|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zadomowienie
|
Nie wierze, ze podoba mi sie ten watek, zawsze myslalam ze jestem wielka optymistka...
Ale... Tesknie do domu, wyjechalam 2 miesiace temu do USA z TZ, do jego siostry i juz wiem ze nie chce tu byc na stale, i nie bede, ale bilet powrotny mam na 1 listopada, a to jeszcze 4 miesiace i nie wiadomo czy to ostateczna data, bo wiadomo pieniazki sie przydadza, im wiecej tym lepiej, a ja chce do mojego domku, do Mamy, Taty , Siostry, drugiej Siostry, ulubionej knajpy, no dobra do dwoch ulubionych knajp, do moich przyjaciol... A jak dzwonie do domu to plakac mi sie chce chociaz tu wcale nie jest tak zle.. tesknota to okropne uczucie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sciskam Mocno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Wtajemniczenie
|
Ja go tak strasznie kooooooocham
![]() ![]() Juz się naużalałam, można mnie pocieszać...
#3395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() buziaczki na pocieszenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Zadomowienie
|
to ja też skorzystam z tego dobrodziejstwa jakim jest ten wątek i ...
1)mój Tż pojechał na 3 miesiące do USA - nie to jednak najgorsze... najgorsze jest to,że go naprawdę kocham i chce z nim być przez całe życie,a boje się,że on się rozmyśli wcześniej miałam podobną sytuację tzn.ja się rozmyśliłam ![]() i teraz się boję,no.. 2)nie spałam dziś prawie całą noc z bliżej nieokreślonego powodu - no może za dużo myślałam - - ->pkt.1 3)miałam jechać do Anglii i nie wypaliło ![]() 4)muszę się umówić z mamą mojego Tż-ta na obiad i się w sobie zebrać nie mogę...nie żeby była nie miła,ale to miał być obiad przed planowaną Anglią no i klapa...wstyd mi ![]() 5)od kilku dni spędzam bezproduktywanie czas przed komputerem 6)o reszcie to już nawet nie wspomnę... beznadziejna jestem jak nie wiem co...
#3397 |
Wtajemniczenie
|
Beat@-> Dziękuję, nich Ci to Bóg wynagrodzi w Euro.
![]() |
#3398 |
Wtajemniczenie
|
heh...złamałam paznokieć, i musiałam obciąć wszystkie, a tyle je zapuszczałam
![]()
#3399 |
Zadomowienie
|
Na dekolcie wyskoczyły mi potworne krosty od słońca
![]() ![]() ![]()
#3400 |
Zakorzenienie
|
smutasy dzisiejsze lapcie buziaka!!
![]() ![]()
![]() |
#3401 |
Zadomowienie
|
mój TŻ w neidziele wyjezdza ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niestety w tę sobotę nie mogę tam jechać. ale na pewno jeszcze tam się pojawię i mam nadzieję, że on też wtedy będzie... niestety mała jest na to szansa, bo jesteśmy z dwóch różnych miejscowości (dosyć daleko od siebie położonych) a ta dyskoteka jest w jeszcze innej miejscowości... ech... ale ciągle mam nadzieję ![]()
![]() |
#3403 |
Zadomowienie
|
dzisiaj mnie coś naszło
![]() chłopak, który bardzo mi się podobał(a do którego oczywiście nawet nie zagadałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3404 |
Konto usunięte
|
Życie jest do bani
![]() PS. Ale nie tak w pełni do bani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Wtajemniczenie
|
to może jeszcze ja...
![]() ***Dzisiaj nie było słońca ;/ ***Byłam na wizycie u ortodontki i znowu będą mnie bolały zęby przez przynajmniej tdzień. ***Znowu pożarłam mega porcję lodów, big maca, frytki, tortille, i cole (oczywiście wszystko na cały dzień, a nie na raz ![]() *** Jestem GRUBA *** dzien po dniu kończą się wakacje ***seplenie przez ten głupi aparat na górze ;( ***Cristiano Ronaldo być może nie zagra w następnym meczu ;( ***kaska się powoli kończy... ***no i "Gdzie Ci mężczyźni...? " ... ***Ukraina przegrała z Włochami ![]() ![]() ![]() ehhh... wogóle do bani zdeczka...
