![]() |
#2551 |
Gość
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Dzięki, Aga, właśnie Ci odesłałam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Gosia prosze cie o chwilunie cierpliwosci strasznie wolno ładuje mi sie poczta juz z tlena chce wyslac ale plik mi sie strasznie dlugo ładuje
![]() Edit: no probuje juz 20 minut i plik mi sie nieche zalaczyc ![]() ![]()
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Gosiu no widze ze chyba sie dzis nieda sprobuje jeszcze poznym wieczorkiem przed spaniem
![]() teraz zmykam na kolacyjke smacznego tym co jeszcze nie jedli ![]() slodkich snow ![]() ![]()
![]() |
#2554 |
Gość
|
Aguś, wysłałam Ci znów PW
![]() ![]() Dobrej nocy, dziewuszki, przykładam główkę do poduszki (ale się zrymowało, hih) ![]() |
![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosiu czytałam ![]() ![]() Ja wlasnie ogladam kulisy tanica z gwiazdami ![]() ![]() Ale fajnie zrobili na koncu to z Asia ![]() ![]() ![]() dobranoc dziewuszki cmokasek do podusi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Gosiu - jasne, ze chemy zobaczyc kurtke! Wklej koniecznie fotke ![]() ![]() Co do Polski, wiem ze nie taka zla i pomimo ze tutaj-we Francji, jest bardzo ciezko, to kocham to miejsce ![]() ![]() ![]() ![]() Agus - nie slyszalam tej nowej piosenki, czy moglabym rowniez prosic? ![]() Cytat:
![]() Agata - buziaki dla ciebie, ze mimo wszystko nie zapominasz o nas i piszesz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2557 |
Rozeznanie
|
Witam kobietki
![]() Również dołaczam się do prosby o fotki kurteczki ![]() Chciałam się pochwalić że kupiłam w ikei firanki i zasłonki (ale te w innym sklepie) oczywiście w koloże bakłażan-fiolet ![]() ![]() Zyczę miłego dnia, właśnie ogladam pytanie na sniadanie, mruczą coś o stresie warto posłuchać ![]() papa
#2558 |
Zadomowienie
|
Witaj Dorota
![]() Baaardzo jestem ciekawa tych firanek i zaslonek ![]() Ajaj ale bedzie fotek na naszym watku - Aga - lumpikowe zakupy, Gosia - kurteczka, Dorota - zaslonki i firanki ![]() ![]() ![]()
#2559 |
Zakorzenienie
|
witam raniutko ![]() dzis wolne ![]() ![]() eehhhh az mnie skreca musze szybko czmychnac cos zjesc. Asiu juz mi sie udalo wgrłam oprogramowanie od poczatku i oto foteczki Asiu piosenke bardzo chetnie ci podesle ale walcze z poczta od wczoraj niechce mi sie załadowac plik ![]() ![]() oto foteczki ![]() 1. bluzeczka co wycyganilam od kolezanki 2. bluzeczka satynowa do spania w misiaczki ![]() 3. ta torebusia materialowa co kupilam za 1.5 zł ![]() 4. biustonosz troche przyciasny ![]() 5.i 6.narzutka ![]() Dorotka to teraz czekamy na twoje foteczki ![]()
![]() |
#2560 |
Zakorzenienie
|
O znalazłam jescze taka foteczke
![]() ![]() lampeczka kosztowala mnie cale 3 zl a dziala jak zloto ![]() ![]() zreszta same ocencie ![]() oki ja zmykam do sklepu po mleko do kawusi bo cala reszte kotką nalałam na sniadanie i nic sobie nie zostawilam ![]() tatko ma dzis urodzinki ![]() ![]()
![]() |
#2561 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() heh moja slodka tajemnica ![]() ale ze my tu jak rodzina ![]() ![]() ![]() tan narzutka torebusia i biustonosz sa z tego Centrum taniej odziezy w Gdyni ![]() ![]()
![]() |
#2564 |
Rozeznanie
|
Aga bardzo fajne ciuszki wycziłaś w ciuchlandzie
![]() ![]() Fotki wkleję napewno jak tylko wgram je na kompa, też chodzę to CTO ale w Gdańsku i również w soboty - bo najtaniej Aga masz kotki w domu?
