobie herbatke, cos skubnac i isc do toalety Ooo taka aktywna dzis bylam.

Teraz wpadlam na chwile, bo zaraz zmykam pod prysznic a pozniej bedziemy ogladac jakis film z Jennifer Aniston.

Smutno mi troche, bo znowu tydzien pracy i nauki i stresow. Nie lubie niedziel i poniedzialkow Niedziel, bo sa zazwyczaj nudne a poniedzialkow, bo nie i juz!

No a teraz juz uciekam, zycze wam milej nocy i slodkich snow

Stary 2006-10-22, 21:07   #2536
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

eehhhh sie wkurzyłam Asia Liszowska odpadła z tanca z gwiazdami

ja tez tylko na chwilke napisac dobranoc bo zle sie czuje
Asia ja tez mialam dzis lenia wiec zmykam do lózeczka

słodkich snów
Stary 2006-10-22, 21:16   #2537
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

kurcze ja tez jestem zla ze lisza odpadla!!!! kinga miala odpasc buuuu ale na szczescie peter zostal, teraz jemu bede kibicowac ale niedlugo pewnie odpadnie...
a ja znowu bede nieobecna przez dwa dni, bo trzeba na seminarke jechac, wiec dzielnie tu pisac, co bym miala co czytac

Stary 2006-10-23, 08:40   #2538
Neska
Rozeznanie

Witam z rana
zaraz śniadanko a potem kawunia, ale się rozleniwiłam przez weekend achhh.....
narazie papa

Stary 2006-10-23, 10:29   #2539
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam
ja w pracy a ze sama to dorwałam sie do komputerka i korzystam ze niemam nikog to sobie powizazuje
A co tu tak pusto??? tylko Dorota dzis wpadła sie przywitac

od rana cos mi humorek nie dopisuje TZecik pisze jakies głupie smski o wyjezdzie za granice z kumpel do niego dzwonił i ze mozez nim jechac w listopadzie o NNNNNNNIIIIIIEEEEEEEEEEE !!!! nigdzie go nie puszcze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-23, 12:38   #2540
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witam
a ja dorwalam sie do kompa u kolezanki, ona poszla na seminarke a ja latam po necie czekam na nia, a potem sama ide na seminarke
potem obiadzik i ploty a jutro mam zamiar napasc na biblioteke i cos wypozyczyc do pracy, tylko kurde znajac zycie to albo bedzie cos starego i nieaktualnego albo nie bedzie do wypozyczenia albo wlasnie bedzie przenoszone do nowej biblioteki standart, nie moze byc nic latwo hihi

milego dnia

Stary 2006-10-23, 13:45   #2541
Neska
Rozeznanie

widzę że dziś wszystkie jesteśmy zajęte, dziś rano myślałam że wyjdę z siebie, zapchał się kibelek i nijak nie można było go odepchać, zapchał się głeboko w rurze, no i klops, byłam sama w domu więc musiałam radzić sobie sama z TŻ przez telefon ale odepchałam prościutkim sposobem, nie będę się rozpisywać co i jak bo kibel to "nieapetyczny temat" a było groźnie bo rura zaczynała przeciekać, lecę na pudelka papapa

Stary 2006-10-23, 15:39   #2542
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam
ja juz w domku znajoma wpadla jak konczyłam i zabrałam sie z nia autkiem
Własnie znalazlam na necie taka sliczna piosenke co od 3 dni szukałam Christiny Augilery- Hurt (jak ktoras chetna to moge podeslac ) naprawde sliczna tak spokojna ahhh nasluchac sie jej niemoge

TZecik dzwonił i powaznie mysli o tej propozycji kolegi
A jak dzis akurat miałam taki starszny sen ze wyjechał i ze ....zostawił mnie sama i ze...ze obiecal ze tylko na 2 miesiecei ze ..... zostal tam rok .... i sie teraz tak strasznie sie przez to zdołowalam ze tak bedzie
A my jestesmy taka kochaną parką co najdłuzej 4 dni sie nie widziala i dla mnie i dla niego tydzien to dlugo i jakos sobie tego nie wyobrazam