#3406 |
Raczkowanie
|
no a ja mam dosyć swojego wyglądu :[
i w ogóle jakoś tak nudno jest;/ nie mam pracy na wakacje;/ poza tym nie mam kasy na nic;/ nudno jest i ciągle siedzę w domu zamiast sobie wyjechać do mojego TŻ ;(;(;( tęsknię za nim strasznie!;( i mam już dosyć wszystkiego ;( słońca nie było przez kilka dni, teraz jest, ale i tak takie słabiuchne ![]() eh ![]()
#3407 |
Raczkowanie
|
poza tym jestem strasznie zazdrosna o mojego TŻ do tego stopnia, że wkurzam się jak jakaś dziewczyna do niego mówi zdrobniale:[
Chociaż wiem, że jest mi wierny i w ogóle:[ I boję się, że jak się zorientuje, że jestem tak bardzo o niego zazdrosna, to się coś popsuje między nami ![]() eh:[
#3408 |
Wtajemniczenie
|
jestem potwornie samotna (moje najukochańsze koleżanki mieszkają w innych miejscowościach, nawet nie mam z kim iść na spacer
![]() jedyna kumpela z mojego miasta ostatnio działa mi na nerwy... coś sie miedzy nami popsuło ![]() nie mam faceta i choć zawsze się tym cieszyłam to teraz mi to uwiera... bo miałabym przynajmniej do kogo pójść, ktoś przyszedłby do mnie, można się poprzytulać... ehhh... ![]() wakacje zapowiadają się okropnie nudno ![]() wyskoczył mi wielki pryszcz na czole ![]() mam PMS i wszystko mnie drażni ![]() coś czuję, że będę stałym gościem w tym wątku ![]()
#3409 |
Zadomowienie
|
dzis moj TŻ wyjechal na miesiac i non stop becze ;(
jest mi strasznie zle i nie wiem co ja z soba zrobie przez te wszystkie dni ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3410 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Pomyśl o tym w ten sposób, że ten miesiąc poświęcisz tylko sobie, zrobisz coś na co nie miałaś czasu. Może zaczniesz spełniać dwoje marzenie albo po prostu zadbasz o siebie ![]() Głowa do góry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zdarłam sobie stopy już do końca. A na dodatekw bardzo elegancki sposób, gdyż mam całe zakrwawione spody, a z zewnątrz nic nie widać...Bardzo boli, ale to się da wytrzymać. Gorzej jak chcesz 'wyruszyć' trochę dalej niż do łazienki. Ja to się poważnie martwię o jutrzejszy trening...
A na dodatek czuję się hrubo i brzydko ![]()
#3413 |
Wtajemniczenie
|
ok, to teraz ja, może będzie mi wygodniej:
wyglad po 1 zamiast orzechowo-czekoladowej opalenizny jestem buraczana, piecze mnie tyłek, bo zachciało mi się go opalić RÓWNOMIERNIE na solarium-> yhym tak równomiernej czerwieni nigdy nie widziałam -moje pocieszenie, że zbrązowieje, bo zawsze brązowieje. po 2 jak przechodzę obok lustra to widzę moja trzęsącą sie galaretkę, jak to ubić, odchudzić, wygładzić? mam murzyńską dupę i brzuch od piwa łeee po 3 mam nieukładające sie włosy, wiem ze je obetne i zafarbuje, ale narazie tego nie robie, zeby zrobic to przed samym weselem na ktore jade za połtorej tygodnia -ale poki co mam jakies szare strąki łeee po 4 mam do kupienia mnostwo gadżetów- bielizna, bizuteria, kosmetyki itp. a nie mam superprzypływu gotówki inne -nie mam czasu na rower, ani na bieganie- tzn. wmawiam sobie ze nie mam czasu bo na kompa to jakos mam :/ -nie czytam ksiazek, nie ogladam filmow- a obiecałam to sobie na wakacje -moja przyjaciolka sie zle czuje, a ja nawet nie mam sily jej pocieszyc, smutno mi z tym okej juz mi lepiej i w sumie to jest mi lzej, jak to sobie czytam to nie mam az takich problemow, na wszystko da sie znalezc lekarstwo, a przynajmniej odleciała mi szkoła- przede mna perspektywa udanych wakacji i samych fajnych przygod. głupol ze mnie- przepraszam za ten dziwaczny post
![]() |
#3414 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się siedziec w domu a wszyscy gdzies wyjechali!!
A mi zostało tylko dusić sie w bloku ![]() W dodatku przybyło mi kilka potrzeb a nie mam kasy żeby kupić sobie nawet zwykły tusz do rzęs który mi sie skończył.. A najgorsze jest, że ZNOWU OPADŁ MI BISZKOPT ! ![]() ![]() ![]() Przeklęte ciasto.. zawsze mi nie wychodzi.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Wtajemniczenie
|
Musze sie komus wygadac jutro ide do psychologa sie zapisac wizyta niestety kosztuje 70zł ale mam nadzieje ze bedzie warto tak zbieram sie od dwoch lat ale ja musze isc bo czesto mysle o smierci juz raz wzielam tabletki
![]() ![]() ![]() Edytowane przez bini6 Czas edycji: 2006-07-04 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Rozeznanie
|
==> TŻ się nie odzywa
==> paznokcie się rozwalają, a za 2 tyg wesele ==> tata mnie gnębi i wogóle życie jest do bani idę się poryczeć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
Dostałam okres,będąc na mieście i musiałam lecieć po podpaski i szukac kibla
![]()
![]() |
#3418 |
Zadomowienie
|
Fuksja i Beat@ dziekuje
![]() mam zamiar zrobic kilka rzeczy dla siebie podczas Jego nieobecnosci tyle tylko, ze dzis dostalam okres i doslownie na nic nie mam ochoty ![]() ![]() poza tym usycham z tesknoty. nie umiem znalezc sobie miejsca. kazda minuta mi sie dluzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Rozeznanie
|
hm, ja tez sie wyzale. jestem z dala od mojego TZ i zobacze go dopiero za 5 miesiecy, w ciagu ostatniich 9 miesiecy przytylam 15 kilo i nie moge sie zmusic do zadnej sensownej diety. nie cwicze bo siedze przed kompem i prawie codziennie chlejemy z przyjaciolka bo ona tez teskni za domem (chociaz obie wiemy ze alkohol ma puste kalorie). w ogole to jestem jakas beznadziejna bo wiem ze robie durne rzeczy a nie umiem przestac. szlag!
#3420 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja tez przytyłam może nie jakoś strasznie chociaż jak widzę siebie w lustrze to aż mi się płakać chcę jak mogłam do tego doprowadzić
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.