|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
Cytat:
Co komu do domu, jak nie jego? Ich życie, ich sprawa. Albo im się uda, albo nie. Lepiej żeby się udało... Ja mam zupełnie inny sposób patrzenia na małżeństwo i związek, ale cóż.. Ja się tylko zastanawiam jak oni chcą załatwić ślub w innym państwie bez obywatelstwa To mnie strasznie ciekawi
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Jak dla mnie to za malo czasu.
Ale sa pary ktore po krotkim czasie wziely slub I jest ok. Tylko po co pospiech. Ale to juz kazdego sprawa
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
a ja bym się zdecydowała po takim czasie
raz się żyje... w razie czego jest rozwód... |
|
|
|
#94 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja przepraszam bardzo, ale czemu mi się teraz oberwało?? Rykoszet czy co? Przecież to nie moja sytuacja, to czemu mnie przywołujesz? ![]() marylin no toś przywaliła z tym "w razie czego jest rozwód..." W takim razie powinnam być już co najmniej 2 razy rozwiedziona To jest obietnica że się jest pewnym tej osoby i będzie się na dobre i na złe a nie że jak złe - to w nogi. Ale są sytuacje że wychodzi po roku czy dwóch że uczucie wygasło albo pojawiają się problemy nie do przeskoczenia... Po to jest okres narzeczeństwa wg mnie
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
No wlasnie
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
Pogoda niezla sie zanosi wiec Eastbourne jutro bedzie milo
![]() Jedziemy jutro rano wracamy w niedziele poznym wieczorkiem Bilety zabukowane anyway ![]() 10Ł w obie str na osoby malutko udalo sie
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny sluchajcie co u mnie: pamiętacie takiego chłopaka, którego poznalam i spotkałam się z nim w walentynki? Widzieliśmy się tylko raz, ale sporo pisaliśmy, wydawal się całkiem konkretny...Ale do więcej spotkań nie doszło bo ciągle coś z jego strony niewypalało (a to choroba, a to coś innego) a potem zamilkł (dokładnie w wielkanoc). Pisał wtedy (kilka dni wczesniej) że ma problemy zdrowotne i nie wie czy chce teraz spotykać się z kimkolwiek itp. W każdym razie nie chodzilo oto, ze ze mną jest coś nie tak...
No to tak w skrócie Wam przypomniałam ![]() Otóz kilka dni temu odezwal się na maila! Pisał, że u niego obecnie trochę lepiej, że głupio mu było pisac po tym jak się zachowa, ale bardzo miło mnie wspomina itp i że fajnie by było gdybym sie zgodzila na spotkanie ![]() I co tu robić? Niby to nic niezobowiązującego, ale no nie wiem... A jak sytuacja się powtórzy? Nie wiem też czy on chce sie spotkać ze mną ot tak jako z koleżanką czy myśli o czymś innym... Kiedyś wspominal, że szuka związku na stałe (no ma 28 lat skończone).... Taka dziwna sytuacja... Co byście zrobily?
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toteż napisałam, że nie chce nic mówić, żeby nie było jak w Twoim przypadku i znowu klops
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
Karolina ja sie bym spotkala ale zaznaczyla jak znow zamilknie to nie ma kolejnej szansy bo w gierki sie nie bawisz
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina: nie wiem czemu, ale ma wrażenie, że on się wtedy z kimś spotykał, nie wypaliło i dlatego sie odezwał.
Jak bedzie chciał się spotkac, to się spotkaj - co Ci szkodzi?
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Proszę dopisać mnie do listy
![]() Ja mojego poznałam na czacie 10 lat temu, od 3 lat jesteśmy szczęśliwym małżeństwem
|
|
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
no hosenka masz moze i racje tez ale spotkac sie nie zaszkodzi ja uwazam
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
no ja juz blajnd
![]() hahaha
|
|
|
|
#107 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poczułam już ewidentny atak, bo personalny. także tego, bez nazwisk proszę
|
|
|
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
hosenka juz na nk mnie zniuchala widze :d nic sie nie ukryje
![]() http://www.youtube.com/watch?v=YZQoVcr22hg jutro |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za zyczonka , ale i takze za te mniej pozytywne i sciagajace na ziemie opinie
![]() Uwierzcie, ze przechodzilam przez wieloletnie zwiazki i przez te krotkie, ulotne... Nie mam 16stu lat.Wiem dokladnie czego pragne i jakiego mezczyzny potrzebuje Znalazlam swoj ideal, chociaz nigdy w nie nie wierzylam. Znamy sie bardzo krotko, ale dla nas to cala wiecznosc, czytamy sobie w myslach, potrafimy byc dla siebie wspanialymi kochankami,ale i przyjaciolmi. To co mnie z nim spotkalo na prawdę w tych czasach nie zdarza sie czesto. Oczywiscie, ze nigdzie sie nie spieszymy, mamy cale zycie, sedno w tym, ze my jestesmy tego PEWNI, ze to jest to ![]() Zaliczylismy juz kłotnie, i bardzo trudne sytuacje zarówno w Polsce jak i juz teraz tu w Holandii. Udowodnilismy sobie, ze razem chcemy radzic sobie w przeciwnosciami. Wszystkim kobietom z całego serca życzę tego co mi sie trafilo. Jeszcze raz dziekuje za cieple slowa i przywolanie podobnych historii ![]() PS. Dopiero dojrzalam wypowiedz kaarooo, ślub ma odbyć sie w polskiej ambasadzie, prawdopodobnie potrzebujemy tam tylko aktów urodzenia. Jutro dowiemy sie wiecej. Edytowane przez natee Czas edycji: 2010-08-06 o 16:34 |