Heh Dorotka to miałas dzis przeboje z kibelkiem ale jak przystało na dzielna kobiete poradziłas sobie
hehe Odrazu mi sie przypomiło jak w liceum bylam na wycieczce nad jeziorem z klasa i jak mieszkałam z przyjaciółka i kumpela w jednym domku i kumpla wylała do zlewu zupke chinska ztym makaronem a ja jeszcze zaczełam spłukiwac go on jesczez bardziej napecznial i zapchalysmy rure od zlewu tym makaronem
Potem jak przystało na dzielne kobity postanowiłysmy radzic sobie same i odkrecałysmy rure w trójke a potem jak to wszystko a kuchnie nam wyleciało a zapaszek był przyprawiajacy o zawrot glowy potem wietrzyłysmy na szybkiego mieszkanko bo byl juz wieczor i akurat pani wszystkich kontrolowała
ale smiechu było co niemiara fajnie sie takie historyjki pamieta
Ze swojej to tez kiedys bedziesz sie smiac
Agata to ty spryciula korzystasz z nieuwagi i na wizazyk i prawidłowo powodzenia tam na seminarce heh szkoda ze w Gdyni nie mieszkasz bo mama TZecika pracuje w bibliotce i zawsze jak cos potrzebuje albo ktos znajomy to zwracam sie do niej i ona zawsze mi zalatwi dana ksiazke ale wiesz jak cos to wal smialo

oki zmykam cos wszamac
Stary 2006-10-23, 17:33   #2543
gosik24
Gość

Cytat:
Napisane przez aga21087 Pokaż wiadomość
eehhhh sie wkurzyłam Asia Liszowska odpadła z tanca z gwiazdami
ja tez tylko na chwilke napisac dobranoc bo zle sie czuje
Aga, Agata, ojoj, widzę ze nie mnie jedną to wytrąciło z równowagi. Od początku IV edycji Tańca trzymałam kciuki za Asię Liszowską. Jej samba była niespotykanie nieziemska. Szkoda , teraz już nie będzie tak fajnie....

Aga, jak się czujesz? Po zapiekance już przeszło? ( następnym razem jak po jedzonku coś będzie nie tak cię skręcało to szybko weź kropelki żołądkowe). Muszę się przyznać że i mnie wczoraj żoładek dokuczał, zjadłam na kolacyjke pomidorka i widocznie skórka zaszkodziła....
Aguś, a Twoje przeziębienie?minęło?

Dorota, przeboje dziś miałaś, pewnie z początku wydawało się niewesoło, ale dałaś radę....brawo!!
Stary 2006-10-23, 17:39   #2544
gosik24
Gość

Byłam dziś na zakupkach. Udało mi się wreszcie znaleźć pożadaną kurtkę skórzaną. Koloru jest ciemnobrązowego. Nie była może tania, ale wydatek był planowany, kasa ciułana i zbierana....Zadowolona jestem z zakupu.
Tak właściwie to upatrzyłam ją już w piątek ale nie chciałam nic pisać, póki nie będzie moja (bo np. ktoś mógłby mi ją kupić z sprzed nosa).
Wyszperałam ją w Manhattanie we Wrzeszczu.
Zmykam na kolacyjkę

Edytowane przez gosik24
Czas edycji: 2006-10-23 o 19:52
Stary 2006-10-23, 17:58   #2545
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez gosik24 Pokaż wiadomość
Aga, jak się czujesz? Po zapiekance już przeszło? ( następnym razem jak po jedzonku coś będzie nie tak cię skręcało to szybko weź kropelki żołądkowe). Muszę się przyznać że i mnie wczoraj żoładek dokuczał, zjadłam na kolacyjke pomidorka i widocznie skórka zaszkodziła....
Aguś, a Twoje przeziębienie?minęło?
heh mi chyba tez grzybki z zapiekanki zaszkodziły dziekuje za rade a co do przeziebienia a dziekuje juz dobrze mam tylko jeszcze lekki kaszel

to gartuluje zakupu kurteczki ehhh niema to jak udane zakupy oj jak ja dawno nie byłam w Manhattanie.

heh wiecie co dzwonili domnie niedawno z Germanosa z Gdyni kiedys tam skladałam swoje CV i zaprosili mnie na rozmowe w piatek na 14 wiec sie przejde a co bo z tej pracy w solarium nie jestem zadowlona pomijajac kiepskie towarzysto to malo godzin mam wiec i pieniazki male
Stary 2006-10-23, 18:27   #2546
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Witam

Ja dzis dopiero teraz, bo z rana wizaz mi sie nie ladowal. Az stracha dostalam, bo od razu pomyslalam, ze ci hakerzy znowu sie dobierali do wizazowego serwera
Jednak widze, ze tylko ja mialam problem z wejsciem na strone....Hmm ciekawe dlaczego

Agus nie martw sie na zapas- TZ jeszcze nie wyjechal.
Ale rozumiem co czujesz - moj TZ w zeszlym roku wyjechal na miesiac zagranice. Straszne to bylo Nie przezylabym tego ponownie, poniewaz my rowniez max 4 dni bez siebie mozemy wytrzymac

