|
|
#751 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
mnie chcieli dzis w tej pracy ale nie chce bo part time za malo kasy.
jestem u tz mam nadzieje ze jutro pojdzie ok i bym sie dostala do tej kawiarenki
|
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laski
witam tu wszystkie nowe i pozdrawiam ![]() u mnie kolejny tydzień praktyk za mną ![]() fajnie w tym gimnazjum jest... dogaduje się z młodzieżą i ostatnio powiedzieli mi, że mogłabym z nimi już zostać milutko mi się zrobiło jak nie wiem co![]() a z Tż zobacze sie w sobote dopiero... niestety ale brak czasu...;/;/ noo ale chate mam wolną więc jak już tu przyjedzie to będziemy mieli czas dla siebie
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#753 |
|
BAN stały
|
hejka
![]() ja dzis padam bylam u dziecka-Piotrusia....tylego nie widzilam z 8 miesiecy.... wyrosl moj przedszkolak heheide spac buzka;* PS; dlaczego FACECi to takie BUCEEE nie umieja mowic ze sa zajeci tylko robia nadzieje ![]() DEBILEEEEEE!!!!!!!!2 raz to samo ![]() ![]() :pros i:![]() mama dosc znajomsci z Neta ![]() :
Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2010-09-23 o 23:24 |
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Motylicaja trafilas na jakis felernych kolesi po prostu, bedze dobrzeee
)
|
|
|
|
#755 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() zasnac nie moge....wiec napisze o co mi chodzi z tymi facetami... po 1.Pamietacie "Klamce" Pawla z Wloclawka...?? pisalismy ostatnio bo ON zagdal a jak mu na NK napisalam ze dlaczego sie nie dozywa....to odpisala jego dziewczyna hhehhehe :ro lleyes: zosatwilabym go w spokojua po 2 nastepny gadamy z 2 miechy na gg i eski...i co gosciu tydzien temu powiedzial ze ma afere w domku i ze sie nie bd odzywal a dzisiaj....zagdala i pyta mnie czy"nie przelabym mu na jego KONTO od 20-50 zl bo on nie ma.....a pracy tez brak" |
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
jezcze sytuacja nr 1 znosna, w sensie wielu odstawia takie akcje.. ale 2 ;ooooooo brak slow na tego kolesia. Ma tupet pytac o hajs...
W ogole dwoch kolesi zasluguje na miano debili. A ja chyba podjelam w koncu decyzje i wroce do bylego.. |
|
|
|
#757 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a ta 2....to az witki mi opadly aha...a Myslisz ze powrot od Bylego bedzie dobrym wyjescie?? |
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze tak. Kocha, stara sie.. nie zawsze mu to wychodzi ale widac ze probuje. Poza tym jest pierwszym chlopakiem ktory ze mna tyle wytrzymal hehe ;P
|
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku.. współczuję... brak słów..
|
#760 |
|
Wtajemniczenie
|
Motylku i ja współczuję... kurde co za debileeee
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#761 |
|
Rozeznanie
|
Motylica współczuję. Po prostu brak słów. Ale nie zrażaj się do facetów. Nie wszyscy tacy są na szczęście. Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#762 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
: rolleyes: zycze ci szczesciadzieki Laseczki wiec podsumojac......od wrzesnia 2009 roku juz 3 Facetow mnie zawiodlo ![]() Mam kolege Biedak ma noge w gipsie...... i moje kule mu pozyczylam heheh![]() |
|
|
|
|
#763 |
|
Rozeznanie
|
Na pewno znajdziesz fajnego chłopaka. Nie myśl za bardzo o tym, sam sie znajdzie
|
|
|
|
#764 |
|
Konto usunięte
|
Motylica ale Ty już pamiętam raz zawieszałaś poszukiwania
A tu znowu jednak ktoś był "na tapecie"... Może tym razem naprawdę odpuść? Sam się znajdzie, zawsze się znajduje
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to jest tak, że niby nie szukam, ale jak się ktoś odezwie czy pozna, to w akcie desperacji się "ma nadzieję"
|
