|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
Ja na początku dostałam kilka w doniczce. Pózniej powiedziałam że nie mam już ich gdzie trzymać. I od tego czasu ani jednej malutkiej różyczki nie dostałam
![]() A tak w ogóle Karola gratuluje I tak jak mówi Twoja mama musi Mu na Tobie zależeć skoro przyjeżdża. Myśle że wszystko idzie w dobrą strone,i nie stresuj się że nie wiesz czy możesz już o Nim mówić TŻ. To przyjdzie w swoim czasie A te początki są najfajniejsze, nie przyspieszaj ich na siłe ![]() I powodzenia życze
|
|
|
|
#3152 |
|
Konto usunięte
|
ja jutro wolne wreszcie
![]() Z TZ sie nie zobacze bo on pracuje musze cos wymyslic mu pod choinke ![]() mam jedna czesc prezentu na razie
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
apropo dostawania kwiatów to tak na początku dośc często je dostawałam
listki już były suche a kwiat dalej piękny teraz juz rzadziej dostaję ale jeszcze czasem się zdarzy jakis kwiotek
|
#3154 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też mam nadzieję, ze wszystko pójdzie w dobrą stronę... Smutno mi tylko ostatnio, bo od piątku sie nie widzieliśmy... Tzn rozumiem go bo rozchorował się dość i nawet zwolnienie miał...ale mimo wszystko jakoś miejsca sobie nie mogę znaleźć ![]() Chyba cały czas myślę o tym ostatnim spotkaniu u mnie w domu... Trochę zestresowana byłam i on to wyczuł (ale obrócił w żart) Mam nadzieję, że go tym do siebie nie zraziłam... Skoro już wcześniej wyrobił sobie o mnie dobre zdanie, to chyba malo możliwe, żeby jeden głupi incydent wszystko zmienił, prawda?? Tym bardziej, że gdy sie rozstawaliśmy proponował spotkanie a następnego dnie rano jeszcze napisał sms z podziękowaniem za miły wieczór i pyszne ciasto ![]() Kurcze aż teraz nie wiem jak go zaprosić do siebie Zebym znowu jakaś rozkojarzona nie była Myślę już tyko o tym, że jutro piątek i weekend sie zbliża - zgodnie z tradycja powinniśmy sie spotkac A tak w ogóle to w tych ostatnich dniach malo sms piszemy- no ale ja jakoś nie jestem w tym dobra Wiele sie tam nie przekaże.... Dla mnie spotkania są najważniejsze i nic ich nie zastąpi Cytat:
Ciekawe jak potoczy sie dalej moja znajomość i czy często będę dostawać kwiaty
|
|
#3155 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na początku dostawałam co jakiś czas róże albo bukiety prosto z ogrodka Tż, ktore sam dla mnie przygotowywal, byly zawsze sliczne i dluuugo staly w wazonie. Kilka bukietow, zwlaszcza ten z zareczyn mam zasuszone w wazonie i przypomina mi teraz o tym pieknym dniu.
Teraz kwiaty dostaje okazjonalnie, zalezy od sytuacji itd.
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przestałam suszyć kwiaty
Przeczytałam, że razem z zaszuszonymi kwiatami umiera miłość Wiem, głupota, ale wolałam dmuchać na zimne I na razie sprawdza, bo tylko tych od męża nie suszyłam ![]()
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam w takie rzeczy nie wierzę, mam zasuszone chyba 3 różyczki i co? miłośc nie umarła jesteśmy ze sobą 6 lat a za niecałe pół roku będziemy małżeństwem
nie warto wierzyc w takie zabobony, jak ma się rozpaźc związek i skończyc miłośc to się skończy i bez zasuszonych kwiatków takie moje zdanie
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3159 |
|
Konto usunięte
|
Mama mnie tak zawsze straszyla hehe no I od exow suszylam I mam
heh wiec tez 'dmucham na zimne' ![]() Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#3160 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam nie wierze w to i susze niektore bukieciki na pamiatke
poki co milosc kwitnie i rowniez data slubu przed nami jeszcze rok i 5 miesięcy.. jej kiedy to zleci..
