|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
Cytat:
|
|
#1112 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Zadomowienie
|
My sie wczoraj do domu zwleklismy o 4 rano a dzis trza bylo na 1sza na obiadek do TZ rodzicow
![]() Teraz siedzimy i sie lenimy
|
#1114 | |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem rocznik '85 a D. '83
Cytat:
Ale bardziej boję się tego, co spotkało mnie w poprzednim związku - byłam pewna, że kocham na 100% a potem to uczucie wygasło aż zniknęło zupełnie. Boję się, że nie będę umiała kochać tak do końca życia, że po jakimś czasie to zniknie. A może po prostu to co było, to nie była prawdziwa miłość... Ja widziałam się wczoraj z D. Spędziliśmy miły wieczór u niego w domu, po małym co nieco tak sobie leżeliśmy blisko, tak się czule przytulaliśmy, że aż miałam ciary na całym ciele, chyba pierwszy raz ![]() W ogóle to mamy straszne problemy natury, że tak powiem, lokalowej. Na szczęście niedługo , można powiedzieć, przeprowadzam się, więc będziemy mieli dla siebie więcej miejsca i prywatności. Tak z innej beczki - już 2 tygodnie chodzę na fitness. Jest super, polecam każdemu Skoro mi się udało znaleźć czas, to każdemu się uda Nawet nie muszę się motywować kasą wydaną na karnet, bo zajęcia bardzo mi się podobają, nawet wysiłek i zmęczenie wydają się być przyjemne ![]() Poza tym mam katar i bardzo mnie to irytuje :/ |
|
|
|
|
#1115 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i ze chodzisz na fitnesa![]() witajcie ![]() u mnie wekend spedzilam wsumie fajnie...u cioci i u znajomych ![]() ![]() lece spac bo jutro 6.20 wstaje cmok
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam teraz strasznego dola
Nie wiem czy moge sie Wam tu wygadac.. Jak tak to moze jutro sie wyplacze Ide sie polozyc ale nie wiem czy dzis zasne..
|
#1117 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1118 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1120 |
|
Zadomowienie
|
Napisalam w zamknietym. Bede wdzieczna jsli bede mogla sie tam od czasu do czasu wyryczec
|
#1121 |
|
Wtajemniczenie
|
hej... moja niedziela była super... zakupy z Tż w galerii i miły wieczór sam na sam :0
uwielbiam GOOOO ![]() a dziś zajęcia w szkole od 8 do 15.15... niedawno wróciłam i padam normalnie... i cały dzień nie mogę sie na niczym skupić nie wiem hmm...
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#1122 |
|
Przyczajenie
|
hej..
niedziela ok, ale dziś jest pięknie ) Mam swojego Tż wreszcie
|
|
|
|
#1123 |
|
Konto usunięte
|
ja u TZ dalej jestem
|
|
|
|
#1124 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
:roll eyes:czesc babeczki ja wkurzona po pracy...malo kasy mi dala...ta baba skapiec...wrrrrrr :ma d:![]() za to kupilam sobie 2 ciuszki na poprawienie humorku ale jakos malo mi to pomoglo
|
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1126 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny już od dłuższego czasu podczytuję sobie Was
Jestem pod wrażeniem wielkim, że niektóre mają tak długi staż ze swoimi poznanymi przez sieć TŻtami. Jako, że cierpię na brak bratniej duszy, a bardzo bym chciała mieć, ale przez moją nieśmiałość (?) jej nie posiadam, chciałabym spróbować właśnie przez internet. Nasuwa mi się teraz pewna myśl. Czy Wy, gdy rejestrowałyście się załóżmy na sympatii nie czułyście jakby wstydu? Lub też obawy? Bo tak się zastanawiam czy to nie jest krępujące (oczywiście w moim przypadkuxD) szukać kogoś na siłę. Bo przecież rejestrując się na takim portalu, jedno nam w głowie, prawda?
|
|
|
|
#1128 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli idziesz na impreze to też myślisz że MUSISZ poznac tam faceta? Albo jak gdzies idziesz? ![]() Portal randkowy NICZEGO nie gwarantuje, błędne jest tez myślenie: skoro poznałam go przez internet, to znaczy, ze on tez kogoś czuka i na pewno nam wyjdzie. Nie traktuj tak powaznie tego typu portali. Potraktuj raczej jako miejsce, gdzie skupia się wielu facetów, POTENCJALNIE zainteresowanych. Może akurat wśród nich jest ten jedyny, ale równie dobrze może go nie być. Cytat:
Przynajmniej w moim przypadku.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-18 o 21:13 |
||
|
|
|
#1130 |
|
Wtajemniczenie
|
zgadzam się z Hosenką
