Województwo Pomorskie - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-14, 15:58   #2911
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087
Dot.: Województwo Pomorskie

heh no małe zawsze fajne takiego to mozna zagłaskac
dzkuje Gosiu ja staram sie jakos nie myslec o tym ze mnie boli
dzis TZecik kupił mi pluszaczka jak bylam na badanaich zeby jak mnie bolało i chciało mi sie plakac to sie mocno do niego przytulila ahh ten moj Tzecik
Stary 2006-11-14, 18:42   #2912
gosik24
Gość

Ale tu cicho i pusto...heh
Stary 2006-11-14, 21:28   #2913
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

oj ale dzis zaniedbalam moj rozdzial, popouldniu przyszedl brat z rodzinka a teraz znowu magda m. byla...jejku musze leciec na watek magdowy i zabierac sie do pisania

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 09:59   #2914
Neska
Rozeznanie

A co jeszcze nikt nie wstał
Ale dzis złapałm jakiegos lenia, nic mi się nie chce, tylko spać i spać
Aga wiem że się denerwujesz i martwisz, bedzie dobrze, moja koleżanka juz jest w domu, miała torbiel na jajniku, dziś miała iść na kontrol i usunięcie cewnika, jeszcze z nią nie rozmawiałam, pojadę chyba do niej w week.

Aguś jakie sliczne pluszaki, ojj zadusiłabym je hihih, takie maleństwa są strasznie słodkie

Agata
pisz pisz tą pracę wiem po sobie że to sie odkłada, ciężko jest zacząć ale potem juz poleci. Nie wiem czy pisałam ale już jestem po studiach ale dopiero teraz będę się broniła, niestety wszystko zalezy od promotora, w moim przypadku to była porażka jesli można tak o nim powiedzieć to nie jest on normalnym człowiekiem
Dołączam do grona Madzi M nie wytrzymałam i weszłam na blog z opisem kilku przyszłych odcinków pssstt

Miłego dnia

Neska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 11:33   #2915
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hello..
ja tez dzis mam lenia, spalam do 11 a teraz nie chce mi sie pisac ale musze sie w koncu wziac..ech

Stary 2006-11-15, 11:53   #2916
wredne_slonko
Rozeznanie

Witajcie dziewczynki Pamiętacie mnie jeszcze? ;p

Nie było mnie chyba z miesiąc, a kiedyś myślałam, że tyle bez wizażu nie wytrzymam
Niestety mama podłączyła się z laptopem do mojego neta i w moim starym biednym kompiku wizaż mi wogle nie chodzi Moglabym na mamy kompie pisac, ale ona mnie prawie wogle nie dopuszcza Jestem stracona..

Tyle sie u Was dziewczyny wydarzylo.. Nawet ciezko do czegos nawiazac

Agus nic sie nie przejmuj. To krotki zabieg i naprawde bezpieczny. Szybko wrocisz do zdrowia i juz nic Ci dolegac nie bedzie

Kurcze Agata ciezko ta prace pisac? Mnie co [rawda dopiero licencjat czeka za rok, ale juz jestem pewna, ze sobie nie poradze ba ja nawet tematu wogle nie znajde :P

Calusy dziewczyny Postaram sie czesciej wpadac

wybaczcie brak polskich znakow ale wlasnie mi sie cos populo.

Asia Surowiecka

Maciek Marczak
wredne_slonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 12:18   #2917
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

witam

a juz po wizycycie w szpitalu bylo jak zawsze pelno strachu ale nic z tego jutro mam sie o 7 stawic z najpierw USG a potem jakies badania i zabieg bedzie trwal okolo30 minut pod narkoza po zabiegu polerze z4-5godziny w szpitalu i puszcza mnie do domku
Juz sie zaczynam tak denerwowac ze dzis pewnie nie zasne

ale najwazniejsze ze jak sie obudze w piatek to bede miala ta swiadomosc ze po wszytkim

heh a tak wogole to moj tata jest listonoszem i dzis strajkuja heh okupuja na poczte bo zadaja podwyrzki i zeby nie musieli roznosic reklam bo to dodatkowa praca za ktora im nie placa jestem ciekawa co tam wystrajkuja :-P

heh Ania jak milo ze znowu wpadlas dzieki za mile slowa heh musisz troche nadrobic teraz nasz watek ale tak z wazniejszych informacji to ogranizujemy spotkanko w grudniu

heh Agata oj tak z tym pisaniem masz ciezko ale pomysl ze teraz sie meczysz ale potem bedziesz miala z siebie satysfakcje

