|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
Cytat:
hej... wszystkim ![]() u mnie masakra w tym tygodniu... nie mam nawet 5 min czasu dla siebie... co za tydzien... Hosenko podeslij mi linka albo caly przepis na to pyszne ciasto. Tż moj lubi takie smakolyki to mu bym wypiekla
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzis ostatni dzien w pracy, od jutra wolne na 2 tyg lece do polski w piatek :Jupi:
Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Eh u mnie też mało czasu...wykończona po pracy jestem itp
![]() Ktoś sie odezwał na portalu, ale to na razie taki mail zapoznawczy, zobaczymy
|
#3394 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3396 |
|
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;31559866]ale Ci dobrze!
[/QUOTE]A co ![]() Najgorsze ze dziś pakiwanie mnie czeka nienawidzę brr Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki!!!
Wiecie co? Myślałam, że już mi przeszło po "tż" ale jednak ostatnio znów mnie wzięło na wspominki Tak jakoś ciężko mi sie pozbierać, cieszyć się wszystkim Każdy mówi, że widać nie był mnie wart...a ja myślę, że może odwrotnie? Moze to ja na takiego fajnego chłopaka nie zasłużyłam Boli, boli Tak mi dziwnie z uczuciem, że może jakaś inna zajmie moje miejsce...Tzn normalna sprawa, ale dziwnie mi z czuciem, że będzie z nią spędzał czas tak jak ze mną, będzie z nia tak pisał, gadał, taki szarmancki będzie itp ![]() I wiecie, co? Boję się teraz zaangażować w znajomość...z lęku przed tym, że znów może sie powtórzyć sytuacja ![]() Eh gdyby można było cofnąć czas...naprawdę nie gadałabym ani słowa o moim wyglądzie i moze do tej pory miałabym fajnego TZ ![]() A tak w ogóle to parę dni temu odnowiłam konto- i zaskoczył mnie rezultat! Aż 4 osoby (wydaje się, że normalne) napisały do mnie! I nie wiem, czy pisac z nimi równocześnie czy nie...żeby być fair ![]() Nawet 2 propozycje ewentualnego spotkania- bo w realu niby lepiej... Hm...szybko, prawda? Tylko taki jeden tak natrętnie prosi mnie o numer komórki...ale ja jeszcze nie chcę tak szybko...Wiem, ze kontakt łatwiejszy ale nie jestem gotowa Mrowinko do Ciebie mam pytanie: bo kojarzę, że nim trafiłaś na męża spotkałas sie z 7 facetami Jak to było: czy pisałaś z nimi właśnie równocześnie czy trafiali się po kolei? I szybko ich weryfikowałaś? Bywało, że po 1 nawet spotkaniu?
|
#3398 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolinko ja Ci moge napisać tylko tyle byś spróbowała się otworzyć i nie wmawiała sobie, że to Twoja wina. Masz powtarzać sobie, że to ON nie jest Ciebie wart i strasznie Ci kibicuję. Cieszę się, że odwiesiłaś konto i że się coś dzieje
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
jenny
A ja mam nadzieję, że moze tym razem sie uda... Juz 3 propozycje spotkan...Heh... I ciężko kogoś wybrać...
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście żaden chłopak z mojego miasta nie jest
Tylko z okolicznych... A co wyjdzie ze spotkań, to zobaczymy...Jeden jest taki, co w moim mieście pracuje i chce sie na kawe umówić... No niby ok ale mało o sobie ma w profilu- mówi, że wiecej sie dowiem jak sie spotkamy. I natrętnie mnie prosi o numer telef jakoś średnio m isie to podoba...A jeszcze taki inny napisał, wydaje sie konkretny.. A zaczał dość banalnie: że mam ładny uśmiech itp Ale zaczeliśmy pisac i nawet ok Z wyglądu fajny! Aż sie dziwnie że taki chłopak do mnie sie odzywa Umawialyście sie kiedyś po paru mailach?
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinka im szybciej się spotkacie tym szybciej dowiesz się czy warto inwestwowac czas w tą znajomość
nic nie tracisz, a możesz coś zyskać
|
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że można wiele zyskać
![]() Chodziło mi o to, że lepiej wcześniej w miarę poznać jaki ktoś jest żeby było wiadomo o czym gadac itp Bo tak iść na spotkanie praktycznie w ciemno...to hm dziwnie...