![]() jaka desperacja... normalne miejsce, które umożliwia poznanie ludzi a nie gwarancję, że od razu się zakochamy... ale próbuj... jak widać wiele jest osób, którym się udało.. w tym i JA ![]() no i witam nową na forum
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#1131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Niestety lipa
Ale za kilka dni kolejna rozmowa, tym razem miejsce bardziej związane z moimi studiami Na razie nie mówię wiecej, żeby nie zapeszać ![]() Cytat:
A o czym piszesz? ![]() Cytat:
Może tym razem będzie lepiej u Ciebie Cytat:
Kilka lat temu też sie nie ruszałam a teraz sobie bez tego życia nie wyobrażam! samej w domu byłoby mi ciężko ale w gruopie z instruktorem jest super!!!Chodzisz na step? Gdzie jest ten zamknięty? Mogę tam wejść?
|
|
#1132 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio też po stepie zostałam jeszcze godzinkę na ball&shape - ćwiczenia z hantelkami i taką dużą piłą. Też świetna sprawa ![]() |
||
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie chodzę na różne ćwiczenia
![]() Lubię i step i body ball Kiedyś nawet sobie nie wyobrazałam jak fajnie mięsnie mogą pracowac na pilce- nogi i brzuch... Super ![]() JA bym spinningu chciała spróbowac ale u mnie w miescie nie ma na razie
|
#1134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, sądze że musicie wiedziec kogo macie w swoim gronie
wkleje Wam co jedna z naszych wspólnych znajomych napisała. W ten sposób nie będe musiała pisac ja tego samego, a wizaż już chuczy od plotek Dziewczyny czy pamiętacie mamusię o nicku Jaga1111? mama Korneli, poroniła ciążę bliźniaczą a teraz znowu jest w ciąży? czy Wy wiecie że ta osoba która się za nią podaje to Motylicaja którą poznałam z Aliną na wątku na plotkowym? Którą zna również Gabi? dziewczyna ma poza tym kilka innych kont, min. Molalala czy Dudziakowa? każde jej wcielenie to inna kobieta, na plotkowym zwykła dziewczyna, na poczekalni udziela się pod różnymi nickami raz jest w ciąży, raz mamą a raz poroniła bliźniaki? ta informacja jest potwierdzona przez moderatora jagda22 i Motylicaja i Molalala i Irysowa i Jaga1111 i Flicka88 i karmelka1987 i dudziakowa i Rozaliontka i chrupcia i dagoja_ja to wszystko jedna i ta sama osoba!!! pisze z tego samego IP ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
mało tu chlopaków?? tez jestem z Kn i męża poznałam przez internet, razem prawie 6 lat..... nie desperacja, tylko chęć poznania kogoś sprawia, że szukamy kogos przez inetrnet...... przepraszam, musiałam
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn u mnie było tak: przez 2 lata chodziłam na aerobik taki po 1,5 h (często był to step) oczywiście połączony z ćwiczeniami na matach (brzuch, uda itp) ale to chyba zawsze jest.
Od tych wakacji chodziłam 2-3 razy w tyg.na 1h (rózne formy aerobiku). A w sierpniu i wrzesniu tego roku to chodziłam średnio na 1 h choć często wiecej 5 razy w tygodniu Wiadomo z dnia na dzien zmiany nie zauwazysz ale stopniowo ![]() W ciągu tych lat schudłam (podobno) duzo- nie wazyłam się ale jak mi to powiedziało tyle osob to cos w tym byc musi
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm
Może tez być sytuacja, że z tego samego komputera loguje się kilka osób. O mnie też ktoś by mógł napisać że ja i inna wizażanka to ta sama osoba, bo jak jestem u siostry czy ona tutaj to się logujemy z nie swoich komputerów. Już nie wspominając, że przed obecnym nickiem miałam 3 czy 4 inne (zapominałam haseł i zakładałam nowe )
|
#1138 |
|
Konto usunięte
|
ja mieszkalam niedaleko konina
![]() tadzieusz kope lat ![]() co do sprawy z nickami.. mod sie chyba nie myli a tyle siostr nie ma motylicaja tylko jedna o ile wiem i mlodsza chyba co nie? whatever. |
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Kacha: program "wyłapuje" logowanie różnych nicków z jednego IP - do tego ma dostęp kazdy moderator.
No ale mogła się logować np. u koleżanek, które też korzystają z Wizażu? albo koleżanki u niej. Ile juz było takich sytuacji, że ktoś dostał bana za niby "klona" a okazywało się, że niesłusznie - IP było to samo, ale były to różne osoby logujące się np. z kafejki, z uczelni czy pracy. Trochę "lewy" ten system wykrywania "klonów" i bym się tym nie sugerowała za bardzo
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

relaksuję się po pracy, dobrze że nie było dużo ludzi

Ide sie polozyc ale nie wiem czy dzis zasne.. 

:ma d: