![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
heh no małe zawsze fajne
![]() dzkuje Gosiu ja staram sie jakos nie myslec o tym ze mnie boli ![]() dzis TZecik kupił mi pluszaczka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2912 |
Gość
|
Ale tu cicho i pusto...heh
|
![]() |
![]() |
#2913 |
Wtajemniczenie
|
oj ale dzis zaniedbalam moj rozdzial, popouldniu przyszedl brat z rodzinka a teraz znowu magda m. byla...jejku musze leciec na watek magdowy i zabierac sie do pisania
![]()
#2914 |
Rozeznanie
|
A co jeszcze nikt nie wstał
![]() Ale dzis złapałm jakiegos lenia, nic mi się nie chce, tylko spać i spać ![]() Aga wiem że się denerwujesz i martwisz, bedzie dobrze, moja koleżanka juz jest w domu, miała torbiel na jajniku, dziś miała iść na kontrol i usunięcie cewnika, jeszcze z nią nie rozmawiałam, pojadę chyba do niej w week. Aguś jakie sliczne pluszaki, ojj zadusiłabym je hihih, takie maleństwa są strasznie słodkie ![]() Agata pisz pisz tą pracę wiem po sobie że to sie odkłada, ciężko jest zacząć ale potem juz poleci. Nie wiem czy pisałam ale już jestem po studiach ale dopiero teraz będę się broniła, niestety wszystko zalezy od promotora, w moim przypadku to była porażka jesli można tak o nim powiedzieć to nie jest on normalnym człowiekiem Dołączam do grona Madzi M ![]() ![]() Miłego dnia
#2915 |
Wtajemniczenie
|
hello..
![]() ja tez dzis mam lenia, spalam do 11 a teraz nie chce mi sie pisac ![]()
#2916 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Nie było mnie chyba z miesiąc, a kiedyś myślałam, że tyle bez wizażu nie wytrzymam ![]() Niestety mama podłączyła się z laptopem do mojego neta i w moim starym biednym kompiku wizaż mi wogle nie chodzi ![]() ![]() Tyle sie u Was dziewczyny wydarzylo.. Nawet ciezko do czegos nawiazac ![]() Agus nic sie nie przejmuj. To krotki zabieg i naprawde bezpieczny. Szybko wrocisz do zdrowia i juz nic Ci dolegac nie bedzie ![]() Kurcze Agata ciezko ta prace pisac? Mnie co [rawda dopiero licencjat czeka za rok, ale juz jestem pewna, ze sobie nie poradze ![]() Calusy dziewczyny ![]() wybaczcie brak polskich znakow ale wlasnie mi sie cos populo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() a juz po wizycycie w szpitalu bylo jak zawsze pelno strachu ale nic z tego jutro mam sie o 7 stawic z najpierw USG a potem jakies badania i zabieg bedzie trwal okolo30 minut pod narkoza po zabiegu polerze z4-5godziny w szpitalu i puszcza mnie do domku ![]() Juz sie zaczynam tak denerwowac ze dzis pewnie nie zasne ![]() ![]() ale najwazniejsze ze jak sie obudze w piatek to bede miala ta swiadomosc ze po wszytkim heh a tak wogole to moj tata jest listonoszem i dzis strajkuja heh okupuja ![]() heh Ania jak milo ze znowu wpadlas ![]() ![]() heh Agata oj tak z tym pisaniem masz ciezko ![]() Dorota dziekuje zaslowa wsparcia staram sie neimaretwic ale slabo mi to wychodzi ![]() heh co do kociaczkow ja tez mogla bym je zaglaskac szkoda mi ze teraz moja kotka juz nie bedzie miala malych ![]() buzia zmykam powizazowac ![]()
![]() |
#2918 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() bilans pracy 10 stron ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oj ale sie rozpisalam ![]() wredne slonko tez myslalam, ze to bedzie ciezko szlo, zreszta pisalam o tym, ale pwoeim ci ze z dnia na dzien faktycznie coraz lepiej sie pisze...pierwszego dnia raptem 1,5 strony napisalam, wczoraj juz byly napisane 3 a dzis jak wystrzelilam to nadrukowalam 5 i jeszcze moge pisac ![]() ![]() no dziewczyny wybaczcie, ze tak duzo pisze, ale wiecie w trans wpadlam hihih ![]() agusdostalam PM z wytycznymi co do konta, a teraz idiotenpytanie...bo ja nie mam swojego konta i sie nie znam..wystarczy wziac druczek polecenie przelewu wypisac i isc z 9cioma zlotymi do okienka i dac pani? prosze dziewczyny pomozcie mi bo ja jestem ulomna na tym punkcie ![]()
#2919 |
Zadomowienie
|
Witajcie
Ja dopiero teraz weszlam na wizazyk, bo rano padla mi karta sieciowa i nie mialam neta ![]() ![]() Agato - tak, dokladnie. Wystarczy, ze wypiszesz ten druczek na poczcie i dasz go, juz jako wypelniony, uroczej pani z okienka.Musisz zabulic 9zl + 3zl/ chyba, jak nie 3,50zl - za perzelw/ Noo widze,ze sie rozkrecilas...Az strach pomyslec co bedzie za miesiac ![]() ![]() ![]() Agatko, co to PM? ![]() ![]() Anno - milo, ze sie zjawilas ![]() ![]() Agus ![]() Bedzie dobrze!!! ![]() Dorotko ja tez przechodze prze kryzys lenistwa ![]()
#2920 |
Zakorzenienie
|
a ja tak wpadam przed spankiem ![]() jutro mam zabieg ![]() ![]() heh Agata to sie rozpisalas jeszcze troche a prawdziwy pisarz bedziesz jak w taki tepie tworzysz prace ![]() ![]() ![]() Asiu dziekuje za pomoc ![]() ![]() ![]() ![]() na szczescie Tzecik jedzie zemna i bedzie przymnie czuwał az sie nie obudze i pomoze mi prze zto przebrnac razem ![]() ![]() ![]() heh Dorota a wiesz moje nazwisko to sie jeszcze trudniej pisze bo prawidłowo przez u z kreskami ale panie na poczcie maja zawsze wtedy problem jak zrobic to u na klawiaturze wiec jak o przelew chodzi to zawsze pisz ze przez i ![]() wiec ja po malutku sie zbieram trzymajcie za mnie kciuki kobitki by Bosia dala mi sily na jutro pokonac bol buziaczki i słodkich snow ![]()
![]() |
#2921 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny uwaga chwale sie...SKONCZYLAAAAAAM :d hihih wyszlo 12 stron, pewnie facet bedzie kazal mi zwiekszyc troche do 15 ale pozniej bede sie martwic, najwazniejsze ze juz napisalam..kurcze 3 dni niezly czas
![]() ![]() asiu PM to to samo co PW tylko z angielskiego (private message) ![]() agus bedziemy za ciebie trzymac kciuki i inne paluchy..bedzie dobrze ![]() ![]()
![]() |
#2922 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() Ja dziś miałam długi i męczący dzień na uczelni, ehhh.... na nogach od 6..., dopiero przed godz. 19 wsiadłam we Wrzeszczu do pociągu, heh... ![]() Ekkhh, padam na nos... chyba wskoczę pod prysznic i do wyrka...heh...spać Aguś, głowa do góry, bądź optymistką, jak dobrze że masz takiego TŻecika.. ![]() ![]() Agatko, no widzisz, jak się rozkręciłaś, nie było się co martwić... ![]() ![]() ![]() Zmykam. Buziaki ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2923 | |
Rozeznanie
|
Jestem
![]() ![]() Ale zachowuje zdrowy optymizm ![]() ![]() Biedna Aga ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Podtrzymałaś mnie Agata na duchu.. Ale i tak przeraża mnie ta ilość stron którą trzeba będzie wyprodukować ![]() Lece spać bo musze jutro TŻcika na 7 do pracy wyprawić ![]() Dobrej noski dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Wtajemniczenie
|
a tu co? wchodze na wizaz z mysla ze pewnie nastepna strona do przeczytania..a tu blad..pusciutko
![]() agus mam nadzieje, ze wszystko sie udalo, ze pozbylas sie tego cholerstwa i szybciutko wrocisz do formy ![]() a ja dzis bylam kupic sobie butki i mam takie pol kozaczki z deichmana..sliczniutkie sa, mama jest zadowolona ze mam buciki ![]() jutro jade do gdanska zawiezc moje wypociny promotorowi..ciekawe co powie...ech
#2925 |
Zakorzenienie
|
melduje sie szybciutko bo sie obudzilam
![]() ![]() Było strasznie ![]() ![]() jutro i przez 4 kolejne dni ma przyjezdzac by zobaczyc czy wszzystko jest dobrze i niema zadnych komplikacj ![]() ![]() ogółem boli mnie wszystko koło jajnikow i sa bardzo spochniete lekarka kazala mi nosic przez tydzien luzniejsze spodnie a nalepiej spodniczki ![]() to by bylo po krotce mojich dzisiejszych strasznych przezyc ![]() ![]() a co z wami dziewczyny?? Agata to widze ze sie ładnie rozpisalas mam nadzieje ze promotor doceni twe starania gratuluje butkow ![]() ![]() buzia ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Rozeznanie
|
Aguś dzielna z Ciebie kobietka
![]() ![]() U mnie dziś coś necik szwankował, poszłam na spacer zwiedzić okolicę i troszkę pobuszowałam po ciucholandach ale nic ciekawego nie kupiłam, może w sobotę zaciągnę TŻ do CTO ![]() Dziś wieczorkiem siedzę sama, Tż pojechał z kumplem na mecz koszykówki, troszkę mi się nudzi samej ![]() ![]() ![]() Agata Aga idzę poważne zakupy - kurtki, kozaczki, ahh ja też chcę jakąś kurteczkę, już mam nawet upatrzoną ![]() Cześć Asiu ![]()
#2927 |
Wtajemniczenie
|
neska daj troche murzynka
![]() ![]() agus to fajnie ze juz jestes po...teraz szybko wracaj do siebie i niech bol przechodzi ![]() ![]()
#2928 |
Zadomowienie
|
Czeeeeesc
![]() Mam malo czasu na nasz pomorski wateczek, bo staram sie utrymywac porzadek na opaskowym, jak tylko mam mozliwosc. Ja dzis caly dzien zabiegana, wyszlam rano i wrocilam dopiero po 18. Zmeczona jestem, ale wypilam kakao i troche sie zregenerowalam. Jutro ide zalatwiac szkole mojemu TZowi a od poniedzialku mam przymusowy urlop 2tygodniowy ![]() Ale bede miala wiecej czasu na wizaz... Dziewczyny, czy wam tez pudelek nie chodzi? Bo nie moge dzisiejszych plotek przeczyac ![]() Dobrej nocki ![]()
#2929 |
Rozeznanie
|
Agata wrąbałam z 5 kawałków
![]() ![]() Asiu a właśnie miałam się już wcześniej zapytać, jak tam w szkole? już chyba byłaś na jakiś zajęciach?