#766 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#767 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja też zauważyłam, że jakieś osoby do mnie częśto wchodzą ale się nie odzywają ![]() Nie wiem jak wyglądasz chyba nie mam Cię na nk? JA tez jestem przeciętna...w ogóle czasem się zastanawiam czy to możliwe, zebym się komuś fizycznie spodobała Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle to czy obecnie w tym wątku tylko my jesteśmy same? ![]() Cytat:
|
|
#768 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym - masz zbyt niskie mniemanie o sobie. Widziałam zdjęcia - fajna z Ciebie dziewczyna |
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję mrowinko
Niby zdaję sobie sprawę, że różne osoby kogoś sobie znajdują- grube, szczuple, ładne i mniej...ale...ja jakoś w siebie nie wierzę To chyba po tych wszystkich niepowodzeniach... Staram się wybić je z głowy, ale to powraca A tak w ogóle to co u Ciebie?
|
#770 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do wyglądu - ja też jestem zwyczajna, przeciętna, żadna piękność ze mnie - a swoje szczęście znalazłam
|
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba być pewnym siebie a przede wszystkim w siebie wierzyć, bo tak ciężko będzie kogoś znaleźć albo utrzymać przy sobie.
Ja przeważnie trafiałam na babiarzy. Lalusi, którzy spotykają się z kilkoma dziewczynami na raz i zależy im tylko na seksie. Zwątpiłam juz, że znajde kogoś kogo będę interesowala ja a nie moja dupa. |
|
|
|
#772 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czasem trzeba odpuścić i nawet nie liczyć po cichu że się uda, tylko NAPRAWDĘ zająć się czymś innym np. sobą, swoim rozwojem, swoimi zainteresowaniami itp.
|
|
|
|
|
#773 |
|
Rozeznanie
|
Karolinka nie masz mnie na nk. Nie odzywają sie, ale z jakiegoś powodu wchodzą na twój profil. Rozmawiałam z wieloma chłopakami i każdy z nich mówił, że wygląd nie jest najważniejszy. Liczy się też to co ma się w głowie.
Edytowane przez karka1986 Czas edycji: 2010-09-24 o 19:39 |
|
|
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola ja cię mam na nk i powiem szczerze... jesteś bardzo ładna dziewczyna... i nie gadaj głupot, że się nikomu nie spodobasz...
jaa osobiście też kiedyś uważałam, że nikomu się nie spodobam i co?? od roku jestem z Tż, który leczy mnie z kompleksów i jest ok ![]() ale Ty Karola głowa do góry
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tż tez leczył z kompleksów choć nadal twierdzę że ładna nie jestem i nie wiem co tż we mnie zobaczył
|
#776 |
|
Rozeznanie
|
Mi TŻ zawsze powtarza, że jestem piękna. Choć wcześniej myślałam, że nie jestem ładna. Czasem mówi, że nie wierzę w siebie..
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
a mi brakuje takich słów.. jedynie teraz dał kilka komplementów jak pokazałam mu zdjęcia z sesji, a tak to nic obojętnie jakbym się wyszykowała. Teraz te kilka "uwag" chyba byly ze wzgledu na nasze relacje ktore nie sa juz tak dobre jak kiedys.
Edytowane przez Flaviek Czas edycji: 2010-09-24 o 21:10 |
|
|
|
#778 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
nie wiem czy my 2 tylko na watku same jestesmy-Mozliwe ![]() Cytat:
a jak wyniki Badan?? dobrze wyszly?? |
||
|
|
|
#779 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja Ci tylko radzę szczerze żeby nie liczyć po cichu na coś, a oficjalnie ogłaszać że się nie szuka, bo nie na tym polega "zaprzestanie poszukiwań". No ale już nic nie powiem, bo znowu będzie że się CZEPIAM. ![]() Tak, dostałam antybiotyk i kurację hormonalną, to na szczęście tylko torbiel. |
|
|
|
|
#780 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() to sie ciesze ze to tylko torbiel
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

witam tu wszystkie nowe i pozdrawiam 
wyrosl moj przedszkolak hehe

:ro lleyes: zosatwilabym go w spokoju

おはよう! 

A tu znowu jednak ktoś był "na tapecie"... Może tym razem naprawdę odpuść? 

JA tez jestem przeciętna...w ogóle czasem się zastanawiam czy to możliwe, zebym się komuś fizycznie spodobała