![]() |
#2731 |
Rozeznanie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Witam kobietki
![]() Aga sliczna ta Twoja dyńka ![]() Zaraz wychodzę z Tż na tutejszy cmentarz, odezwę sie później papa
#2732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem dzis wnerwiona i jeszcze ten bedzie mnie dodatkowo wkurzal! ![]()
![]() |
#2733 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() też byłam na 2 cmentarzach w Tczewie porozwozić wianki, kwiaty, znicze... Ruch uliczny spory, mało miejsca na parkingach przy cmentarzach... Heh, ledwie zdążyłam przeczytać co tam naskrobałyście od wczoraj , a już mój brat sie dobija, żeby na kompa wejść...heh ![]() A z tym mózgiem kobiety, to u was też tylko czarna strona i nic na niej nie ma? Co do spatkania, oblukam mój plan ćwiczeniowy na grudzień (na uczelni) i wtedy napisze. Już sie ciesze na to spotkanie... ![]() Aga, bądź dobrej myśli i pisz jak tam sie czujesz i jak wyniki...będzie dobrze - tak musisz myśleć!!! ![]() ![]() Ok, pędzę na obiadek Buziaki, kobitki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2734 |
Wtajemniczenie
|
a ja jednak nie poszlam na cmentarz dzis wieczorem, jutro pojde bo kolezance nie pasowal...mam nadzieje, ze jutro jeszcze znicze beda sie palic i bedzie ladny efekt
![]()
#2735 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja juz wrocilam zjadłam cos i odrazu na wizazyk. Ale sie rozpadało wlasnie jak sie msza na cmetarzu konczyla zlalo mnie jak niewiem ![]() ![]() ![]() Dorota heh ciesze sie ze ci sie podoba ![]() Gosia jak bede wiedziec co i jak w wynikami dam znac ![]() ![]() Asia widze ze ostro walczysz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agata widziałam ze ty tez twardo bronisz napisu Wizazanka oby tak dalej kobity ![]() ![]()
![]() |
#2736 |
Zadomowienie
|
Agus - napisalam ci na gg i PW
Dobranoc dziewczyny ![]()
#2737 |
Zakorzenienie
|
dzieki ci Asia
![]() ![]() ![]() ja juz po malutku sie zbiaram lulu eehhh jutro caly dzien w pracy a tak mi sie nieche i jeszcze ta straszna pogoda ![]() słodkich snow
![]()
![]() |
#2738 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Myślałam że to sen jak wyjrzałam dziś za okno ![]() ![]() Miłego dnia życzę, potem wpadnę zobaczyć co słychać ![]()
#2739 |
Zakorzenienie
|
witam raniutko
ja dzis tak szybciutko ![]() ![]() Wstaje raniutko i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiu bardzo ci dziekuje za pomoc. ale mnie dzis zawalily pytania i odpowiedzi na PR.a po co to ?a kiedy beda opaski? a co z kolorkiem? a jak to potwierdzi itd. ![]() ![]() Dorota heh to nie sen ![]() Miłego dnia i mrozne buziaczki
![]()
![]() |
#2740 |
Rozeznanie
|
Tak juz przymierzam i przymierzam się do przeczytania całego wątku o wizzykowych opaskach i dopiero teraz to zrobiłam, jak zwykle zostaiam wszystko na koniec, ale to z lenistwa nie chciało mi się czytać
![]() Ale dziś już przeczytałam i zaraz się zapiszę ![]()
#2741 |
Wtajemniczenie
|
witam zimowa pora
![]() u mnie tez zasniezylo, ale slonce swieci to mam nadzieje ze rozpusci ten wstretny snieg brrr ![]() agus i asiu dziekuje za PW, juz bralam udzial w sondzie, ide tylko potwierdzic chec zakupu opaski ![]() milego dnia zycze ![]()
#2742 |
Rozeznanie
|
łoj a co tu tak cicho? gdzie Was wszystkie wywiało?