Dorota dziekuje zaslowa wsparcia staram sie neimaretwic ale slabo mi to wychodzi
heh co do kociaczkow ja tez mogla bym je zaglaskac szkoda mi ze teraz moja kotka juz nie bedzie miala malych

buzia zmykam powizazowac
Stary 2006-11-15, 19:18   #2918
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

witam
bilans pracy 10 stron hehe i jak sie spreze to dzis skoncze ten rozdzial bo juz zostalo mi malutko ciesze sie bardzo, bo myslalam,z e sie nie wyrobie a tu masz jeszcze bede miala zapas czasu a w ogole dzis przezylam chwile grozy, bo nagle jakis blad wyskoczyl i kazal zamknac worda, ale sobie mysle..ee spoko zapisalam chwile wczesniej, wlaczam na luzie znowu a tu wyskakuje ze plik tylko do odczytu i nic nie mozna w nim juz pisac bo cos tam sie zxacielo, ale na szczescie dalo sie skopiowac wszystko do nowego dokumentu i moglam pisac dalej uffff...ale wylaczylam pozniej kompa i teraz wlaczylam i ten plik jednak sie otworzyl teraz...i tym samym mam teraz oryginal i 2 kopie hihhi bo po tym incydencie od razu sobie kopie zrobilam i chyba jak napisze ten rozdzial to sobie zapisze na dyskietce zeby jeszcze miec pewnosc
oj ale sie rozpisalam

wredne slonko tez myslalam, ze to bedzie ciezko szlo, zreszta pisalam o tym, ale pwoeim ci ze z dnia na dzien faktycznie coraz lepiej sie pisze...pierwszego dnia raptem 1,5 strony napisalam, wczoraj juz byly napisane 3 a dzis jak wystrzelilam to nadrukowalam 5 i jeszcze moge pisac a co do tematu to tez mialam ten dylemat, nie mialam pojecia o czym pisac, ale pewnie twoj promotor jak juz bedziesz go miala bedzie was jakos naprowadzac i temat sam sie znajdzie, ja przypadkowo wybralam swoj, mialam wrazenie, ze jest glupi i w ogole nic nie napisze, ale wystarczy troche poczytac i juz sie czlowiek zaprzyjaznia ze swoim temacikiem

no dziewczyny wybaczcie, ze tak duzo pisze, ale wiecie w trans wpadlam hihih

agusdostalam PM z wytycznymi co do konta, a teraz idiotenpytanie...bo ja nie mam swojego konta i sie nie znam..wystarczy wziac druczek polecenie przelewu wypisac i isc z 9cioma zlotymi do okienka i dac pani? prosze dziewczyny pomozcie mi bo ja jestem ulomna na tym punkcie

Stary 2006-11-15, 20:15   #2919
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Witajcie
Ja dopiero teraz weszlam na wizazyk, bo rano padla mi karta sieciowa i nie mialam neta Tragedia! Taki pusty ten komp, bez neta...Taki bezuzyteczny

Agato - tak, dokladnie. Wystarczy, ze wypiszesz ten druczek na poczcie i dasz go, juz jako wypelniony, uroczej pani z okienka.Musisz zabulic 9zl + 3zl/ chyba, jak nie 3,50zl - za perzelw/

Noo widze,ze sie rozkrecilas...Az strach pomyslec co bedzie za miesiac Cala prace napiszesz? Oby tak dalej

Agatko, co to PM?

Anno - milo, ze sie zjawilas Co tam u ciebie? Opowiadaj!

Agus - trzymam kciuki, zeby nic nie bolalo. Idz i wez sobie goraca, relaksujaca kapiel a potem poloz sie spac...I mysl POZYTYWNIE!!!
Bedzie dobrze!!!

