|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
Chyba się wkopałam
zapisałam się na jedną subskrypcję, jednej rzeczy i zaraz 50 maili, że może zapisz się tutaj i tutaj, a także tam i tam. Skrzynka zawalona, ale.. chyba niechcący klikłam na kilka, i teraz mam problema... uhh..Hosenka, jak tam? Jenny już wróciła do Polski? Czy dopiero za tydzień? Karolinka, głowa do góry i nic na siłę
|
#452 |
|
Konto usunięte
|
Hej, witam po weekendzie.
Dzisiaj pierwszy dzień w pracy, jak mi się nie chciało wstawać
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Karoo: piszę sobie z takim jednym na gg. Calkiem fajnie się nam rozmawia. Mamy takie samo "głupie" poczucie humoru, polegające na ironizowaniu, i "dowalaniu" sobie nawzajem. Stwierdził, że niezłe jaja daję, że to niemożliwe żeby 2 nieznane sobie osoby tak rozmawiały ze sobą.
Przy okazji okazało się w piatek, że pracuje w firmie, do której dzisiaj składałam papiery więc moze szepnie co nie co kadrowej. A wczoraj odezwał się Ł.
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny po weekendzie
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
O, to wydaje się sympatycznym człowiekiem
Ale lepiej niech nie szeptał nic kadrowej, żeby nie było, że Ci coś załatwił i coś musisz w zamian ^^Gdzie starasz się o pracę? Chyba, że nie chcesz zapeszać...
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chodzi o stricte "załatwienie" tylko raczej podpytanie, czy przez ten czas kogoś już mają na oku i jakie sa szansę.
Ja osobiście bałabym się "załatwiac" komuś pracę, polecać kogoś jakbym nie miała pewności że ta osoba jest "porządna". Co do firmy, to jest to firma produkujaca okna, z mojego miasta, a stanowisko to sekteratka/recepcjonistka. Ogólnie wydaje mi się fajnym facetem uczynnym i w ogóle. Facetowi, u kórego wynajmuje osobne mieszkanie w domu załatwił okna z rabtem 50%, miało być bezinteresownie, ale facetowi było głupio i przez 2 miesiące nie musi mu płacić za wynajem ani na rachunki. (a i tak trafiła mu się świetnaokazał i płaci bardzo mało). No i co mi się spodobało to to, że skoro już się zdecydował na wyprowadzkę z domu i usamodzielnienie się to już po całości, a nie żeby jeździł do mamusi na obiadki i spedzał tam po 2-3 godz po pracy czy w weekendy, jak mój ExEx (M.) Wydaje mi sie tez być "normalnym", czyli jak trzeba, top i dosadnie się wyraźi na jakiś temat a nie taki, wiecie, co to w ogóle "brzydko" nie mówi i nawet pożartowac głupio nie mozna.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-08-23 o 15:41 |
|
|
|
#457 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
![]() Miałam cos napisać o sobie, hmmm, cóż jestem po 7 letnim związku (mam 28 lat, a mój eks zostawil mnie dla innej), ale spoko już to odchorowałam bo minęły 2 lata odkąd jestem sama. zastanawiam się czy mam pecha do mężczyzn, czy co , bo już sama nie wiem. Teraz zaczynam buszować po necie i ostatnio się spotkałam z takim jednym (było to moje pierwsze spotkanie w realu), ale na pewno już nie spotak tego pana, taki zorany przez życie (nie przysłał mi zdjęcia, ja jemu tak), ale tez jego sposób bycia mnie denerwował strasznie, modliłam się kiedy to spotaknie się skończy Mam do Was pytanko, czy wysyłacie zdjęcia do męzczyzn z którymi rozmawiacie i po jakim czasie jak tak, bo ja nie mam konta na portalu randkowym. Pozdrawiam i do następnego
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Tricky: ja mam zdjęcie na portalu, ale zastanawiałam się, czy nie usunąc, bo dostaję za duzo maili,oczek itp
Co do zdjęć, to ja osobiście wolę wiedzieć z kim rozmawiam, dlatego jak miałam aktywowane konto i mogłam pisac wiadomości, to od razu podawałam maila i prosiłam o przesłanie zdjęcia, jeśli chłopak nie miał. Nie uważam, żeby to było coś złego. Nie spotkałam się z odmową. Kilka razy dostalam też wiadomość z prosba o maila na kóry mogą wysłać mi zdjęcie.
|
#459 |
|
Konto usunięte
|
ja wricilam od TZ
od wczoraj tam bylam, rodzinke poznalam ![]() witam
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Kasiu
I jak było?Kamila (mogę po imieniu?) - nie aż tak dosłownie mi chodziło. Czasami mam wrażenie, że każde moje słowo jest odbierane jako atak
|
#461 |
|
Konto usunięte
|
karo a fajnie powiedziala mi mama ze speakuje very good english
i wogole zainteresowana i sie putala.bracia jak to bracia, najmlodszy 8lat hehe wstydnis, ale spoko ![]() choc inaczej dziwnie bo tu ludzie tez inni
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
He he, zazdroszczę umiejętności spikowania po ingliszowemu
I zobaczeniu Anglii Wstydniś, ale się wyrobi
|
#463 |
|
Konto usunięte
|
a tam.
ale mnie pochwalilato nie jest zlehehhee ![]() a TZ mowi na mnie 'Ka$' hehehe nie mam pl znakow heheh ale slodko to brzmi tkie se zdrobnienie wymyslil
|
|
|
|
#464 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#465 |
|
Konto usunięte
|
mama mila
smiala sie o polske pytala ![]() a bracia zaawstydzeni hehehe ale tak ok
|
|
|
|
#466 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#467 |
|
Konto usunięte
|
bracia mlodsi, 18 lat, 15 ,13,11 i 8 czy cos
![]() TZ najstraszy Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2012-04-12 o 01:59 |
|
|
|
#468 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#469 |
|
Konto usunięte
|
ale3 Toby ma za malo lat musisz poczekac
![]() ale podobni kazdy jeden do drugiego ![]() no rodzice probowali miec coreczke ale no nie wyszlo hehehea czy przystojny moj TZ to kwestiua gustu ![]() mi sie podoba hehe
|
|
|
|
#470 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nio mnie tak twoj TZ.tez sie podoba hehe tylko nie bij...
|
|
|
|
|
#471 |
|
Konto usunięte
|
spoko
|
|
|
|
#472 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie, nie wiem co jest ale martwię się non stop i załapałam doła...