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swoich nie suszę, ot długo stoją ![]() Tydzień temu dostałam piękną różę (taką długą) i cały czas jak nowa wygląda!! Cytat:
Pamiętam, jak moja koleżanka miała tyle do ślubu... I minęło! Już nawet tyle samo są od ślubu ![]() A dzis sobota i liczę na spotkanie
|
|
#3162 |
|
Zadomowienie
|
też przedstawię moją historię momentami trudną do uwierzenia
![]() poznaliśmy się w necie na portalu na S ![]() z racji tego że mieszkamy całkiem blisko spotkaliśmy się już po 2 tygodniach pisania na gg. i teraz tak ja Karola On Karol nasi tatusiowie pracują w jednej firmie choć się nie znają MZA (na zaręczynach omawiali linie autobusowe) urodziliśmy się z dniach gdzie zawarta jest 9 nasze siostry są w września i obie mają synków o tym samym imieniu szwagrowie są z tego samego miesiąca a teraz najlepsze rodzice hajtali się tego samego dnia w tym samym miesiącu i roku w innych Parafiach ![]() często nam się zdarza że dzwoniąc do siebie nacinamy się na pocztę bo dzwonimy w tym samym czasie w styczniu się poznaliśmy od lutego jesteśmy parą w lipcu zaręczyny a w sierpniu ślub od miesiąca mieszkamy razem (z przyszłymi teściami) czy się nie boję? NIE nie za szybko ? NIE kochamy się szczerą miłością a na dokładne poznanie siebie mamy całe życie
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne zbieżności
![]() Nie szybko U nas jeszcze szybciej: poznaliśmy się w lutym tego roku, 02.04 - zaręczyny, a na początku października był ślub
|
#3164 |
|
Zadomowienie
|
i jesteśmy zgodni że chcemy dzidziusia
![]() po ślubie oczywiście państwo Karolkowie i mały Karolaczek ![]() tak się u nas w domach śmieją ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Hosenka* GRATULACJE
|
|
|
|
#3165 |
|
Konto usunięte
|
jutro ide na 6-14.00,nie nawidze pobudek o 4 rano ale za to wczesniej wroce,no i TZ bedzie u mnie od poniedzialku do minimum srody
moze czwartkukarola i spotkalas sie z 'TZ'? wiesz juz jak to jest miedzy wami w koncu? |
|
|
|
#3166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spinko naprawdę fajna zbieżność
Cytat:
Ale wiesz jeszcze pół roku temu mówiłam, ze bym tak nie zrobiła a teraz już głowy nie daję Serio! Czy uważasz, że w pewnym wieku ma sie już inne priorytety niż gdy sie miało np naście lat? Że takie rzeczy "że to ten jedyny" wie sie szybciej? Ze szybciej poznaje sie człowieka? Cytat:
Ubolewam bardzo... Wczoraj "tż" miał jakąś zakładową "imprezę" i jeszcze dzis nie doszedł do siebie No szkoda...Kurcze mam nadzieje, że będzie chciał sie dalej ze mna spotykać... Skoro po ostatnim spotkaniu u mnie proponował kolejne (nie wypaliło bo byl dość chory), skoro pisał potem smsy sam z siebie... Kurcze, powiedzcie, że będzie ok... Nie robiłby chyba tak, gdyby chciał zakończyć znajomość, prawda??
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko:
Tak jak pisałam nieraz - mamy z TŻ za sobą duże doświadczenie, ja miałam kilku facetów, kolejnych kilku tak w przelocie do zabawy, TŻ tez miał kilka dziewczyn, sporo flirtował, nie zawsze zachowywał się fair w stosunku do nich (szedł na imprezę z jedną, wracał z inną itp). Gdy jednak zaczeliśmy się spotykać ze sobą, zauważyliśmy zmianę w naszym zachowaniu i na podstawie tych kilku wcześniejszych związków i przygód potrafiliśmy dosyć szybko ocenić czy to "to" czy nie ![]() Raczej nie chodzi tu o priorytety, tzn. po części też, ale trudno, żeby były one uzależnione od wieku (znam 30-paro latków, którym imprezy w głowie a nie rodzina). Poza tym priorytety priorytetami, ale głupotą jest wiązanie się z kims tylko dlatego, że ma się wspólne priorytety, podczas gdy w innych aspektach osoba nam nie odpowiada.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-12-04 o 13:53 |
|
|
|
#3168 |
|
Wtajemniczenie
|
i jak tam Karolinko? Co slychac?
Nie przejmuj sie ze czasami coś mu wypadnie i nie spotkacie sie. To nie oznacza, że on ma Cię gdzies. Powiem Ci, że ja na początku z Tż nie spotykałam sie tak regularnie co weekend, teraz jak o tym myślimy to sie sami sobie dziwimy- jak my wytrzymywalismy bez siebie w jakies niedzielne popoludnie...
