|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
No więc właśnie...jak juz pisałam wcześniej tu... jest coś co mnie w nim ciągnie
Ale i troszkę zniechęca... ta jego śmiałość na tym etapie...muszę mu o tym powiedzieć, zobaczyć jak zareaguje Z mojej strony to jeszcze nie jest big love Ale i nie pustka- takie to pogmatwane
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj długo gadałam z nim na gg, potem jeszcze sms-owaliśmy...
Bo podczas rozmowy zapytał co tak szczerze o nim sądzę i czy ma szansę u mnie- że woli znać najgorszą prawdę, niż lawirować miesiącami bez sensu nie wiedząc na czym stoi ![]() I że przykro mu by było usłyszeć tekst typu : jesteś fajnym facetem, ALE coś tam... Że już lepiej usłyszeć od razu nic z tego ![]() To mu wyznałam w czym rzecz- że doceniam jego poświęcenie, dobre cechy itp ale że mi przeszkadza top ciągłe gadanie o intymnych sprawach na tym etapie, ze po prostu nie jestem na to gotowa jeszcze, nie na tym etapie itp I powiedział, że rozumie i że się chce poprawić bo nie chce mnie naprawdę stracić Że mu zależy, żeby nam wyszło...Do niego nie dociera moje NIE dla wyjazdu- cały czas mówi, że nie znam jeszcze życia w PL, że nie wiem jak to jest, gdy po kolejnej rozmowie o pracę odmawiają albo proponują śmieszne pieniądze typu 1 tys.zł ![]() Jednym słowem: po prostu nie wiem, nie wiem, nie wiem
|
#3663 |
|
Konto usunięte
|
jesli juz sobie nie da przegadac to jakbyscie byli razem jakikolwiek kompromis bylby nieosiagalny, chyba nie chcesz sie meczyc, ja dalabym sobie spokoj i dala szanse innym
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że męczyć się nie chcę
On jeszcze czeka na wyniki 2 rozmów o pracę w swoim mieście- ale mówi, że mimo wszystko tam zarobki nie będą nawet w połowie takie jak za granicą... Że po prostu patrzy w przyszłość i chce się zabezpieczyć, żeby nie bylo ciężko itp Ja mu jasno powiedziałam, że jeszcze nie jestem pewna swoich uczuć do niego, że jeszcze nie czuję
|
#3665 |
|
Konto usunięte
|
Jak myśli ze jak wyjedzie na rok to kokosy zarobi i sie zabezpieczy finansowo nie wiem na ile to jest głupi sorry hahaha odłożyć jak mieszkasz sam w klitce i żyjesz chlebem tostowym sie da ale ile i czy warto.. Ludzie maja wyobrażenie ze za granica kasa leży na ulicy.. Żenada
|
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam prawo mieć swoje zdanie i przecież on mnie nie może zmusić, żebym je zmieniła, robiła coś wbrew sobie... I postępuję fair mówiąc mu, żeby robił co mu rozum dyktuje, żeby nie podejmował decyzji pod wpływem chwili ![]() Aha- jeszcze Wam powiem czym tłumaczy fakt, że mu naprawdę zależy na mnie... A mianowicie: że gdyby chciał jakąś pierwszą lepszą tylko do łóżka to by się przecież nie fatygował do mnie te 50 km tylko znalazłby sobie kogoś na miejscu , nie wydawał kasy na dojazdy, kawiarnie itp (szczególnie nie mając obecnie stałej pracy) - a jest inaczej bo mu już zależy na czymś poważnym a nie na za przeproszeniem byle kim... No to wydaje mi się logiczne, prawda? Zobaczymy co z naszym weekendowym spotkaniem...czy będzei poprawa w jego zachowaniu...czy sie w ogóle spotkamy...
|
|
#3667 |
|
Konto usunięte
|
Logiczne może ale może jakieś długi na czy coś kij go wie
Decyzja twoja karo bo my nie zagadnienia co czujesz ale z tego co piszesz on z wyjazdu nie zrezygnuje a jak ty nie chcesz jechać ci jest zrozumiałe bo człowieka nie znasz to lepiej dać sobie spokój dla jego i swojego spokoju |
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszę tu Wam o wszystkim bo jakoś łątwiej mi wtedy...No z kimś trzeba sie podzielić swoimi odczuciami, prawda? ![]() On mówi, że zostanie jesli z pracą sie uda w PL A co do niego czuję- pisałam wcześniej...
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym mimo wszystko nie chciała wyjeżdżac sama z jakby nie było obcym facetem za granicę... może i ma dobre chęci ale nie może ci nakazac że masz jechac i koniec... jeśli mu na tobie zależy a ty nie będziesz chciała jechac to zostanie z tobą, jak nie to droga wolna
|
#3670 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie będę szukać niedługo za jakiś czas tez
Jestem singlem znów ja nie mogę pecha mam
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to??
|
|
#3672 |
|
Konto usunięte
|
tez jestem w szoku.........
nagle jestem jak przyjaciolka bardziej a niech spada na drzewo.... ehh |
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Mieliście razem zamieszkać ... Z tego co czytałam, jawił mi się obraz szczęśliwego związku
|
#3674 |
|
Konto usunięte
|
mi tez... nagle on mowi ze jak przyjaciolka jestem dla niego...bardziejj