Dorotko ja tez przechodze prze kryzys lenistwa Jakos nie moge sie zmobilizowac do niczego.

Joanna22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-15, 21:07   #2920
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

a ja tak wpadam przed spankiem

jutro mam zabieg ale ide sobie zrobic ciepła kapiel i zmykam zaraz do lózeczka niewiem o ktorej sie jutro zjawie ale jak tylko sie pojawie i bede na siłac cos napisac do tam znac

heh Agata to sie rozpisalas jeszcze troche a prawdziwy pisarz bedziesz jak w taki tepie tworzysz prace ale to dobrze oby dalej tak dobrze szło co do pytanka asia juz ci napisala no chyba ze opaski beda do czassu spotkanka to bym wam na spotkaniu dala

Asiu
dziekuje za pomoc korzystam z rady i zaraz zmykam do kapieli heh by na jutro byc czysciutka pachnaca( nie ze bym sie codziennie nie myla ) i wypoczeta
na szczescie Tzecik jedzie zemna i bedzie przymnie czuwał az sie nie obudze i pomoze mi prze zto przebrnac razem Kochany Tzecik

heh Dorota a wiesz moje nazwisko to sie jeszcze trudniej pisze bo prawidłowo przez u z kreskami ale panie na poczcie maja zawsze wtedy problem jak zrobic to u na klawiaturze wiec jak o przelew chodzi to zawsze pisz ze przez i

wiec ja po malutku sie zbieram
trzymajcie za mnie kciuki kobitki by Bosia dala mi sily na jutro pokonac bol

buziaczki i słodkich snow
Stary 2006-11-15, 21:36   #2921
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

dziewczyny uwaga chwale sie...SKONCZYLAAAAAAM :d hihih wyszlo 12 stron, pewnie facet bedzie kazal mi zwiekszyc troche do 15 ale pozniej bede sie martwic, najwazniejsze ze juz napisalam..kurcze 3 dni niezly czas jak sie ciesze jupiii

asiu PM to to samo co PW tylko z angielskiego (private message)

agus bedziemy za ciebie trzymac kciuki i inne paluchy..bedzie dobrze cmokas wielki

Stary 2006-11-15, 21:37   #2922
gosik24
Gość

Wink Dot.: Województwo Pomorskie

Cytat:
Napisane przez aga21087 Pokaż wiadomość
wiec ja po malutku sie zbieram
trzymajcie za mnie kciuki kobitki by Bosia dala mi sily na jutro pokonac bol
Witajcie kobitki,

Ja dziś miałam długi i męczący dzień na uczelni, ehhh.... na nogach od 6..., dopiero przed godz. 19 wsiadłam we Wrzeszczu do pociągu, heh...
Ekkhh, padam na nos... chyba wskoczę pod prysznic i do wyrka...heh...spać

Aguś, głowa do góry, bądź optymistką, jak dobrze że masz takiego TŻecika.. Będę o Tobie jutro myśleć...

Agatko, no widzisz, jak się rozkręciłaś, nie było się co martwić... Gratulacje z okazji skończonego rozdziału

Zmykam. Buziaki
Stary 2006-11-15, 21:58   #2923
wredne_slonko
Rozeznanie

Jestem OD kilku tygodni próbowałam się dostać na wizaż i albo strona otwierała mi się 10 minut, albo jej wogle nie bylo.. Dorwałam dziś mamy kompa, napisałam cobyście o mnie nie zapomniały.. a teraz.. Wchodze i wszystko śmiga jak należy

Ale zachowuje zdrowy optymizm Jakbym znowu zaginęła bez wieści tzn że znów mi net muli

Biedna Aga Ale nic się nie martw.. Nie taki diabeł straszny. Moja mama miała już 7 operacji i się trzyma Więc co dla takiej kobity jak Ty jedna

Cytat:
Napisane przez Joanna22
Anno - milo, ze sie zjawilas Co tam u ciebie? Opowiadaj!
Co tak oficjalnie?

