![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Ja tez ide lulu tak ze zycze słodkich snow i milej soboty
Buziaki
![]()
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja tak szybciutko przed wszkola wpadłam powiedziec dzis dobry i zyczyc miłego południa zmykam do szkoły ![]()
![]() |
#2523 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Oooo tak, wczoraj sie nagadalysmy na 3 dni ![]() Agus - juz pewnie w szkole jestes, wiec nie bede ci zyczyc owocnej nauki.Hmm a w sumie dlaczego nie. Owocnej nauki Agus ![]() Napisz co ciekawego dzis mialas w szkole. Co do jezykow - slyszalam od znajomych, ktorzy uczyli sie hiszpanskiego, ze to jezyk bardzo przyswajalny i latwo sie go 'lapie'-to tak na marginesie ![]() Juz wiem, ze portugalski jakos mnie nie jara ![]() ![]() Co do niemieckiego, to wlasnie to, ze jest jezykiem ''twardym'', jak napisala Gosia, to moim zdaniem zaleta. Ja chyba tak na codzien twardo mowie ![]() Gosiu - z tym facetem to faktycznie nie ma pospiechu, po jaka cholere mu sie tak spieszy? Jakis nie wyrzyty czy co? ![]() Nie jestem dobra w takie doradzanie a propos facetow poznanych przez gg, bo nigdy sie nie umowilam w taki sposob z nikim. Z moim obecnym TZ umowilam sie tez nie znajac go praktycznie. Pracowal obok mnie i tylko czasami gdy przechodzilismy obok siebie mowilismy tylko czesc , nic wiecej ![]() ![]() ![]() Agata- to jednak z rosyjskiego, to co nieco lyknelas.Faktycznie dziecko-geniusz ![]() Dziewczeta, co dzis bedziecie robic, jakie macie plany? Kurcze, ale bym sie piwa napila, chyba sobie dzis golne ![]() Buziaki ![]()
#2524 |
Zakorzenienie
|
witam kobitki ![]() Ale tu pustki ![]() ja juz po szkole w sumie mialam dzs zajecia na komputerze ale nie zdarzyłam nic na wateczku napisac bo strsznie net sie wolno ładował ![]() W szkole mialam dzis sama teorie to po 6 godzinach pisania juz nic mi sie niechce ![]() Byłam dzis lumpiku kupiłam sobie upragniona narzutke ![]() ![]() ![]() A jakie tam macie plany na wieczor??? ja siedze dzis w domku bo TZecik jechala na imprezke rodzinna ![]() Asiu ja tez mam ochote na piwko ![]() ![]()
![]() |
#2525 |
Zadomowienie
|
Noo nie ladnie, nie ladnie
![]() Ja dzis mialam w miare aktywny dzien, w poludnie 30min spacerek, potem chodzilismy /ja i TZ/ po sklepach, potem przyjechalismy do domku na obiadek, potem na zakupki zarciowe /bo wczesniej kasy nam zabraklo ![]() a potem znowu 30min spacerek...I oto jestem ![]() Dzis kupilam sobie bluzeczke brazowa bez rekawkow oraz spodenki w krateczke,takie do kolan. W tygodniu chyba kupie sobie jeszcze jakis pasek i rajstopki brazowe pod spodenki /bo mam tylko czarne ![]() ![]() Aha zakupilam tez taka slicznie pachnaca swieczke, przy ktorej teraz siedze i sie relaksuje ![]() ![]() Agus wklej fotki lumpikowych ciuszkow, ja tez postaram sie zrobic fotke, ale nie obiecuje, bo ostatnio spadl mi aparat i szwankuje powaznie teraz ![]() Piwka dzis nie wypilam bo nie bylo kiedy, ale wciaz za mna chodzi ![]() Agus wiesz przeciez, ze z Toba zawsze moglabym sie napic, szkoda tylko, ze tyle kilosow nas dzieli ![]() ![]() Oki , milego wieczorka, zajze jeszcze tutaj wieczorkiem, mam nadzieje, ze bedzie co czytac ![]()
#2526 |
Zakorzenienie
|
witam wieczorkiem
![]() ![]() ![]() ![]() heh Asia to grauluje udanych zakupów ![]() ![]() Co do piwka ja tez jakos w koncu nie wypilam na dworzu zimno i niechciałao mi sie wychodzic do sklepu ![]() Jako ze w domku jestem sama nalałam sobie do wanny mnustwo wody dolałam moj kochany olejek do kapieli-brzoskwiniowy tez zapalilam swieczuszke pachnaca właczyłam muzyczke i tak pławiłam sie z 50 minut w wannie ![]() ![]() ![]() EEEHHHHHH kobitki a co to za nie obecnosc?? widziałam przedzej Gosie i nic nie napisała oj nieladnie ![]() ![]()