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio, jestem tego ciekawa jak diabli Więc ja poproszę o dokładniusie informacje ![]() Cywilny tylko jak rozumiem? Bo z Kościelnym by Wam się chyba jednak nie udało.... Paulinka, no daj spokój już byłaś przykładem, a nie tarczą musiałam się kimś posłużyć
|
|
#111 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Że to jest idealne, wyjątkowe, że znają się całe życie i to co ich spotkało zdarza się bardzo rzadko Ja po prostu... no nie wiem, nie umiem zrozumieć TAK pochopnej decyzji,( zwłaszcza że jak na 2 tyg. rodzice TŻa wyjechali na wczasy i pojechałam do niego, to dziewczyny mnie mało co nie ukrzyżowały że to za szybko ) ale oczywiście życzę wszystkiego najlepszego i oby wam się szczęściło |
|
|
|
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkocja nie leży w Anglii, ale razem z nią (i Walią) tworzy Wielką Brytanię.---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-08-06 o 19:06 |
||
|
|
|
#113 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym zapomniałaś o Północnej Irlandii ![]() Nie znam się na ambasadach, ale zawsze mi się wydawała że jest jedna. Zaraz poszukam ![]() Ha, dobrze mi się wydawało, że ambasada jest jedna ogólnie na Wielką Brytanie, a nie podzielona na regiony, ale są różne konsulaty, więc może jeden jest w Szkocji? Natee, może Ci się przyda: WIELKA BRYTANIA Ambasada RP 47 Portland Place, London W1B 1JH tel. (0.044171) 580-43-24/9, 580-29-69 fax 323-4018 tlx (51) 265691 POLAMB. http://www.polishembassy.org.uk e-mail: polishembassy@polishembas sy.org.uk pol-emb@dircon.co.uk Konsulat Generalny RP 73 New Cavendish Street, London W1W 6LS tel. (0-04420) 758-004-75, 758-004-76; fax 732-323-20 Konsulat RP w Bristolu 19 Whiteladies Rd., Clifton, Bristol BS8 1PB tel. 0117-973-3233, 974-35-03; fax 0117-97-06-160 e-mail: peszynski@polishconsul.fs net.co.uk Konsulat Generalny RP 2 Kinnear Road, Edinburgh EH3 5PE tel. (0-044 131) 552-0301; tel./fax 552-1086 modem (0.044131) 551-4562 http://www.polconse.dircon.co.uk e-mail: polconse@dircon.co.uk Konsulat RP w Gibraltarze 35, Governor´s Parade, Gibraltar tel. (350) 745-93; fax 794-91 Konsulat RP w Hull 41, North Bar Without, Beverley, East Yorkshire, HU17 7 AG tel. (0-01482) 465799; fax 466-388 e-mail: J.R.Carby-Hall@law.hull.ac.uk Konsulat RP w Kidderminster 6, Osborne Close, Kidderminster, Worcs DY10 3YY tel. (0-01562) 63-05-23; fax 861-145 http://members.tripod.com/~oboofcom/index-htm e-mail: Consul@polish.zzn.com Konsulat RP w Sheffield 4 Palmerston Road, Sheffield S10 2TE tel. (0114) 2766513; fax 2368819 http://www.shef.ac.uk/uni/projects/pc e-mail: G.E.White@Sheffield.ac.uk
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie - kaarooo mnie uprzedziła ![]() Aha - doczytałam, że i w konsulacie i w ambasadzie można wziąć ślub ![]() Edytowane przez Penny Ur Czas edycji: 2010-08-06 o 19:50 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Karo: zawsze mi umyka ta Irlandia Płn.
![]() Z tych konsulatów które wkleiłaś jest tez w Szkocji - ten w Edynburgu.
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie tak. Nie myślę już, przecież ambasada to terytorium RP i tam obowiązuje prawo RP, czyli bez problemu o ile urzędnik się zgodzi. Ach, czuję się, jakbym cofała w rozwoju. Już nie raz kilka rzeczy zapomniałam, dość istotnych.
A Edynburg jakoś mi się kojarzy z Anglią, nie Szkocją, mimo iż wiem, że leży w Szkocji, mogę się upierać jak głupia że Anglia mówiłam, że się cofam w rozwoju
|
#118 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
:rolleyes : ehhhhhejka Noca ![]() ja siedze na wizazu bo niechce mi sie spac... :rolleye s:
|
|
|
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez nie moge usnac a tu polnoc a rano musze wstac sie spakowac I jechac
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

To mnie strasznie ciekawi
おはよう! 

W takim razie powinnam być już co najmniej 2 razy rozwiedziona 

Niby to nic niezobowiązującego, ale no nie wiem... A jak sytuacja się powtórzy? Nie wiem też czy on chce sie spotkać ze mną ot tak jako z koleżanką czy myśli o czymś innym... Kiedyś wspominal, że szuka związku na stałe (no ma 28 lat skończone).... Taka dziwna sytuacja... Co byście zrobily?
toteż napisałam, że nie chce nic mówić, żeby nie było jak w Twoim przypadku i znowu klops