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że weekend sie zbliża- może tym razem uda sie spotkanie, bo... brakuje mi tego... Serio! Niby dzieli nas nie całe 30 km ale w tygodniu nieraz ciężko sie zgrać bo on oprócz pracy często popołudnia ma zajęte przez jakieś tam spotkania komisyjne czy cos takiego Ale ja to rozumiem Smutno mi tylko tak samej spędzać popołudnia Szczególnie teraz, gdy dni są takie krótkie i ponure ![]() Dziewczyny, czy Wy dużo sms pisałyscie na początku? U mnie są dni, że kilka wymienimy a są też takie, że żadnego ![]() Maile od czasu do czasu- jak się chce cos więcej przekazać A na gg od kiedy sie on line poznaliśmy nie ciagnie nas, serio
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
My nie, w zasadzie to kontaktowałam się już po pracy, ewentualnie jak coś wcześniej napisał to odpisywałam.
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wtedy rzadkością było żebym ja miała kasę na pisanie więc raczej tż dzwonił ale odkąd przeszłam do innej sieci to pisaliśmy dośc sporo a to dlatego że chcieliśmy ze sobą jakoś się kontaktowac chociażby w szkole a nie było jak dzwonic, w sumie teraz to raczej dzwonimy do siebie mało piszemy
|
|
#3172 |
|
Konto usunięte
|
my pisalismy duzo i intensywnie od poczatku
![]() z przerwami bo w pracy nie da rady
|
|
|
|
#3173 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3174 |
|
Wtajemniczenie
|
My na początku gg, potem spotkania, sms w ciagu dnia ale nie jakies wielkie ilosci ( mielismy rozne sieci kiedys) czesto na gg wieczorami siedzielismy w sumie to co wieczor. Teraz sms piszemy jak nie da sie zadzwonic, dzien w dzien wieczorem gadamy po godzinie na telefonie i widzimy sie co weekend a dzieli nas 18km. Niestety nie da sie czesciej bo oboje pracujemy, ja mam do tego korepetycje i w soboty studia mgr
Karola głowa do góry
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
No i prawie weekend mamy
![]() Mam nadzieję, że spotkać się tym razem uda Smutno mi tak jakoś... Nie wiem czy proponować pierwsza spotkanie biorąc pod uwagę, że to on zawsze do mnie autem przyjeżdza... I żeby nie wyszlo, że sie narzucam ![]() Tydzień temu w piatek pytałam czy spotkamy sie jakoś w weekend a on odp "myślę, że tak" Wiecie to było orientacyjne pytanie, nigdy nie umawiamy sie dokładnie bo on nie wie jak sie wyrobi a nie lubi mówić że będzie a potem w razie czego odmawiac... No i wiecie co tydzien temu wyszlo- lipa ![]() Teraz boję sie zagadać
|
#3176 |
|
Konto usunięte
|
a czego tu sie bac
![]() nie ryzykujesz-nic nie masz ![]() cos w tym jest ja prezent dla TZ opakowalam wlasnie
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3178 |
|
Wtajemniczenie
|
popieram Madzie w 10000% zapytaj, on tez moze nie che sie narzucac i macie bledne kolo a z tym daleko nie zajedziecie
powodzenia
|
|
|
|
#3179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie nie wiem czy on z tych co lubi, gdy dziewczyna wykonuje pierwszy krok No nic, napisałąm do niego ze 2 godziny temu z pytaniem jakie plany na popołudnie i czy widzimy sie dziś ale na razie cisza Szkoda... no nic moze sie jeszcze odezwie, w sumie często się umawialiśmy dopiero kolo 17, tak na ostatnią chwilę... Jeśli spotkanie nie wypali to nie wiem co sobie myśleć Było tak dobrze więc nie wierzę, żeby nagle bez powodu się popsuło Ale już 2 tyg minęły i tęsknię do normalnych spotkań
|
|
#3180 |
|
Raczkowanie
|
Karolinko- kazdy lubi gdy ta druga osoba takze proponuje spotkanie. To takie pokazywanie ze nam tez zalezy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

I tak jak mówi Twoja mama musi Mu na Tobie zależeć skoro przyjeżdża. Myśle że wszystko idzie w dobrą strone,i nie stresuj się że nie wiesz czy możesz już o Nim mówić TŻ. To przyjdzie w swoim czasie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)