|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
a ja wrocilam bardzo późno bo w koncu nadeszła pora szczerej rozmowy.. wygarnełam mu wszystko, jak mnie traktuje,że koledzy wazniejsi,zero inicjatywy,ze nie dba o mnie.. a on mi na to że nie wiedizał.. poprostu robił z siebie sierote..ze jemu ciezko okazywac uczucia,ze myslał ze robi cały czas dobrze itp itd.. juz tak mu nawrzucałam, że az mi sie głupio zrobiło ale tylko dlatego, że stanęły mu łzy w oczach
![]() suma sumarum w zasadzie się pogodziliśmy, ale ze matka mnie poganiała do domu to wysiadłam z samochodu bez zadnego podsumowania i bez pozegnania... ![]() wiem ze teraz bedzie lepiej ale jakos mam kaca moralnego po tym wszytkim |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
Anul3k
![]() Cdz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Rozeznanie
|
Cdz
![]() ![]() Anule3k ![]() ![]() przespałam się i mysłałam że dzisiaj coś wykombinuje ale mam pustkę w głowie. Wiecie czasem takie'obce' osoby z netu mogą więcej pomoc niż te w realu ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zadomowienie
|
Olusia
![]() dzis mi jeszcze gorzej. czuje jakby wszystko w co wierzylam do tej pory zawalilo sie. nie wiem co robic boje sie ze znow da buzi, powie kilka pieknych zdan a ja bede zmuszona zapomniec o wszystkim. niby zapomniec... |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Przyczajenie
|
no dobra
![]() to teraz ja ![]() hehehe ![]() ![]() ![]() W tym roku podobało mi sie dwóch chłopaków ze szkoły ![]() NIby nic takiego.. ale jeden.. wogoel był odmienny od moich ideałów.. i jak zwykle mnie nie zauwazył.. to było takie załosne.. latałam tam, gdzie on.. starałam sie.. ale gówno.. i wielkie bagno :/ potem przyszła kolej na nastepnego chłopaka.. który był rok młodszy odemnie.. kompletne dziecko.. nie wiem do czego zmierzam... ale mam strasznego pecha w tej dziedzinie..!!!!!!!! a gdy teraz idą wakacje.. ja wiem, ze nic juz od nikogo nie chce.. zycie jest takie do dupy!! swoją drogą. za***isty wątek..
Wiara w ludzi.. wiara w słowa.. jest nikłą przepascią.. jeżeli w nich wierzysz.. prędzej zginiesz.. niż wyjdziesz z tego cało.. "Tylko, że ona nie jest dla niego.. tylko, ze on nie jest dla niej.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Rozeznanie
|
-
Edytowane przez szi Czas edycji: 2007-02-04 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zadomowienie
|
A ja mam okropne wystające łopatki, przez co wyglądam, jakbym się garbiła, w sumie to się garbię i nie potrafię tego zmienić...
![]() ![]() I nie mam chłopaka, i jeszcze długo nie będę mieć ![]() To tyle ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
Na początek buziole dla wszystkich smutasów.
![]() ![]() ![]() ![]()
#3309 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis mam leciutkiego dołka bo skonczył mi sie urlop a wcale nie odpoczęłam- wrez przeciwnie
![]() ![]() ![]() zostawiam buziaczki dla smutasków ![]()
#3310 |
Zakorzenienie
|
strasznie mi smutno
![]() ![]()
#3311 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Płaczę, płaczę, płaczę....
![]() Nie wiem czy zobaczymy się z TŻ na dłużej przed moim wyjazdem... Tyle rzeczy muszę w sobie zmienić a zwyczajnie nie mam siły.. Jestem strasznie apatyczna..Gdzie się podziała "dawna ja"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
łeee a ja jestem brzydka, gruba, sama (singielek) i się wali w przyjaźni... ble
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odszukasz ją tylko musisz chciec. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |
|
Cytat:
Eh, i w dodatku TŻ... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ ubzdurał sobie, że pojedzie zarabiać na naszą wspólna przyszłość na... Alaskę!!! (wpływ kolegów oczywiście). No i pojechał. Ja jadę sama do Anglii za kilka dni. Czy ktoś może mi powiedzieć czemu nie mógł pojechać ze mną do Anglii (mam tam brata)??? Albo dlaczego nie mógł pojechać do Niemiec, Holandii czy gdziekolwiek indziej tylko musiał na Alaskę?? Komorka tam nie ma zasięgu, nie ma dostępu do netu i na dodatek jak dzwoni ze stacjonarnego do mnie to się nie słyszymy i w rezultacie rozmawialiśmy raz.
Dlaczego faceci są tacy dziwnie. Mam do niego ogromny żal i nie wiem czy jest jeszcze na jaką przyszłość zarabiać... ![]() Nie rozumiem czemu nie chciał ze mną gdzieś pojechać, razem mieszkać i pracować. Twierdzi, że robi to dla nas ale ja to zupełnie inaczej odbieram. |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Konto usunięte
|
Nie będę robiła prawa jazdy
![]() Wszyscy w rodzinie którzy mają prawko mają już zaliczone autko ![]() ![]() ![]() Jutro lekarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj sobie uświadomiłam w jakim świecie żyje... Chyba do tej pory łudziłam się. Ale lepiej przejrzeć na oczy późno niż wcale. I jakoś tak czuję, że poprostu nie pasuję do tego świata. Mam swój. Trzeba tylko czasem mieć oczy bardziej otwarte... Bo nic nie jest takie jak nam się wydaje.. matrix?![
![]() zabardzo się angażuję w niektóre sprawy ale inaczej nie potrafię. Zawiele wymagam od innych? może dla mnie przyjaźń, miłość i inne wartości znaczą co innego... ehh głupie moje myślenie... Ale postanowiłam że nikt mi łaski nie będzie robił nie będę się pchała gdzie mnie nie chcą ani nikogo namawiała na coś. Bo dlaczego ja zawsze mam wyjść z pomysłem co robić, żeby zebrać ekipe, czy tylko mi zależy? może kiedy przestanę zaczną się starać... I jak narazie dobrze mi z tym. Tylko czasem jednak przykro... ajj takie moje głupotki... buziaki dla Was ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Mam takie samo zdanie o świecie ... I przed chwilą mi to uswiadomili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3322 |
Zadomowienie
|
ja juz nie mam doła ale deprechę..
Muszę się przeprowadzić, co oznacza, że: nie będę mieć kompa... o wszystko będę musiała dbać sama nie będę mieć teraz czasu na naukę kolejny raz padły mioje młodzieńcze ideały że jestem beznadziejna i wszystko absolutnie wszystko w moim życiu jest popier... one... ;(
#3323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
boli mnie glowa,chce mi sie zygać i nie wiem co ze soba zrobic.
mam bidę i nie wim czy skok na bank zrobic ,bo przeciez starej babci na ulicy nie bede atakowac,do licha.... dawno juz nie bylam tak uziemiona. w dodatku czuje ze wszyscy juz maja dosc tego ze nie robie!!!!!!!!! czuje ich spojrzenia pelne wymowy!!!! wrrr. 2 tygodnie na bezrobociu a ja juz sram w gacie. brak slow. nieudacznik ze mnie i tyle. o.
![]() |
#3325 |
Podróżniczka
|
Rudasku, kochana, nie mow tak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
Rudasku nie smutaj się. Napewno znajdziesz pracę i to lepszą niż wcześniejsza, a tam będą jeszcze żałować że Ci umowy nie przedłużyli
![]() No już, koniec smutków ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
niunki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3328 |
|
Z TŻ znowu wszystko się pier...doli...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
Etam przytylam
![]()
#3330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() buziale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.