#2565 |
Zadomowienie
|
Agus - ciuszki super! Najbardziej podoba mi sie ta pelerynka i satynowa bluzeczka do spania
![]() ![]() Niech ja sie tylko zjawie w Trojmiescie, to dopiero bedzie napad na ciucholandy ![]() ![]() Witaj Goniu dawno cie nie bylo u nas ![]() ![]() P.S. Agus ![]() ![]() Ty wiesz o co sie rozchodzi ![]()
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
mam 2 duze koty raczej kotke i jej synka co jest juz duzy ale dlamnie to nadal koteczki
![]() Zaraz złapie je na goracym uczynku jak spia to wkleje foteczki Mi tez sie ta bluzeczka od piezamki podoba ![]() Asiu no niewiem co z ta poczta chyba poszło zobaczysz za chwilke ![]() ![]()
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Gosia o to dwa spiochy zlapane na goracym uczynku
1. to moja kochana koteczka Pelasia 2. to kochany koteczek Bzim ![]()
![]() |
#2568 |
Rozeznanie
|
Aguś sliczne kotki, ja męczę Tż na kotka, juz prawie zmiękł na ten temat
![]() Jak narazie dokarmiam kotki, zawsze jak idziemy na Stogowska plażę jest tam rodzinka małych dzikusów, małe dzikie kotki z rodzicami, są bardzo strachliwe i dzikie, takie małe miesięczne kotki prychaja i atakują na Ciebie jak tylko podchodzisz, ale są przesłodkie ![]() Podpisuje się jak najbardziej za akcję "napad na lumpik" ![]()
#2569 |
Zakorzenienie
|
Oj ja tez jestem szalona na punkcie kotkow
![]() heh zawsze mowie Tzecikowi ze jak bedziemy mieszkac razem to bedziemy miec koteczka zreszta ja zawsze jak widze jakies malutkie niemoge przejsc obojetnie zal mi takich biednych dzikich malych kotkow duzych tez ![]() wielki buziak dla ciebie ze tez jestes taka kocia mama ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
Oj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja kupuje fajne ciuszki w ciucholandzie w Gdyni, naprzeciwko dworca PKP, nie sa są super tanie ale naprawdę mozna coś fajnego wybrać
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkleiłabym zdjęcia ale nie mam cyfrówki a z telefonu chyba nie da rady..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
![]()
fatalna pogoda.... piję już chyba 4 kawę i nic :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kiedys widzialam tam nawet torebke LV. duza kuferkowata biala w te tradycyjne wzorki wygladala jak orginal mila nawet napis taki jak na orginały prawdziwa skora stan idealny w srodku prawdziwy zamsz ale cena 350 zł ![]() eehhhh szykuje wlasnie obiadek ![]() ![]() eeehhhh a pogoda faktycznie straszna ja tez ide wlasnie 2 kawke sobie zrobic
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Rozeznanie
|
A myślałam że tylko Ja chodzę taka śnięta ![]()
#2578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zadomowienie
|
Ehhh no co wy dziewczyny, pogoda jest dzisaj przepiekna
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie jest pogoda w kratke - wczoraj ulewa a dzis pieknie - 23stopnie ![]() Agus - koteczki przecudowne. My z TZ chcemy zaadoptowac takiego dzidziusia ![]() ![]() A jak bedziemy mieszkac na swoim to bedziemy mieli cala gromadke zwierzatek - kotka, pieska i swinke morska /do swinek mam sentyment, bo jako dziecko mialam dwie kochaniutkie swineczki, takie slodziutkie i madre ![]() Narazie zadowalam sie jaszczurkami biegajacymi po ogrodku ![]() Goniu - no coz... Ja mam tak, ze pierwsze co, to od razu na pomorskie smigam a potem na mode ![]() ----------------------------------- Agus, wyslalam Ci PW , mam nadzieje, ze jedno a nie trzy ![]() Ok, ja ide zrobic sobie kakao ![]() Buziaki ![]()
#2580 |
Gość
|
![]() Witam wieczorną porą, ![]() Jak to zwykle we wtorek, miałam dziś zajęcia do późna w Gdyni, heh ale zmęczona jestem.... ![]() Dziewuszki, jak tylko skończy sie klisza zaniosę do fotografa do wywołania (to jest jedno z pierwszych zdjęć na kliszy ale mam nadzije że uda się szybko wypstrykać) i wrzuce na kompik dzieki przychylnosci skanera..hih ![]() ![]() Aga, piękne zdobycze lumpikowe.... ![]() Dzięki za mailowy prezencik ![]() ![]() ![]() ![]() Obejrzałam dziś Magde M. i troche humorek się popsuł...Ehhh ta Agata, musiała Wojtka buntować i o tej Dorocie wspominać..., ![]() Buziaki, kobitki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.