|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzeni w latach 70tych
Moniś - dostałam.
Z kosztami daj spokuj, może kiedyś będziesz mogła się odwdzięczyć w inny sposób. ![]() Ewuś - Ty to masz biegane. mnie by się nie chciało. U mnie podłoga woła o pomste do nieba. |
|
|
|
|
#482 |
|
BAN stały
|
BARDZO DZIĘKUJĘ - MIŁE TO !!!!!
Mów kiedy i jak mam sie odwdzięczać !!!!!! |
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekaj!!!
Coś wymyślimy. |
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
P1030970.jpgmój synuś, ten mniejszy Mojej podłogi nie pokaże, bo jest fatalna. Niech Ewcia pokaże swoją.
Edytowane przez Dorota 71 Czas edycji: 2009-01-20 o 18:20 |
|
|
|
|
#485 |
|
na drugie mam Irena
|
ale fajowy twój synuś
co do podłogi to chwalić sie nie będę ,musiałam to zrobić bo kupiliśmy nowy dywan i granica starego dywanu była widoczna, tam gdzie sidoluksem podłoga ciemnieje po jakimś czasie no i nie mogłam tak siedzieć i się na to patrzeć po prostu mnie to wkurzało a chwalić będę się moimi dziewczynkami na balu (był wczoraj),tylko jeszcze program do edycji zdjęć muszę wgrać
|
|
#486 |
|
na drugie mam Irena
|
no i już gotowe
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Cudowna biedronka i jeszcze ładniejsza pszczółka!
![]() Świetnie wyszły Ci te kostiumy! My chyba będziemy zamieniać się na mieszkanie. W tym samym bloku. Ale będzie roboty.! Moniś jak ma na imię przyszła mama?(no i ewentualnie tata, też miał w końcu w tym jakąś zasługę) I od kogo te życzenia? Od Moniki z rodziną czy inaczej? Książka w toku. Edytowane przez Dorota 71 Czas edycji: 2009-01-21 o 13:48 |
|
|
|
|
#488 |
|
na drugie mam Irena
|
Dorota to nie daleko ta przeprowadzka a piętro chociaż korzystniejsze?
a Iga pszczółka zajęła drugie miejsce na kostium, biedroneczka nie kwalifikowała się do żadnej grupy gdyż był to bal szkolny
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tej mojej przeprowadzki, to muszę się głęboko zastanowić.
To try piętra wyżej i jeden pokój więcej, ale to straszna ruina!!!! Chyba będę musiała znaleźć coś innego. Jeszcze przejdziemy się tam z mężem obadać wszystko, ale remont chyba by nas zjadł. |
|
|
|
|
#490 |
|
na drugie mam Irena
|
a to faktycznie musisz się zastanowić,a ciężko jest remontować i tam mieszkać jednocześnie
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Żebyś wiedziała. A przeraziła mnie wizja, którą ten gościu przedstawił. Nie ma wanny, nie ma termy, nawet nie ma światła
Musimy się dobrze zastanowić albo szukać dalej |
|
|
|
|
#492 |
|
na drugie mam Irena
|
bez światła to zabrzmiało jak w średniowieczu
zaraz wskoczę na twój blog ale ty masz tam cuda aż się uwierzyć nie mogę że to rękoma w warunkach domowych można takie coś wyczarować widziałam cię na moim innym wątku (można mnie tam znależć) dot hani frywolitek ta dziewczyna też ma talent
kiedy życie daje ci w twarz uśmiechnij się i z politowaniem powiedz: bijesz się jak ciota Edytowane przez evela28 Czas edycji: 2009-01-21 o 19:57 |
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinko z tym światłem to małe piwo, bo pójdę do energetyki i podłączą.
Ale wiesz, my mamy w domu wszystko zrobione. Panele w obu pokojach, kuchnia i łazienka całe zrobione. (płytki, lustra) Ale kurcze nęcą mnie te trzy pokoje. Jutro pójdziemy zobaczyć, ale chyba się zdecydujemy. W końcu ani ja, ani mąż nie mamy dwóch lewych rąk i pomału sami wszystko zrobimy. |
|
|
|
|
#494 |
|
na drugie mam Irena
|
ano tak dwa pokoje z dorastającym synem to mało,ja mam trzy pokoje i tak czasem narzekam że jeszcze jeden by mi się przydał
a swoje sprzedajecie czy idziecie na zamianę, bo jak wasze wyremontowane to nie będziecie musieli dużo dopłacać( nie wiem słabo się na tym znam) monika wzywam cię jak twoje zwierzątka śliczniunie
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się zamienimy, to na pewno bez dopłaty!
Jeszcze czego. I tak włożymy w to masę pieniędzy. Coś nam się Monisia opuszcza! Kurcze muszę zrobić kartkę na dzień babci. Jedziemy na weekend, to dzieci jej dadzą. Druga nie zasłużyła sobie! I nie dostanie!!!!
|
|
|
|
|
#496 |
|
na drugie mam Irena
|
oj a która to taka jędza - pewnie teściowa
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
A jak, teściowa.
Zapomniała o nas w czasie świąt, to my zapomnimy teraz |
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Monisia, zaczynam się denerwować.
Nie ma Cię już dwa dni! Czy to ta Twoja deprecha Cię wykańcza? Nie dawaj się kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! |
|
|
|
|
#499 |
|
BAN stały
|
Dorotko - byłam u swoich rodziców !
Mama - Katarzyna , Tata - Paweł , urodzi sie dzieewczynak a życzenia odemnie , mojego meża - Darka i moich synów : Jakuba i Szymona !! Strasznie dziekuję za pamięć !! |
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
No
Nareszcie jesteś |
|
|
|
|
#501 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#502 |
|
na drugie mam Irena
|
no ale wezwanie poskutkowało
Dorotko to nie masz lekko z teściówką, ja na moją nie narzekam fajna kobieta tylko dzieci rozpieszcza ale dzięki Bogu nie mieszkamy razem bo inaczej by było ciężko
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Mam z nią przechlapane. Wredne babsko!
Edytowane przez Dorota 71 Czas edycji: 2009-01-26 o 10:57 |
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Moniś, kartka pojechała.
![]() Dzisij Tż ją Ci przywiezie. Najpierw będzie dzwonił do Ciebie. |
|
|
|
|
#505 |
|
na drugie mam Irena
|
ja już wróciłam z balu odespałam ale tylko trochę ,było świetnie chociaż było tylko 12 osób
a dziewczyny wypiękniały że ho ho
|
|
#506 |
|
BAN stały
|
A ja już do SIEBIE nie mam siły !!! Od października nie przestaje chorować : najpierw grypa żołądkowa , potem zwykła a teraz problemy z jelitami ( zagazowanie jelit) - żadne leki niepomagają a boli aż mdleje !!!
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to wszystko przez tą porę roku!
Ja chcę wiosnę!!!! Ewelinko opowiadaj, jak było. |
|
|
|
|
#508 |
|
BAN stały
|
Dorcia - mam karteczke - jest cudna !! Wszystkim domownikom sie bardzo podobała !!!
Strasznie Ci dziekuję !!!! |
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że się podoba.
|
|
|
|
|
#510 |
|
BAN stały
|
Młodszy syn nie mógł uwierzyć że sama to zrobiłas !!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.