|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Wtajemniczenie
|
Zakupiałam nowy telefon, niby z mp3. Tylko ,że ja za cholerę nie umiem tego wszystkiego zainstalować
![]() ![]() ![]() Jutro jadę na dwa tygodnie nad morze, bedę tam z osobą której nie cierpię, nie znoszę , nie nawidzę , nie trawię na śniadanie ![]() Już się spakowałam w połowie, ale nie wiem czy mam wszystko co potrzebne... Kuźwa ryczeć mi się chce i tyle i jeszcze ta muzyka w słuchawkach... rozklejam się... Niby takie glupie rzeczy ,a potrafią człowieka dobić ![]() Już się wyżaliłam...
#3573 |
Zakorzenienie
|
A ja mam w domu rannego gawrona i nie bede mogla jechac na rzeke.kurcze blade.jak nie kot to wrona :[
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Wtajemniczenie
|
główka mnie boli i zaraz lece do dziadka pocieszyć go....bo babcia umiera- ale nie wiem jak to mam zrobić... jak samej mi okropnie smutno
![]()
#3575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja mam mega doła, życie jest do bani ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zadomowienie
|
a mnie komputer padł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Zadomowienie
|
jestem już spowrotem po reinstalacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
Pouzalam sie ale nie nad sobą-dzieci mi sie rozchorowały
![]()
#3581 |
Zakorzenienie
|
kurcze wszystko wrocilo do normy niestety
![]() ![]() ![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Dodawaj im otuchy i znoś ich humory dzielnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
boze a mnie znow dopadł doł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3584 |
Wtajemniczenie
|
Aguś, ci co tak docinają zazdroszczą po prostu
![]() ![]() moja koleżanka jest bardzo chuda i opowiadała mi że ostatnio ktoś stwierdził że na pewno ma bulimię skoro tak dużo je a jest taka szczupła - ludziom się wydaje że pozjadali wszystkie rozumy ![]() ![]() nie przejmuj się, nie warto ![]() ![]()
#3585 |
Zakorzenienie
|
dzis musze sie wyzalic .
pluje krwią i chyba bede musiala wybrac sie do lekarza,bo bardzo mnie to zatrwożylo. ![]()
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
glowa mnie boli, mam katar, urlop wydaje sie byc bardzo daleki, siostry nie widzialam 3 lata i niewiem kiedy ja znow zobacze, w ogole dol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zadomowienie
|
No to ja tez sie pouzalam. cale wakacje sa do du...caly czas siedze w domu, ON znowu wyjechal zostawil mnie sama do niedzieli, no moze to dla kogos krotko, ale dla mnie, to duzo, bo czesto tak jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3588 |
Raczkowanie
|
super temat! (cos dla mnie) ihihi
przytyłam.. i ciagle tyję... przestałam wchodzić na wagę... a co gorsza.. nie moge sie opanować z jedzeniem... wyjadam wszystko co jest w lodówce głównie lody, czekolady, słodycze w dzień, w pracy wytrzymam na małej kanapce czy kisielku... ale jak tylko wrócę do domu... czuje potworny głód... najwięcej pochłaniam na noc... i tak z pełnym żołądkiem zasypiam... wiem że to niezdrowe... ale cóz poradzę jak mnie "nosi" jak czegoś nie zjem uff...już mi lepiej ![]()
#3589 |
Zakorzenienie
|
a mnie wlosy sie nie ukladaja:/ no nijak od dluzszego czasu nie potrafie dobrze ich uczesac
![]() ![]() dzis akurat nic powazniejszego mnie nie trapi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Wtajemniczenie
|
dostałam okres i zepsuła mi się cera (jak co miesiąc
![]() nudzę się potwornie. poszłabym na jakąś imprezę ale wszyscy znajomi gdzieś wyjechali ![]() i mama mnie zadręcza cały dzień o studia, a co ja poradze, że jeszcze nie wiem gdzie się wybieram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3591 |
Rozeznanie
|
Wątek wpros wymarzony dlamnie ;[
Ja to czuje sie okropnie , ma uczucie że jestem brzydka samotna 20 letnia dziewczyna , ma ochote na cos słodkiego ale nic niema cierpie przez pewnego palanta ![]() ![]() ![]() przepraszam troszke mnie poniosło ![]()
#3592 |
Przyczajenie
|
jezu to z nieba mi spadl ten wątek ...
ja mam tak nawalone problemow ze szok ..nie o wszystkcih powiem bo to tak cholernie przerazajace ze nie potrafilabym tego zamiesic w internecie ... jeden z tych o ktorych moge npaisac to okrutna milosc ...kocham faceta z ktorym sie spotykam od 3 miesiecy ...nigdy nie bylam tak zakochana ale nie potrafie mu o tym powiedziec bo go znam i wiem co mi odpowie ... nie chce zeby sie przestraszyl bo wiem jakei on ma podejscie do tych spraw ...chce ise chlopak bawic... i to tak boli straslziwie..... |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
No a ja znowu kolejną porcję: (na szczęście Wizażanki nie dowiedziały się, że uciekłam ze zlotu)
![]() Zrezygnowałam z pracy, bo sobie nie radziłam (oficjalnie: była niebezpieczna) Przytyłam 5 kg nie wiem kiedy ![]()
#3594 |
Rozeznanie
|
Jest mi ciezko powrocic do szarej rzeczywistosci, po spedzonych 2 miesiacach w polsce...
