|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Gruba i brzydka
|
#3092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Konto usunięte
|
a ja psuja
Bo popsułam zawiasy od skaneru i mnie brat powiesi
|
|
|
|
#3094 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
do niczego się nie nadaję
znowu okres
|
|
|
|
#3095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Nie martw się, ja psuję 3/4 rzeczy, których się dotknę .Możesz zwalić na mnie, pozwalam .
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Konto usunięte
|
Ale to nic nie da
Jak wróci to bedzie się darł w niebogłosy. chyabjuz wogóle zrezygnuję z wchodzenia na komputer
|
|
|
|
#3097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!
|
|
|
|
|
#3098 |
|
Konto usunięte
|
haa bo ci wsiądzie na "babskie pierdoły "
( tak twierdzi )Już w domu darł się że ja na wizaż wchodzę ale ja mam go w :rozga: z resztą inni też maja go dosyć :/ Według mnie jest trochę walnięty :/ male i tak go olewam a tam co najwyżej się po wydziera i mu dam kasę i niech się f**a heeee
|
|
|
|
#3099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uszka do góry .
|
|
|
|
|
#3100 |
|
Raczkowanie
|
ehhh..............
Edytowane przez Iwonka :) Czas edycji: 2006-06-09 o 21:42 |
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, oprócz tego stoję w mejscu a zycie biegnie strasznie szybko...jak za nim nadazyc?
|
|
#3102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ale co tam, uszka do góry !
|
|
|
|
|
#3103 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide spac-takze miłej nocki, ten wizaz to jakis namagnesowany, nie chce mnie wcale puścic....
|
|
#3105 |
|
Zadomowienie
|
bo wszystkie wizażanki są śliczne
![]()
|
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co moze głupia jestem ale przez ten mecz humor mi sie poprawił...przeciez to mozna było przewidziec....zenada.... i nadzieja ze wygramy z Kostaryka? albo z Niemcami? czas do domu a nie na Mundial...
|
|
#3107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajnie że humorek już masz lepszy |
|
|
|
|
#3108 |
|
Raczkowanie
|
ooooj swietny watek.
1. wlasnie jestem zrozpaczona tym, ze przegralismy z ekwadorem... zal... 2. ciagle mysle o moim kompleksie : male piersi.. małe A i juz nie rosna ( 3. zastanawiam sie czy nie jestem inna :| nie bylam jeszcze z nikim... zawsze probuje chce, ale potem jakos sie odechciewa i rozgladam sie za nowym... jakies syndromy mam nieladne :/ 4. ciagle sie boje kogos pocalowac, boje sie rekacji, taki dzikus ze mnie [ co do calowania raz sie odwwazylam i zrazilam...] dodam ze mam ponad 17 lat..5. dobiajaja mnie rozstepy na posladkach ;( 6. mam 2 na koniec roku z geografii :/ a wszystko przez moje lenistwo... sama sobie jestem winna 7. tu sie powtorze bo ktoras wizazanka juz to pisala. nie mam kasy na ciuchy... jak widze na miescie odpicowane sliczne ladnie ubrane kobiety i dziewzceta, to jakos taka mala sie staje znika pewnosc siebie8. ciagle jem czekolade i co dwa miesiace masakrycznie boli mnie brzuch przy okresie.... musze isc do lekarza a strasznie sie boje ![]() 9. moja najlepsza rpzyjaciolka wyjezdza do stanow ![]() 10. zero planow na wakacje ![]() to wszytsko co udalo mi sie przypomniec... staram sie mimo wszystko zapomniec o tym i brnac z usmiechem na ustach...
|
#3109 |
|
Raczkowanie
|
Ech, od poniedziałku mam katar, którym zaraziłam się w sobotę na urodzinach koleżanki :/. Od dzisiaj jeszcze ból gardła... Boże, czemu nas męczysz tą pogodą?
A tak poza tym, chłopak, w którym jestem zakochana od dawna, powiedział, że jak narazie nic ze związku nie będzie, bo on jest zbyt nieśmiały. Chce się spotkać i umówić ze mną, jeśli wrócę do zdrowia :/. Ale mi już barkuje sił do tego wiecznego czekania na niego
Czemu nie mówisz przy niej nic? Ona wciąż czeka, uwierz mi. Przestań się skradać i poddaj się. Na pewno wlaśnie tego chce. Jeżeli kocha, to na zawsze, Dla niej czas nie liczy się, Więc na co czekasz, podejdź bliżej. Zanim znowu zniknie gdzieś ...
|
|
|
|
#3110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na zdrowie,żeby gardełko przestalo boleć,żeby katar zniknął.... dla Ciebie, aby jutrzejszy dzień był weselszy i żebyś usmiechała się częściej niż płakala...A wiesz,że nasza cierpliwośc często jest szczodrze wynagradzana?? Trzymaj się cieplutko
|
|
|
#3111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie tez jest smutno,że przegraliśmy, tez mam mały biust, mam rozstępy, mało kasy na fajne ciuchy.... Kurcze tyle tego złego na tym swiecie.... Ale........jest lato, ciepło, słoneczko świeci całymi dniami,słychać szum drzew i ćwierkot ptaszków...Z tego się cieszmy... Pozdrawiam
|
|
|
#3112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ślicznie za słowa otuchy
Czemu nie mówisz przy niej nic? Ona wciąż czeka, uwierz mi. Przestań się skradać i poddaj się. Na pewno wlaśnie tego chce. Jeżeli kocha, to na zawsze, Dla niej czas nie liczy się, Więc na co czekasz, podejdź bliżej. Zanim znowu zniknie gdzieś ...
|
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
sobota...na dworze coraz cieplej ...a ja musze isc do pracy
|
#3114 |
|
Konto usunięte
|
Ehhh moja choroba
O której się dowiedziałam w środę
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
łojej z tyłu cos mnie plecy bolą
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
KATESIA
nika135 czuczenka |
|
|
|
#3118 |
|
Wtajemniczenie
|
dla wszystkich smutnych wizażanek
![]() ![]() Olusiu: wiem, że setki ludzi pisało Ci już, że masz super avatarek, ale będę tą sto pierwszą - baaaaardzo fajny avatarek
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio myślałam nawet o zmianie ale chyba połowa wizażanek by mnie za to ubiła, więc boję się zaryzykowac
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Skóra mi złazi
![]() Cóż, za kilka dni wylot, a ja mam mase spraw na głowie... i boje sie, ze nie ze wszystkim zdąze. Jestem tchórz (taka postawa zyciowa). Dziś czeka mnie ostatnia rozmowa z już ex-lubym. Znowu bedzie ryczenie? ![]() Nie mogłam zasnąc do 4tej nad ranem (było juz jasno + kłopociki.No i nie pojade dzis na wies, bo musze sie uczyc do egzaminu, na ktory nie wiem czy pojde ![]() Bombowo.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

.
.Możesz zwalić na mnie, pozwalam

( tak twierdzi )
a tam co najwyżej się po wydziera i mu dam kasę
.
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

. Codziennie przez dobre 5 miesięcy pisaliśmy do siebie esy