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
Zbieram sie pomalutku wiec slodkich snow
![]() ASIA BUZIAKI SPECJALNIE DLA CIEBIE ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2528 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ![]() w ciagu dnia nie mialam czasu wejsc na wizaz, jak wstalam to poszlam do miasta, w lumpku bylam, kupilam dwa swetry ale jakos tak nie jestem zachwycona zakupami, ot takie zwykle, nic dzis ciekawego nie bylo ![]() ![]() ![]() wrocilam do domku, posiedzialam z mama i bratowa, wypilysmy piwko (hihhi za wami sie ciagnelo piwo a ja wypilam hehe) i teraz wszyscy poszli spac to ja w koncu mam czas na kompa ![]() ![]() dobranoc dziewczynki, gasze swiatlo ![]()
#2529 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry ![]() ![]() Zapalam switełko bo boje sie tak po ciemku ![]() ja tez dzis na szybciutko bo zaraz do skzoły sie zbieram Własnie jem sniadanko, pije kawe, maluje sie, wizazuje, prostuje wlosy wszystko na raz ![]() heh Agata to faktycznie pracowity dzien miłas ![]() ![]() oki brykam milej niedzieli bede pod wieczor ![]()
![]() |
#2530 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Wczoraj nie udalo mi sie wejsc na wizaz, bo TZ siadl na kompa i gral do 2 w nocy ![]() Ale dzis juz jestem, oczywiscie po lekturze pudelka i egoistow. Co jak co ale pudelek jakos bardziej mi sie podoba, zdaje sie, ze jest tam codziennie wiecej newsow ![]() Dzis ide rowniez na spacerek ale najpierw chyba pranie wlacze, bo w tygodniu pewnie nie bede miala czasu. Jak u was pogoda? U mnie wyszlo slonko, wiec zapowiada sie ladny dzien ![]() Wczoraj na noc najadlam sie ciastek korzennych i tak bardzo zle spalam. Snilo mi sie,ze chciano mnie pogrzebac zywcem; nie moglam sie ruszac, tylko czulam i widzialam ![]() ![]() Dzis pewnie piwa tez nie wypije, bo ochota mi przeszla, ale za to salatka gercka z feta i z sosem musztardowym cos za mna chodzi ![]() ![]() Agata - mam nadzieje, ze dzis bedziesz miala wiecej czasu dla nas ![]() ![]() Ojj Agus - ile ty masz rak skoro w jednym czasie sie malujesz, prostujesz wlosy i jesz i pijesz ![]() Ok, ide na mode, trzymajcie sie, milego dnia ![]()
#2531 |
Gość
|
Witajcie dziewuszki, usprawiedliwienie trzeba złożyć: no więc wczoraj nie zdążyłąm nic skrobnąć bo jak się zabierałam za to, mój braciszek mnie wykopał....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2532 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry kobietki:0
Ja tylko na sekunde aby się przywitać, dziś piekna pogoda więc wybiorę się na spacerek ![]() ![]() buziaczki pa ![]()
#2533 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() gosik ja tez mam taki stary aparat, az czasami mi wstyd robic nim zdjecia, bo jest taki glosny hihih no ale co poradzic, dziala jeszcze to korzystam czasami ![]() a ja mam dzis leniwa niedziele, myslalam, ze moze gdzies pojedziemy, ale wszyscy poszli spac heh ![]() ![]() pozdrawiam i zycze spokojnego dnia ![]()
#2534 |
Zakorzenienie
|
witam ja niedwno wrocilam
![]() poprostu padam na pyszczek a na dodatek cos zle sie czuue byłam z TZecikeim na tych gigant zapiekankch w Gdyni w butkach i cos mi poniej niedobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Heh Asia a na no mam 2 łaptki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia ja tez mam takiego starego sztrucla do ktorego klisze sie wklada ![]() ![]() ![]() Dorota zazdroszcze spacerku ja dzis caly dzien w szkole ![]() Agatka umnie leniwa niedziela jest czesto heh zwlaszcza tata ma taki dar ze gdzie nie usiadzie tam zasypia ![]() ![]() oki ja zmykam na taniec z gwiazdami ![]()
![]() |