Mam lekkiego dola, niby tutaj, wszystko idzie po mojej mysli, szkola, praca, ale jak zyc gdy sie zostawilo czesc siebie, bardzo bardzo daleko? Ile jest czlowiek w stanie zniesc, i czy warto jest zyc tesknota i nadzieja? |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Raczkowanie
|
Dobrze ze ten watek powstal moge tu chociaz napisac co mi na sercu lezy bo jakos nie mam komu sie wyzalic.Przyjaciolki nie mam.Moge tylko co nie co powiedziec mojej mamie i cioci bo moge na nie liczyc.Ale wszystkiego im nie mowie i trzymam to w srodku a jak juz przyjdzie taki moment jak wczoraj w nocy to wybucham placzem ni zaczynam sie nad soba uzalac
![]() Moje zycie jest takie monotonne i beznadziejne ze czasem niewiem po coi sie urodzilam.Po to zeby tak cierpiec.Wiem ze ludzie maja wieksze problemy i zmartwienia ale ja nie moge nic na to poradzic ze tak sie wszystkim zamartwiam moze niektore rzeczy to drobnostki.Nienawidze mojego charakteru i zamsiat to zmienic to tylko tak gadam ze sie zmienie na lepsza a potem nic z tym nie robie.I chyba nigdy nie zrobie.Nieakceptuje tez swojego wygladu.Nie mam nadwagi ale mam faldki i inne rzeczy ktorych nie chce miec i zamiast isc na diete to nic z tym znowu nie robie.Nie jem prawie przez pare dni ale potem znowu sie objadam bo nie moge bez jedzienia i mich ulubionych smakolykow zyc.Niegludo zmieni sie moje zycie bedzie nowe miasto i wszystko wokolo nowe.Z jednej malutkiej strony sie ciesze a z tej drugiej jestm przerazona i niewiem jak sobie poradze ![]() ![]() No to juz jest wszystko cco mi na sercu lezalo.Fajnie ze mozna sie tu pouzalac nad soba |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
juz od dawna chcialam to napisac.
znajomi maja mnie w du***.ja do nich z sercem na tacy a oni nawet sie nie odezwa ![]() a jak juz ktos pisze to oczywiscie ma jakis interes... ![]() cera mi sie pogorszyla i to bardzo.mam ochote w ogole nie wychodzic z domu. Paszkwil jestem i tyle ![]()
#3597 |
Zadomowienie
|
dziewczynki
![]() ![]()
![]() |
#3598 |
Rozeznanie
|
Jak to się stało, że ja wcześniej nie pisałam w tym wątku?
![]() ![]() No to zaczynamy: - wróciłam z wyjazdu, na który czekałam cały rok i teraz już nie mam na co czekać... - nie mam paczki znajomych, z którymi mogłabym fajnie spędzać czas - od baardzo długiego czasu jestem sama, co bardzo, bardzo, bardzo mi czasem doskwiera - rzadko poznaję kogoś (nie bardzo mam gdzie poznawać), kto mi się podoba, a jak już poznam, to nic z tego nie wychodzi - na wyjeździe poznałam chłopaka, który bardzo mi się spodobał i miałam nadzieję, że ja jemu też, jednak zachował się tak, że do dzisiaj nie wiem o co chodziło i jak zwykle wróciłam z naruszonym serduszkiem (szczegóły w ostatnio założonym przeze mnie wątku...) - moje życie jest rutyną i jakoś nie bardzo umiem to zmienić, a może po prostu czasem już mi się nie chce - szukam pracy i nie mogę znaleźć nawet ogłoszeń, na które mogłabym wysłać odpowiedź - jestem na wiecznej diecie - muszę pisać egzamin we wrześniu, w związku z czym w ogóle nie mam wakacji w tym roku!!! ![]() Narazie to tyle..Tak naprawdę to staram się tym wszystkim nie przejmować i cały czas mam nadzieję, że jednak poznam tego jednego jedynego i on zakocha się we mnie na zabój, że znajdę rewelacyjną, świetnie płatną pracę, zdam egzamin i w ogóle wszystko będzie fajnie w moim życiu. ![]() Wszystkim Wam, kochane Wizażanki (i sobie też :p )życzę powodzenia w rozwiązywaniu swoich problemów i smutków. Nie poddawajmy się ![]() ![]()
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.