dobrze ze powiedzial zanim sie wynioslam...ehhh |
|
|
|
#3675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On mi niby tłumaczy, że nie chciałby wyjeżdżać głównie ze względu na mnie, że też woli pracę w PL- ale jak na kolejnej rozmowie cię olewają to różne rzeczy człowiek sobie myśli... A i jeszcze, że taki wyjazd choćby na 3-4 miesiące to byłby świetny test dla nas... żebym nie traktowała tego, że chce mnie tam na siłę ciągnąć tylko po prostu boi sie mnie stracic, bo jak wyjedzie sam to wszystko sie posypie W kółko o jednym aż mnie wkurza to ![]() Cytat:
Cytat:
Kurcze to chyba okropne usłyszeć te słowa "zostańmy przyjaciółmi"
|
|
#3676 |
|
Konto usunięte
|
ja tez jestem w szoku..;[
|
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepszym testem byłoby właśnie kontynuowanie "związku" na odległość
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
jejciu.
![]() tak jak dziewczyny wyżej- nie spodziewałam się z tego co opisywałaś tutaj i w ogóle. trzymaj się mała jakoś ! nie wiem co się dzieje z tymi facetami.. ja z moim też jakoś tak nie wiem sama. zniknął na caaaaaaały weekend z kolegami, a teraz marudzi że chory, że gorączka. wkurza mnie to jak nie wiem. odwiedziłam go wczoraj na chwilę i tacy chyba dziwni byliśmy trochę oboje. czekam na lepszy czas..
|
|
#3679 | |
|
Konto usunięte
|
Współczuję
Cytat:
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co innego, gdybyśmy znali się długo i wyjechałby a co innego tak jak teraz, po raptem 1,5 miesięcznej realnej znajomości ![]() Ciekawe co zrobi... Szczerze to myślę teraz bardzo nad ta znajomością...czy jej nie zerwać... trochę szkoda po tych wszystkich jego poświeceniach... ale jeśli ja się jeszcze waham czy to jest to... nie wiem czy to dobrze wróży ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;33059827] Trochę namolny ten facet, skoro Ty mu tłumaczysz, a on dalej swoje [/QUOTE]No trochę... Ja wszystko rozumiem, że mu zależy na mnie itd no ale mimo wszystko...
|
|
#3681 |
|
Konto usunięte
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;33059827]Współczuję
mialam po exie exie w zeszlym roku dosc dluga bo nie umialam ufac facetom wcale i widzisz.. |
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Oj kacha a co ja mam powiedzieć
![]() Też jakoś pecha do facetów mam Nie chcę nic na silę...ale mogłoby mi sie w końcu ułozyć życie
|
#3683 |
|
Konto usunięte
|
Jestesmy w jednej du.pie
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
kasiu jestem poprostu w szoku
|
#3685 |
|
Konto usunięte
|
dzwonil. zle sie z tym czuje widze.
jest szansa ze po rozmowie zmieni zdanie moze. nie wiem. mam metlik w glowie , chcialabym by dal nam jeszcze szanse ![]() bo on po oprostu zamiast porozmawiac ze mna ze jest niepewny uczuc od razu zerwal, teraz chyba przemyslal ze wogole nie porozmawial ze mna o tym co czuje.. przyjedzie prawdopodobnie w poniedzialek moje rzeczy mi przywiezc i bede wiedziala co chyba... |
|
|
|
#3686 |
|
Wtajemniczenie
|
Kachaa trzymaj się kochana... faceci to jednak potrafią... związek się rozkręca a on o przyjaźni... kurcze no nieciekawie...
Karola tak jak dziewczyny piszą, lepszym testem byłaby ta odległość.... ja jak poznałam się z Tż, widziałam się z nim 2 razy i wyjechałam na 2 miesiące za granicę bo wcześniej zanim go poznałam było to zaplanowane... nie byliśmy w związku, dopiero co się w realu 2 razy widzieliśmy i trach... a jednak przetrwaliśmy próbę czasu... nie gódź się na wyjazdy wbrew sobie...
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3687 |
|
Konto usunięte
|
W poniedziałek jeszcze przyjedze pogadać i zobaczymy wóz albo przewóz
|
|
|
|
#3688 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
A u nas bez zmian- ja w Gdańsku, on w Norwegii...jeździmy do siebie raz na miesiąc, dwa. Poznał już moich rodziców w Łodzi Rozmawiamy codziennie na skype, ale to nie to samo Chcemy w tym roku razem zamieszkać, jak mieszkanie będzie gotowe.
|
|
|
|
|
#3689 |
|
Wtajemniczenie
|
super... w Norwegii??
Kacha trzymam kciuki by zmądrzał ten Twój Tż
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3690 |
|
Konto usunięte
|
mam nadzieje..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

Ale i troszkę zniechęca... ta jego śmiałość na tym etapie...muszę mu o tym powiedzieć, zobaczyć jak zareaguje

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

odwiedziłam go wczoraj na chwilę i tacy chyba dziwni byliśmy trochę oboje.
Rozmawiamy codziennie na skype, ale to nie to samo
Chcemy w tym roku razem zamieszkać, jak mieszkanie będzie gotowe.