Agata - Zycze ci udanych plotek i owocnej nauki i owocnego zbierania materialow

Gosiu - noooo to gratuluje nowego zakupu Skore jakiego zwierzecia nosisz na sobie? /heh ale to zabrzmialo /

Dorota - gartuluje samodzielnosci, twarda kobita z ciebie. Pdziwiam, poniewaz ja chyba bym sie bala tknac kibelka - z racji antytalentu do spraw hydro

Ehhh cos dzis mam kiepski humor. Pogoda do bani, dzis caly dzien ulewa
Poza tym plomba znowu z zeba mi wypadla
Kurde, jak to jest, ze jak bylam w PL to dentyste odwiedzalam raz w roku , najczesciej jak szlam na przeglad; a jak jestem tutaj, to w pol roku 2x plomba mi wypadla, zab mi sie ulamal i inne takie tam

A zeby byla zabawniej TZ zgubil karte kredytowa i nie mam jak robic przelewow...

Ehhhh
Ide na kurnik, bo umowilam sie z moja mama na 19.30

Trzymajcie sie

Stary 2006-10-23, 18:28   #2547
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hejka
kolezanka pojechala ze swoim TZ na basen to mam kompika dla siebie zostawili mnie sama to urzeduje im w pokoju hihih
agus wczoraj pierwszy raz uslyszalam ta piosenke wraz z teledyskiem...mowie ci oberzyj klip, wzruszy cie podwojniej na mnie wlasnie wywarla takie wrazenie, bo widzialam teledysk, bardzo smutny fajnie nagrany pasuje do klimatu piosenki

gosik gratuluje kurteczki

a ja jeszcze troche powizazuje i obejrze emke

Stary 2006-10-23, 20:07   #2548
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Agata widziałam teledysk bardzo mi sie podobał własciwie najpier zobaczylam teledysk i wtedy zachorowałam na ta piosenka
Mowie wam dziewczyny sliczna ta piosenka musicie posluchac koniecznie
Asiu ja tez jakos sobie nie wyobrazam tego wszystkiego ja bez TZecika miesiac dwa nie nie to nie dopuszczalne
heh co do zabków eehhh ja mam 2 do zrobienia ale tak strasznie nie lubie dentystow
Stary 2006-10-23, 20:09   #2549
gosik24
Gość

Wink Dot.: Województwo Pomorskie

Cytat:
Napisane przez Joanna22 Pokaż wiadomość
Agus nie martw sie na zapas- TZ jeszcze nie wyjechal.
Ale rozumiem co czujesz - moj TZ w zeszlym roku wyjechal na miesiac zagranice. Straszne to bylo Nie przezylabym tego ponownie, poniewaz my rowniez max 4 dni bez siebie mozemy wytrzymac
Gosiu - noooo to gratuluje nowego zakupu Skore jakiego zwierzecia nosisz na sobie? /heh ale to zabrzmialo /
Ehhh cos dzis mam kiepski humor. Pogoda do bani, dzis caly dzien ulewa
Poza tym plomba znowu z zeba mi wypadla
Kurde, jak to jest, ze jak bylam w PL to dentyste odwiedzalam raz w roku , najczesciej jak szlam na przeglad; a jak jestem tutaj, to w pol roku 2x plomba mi wypadla, zab mi sie ulamal i inne takie tam
A zeby byla zabawniej TZ zgubil karte kredytowa i nie mam jak robic przelewow...
Witam wieczorową porą
Asiu, heh, ale masz przygody tam zagranamicą.... jednak nasza Polska nie taka zła...jak się czasem wydaje....
U nas coprawda jeszcze nie pada, ale zapowiadają na jutro deszczyk.

Zgadzam się z Asią, Aguś, na zapas się nie przejmuj, ale rozumiem co czujesz, na pewno wszystko się ułoży....
Jak mogłabyś, to ja poprosze tę piosenkę Christiny Aguilery

Dziękuje kobitki za gratulacje....
Asiu, skóra jest owcza.
Jak uda mi się zrobić zdjęcie moim aparacikiem, wywołać i zeskanować, to za jakiś czas wkleje na wątek. Chciałybyście zobaczyć?
Buziaki
Stary 2006-10-23, 20:26   #2550
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

heh Gosia no pewnie ze chcemy zobaczyc ja od piatku nie moge wklejic zdjec bo cos mi sie niechca zalanczac niewiem co jest grane chyba musze jeszcze raz oprogramowanie do Motoroli wgrac na kompik to wtedy jutro zrobie i wkleje bo dzis juz mi sie niechce

Gosia wyslałam ci wiadomosc na PR przeczytaj

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości