![]() |
#5011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Cytat:
![]() Z tym obciążaniem to pytasz o waxa?
![]() |
#5012 |
Rozeznanie
|
Dzisaj mama sprawiłam mi maskę rozświetlającą włosy Marion.
Chyba ma silikony , ale pomyślałam że raz na jakiś czas nic się nie stanie jeśli będe jej używać, no i pozatym mam teraz barwe tataro-chmielową więc je zmyje ![]() Może Wy coświęcej wyczytacie z jej skladu i ocenicie? składniki [wg INCI] Aqua, Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium 70 (And) Dipropylene Glycol, Cetearyl Alcohol (And) Ceteareth-20 , Silk Protein, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond) oil, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, Benzyl Alcohol (And) Methylchloroisothiazolino ne (And) Methylisothiazolinone, Citric Acid |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nie ma składu tego drugiego, bo zostałyby rozłożone na czynniki pierwsze ![]() Cytat:
O obciążanie pytam i o to i o to ![]() A szczotka, fajna, masaż skóry ekstra, to mrowienie po czesaniu jest super ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5014 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do obciażania- ani kallos ani wax(ja mam ten do suchych) moich kudłow nie obciąża. Muisz przetestować, w razie w zawsze można nakładać od ucha. Jak już to prędzej o obciażnie posądzałabym kallosa niz wax'a. Tak jakos intuicyjnie Mnie moja druga szczotka też na początku elekryzowała włosy. Teraz przestała....bladego pojęcia nie mam dlacego ale tym lepiej dla mnie.
![]() |
#5015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wszystko wiem i przetestuję oba ![]() A szczotka, może też mnie przestanie elektryzować...A ciekawe, bo jak czeszę córcię, to jej włosów nie elektryzuje ![]()
![]() |
#5016 |
BAN stały
|
co powieciemi o tym skladzie????bo dzis zakupilam szampon
sk:aqa,sls,cocomidopropyl betaine,cocamide dea,soyamide dea,cocamidopropylamine oxide,sodium laureth-5,carboxylate,peg-7,glyceryl cocate,polyqaternium-7,hydroksypropyltrimonium honey,citrus medica limonum extrackt,propylene glycol,citric acid,disodium edta,sodium chloride,parfum,butylphen yl,methyklprpopional,coum arin,hexyl cinnamal,linalool,dmdm hydantoin,methylchloroiso thiazolinone.metylozothia zolinone,ci:16255,19140. i jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Jak na moje oo to składzik przeciętny. Powinien dobrze myć, bo ma dużo substancji powierzchniowo czynnych, ale nie jest zbyt odżywczy.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#5018 |
BAN stały
|
aha musze kupic goldwella oczyszczajacy bo ma ciekawy sklad bo ten co napisalam zawiera silikony wiec nie bedzie ich zmywal dobrze??mam racje czy nie??
![]() czy moze polecicie mi jakis szampon co swietnie usunie silkony???myslicie ze jezeli wybiore goldwella to bedzie dobry wybor?? |
![]() ![]() |
![]() |
#5019 |
Zakorzenienie
|
Jessssuuuuu, ale się nalatałam po sklepach. Przez dwa dni łaziłam po różnych sklepach i na nic to się zdało
![]() ![]() Nie mając innego wyjścia kupiłam szampon Babydream i balsam do włosów Aloe Vera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5020 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Zatem jeśli chcesz oczyścić włosy, to będzie dobry. Natomiast wg mnie w tej funkcji równie świetnie spisze się nasza rodzima Joanna, nie dość, że 5x tańsza, to jeszcze bogatsza w składzie o ekstrakty... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5021 |
Zakorzenienie
|
magros a co to jest ten kallos mleczny?
Gdzie go mozna kupic i za ile? ![]()
![]() |
#5022 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5024 |
Zakorzenienie
|
wątek przekroczył 5000 postów
zapraszam do kontynuacji tematu w nowym watku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6679420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.