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3404 |
|
Konto usunięte
|
ja TŻ poznalam <zaczelismy pisac 2 listopada spotkalismy sie 3 listopada
|
|
|
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zobaczymy jak u mnie będzie ![]() Bo wiesz ja nie jestem bardzo duża gaduła, raczej powoli sie otwieram i nabieram zaufania do ludzi... Mam trochę problem z zawieraniem znajomości, wolę jak ktoś wyraża inicjatywę Wiecie o co chodzi...
|
|
#3406 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie lubie pisać z kimś i tracić czasu wole się spotkać i jak jest ok to a jak nie to narka i nie tracę czasu heh
Ale to ja ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3407 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim
![]() Karola ja jestem takim typem jak i Ty. Potrzebowałam miesiąca rozmowy przed spotkaniem w realu. Ale z drugiej strony dziewczyny mają rację, bo po co się angażować w gg jak potem w realu okazuje się, że to nie to... są dwie strony medalu. Ja potrzebowałam "rozbiegu" i poznawania się, potem było spotkanie i nie żałuję tego. Każdy musi znaleźć metodę, która odpowiada jemu samemu najlepiej.
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu niektórzy tak mają ![]() Oczywiście uważam ,ze nie ma sensu nie wiadomo ile pisać ze sobą żeby sobie nie zbudować mylnego wrażenia o kimś...Ale coś o kimś wiedzieć trzeba ![]() Pisze do mnie taki chłopak, strasznie namawia na spotkanie, chce nr telef, proponuje kawe albo spacer w świetle księżyca... Niby co by mi szkodziło spotkać sie ale wiecie co? Jakoś nie czuję sie go pewna...Nie żebym sie bała ale...tak jakoś... A innym odpisałam i na razie cisza...
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3410 |
|
Konto usunięte
|
jak kto woli
|
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co... zastanawiam sie czy dobrze, że już odwiesiłam konto... Nie wiem czy własciwie już jestem gotowa na spotkanie z kimś... A ten jeden chłopak uparty jest! Ten co prosi mnie o numer telefonu! Mówi, że może poczekać skoro ja potrzebuję czasu ale lepiej na żywo szybko zobaczyć i nie przeszkadza mu, że ja nie jestm otwarta Teraz sie nad jego propozycją zastanawiam...Promyku jak u Ciebie? Pisze ktoś fajny? Albo Ty do kogoś?
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze że odwiesiłaś konto
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Super, że Wam tak wyszło
![]() Waśnie nie wiem czy dobrze, że on taki chętny na spotkanie czy nie ![]() Boję sie trochę, ze jak mu podam nr telefonu będzie mnie męczył ![]() Mam 2 propozycje spotkania Ale nie lubię jak chłopaki pytają czy długo jestem sama I weźcie sie przyznajcie, że nie macie za sobą poważnego związku ;( Ludzie różnie mogą to odebrać... Ze jestem moze nieciekawa czy coś ;(A w moim przypadku wyglada to tak, że: 1) nie jestem osobą zbyt otwartą ( przynajmniej na początku) 2) nie było gdzie kogoś fajnego poznać- po imprezach latać nie lubiałam, w szkole/ pracy/ okolicy malo facetów w podobnym wieku
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, że wiem
![]() fotki na profilu ma, wysłał mi też na maila Tak w ogóle to przeglądam profile z okolicy i coś ciężko trafić na kogoś fajnego ![]() Oczywiście wiem, że nic na siłę... ale może naprawdę nie jest mi dane (na razie przynajmniej) poznanie kogoś
Edytowane przez karolinka86 Czas edycji: 2012-01-16 o 18:57 |
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle zdołowana coś jestem Nie wiem co robić z tymi 2, co proponują spotkanie...W średnim nastroju jestem Jednym słowem LIPA
|
|
#3419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprostu wydaje mi się,że moglibyśmy w pewnym momencie się nie dogadać ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() coś nie mam szczęścia ostatnio
|
||
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

Zrobiłąm wczoraj pyszne czekoladowe z bananami

jakoś średnio m isie to podoba...
nic nie tracisz, a możesz coś zyskać