#2930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oooollllaalllll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz moge sopkojnie poczytac co naskrobalyscie, choc i tak nie do konca, bo TZ mnie wola do lozeczka, tzn do spania ![]() ![]() ![]() Noo a co jak tam chcialam jeszcze napisac? Aga, widze dzielnie sie dzis spisala ![]() ![]() ![]() Agato dla ciebie rowniez gratulacje, wiedzialam, ze z ciebie to jeszcze porzadny czlek wyrosnie ![]() ![]() Ok ja zmykam, bo widze, ze juz przymulona sie zrobilam. Dobranoc ![]()
![]() |
#2931 |
Wtajemniczenie
|
hehe no porzadna jestem porzadna
![]() a ja jade jutro do gdanska wiec nie bedzie mnie, prosze ladnie sie tu sprawowac ![]() asiu mi chodzil dzis pudelek..manadryna ma nowa fryzure..nieciekawie wyglada ![]() paaaa dziewuszki ![]()
#2932 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]()
#2933 |
Zakorzenienie
|
ja tez witam prosto z łózka z tostem w buzi
![]() własnie szamam sniadanko i ogladam tv ![]() ![]() Dorota a co ty tak skromnie tylko Dzien dobry ??? ![]()
![]() |
#2934 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aguś a jak Ty się czujesz? boli jeszcze/
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do zdrówka a boli ![]() ![]() ![]() heh co do ziemniaków i frytek Dorota wyobraz sobie heh moj tata ostatnio pojechal do Makro po znicze wtedy na groby i przyjechał z frytkownica ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Rozeznanie
|
ojj przydałaby mi sie frytkownica
![]()
#2937 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dorota a jak tam spacerek??? ![]() ![]() ![]() ![]() ale niestety narazie to nie mozliwe ![]()
![]() |
#2938 |
Rozeznanie
|
Mój spacerek skończył się pójściem do warzywniaka po ziemniaczki na frytki
![]() zaszłam też do osiedlowego lumpka ale same jakieś szmatki z dawnych lat były ![]() Aga widze że tylko my dziś narazie takie rozmowne, dziewczyny na pewno odezwą się wieczorkiem ![]() Dobra wyślij frytkownicę, a mogę oddać w niedzielę?? bo wiesz jutro też będziemy robić frytki ![]() Naprawdę musimy się wszystkie kiedyś wybrać do lumpka ![]() Chyba umyję okno w kuchni, słoneczko jeszcze świeci więc można ![]()
#2939 |
Zakorzenienie
|
ojej Dorota ale zemnie sierota ty tu o frytkownice prosiłas a ja spałam
![]() ale juz podsyłam przepraszam ze tak pozno mozesz oddac w niedziele ![]() ![]() Byłam tez u lekarza by sprawdzic czy wszystko po zabiegu oki heh dzieczwyny pewnie wieczorkiem sie odezwa Agata w Gdansku jest a bidulka Asia napisała mi na gg ze niema wizazu ![]() ![]() heh Gosia widze cie ![]()
![]() |
#2940 |
Zadomowienie
|
Jeeeeeeeeeeeeee!!!
![]() Maaammmmm wiazaz ![]() ![]() ![]() No a ja od rana znowu na nogach. Bylam w tej szkole i nic nie zalatwilam ![]() Kupilam sobie dzis ksiazeczke do nauki i od poniedzialku start...Tak, tak, dopiero od poniedzialku, duzo mnie juz ominelo ![]() Poza tym wyczuwam telepatycznie, ze Agus juz lepiej sie czujesz? Z dnia na dzien wiecej sily ![]() ![]() ![]() Dorota a ja tez dzis mialam frytki na obiad ![]() ![]() Niech ja tylko skoncze antybiotyk to znowu biore sie za siebie ![]() ![]() A jutro ide z TZ na miasto, moze kupie sobie jakas fajna opaseczke na uszy ![]() Tylko, ze fajne opaski widzialam w H&M a ten sklep jest bardzo daleko stad ![]() Noo dobra, zajrze jeszcze pozniej do was, jesli tylko bede miala net /tfuuu tffuuuuu/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.