|
|
#301 |
|
BAN stały
|
Dot.: Urodzeni w latach 70tych
Wiam serdecznie Lenko1000 !!!!
|
|
|
|
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#303 |
|
BAN stały
|
Opowiadałyśmy troszeczkę o sobie , może i ty mogła byś nam napisać co nieco o sobie ?? Gdzie pracujesz ?? Czy masz rodzinę ?? Może też masz w domku zwierzęta ??
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
ciężko nam sie rozkręca wątek
![]() dziś piękna pogoda,pewnie wybiorę sie na spacer,namawiam też TŻa żebyśmy zjedli dziś obiad na mieście bo nie mam weny do gotowania
|
|
|
|
|
#305 |
|
BAN stały
|
Ja obiadek dziś i wczoraj nie gotowałam poniewaz w piątek zrobiłam 4 gary gołąbków i jestem zwolniona z kuchni !! hihihihihihi.
|
|
|
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
Mam rodzinkę - cudownego mężczyznę i 2 mniejszych mężczyzn (w planach córeczka)
z racji alergii jednego z nich nie mam zwierzaczków ale obgłaskuję wszystkie w sąsiedztwie A pracę mam biurowo - terenową ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#307 |
|
BAN stały
|
Dla alergików też sa pieski : Shih-tzu (czyt: sicu ) i Yorki (czyt: jorki) . Te rasy nie maja sierści tylko włos który tak jak ludzki nie uczula !!!
|
|
|
|
|
#308 |
|
na drugie mam Irena
|
witam po świątecznej przerwie nareszcie chwila wytchnienia
witaj lenka
|
|
#309 |
|
Rozeznanie
|
mnie się podobaja większe pieski
np. seterki irlandzkie albo owczarki niemieckie
|
|
|
|
|
#310 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
moim marzeniem zawsze był seter irlandzki a mam berneńczyka
i nie zamieniłabym za nic w świecie.Dziś strułam się pączkiem nie dość że pozwalam sobie na niego raz na jakiś czas to jeszcze taka "niepodzianka", właśnie popijam miętę co by ukoić brzuszek
|
|
|
|
|
#312 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
a mnie ostatnio pech prześladuje najpierw oparzona ręka wczoraj wylałam rosół w lodówce wszystko tłuste fuj a dziś rozsypałam herbatę i wpadła mi do zlewu z wodą ,suszę ją na grzejniku może coś jeszcze z niej wyda
|
|
|
#313 |
|
BAN stały
|
Tak tu cichutko , to ja na mały usmiech pokazę naszą smieszna Safi w ubrankach !!
|
|
|
|
|
#314 |
|
na drugie mam Irena
|
wyglada bardzo poważnie
tak sobie myśle że kiedyś ubieranie psa to było tylko tak dla zabawy, dla zrobienia zdjęcia a teraz to już nic dziwnego. pozdrawiam
|
|
#315 |
|
BAN stały
|
Shih-tzu nie ubieram bo maja gęsty włos ale bulwe ubieramy bo jest zmarźluchem i nie chce spacerować jak jest zimno !!!!
|
|
|
|
|
#316 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Tym razem chyba dobrze trafiłam. Wcześniej weszłam na inne forum, były tam tylko małolaty i potraktowały mnie no... nieważne. Jestem Dorota mm 37 lat i dwóch synów 1,5 roku i 16 lat. Podrawiam sedecznie.
|
|
|
|
|
#318 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Dorotko
|
|
|
|
|
#319 |
|
BAN stały
|
Ja takrze serdecznie witam dorotę !!!