#2535 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich obecnych i nieobenych ![]() Dzis mialam strasznie leniwy, z naszych spacerowych planow nici. Jak siedlismy przed kompem tak siedzimi. Ja wstaje tylko po to by zrobic sobie herbatke, cos skubnac i isc do toalety ![]() Teraz wpadlam na chwile, bo zaraz zmykam pod prysznic a pozniej bedziemy ogladac jakis film z Jennifer Aniston. Smutno mi troche, bo znowu tydzien pracy i nauki i stresow. Nie lubie niedziel i poniedzialkow ![]() No a teraz juz uciekam, zycze wam milej nocy i slodkich snow ![]()
#2536 |
Zakorzenienie
|
eehhhh sie wkurzyłam Asia Liszowska odpadła z tanca z gwiazdami
![]() ja tez tylko na chwilke napisac dobranoc ![]() Asia ja tez mialam dzis lenia wiec zmykam do lózeczka słodkich snów ![]() ![]()
![]() |
#2537 |
Wtajemniczenie
|
kurcze ja tez jestem zla ze lisza odpadla!!!! kinga miala odpasc buuuu
![]() ![]() a ja znowu bede nieobecna przez dwa dni, bo trzeba na seminarke jechac, wiec dzielnie tu pisac, co bym miala co czytac ![]()
#2538 |
Rozeznanie
|
Witam z rana
![]() zaraz śniadanko a potem kawunia, ale się rozleniwiłam przez weekend achhh..... narazie papa
#2539 |
Zakorzenienie
|
witam
ja w pracy a ze sama to dorwałam sie do komputerka i korzystam ze niemam nikog to sobie powizazuje ![]() A co tu tak pusto??? tylko Dorota dzis wpadła sie przywitac ![]() od rana cos mi humorek nie dopisuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2540 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() a ja dorwalam sie do kompa u kolezanki, ona poszla na seminarke a ja latam po necie ![]() ![]() potem obiadzik i ploty ![]() ![]() ![]() milego dnia ![]()
#2541 |
Rozeznanie
|
widzę że dziś wszystkie jesteśmy zajęte, dziś rano myślałam że wyjdę z siebie, zapchał się kibelek i nijak nie można było go odepchać, zapchał się głeboko w rurze, no i klops, byłam sama w domu więc musiałam radzić sobie sama z TŻ przez telefon
![]()
#2542 |
Zakorzenienie
|
witam
ja juz w domku znajoma wpadla jak konczyłam i zabrałam sie z nia autkiem ![]() Własnie znalazlam na necie taka sliczna piosenke co od 3 dni szukałam Christiny Augilery- Hurt (jak ktoras chetna to moge podeslac ![]() ![]() TZecik dzwonił ![]() ![]() A jak dzis akurat miałam taki starszny sen ze wyjechał i ze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A my jestesmy taka kochaną parką co najdłuzej 4 dni sie nie widziala i dla mnie i dla niego tydzien to dlugo ![]() ![]() ![]() Heh Dorotka to miałas dzis przeboje z kibelkiem ![]() ![]() hehe Odrazu mi sie przypomiło jak w liceum bylam na wycieczce nad jeziorem z klasa i jak mieszkałam z przyjaciółka i kumpela w jednym domku i kumpla wylała do zlewu zupke chinska ztym makaronem a ja jeszcze zaczełam spłukiwac go on jesczez bardziej napecznial ![]() ![]() Potem jak przystało na dzielne kobity postanowiłysmy radzic sobie same i odkrecałysmy rure w trójke a potem jak to wszystko a kuchnie nam wyleciało a zapaszek był przyprawiajacy o zawrot glowy ![]() ![]() ale smiechu było co niemiara ![]() Ze swojej to tez kiedys bedziesz sie smiac ![]() ![]() Agata to ty spryciula korzystasz z nieuwagi i na wizazyk ![]() ![]() ![]() ![]() oki zmykam cos wszamac ![]()
![]() |
#2543 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() Aga, jak się czujesz? Po zapiekance już przeszło? ( następnym razem jak po jedzonku coś będzie nie tak cię skręcało to szybko weź kropelki żołądkowe). Muszę się przyznać że i mnie wczoraj żoładek dokuczał, zjadłam na kolacyjke pomidorka i widocznie skórka zaszkodziła.... Aguś, a Twoje przeziębienie?minęło? ![]() Dorota, przeboje dziś miałaś, pewnie z początku wydawało się niewesoło, ale dałaś radę....brawo!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2544 |
Gość
|
Byłam dziś na zakupkach. Udało mi się wreszcie znaleźć pożadaną kurtkę skórzaną. Koloru jest ciemnobrązowego. Nie była może tania, ale wydatek był planowany, kasa ciułana i zbierana....Zadowolona jestem z zakupu.
![]() Tak właściwie to upatrzyłam ją już w piątek ale nie chciałam nic pisać, póki nie będzie moja (bo np. ktoś mógłby mi ją kupić z sprzed nosa). Wyszperałam ją w Manhattanie we Wrzeszczu. ![]() Zmykam na kolacyjkę ![]() Edytowane przez gosik24 Czas edycji: 2006-10-23 o 19:52 |
![]() |
![]() |
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to gartuluje zakupu kurteczki ![]() ![]() ![]() heh wiecie co dzwonili domnie niedawno z Germanosa z Gdyni kiedys tam skladałam swoje CV i zaprosili mnie na rozmowe w piatek na 14 ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja dzis dopiero teraz, bo z rana wizaz mi sie nie ladowal. Az stracha dostalam, bo od razu pomyslalam, ze ci hakerzy znowu sie dobierali do wizazowego serwera ![]() Jednak widze, ze tylko ja mialam problem z wejsciem na strone....Hmm ciekawe dlaczego ![]() Agus nie martw sie na zapas- TZ jeszcze nie wyjechal. Ale rozumiem co czujesz - moj TZ w zeszlym roku wyjechal na miesiac zagranice. Straszne to bylo ![]() ![]() Agata - Zycze ci udanych plotek i owocnej nauki i owocnego zbierania materialow ![]() Gosiu - noooo to gratuluje nowego zakupu ![]() ![]() Dorota - gartuluje samodzielnosci, twarda kobita z ciebie. Pdziwiam, poniewaz ja chyba bym sie bala tknac kibelka - z racji antytalentu do spraw hydro ![]() Ehhh cos dzis mam kiepski humor. Pogoda do bani, dzis caly dzien ulewa ![]() Poza tym plomba znowu z zeba mi wypadla ![]() Kurde, jak to jest, ze jak bylam w PL to dentyste odwiedzalam raz w roku , najczesciej jak szlam na przeglad; a jak jestem tutaj, to w pol roku 2x plomba mi wypadla, zab mi sie ulamal i inne takie tam ![]() A zeby byla zabawniej TZ zgubil karte kredytowa i nie mam jak robic przelewow... ![]() Ehhhh Ide na kurnik, bo umowilam sie z moja mama na 19.30 Trzymajcie sie ![]()
#2547 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() kolezanka pojechala ze swoim TZ na basen to mam kompika dla siebie ![]() ![]() agus wczoraj pierwszy raz uslyszalam ta piosenke wraz z teledyskiem...mowie ci oberzyj klip, wzruszy cie podwojniej ![]() ![]() ![]() gosik gratuluje kurteczki ![]() a ja jeszcze troche powizazuje i obejrze emke ![]()
#2548 |
Zakorzenienie
|
Agata widziałam teledysk bardzo mi sie podobał
![]() Mowie wam dziewczyny sliczna ta piosenka musicie posluchac ![]() Asiu ja tez jakos sobie nie wyobrazam tego wszystkiego ja bez TZecika ![]() heh co do zabków eehhh ja mam 2 do zrobienia ale tak strasznie nie lubie dentystow ![]()
![]() |
#2549 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Asiu, ![]() U nas coprawda jeszcze nie pada, ale zapowiadają na jutro deszczyk. Zgadzam się z Asią, Aguś, na zapas się nie przejmuj, ale rozumiem co czujesz, na pewno wszystko się ułoży.... ![]() Jak mogłabyś, to ja poprosze tę piosenkę Christiny Aguilery ![]() Dziękuje kobitki za gratulacje.... ![]() Asiu, skóra jest owcza. ![]() Jak uda mi się zrobić zdjęcie moim aparacikiem, wywołać i zeskanować, to za jakiś czas wkleje na wątek. Chciałybyście zobaczyć? Buziaki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
heh Gosia no pewnie ze chcemy zobaczyc
![]() ![]() Gosia wyslałam ci wiadomosc na PR ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.