#2743 |
Wtajemniczenie
|
zasypalo sniegiem
![]() u mnie juz nie ma sladu sniegu, wieczorem ide na cmentarz i zastanawiam sie co ubrac, czy grubasny sweter i jesienny plaszczyk (bylam dzis tak w sklepie i bylo mi ok..ale slonce swiecilo) czy juz zimowa kurtke...ech w koncu wieczor bedzie chlodniej...kurde jakby nie moglo byc do grudnia tak z 10-15 stopni.. ![]()
#2744 |
Zakorzenienie
|
witam wieczorkiem
![]() ja juz po pracy ehhh ale sie dzis wkurzyłam pakuje sie ładnie do skmki scisk jak niewiem wiec stoje w przejsciu miedzy przedziałami jakis dziadek tak sie rozpychał wiec chcialam sie posunac i nagle slysze okropny dzwiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh dobrze ze to juz 2 letnia kurteczka ale tak ja polubilam ze mialam zamiar nosic jeszcze w tym roku a tak ![]() ![]() eeehhhhhh ![]() ale dzis zimno było heh dobrze ze sobie rano rekawiczki wyszukałam to mi łapki nie zmarzły ![]() Teraz patrze gratd sypie co za pogoda ![]() heh Agata pewnie wymarzniesz tam na cmentarzu ![]() oki ide na watek o opaskach bo taki sie tam zrobil balagan ze nic juz niewiadomo ![]() ![]() Wkurzam sie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2745 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczor wszystkim ![]() Ja dzis tak pozno,rano nie zdazylam sie odezwac poniewaz musialam/chcialam odpisac na pytania niektorych dziewczyn dot opaski...Ale na szczescie nie mialam 30 wiadomosci jak Aga tylko 10 ![]() Ja juz po pracy, ledwo zipie, bo czwartek to moj najbardziej zawalony obowiazkami dzien ![]() ![]() Dzis bylam caly dzien grzeczna, wiec pozwolilam sobie na rzadek, duzej czekoladki, ktora wlasnie szamam ![]() ![]() Dobra, zaczynam bredzic ![]() ![]() Ajjjj wlasnie sobie przypomnialam, ze do mamy mialam wczoraj zadzwonic ![]() Trzymajcie sie kobity, moze jeszcze wpadne za godzine.
#2746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() heh widac dziewczyny to chyba chca to wszystko skaplikowac na siłe ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na retoryczne pytania poprostu nie odpowiadaj i juz! Ide sprawdzic co tam na opaskowych watkach slychac. Ten Boy sie odzywal? Jestem cieta na niego! ![]()
![]() |
#2749 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam do Was pytanko, po zapisałam się na opaskę, czy muszę edytować swój post? nie dostałam jeszcz PW więc nie wiem co i jak, troszkę zakręcona dziś jestem więc sorki.
Rzeczywiście dziewczyny, niezły kocioł z tymi opaskami, niektórzy to są upierdliwi. Dobranoc, ja już zmykam papatki;*
#2750 |
Zadomowienie
|
Dorota, nie musisz edytowac jeszcze, bo swiezo co zamowilas
![]() ![]() Tak mysle, ale niech sie Aga wypowie- to ona jest szefem calej akcji ![]() Ok, ja tez juz spadam...Bede jutro z rana, to sobie przejze watek modowy, bo dzis nie mialam czasu. Z tego co widzialam, to nie wszystkie dziewczyny edytowaly swoje posty ![]() ![]() Agus, tak na marginesie - monyczkaaa pisala, ze jak bedziemy potrzebowaly pomocy to chetnie nam jej udzieli ![]() Dobranoc babsztyle
![]() ![]()
#2751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eehhh kocioł jest spory na watku a do tych co zamiescily posty z potwierdzeniem a nie edytowaly to wyslalam im PR by to poprawily hehe widzialam ![]() Dorota nie musisz edytowac bo dopiero co sie zapisalas ale jak chcesz to niema sprawy ![]() ![]() oki zmyklam ogladac mtv ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() tak, troche zmarzlam na cmentarzu..znaczy ubralam sie cieplutko i u gory bylo mi cieplo ale w uda troche pomrozilo ![]() ![]() ![]() ![]() ide spac paaa ![]()
#2753 |
Zakorzenienie
|
heh tak myslalam Agata ze zmarzniesz
![]() a ja juz w pizamce i ide lulu ale wielki grad padał niedawno ![]() heh im czesciej wchodze na ten watek o opaskach to sie denerwuje bo widze ze prozba o nie robienie z watku "Lista chetnych ......" pogaduszek nie przynosi efektu ![]() ![]() ![]() ![]() a co do napisu widze ze bedzie ciezka sprawa jak np. wygra napis wizaz.pl z tymi co głosowali na Wizazanka ![]() dobranoc kobitki
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
witam raniutko ![]() ja tylko na dziendobry i zaraz zmykam do pracy ![]() rany co to sie na dworzu dzieje ![]() ![]() ![]() Musze dzis isc kupic jakas kurtke na zime ![]() ![]() pozdrowionka i trzymajcie sie cieplutko kobity ![]()
![]() |
#2755 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry w mroźny, biały puchaty poranek!!!!
Dzięki dziewczyny za odp. w sprawie opasek, ok więc nie będę edytować ![]() Aga ja też jeszcze nie chcę zimy, zdecydowanie za szybko, muszę pojechać do domku po coś cieplejszego do ubrania brrrrrr aa no oczywiście pochwal się kurtałką jak kupisz ![]() Pozdrawiam i życzę miłego dnia
#2756 |
Zadomowienie
|
Helloo
Mowicie puchato w Polsce sie zrobilo ![]() ![]() Ja jeszcze mam 1,5miesiaca do wylotu, wiec mam nadzieje, ze pogda sie poprawi ![]() A ja dzis obudzilam sie z bolem ucha i przygluchawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gdzie sie nasza farmaceutka podziala? Potrzebuje rady ![]() Gosiu, odezwij sie! Hetbaty na ucho raczej nie pomoga, ale moze jakies kropelki...Ja nie mam dzis czasu skoczyc do apteki, bo znowu do wieczora mam zajecie. Jutro pewnie pojde, ale nie wiem czy przezyje dzisiejszy dzien i noc ![]() Trzymajcie sie dziewczyny, milego dnia ![]()
#2757 |
Rozeznanie
|
oj Asiu widzocznie Cię gdzies przewiało
![]() No własnie gdzie sie podziała Gosia?? hmm z domowych sposobów to nic mi do głowy nie przchodzi, wiem że mozna natrzeć ucho listkami kwiatka takiego zielonego ale nie znam nazwy, ma specyficzny zapach, mozna tez olejkiem kamforowym, przeczytłam tez o takim sosobie: "usmaż na suchej patelni sól, rozgrzej mocno... pozniej wysyp na sciereczkę ...zawin i przyłoż do UCHA !!! " hmm sama jestem ciekawa czy pomoże
#2758 |
Zadomowienie
|
Hej Hej Dziewczyny
![]() Sorry że tak rzadko tu wpadam ale nie mam za bardzo czasu...może teraz uda się częściej ![]() (Właśnie zauważyłam tą nową funkcje na wizażu podkreślania błędów ortograficznych...super pomysł ![]() Tak poza tym to zaraz jadę do kina na 9 kompanię bo mam darmowy bilet ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przed chwila dzwonilam do mamy, zeby mi doradzila cos. Tez mowila o olejku kamforowym...Tylko gdzie ja taki dostane ![]() Znalazlam jakies krople do ucha...Wlalam 4 krople i siedze z wata w uchu jak babcia ![]()
![]() |
#2760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak tam na studiach? Podoba ci sie? Pewnie duzo pracy macie... Gdzie ta funkcja do podkreslania bledow sie znajduje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.