Chodzi i o mnie i o D. Po prostu mam wrażenie, że nam się nie uda, że coś jest nie tak.. Głównie chodzi mi o to, że nie rozmawia nam się tak dobrze jak na początku. Pamiętam jak mi powtarzał, jak to ze mną fajnie może porozmawiać, bez silenia się na sztuczne podtrzymanie rozmowy. A teraz wydaje mi się że nie mamy o czym rozmawiać Podczas tego naszego wyjazdu sporo po prostu milczeliśmy razem. Ja zawsze byłam raczej małomówna i kiedy zapadała cisza to byłam cala spięta i skrępowana, że nie rozmawiamy. Do tego on wie chyba wszystko na każdy temat, świetnie zna się na tym co się dzieje w kraju i na świecie, wie duzo o muzyce, filmie, a ja czuję się czasem taka.. niedouczona.. Z drugiej strony bardzo mnie to motywuje, żeby podnosić sobie poprzeczkę i pracować nad sobą..Nie wiem do końca jak on to wszystko odbiera. Mówił w sumie, że chciałby tak spędzić jeszcze kilka dni, zupełnie się wyłączyć, zrelaksować, odpocząć. Więc może moje obawy są przesadzone? Druga sprawa to to, że brakowało mi więcej czułości z jego strony. To był nasz pierwszy wspólny wypad razem, więc spodziewałam się przytulania, całowania itd non stop. A my nawet nie zasypialiśmy przytuleni.. :/ Ja już nie wiem... Może to dlatego, że jeszcze mało się znamy (2 miesiące)? Ja nie wiem.. Tak mi dzisiaj smutno, że nic z tego w końcu nie wyjdzie.. A chciałabym, żeby wyszło... ![]() Edytowane przez Penny Ur Czas edycji: 2010-08-24 o 09:50 |
|
|
|
#476 |
|
Konto usunięte
|
Aniu nie masz się raczej czym martwić. My po 2 mies. kłóciliśmy się o wszystko
noooon stooop ! Po prostu przychodzi moment że zaczynacie się docierać i pewne rzeczy już są wiadome, które co chce/nie chce itp. My na wyjeździe też nie zawsze gadaliśmy, ale my z TŻ zawsze mieliśmy tak że cisza nas nie krępowała. To nas zawsze cieszyło że nie czujemy się skrępowani milcząc...Na wyjeździe spaliśmy najczęściej... TYŁKIEM DO SIEBIE ! Mi też było ostatnio smutno bo wydawało mi się że przestałam czuć motylki do TŻ ale okazało się że : a) to już 'następny level' i motylki zastąpiło uczucie pełni szczęścia i ciepła kiedy tylko o Nim pomyślę b) moje humory były od tabletek anty, które brałam
|
|
|
|
#477 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do czułości... Ciężko się zasypia przytulonym do kogoś, ja często odwracam się po prostu plecami, bo tak mi wygodniej
|
|
|
|
|
#478 |
|
Konto usunięte
|
mysle z enie zasypialiscie rzytuleni nie zalezy od czasu ja jestem miesiac z TZ a tak bylo to nie od rtegozalezy
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z reguły z facetami zasypiałam przytulona, kilka razy zdarzało się tak spac całą noc - bo co ja się odwróciłam, to już się ręce wyciagały w moją stronę, albo na odwrót. Ale generalnie wolę spac sama, bo jak się z facetem to nie moge się skupić na spaniu
![]() Brak przytulania przy zasypianiu było jednak znakiem alarmującym przy ExEx (M.) dlatego, że zawsze oakzywał mi duzo czułości, to ja musiałam go neiraz przywoływać do porządku. A gdy przestal to było znakiem że cos jest nie tak. Tu akurat była inna sytuacja niż u Was, bo u mnie to było zmianą, a u Was z tego co rozumiem to tak jest od początku. Może to taki typ faceta, a może powinnaś mu powiedziec o tym wprost. Kiedyś spotykałam się z facetem, który np. przy znajomych nie robił żadnych gestó w moją stronę. Nie mam na myśli wiszenia na sobie bo mam obrzydzenie do takiego zachowania, ale chociaż krótkie przytulenie, czy złapanie za rękę. Pogadałam z nim w końcu i powiedział, że jego poprzednia dziewczyna nie przywiązywała do tego wagi, więc myślał, że skoro nie mówię nic, to tez jestem taka jak ona. Od tametgo momentu zmieniło się
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw się będzie dobrze, przecież nie musicie oboje nadawać jak najęci tylko po to żeby wogóle rozmawiać, ja z tż też nie zawsze gadamy a zasypiamy dupami do siebie ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
nie wysyłaliśmy sobie zdjęć spotkaliśmy się na spontana tylko w konkretnym miejscu i opisałam jak jestem ubrana
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.

zapisałam się na jedną subskrypcję, jednej rzeczy i zaraz 50 maili, że może zapisz się tutaj i tutaj, a także tam i tam. Skrzynka zawalona, ale.. chyba niechcący klikłam na kilka, i teraz mam problema... uhh..
おはよう!