Podtrzymałaś mnie Agata na duchu.. Ale i tak przeraża mnie ta ilość stron którą trzeba będzie wyprodukować

Lece spać bo musze jutro TŻcika na 7 do pracy wyprawić

Dobrej noski dziewczynki

Asia Surowiecka

Maciek Marczak
wredne_slonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-16, 16:55   #2924
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

a tu co? wchodze na wizaz z mysla ze pewnie nastepna strona do przeczytania..a tu blad..pusciutko

agus mam nadzieje, ze wszystko sie udalo, ze pozbylas sie tego cholerstwa i szybciutko wrocisz do formy

a ja dzis bylam kupic sobie butki i mam takie pol kozaczki z deichmana..sliczniutkie sa, mama jest zadowolona ze mam buciki

jutro jade do gdanska zawiezc moje wypociny promotorowi..ciekawe co powie...ech

Stary 2006-11-16, 17:38   #2925
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

melduje sie szybciutko bo sie obudzilam i narazie troszke przeszły mi bole

Było strasznie ale zabieg w miare szybko poszedł mialam juz o 9 rano trwal 30 minut był pod narkoza obudzilam sie kolo po 10 i strasznie mnie wszystko bolało dostalam 3 zastrzyki przeciw bolowe ja biedna myslalam ze niewytrzymam z bolu na szczescie Tzecik czował przymnie po 12 przyjechala pomnie mama i zabrala do domku spalam prawie do 18
jutro i przez 4 kolejne dni ma przyjezdzac by zobaczyc czy wszzystko jest dobrze i niema zadnych komplikacj jutro tez pani mam mi zapiusac jakies srodki przeciw bolowe bo dzis nic mi nie mozna brac
ogółem boli mnie wszystko koło jajnikow i sa bardzo spochniete lekarka kazala mi nosic przez tydzien luzniejsze spodnie a nalepiej spodniczki
to by bylo po krotce mojich dzisiejszych strasznych przezyc

a co z wami dziewczyny??
Agata to widze ze sie ładnie rozpisalas mam nadzieje ze promotor doceni twe starania gratuluje butkow ja jak dojde do siebie w przyszlym tygodniu to ide w koncu kupic ta kortke i moze tez butki

buzia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-16, 18:10   #2926
Neska
Rozeznanie

Aguś dzielna z Ciebie kobietka fajnie że już po wszystkim, nareszcie, ból szybko minie i będzie ok
U mnie dziś coś necik szwankował, poszłam na spacer zwiedzić okolicę i troszkę pobuszowałam po ciucholandach ale nic ciekawego nie kupiłam, może w sobotę zaciągnę TŻ do CTO
Dziś wieczorkiem siedzę sama, Tż pojechał z kumplem na mecz koszykówki, troszkę mi się nudzi samej hmm idę zrobić herbatkę wiśniową i spory kawałek ciacha, wczoraj zachciało nam się murzynka wyszedł pyyysznyy , palce lizać
Agata Aga idzę poważne zakupy - kurtki, kozaczki, ahh ja też chcę jakąś kurteczkę, już mam nawet upatrzoną

Cześć Asiu

Stary 2006-11-16, 19:39   #2927
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

neska daj troche murzynka jak ja juz dawno nie jadlam tego ciasta, teraz mamy jablek pelno z dzialki to mam wciaz robi albo jablecznik albo plesniaka z jablkami..ech juz troche bokiem mi wychodza

agus to fajnie ze juz jestes po...teraz szybko wracaj do siebie i niech bol przechodzi trzymamy kciuki

Stary 2006-11-16, 20:09   #2928
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Cytat:
Napisane przez Neska Pokaż wiadomość
Cześć Asiu
Czeeeeesc

Mam malo czasu na nasz pomorski wateczek, bo staram sie utrymywac porzadek na opaskowym, jak tylko mam mozliwosc.

Ja dzis caly dzien zabiegana, wyszlam rano i wrocilam dopiero po 18. Zmeczona jestem, ale wypilam kakao i troche sie zregenerowalam.

Jutro ide zalatwiac szkole mojemu TZowi a od poniedzialku mam przymusowy urlop 2tygodniowy bleeee
Ale bede miala wiecej czasu na wizaz...

Dziewczyny, czy wam tez pudelek nie chodzi? Bo nie moge dzisiejszych plotek przeczyac

Dobrej nocki

Stary 2006-11-16, 20:37   #2929
Neska
Rozeznanie

Agata wrąbałam z 5 kawałków szkoda że nie mam aparatu pstryknęłabym fotkę. Moi rodzice zwieźli mi całą skrzynkę jabłek z naszego ogrodu, już nie mam co z nimi robić, niedawno z TŻ 2x w tygodniu robiłam drożdżówkę szybciuchę z jabłkami, naleśniki z jabłkami, ryż z jabłkami, a ze skrzynki nic nie ubywa
Asiu a właśnie miałam się już wcześniej zapytać, jak tam w szkole? już chyba byłaś na jakiś zajęciach?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-16, 20:59   #2930
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Cytat:
Agata wrąbałam z 5 kawałków szkoda że nie mam aparatu pstryknęłabym fotkę. Moi rodzice zwieźli mi całą skrzynkę jabłek z naszego ogrodu, już nie mam co z nimi robić, niedawno z TŻ 2x w tygodniu robiłam drożdżówkę szybciuchę z jabłkami, naleśniki z jabłkami, ryż z jabłkami, a ze skrzynki nic nie ubywa
Asiu a właśnie miałam się już wcześniej zapytać, jak tam w szkole? już chyba byłaś na jakiś zajęciach?

Oooollllaalllll 5 kawalkow Noo tak, tak to jest jak sie jest chudziutkim...Zazdraszcza aammm ci Dorotko, chlip, chlip

Teraz moge sopkojnie poczytac co naskrobalyscie, choc i tak nie do konca, bo TZ mnie wola do lozeczka, tzn do spania , znaczy sie ,ze juz pozno i trzeba rano wstac, dlatego mnie wola heh

Noo a co jak tam chcialam jeszcze napisac?

Aga, widze dzielnie sie dzis spisala Gratulacje Oby wszystko bylo juz po twojej mysli
Agato dla ciebie rowniez gratulacje, wiedzialam, ze z ciebie to jeszcze porzadny czlek wyrosnie heh

Ok ja zmykam, bo widze, ze juz przymulona sie zrobilam.
Dobranoc Do jutra

Stary 2006-11-16, 21:52   #2931
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

hehe no porzadna jestem porzadna

a ja jade jutro do gdanska wiec nie bedzie mnie, prosze ladnie sie tu sprawowac

asiu mi chodzil dzis pudelek..manadryna ma nowa fryzure..nieciekawie wyglada

paaaa dziewuszki

Stary 2006-11-17, 09:12   #2932
Neska
Rozeznanie

Dzień dobry

Stary 2006-11-17, 09:51   #2933
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

ja tez witam prosto z łózka z tostem w buzi
własnie szamam sniadanko i ogladam tv jak zwykle nic niema heh tylko na Polsacie leci zamienmy sie zonami nawet lubie ten program

Dorota a co ty tak skromnie tylko Dzien dobry ???
Stary 2006-11-17, 10:45   #2934
Neska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga21087 Pokaż wiadomość
ja tez witam prosto z łózka z tostem w buzi
własnie szamam sniadanko i ogladam tv jak zwykle nic niema heh tylko na Polsacie leci zamienmy sie zonami nawet lubie ten program

Dorota a co ty tak skromnie tylko Dzien dobry ???
hihih skromnie, bo akurat jadłam śniadanko, apotem necik mi szwankował, a ja dziś mam w planach, spacer na plaże i obieranie "tony" ziemniaków na fytki, które mogłabym jeść non stop
Aguś a jak Ty się czujesz? boli jeszcze/