I na pocieszenie dla wszystkich koleżanek : Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cala noc. Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cala noc. Facet jest jak cement: po położeniu trzeba dużo czasu żeby stwardniał. Facet jest jak batonik czekoladowy: Słodki i pierwsze co robi to dobiera ci się do bioder. Facet jest jak śrubokręt: Potrzebujesz, ale właściwie nie wiesz do czego. Facet jest jak torba turystyczna: zapakuj piwem i już możesz zabrać wszędzie. Facet jest jak ksero: służy do powielania, i nic poza tym. Facet jest jak lokówka: zawsze jak jest gorący to dobiera ci się do włosów. Facet jest jak obligacje rządowe: tak długo zajmuje żeby odpowiednio dojrzał. Facet jest jak horoskop: codziennie dyktuje ci co masz zrobić i zawsze się myli. Facet jest jak kosiarka: jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji. Facet jest jak strumyk: milo popatrzeć, ale trzeba pamiętać ze nie każdy jest odpowiednio bystry. Facet jest jak Laxigen: zawsze irytuje cię od środka. Facet jest jak Mascara: znika na widok pierwszej łzy. Facet jest jak mini spódniczka: jak nie uważasz, zaraz odsłoni ci majtki. Faceci są jak miejsca na parkingu: Najlepsi zawsze zajęci, wolni tylko "niepełnosprawni" lub najmniejsi. Faceci to hydraulicy: albo w sklepie z narzędziami, albo godzinami w łazience. Faceci są jak wino: satysfakcjonują cię, ale na krotko. Faceci są jak koty: pokazują się tylko wtedy, gdy na stole postawisz jedzenie. Faceci są jak burza śnieżna: nigdy nie wiesz kiedy przyjdą, ile będą mieli centymetrów i ile wytrzymają. Faceci są jak używane samochody: tanio można kupić, ale nie możesz na nich polegać. Faceci są jak wakacje: Zwykle nie takiej długości jak byś chciała. Faceci są jak pogoda: trzeba zaakceptować, bo nic nie możesz zrobić aby zmienić. |
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Moniczko!!!!
Super!!!!! Tego mi trzeba było. Odrazu mam lepszy humor, za to mój facet nie.
|
|
|
|
|
#321 |
|
BAN stały
|
HA HA HA HA - to ma problem , bo TU nacztra się nie raz takich kawałów . Lece poszukać jeszcze jednego ciekawego !!!
|
|
|
|
|
#322 |
|
na drugie mam Irena
|
Facet jest jak strumyk: milo popatrzeć, ale trzeba pamiętać ze nie każdy jest odpowiednio bystry.
Facet jest jak batonik czekoladowy: Słodki i pierwsze co robi to dobiera ci się do bioder. Facet jest jak Mascara: znika na widok pierwszej łzy. Faceci to hydraulicy: albo w sklepie z narzędziami, albo godzinami w łazience. Faceci są jak wino: satysfakcjonują cię, ale na krotko. te są jak dla mnie najlepsze witam żadko zaglądam bo moj komputer nie chce mnie słuchać i sie czasami na niego obrażam,konieczna wizyta u lekarza cześć Dorota
|
|
#323 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#324 |
|
na drugie mam Irena
|
walczę ale z mężem bo on twierdzi że on to sam naprawi no i naprawia już tydzień i jest coraz gorzej
|
|
#325 |
|
BAN stały
|
Na przykładzie maszych komputerów - warto od czasu do czasu wezwać dobrego informatyka aby powykasowywał nazbierane niepotrzebne żeczy , zainstalował zapore przecie wirusową bo potem na długi czas jest spokuj !! Samemu zazwyczaj robi sie tylko pobieżne żeczy i nic nie jest lepiej !!
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Skądś znam tem ból, jak to ci chłop wszystko chce sam naprawić i potem nawet fachowiec ma z tym problem.
![]() No ale oni są przecież najmądrzejsi - nic nie dadzą sobie powiedzieć! Ja się właśnie wściekłam na mojego starszego synka, który stwierdził, że nie będzie ćwiczył na w-fie i nie będzie się uczył. Paranoja |
|
|
|
|
#327 |
|
BAN stały
|
A co mu się stało że tak wszystko jest na NIE !!!
Mój stary to taki tłuk że do kompa to się nawet nie pcha bo wie że g..... potrafi !!!! |
|
|
|
|
#328 |
|
na drugie mam Irena
|
monika to twój przynajmnie wie a mój nie wie i nie wie że nie wie
ale on już taki jest że najpierw musi zepsuć by póżniej naprawić porządnie dorota a co twego syna ugryzło ma dosyć szkoły to chyba przechodzi trudny wiek
|
|
#329 |
|
BAN stały
|
Cóż to za wiek -- 13-16 lat ?? Tyle mają moi synowie !!
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Tak starszy ma prawie 16 a młodszy 1,5
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

nie dość że pozwalam sobie na niego raz na jakiś czas to jeszcze taka "niepodzianka", właśnie popijam miętę co by ukoić brzuszek