Stary 2006-11-17, 10:53   #2935
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
hihih skromnie, bo akurat jadłam śniadanko, apotem necik mi szwankował, a ja dziś mam w planach, spacer na plaże i obieranie "tony" ziemniaków na fytki, które mogłabym jeść non stop
Aguś a jak Ty się czujesz? boli jeszcze/
heh sniadanko to tak jak ja tego tosta
co do zdrówka a boli ale juz mniej niz wczorak w nocy dzis bylo strasznie spac nie moglam prez 3 godziny wziełam tabletke przeciw bolowa i troszke przeszło

heh co do ziemniaków i frytek Dorota wyobraz sobie heh moj tata ostatnio pojechal do Makro po znicze wtedy na groby i przyjechał z frytkownica az sama nie wierzylam taki zakup i to jeszcze tata kupil no ale teraz tylko ziemniaki na fryteczki obrac i robimy fajan sprawa ta frytkownica
Stary 2006-11-17, 11:53   #2936
Neska
Rozeznanie

ojj przydałaby mi sie frytkownica

Stary 2006-11-17, 12:30   #2937
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
ojj przydałaby mi sie frytkownica
heh to moge ci porzyczyc czasami droga elektroniczna podesle
Dorota a jak tam spacerek??? oj ja tez bym gdzies sobie poszła np. na wypadzik do lumpiku mogła bym zabrac cie ze soba
ale niestety narazie to nie mozliwe
Stary 2006-11-17, 13:49   #2938
Neska
Rozeznanie

Mój spacerek skończył się pójściem do warzywniaka po ziemniaczki na frytki, jakoś samej nie chciało mi się iść na plażę.
zaszłam też do osiedlowego lumpka ale same jakieś szmatki z dawnych lat były
Aga widze że tylko my dziś narazie takie rozmowne, dziewczyny na pewno odezwą się wieczorkiem
Dobra wyślij frytkownicę, a mogę oddać w niedzielę?? bo wiesz jutro też będziemy robić frytki
Naprawdę musimy się wszystkie kiedyś wybrać do lumpka
Chyba umyję okno w kuchni, słoneczko jeszcze świeci więc można papapa

Stary 2006-11-17, 15:57   #2939
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

ojej Dorota ale zemnie sierota ty tu o frytkownice prosiłas a ja spałam
ale juz podsyłam przepraszam ze tak pozno mozesz oddac w niedziele niema sprawy to rob fryteczki
Byłam tez u lekarza by sprawdzic czy wszystko po zabiegu oki

heh dzieczwyny pewnie wieczorkiem sie odezwa Agata w Gdansku jest a bidulka Asia napisała mi na gg ze niema wizazu niewiadomo czemu biedna jak je to mogli zrobic odciac ja od wizazu
heh Gosia widze cie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg fryt.jpeg (12,4 KB, 0 załadowań)
Stary 2006-11-17, 16:15   #2940
Joanna22
Zadomowienie

GG do Joanna22

Jeeeeeeeeeeeeee!!!

Maaammmmm wiazaz Niesamowite uczucie -brak neta , taka rozpierajaca serce pustka Ehh dobrze, ze juz po wszystkim /tfu tfu/

No a ja od rana znowu na nogach. Bylam w tej szkole i nic nie zalatwilam Tz nie bedzie za mna chodzil, bo nie ma adresu. Ja mialam to szczescie, ze mi jedna kochana pani /taka dobra duszyczka/ dala na papierze adres, ze niby z nia mieszkam...Ale TZ nie ma i nie wiemy skad wytrzasnac.
Kupilam sobie dzis ksiazeczke do nauki i od poniedzialku start...Tak, tak, dopiero od poniedzialku, duzo mnie juz ominelo

Poza tym wyczuwam telepatycznie, ze Agus juz lepiej sie czujesz? Z dnia na dzien wiecej sily i usmiechu na buzi

Dorota a ja tez dzis mialam frytki na obiad Heh nie powinnam sie tym ani chwalic ani cieszyc
Niech ja tylko skoncze antybiotyk to znowu biore sie za siebie /jej, wiem ze przynudzam...sama siebie tym nudze /

A jutro ide z TZ na miasto, moze kupie sobie jakas fajna opaseczke na uszy /nie chce ryzykowac przewianiem czy czymkolwiek znowu/
Tylko, ze fajne opaski widzialam w H&M a ten sklep jest bardzo daleko stad

Noo dobra, zajrze jeszcze pozniej do was, jesli tylko bede miala net /tfuuu tffuuuuu/

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości