Poużalajmy Się Nad Sobą.... - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-07-27, 17:28   #3571
Tamlin
Raczkowanie

GG do Tamlin
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....

Cytat:
Napisane przez Speranza
NO TO TERAZ WEŹMY SIĘ W KUPĘ I POMÓŻMY WSZYSTKIM KTÓRE TU NARZEKAJĄ!!!
Pierwsza z brzegu: Tamlin - czego najbardziej ci żal?? Na pewno coś da się uratować
Juz mi lepiej to tylko taki jednodniowy doł byl.Najwazniejsz to NIE PODDAWAĆ SIE DZIEWCZYNKI.
Tamlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-27, 17:43   #3572
Nymphetamina
Wtajemniczenie

GG do Nymphetamina

Zakupiałam nowy telefon, niby z mp3. Tylko ,że ja za cholerę nie umiem tego wszystkiego zainstalować , tu coś po angielsku , tam po chińsku, boję się cokolwiek dotknąć żeby kompa nie spalić 'przypadkiem' . Jestem zła , BO NIEUMIEM ! A tak chciałam mp3 w komie mieć a tu pupa
Jutro jadę na dwa tygodnie nad morze, bedę tam z osobą której nie cierpię, nie znoszę , nie nawidzę , nie trawię na śniadanie
Już się spakowałam w połowie, ale nie wiem czy mam wszystko co potrzebne...
Kuźwa ryczeć mi się chce i tyle i jeszcze ta muzyka w słuchawkach... rozklejam się... Niby takie glupie rzeczy ,a potrafią człowieka dobić

Już się wyżaliłam...

Nymphetamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-27, 17:45   #3573
bess
Zakorzenienie

A ja mam w domu rannego gawrona i nie bede mogla jechac na rzeke.kurcze blade.jak nie kot to wrona :[
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-27, 18:08   #3574
paulinka_vel_paulinka
Wtajemniczenie

główka mnie boli i zaraz lece do dziadka pocieszyć go....bo babcia umiera- ale nie wiem jak to mam zrobić... jak samej mi okropnie smutno
Stary 2006-07-27, 18:17   #3575
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Napisane przez paulinka_vel_paulinka
główka mnie boli i zaraz lece do dziadka pocieszyć go....bo babcia umiera- ale nie wiem jak to mam zrobić... jak samej mi okropnie smutno
biedactwo, nie wiem co ma ci powiedzieć

a ja mam mega doła, życie jest do bani nic mi nie wychodzi

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-27, 18:38   #3576
Speranza
Zadomowienie

a mnie komputer padł
Speranza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-27, 18:41   #3577
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Speranza
a mnie komputer padł
wiem co czujesz mi pada prawie codziennie od tygodnia, a przecież jest nowiutki. Ma tydzień i przez tydzień pada niedawno wrócił z naprawy, teraz podobno powinno być już wszystko OK

Patrycja 28.06.2014

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-28, 07:08   #3578
Speranza
Zadomowienie

jestem już spowrotem po reinstalacji
Speranza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-28, 09:34   #3579
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Cytat:
Napisane przez paulinka_vel_paulinka

mam podobna sytuacje tylko ze to dziadzius nie ma sie najepiej wiadomo sa w takim wieku ... ale i tak sie ciezko z tym pogodzic.

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-01, 19:51   #3580
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

Pouzalam sie ale nie nad sobą-dzieci mi sie rozchorowały na angine....

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-01, 20:09   #3581
moniska
Zakorzenienie

GG do moniska

kurcze wszystko wrocilo do normy niestety nie moge odnalezc sie w tej szarej codziennosci jest mi zle i smutno

To,
jak ja widzę świat
i jak go opisuję,
niekoniecznie pokrywa się z tym,
jak go widzą inni

Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie

moniska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-01, 20:46   #3582
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez KATESIA
Pouzalam sie ale nie nad sobą-dzieci mi sie rozchorowały na angine....
Skarbie, dzieciaki wyzdrowieją ...
Dodawaj im otuchy i znoś ich humory dzielnie
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-01, 22:44   #3583
AguŚ87
Zakorzenienie

boze a mnie znow dopadł doł znów jak zawsze chodzi o mój wygląd czy ja musze byc taka inna chuda nie moge byc poprostu normalna ? te ludzkie docinki mnie do gorbu kiedys wpędzą ;/ bym chciała byc normalna nastolatka ale sie nie da;/ boje sie wrzesnia iszkoły znow sie zacznie dokuczanie mi i dogryzanie ;((( ciagle znow o tym mysle
Stary 2006-08-01, 23:08   #3584
Moonlight
Wtajemniczenie

Aguś, ci co tak docinają zazdroszczą po prostu musisz im dać do zrozumienia że nic Cię nie obchodzi co oni mówią i myślą na temat Twojego wygądu. zażartuj czasem sama z siebie, podejdź do tego z humorem, tym wrednym małpom wreszcie się znudzi takie docinanie i dadzą Ci spokój jeśli tylko waga nie szkodzi Twojemu zdrowiu to wszystko jest ok i nie ma się czym przejmować.

moja koleżanka jest bardzo chuda i opowiadała mi że ostatnio ktoś stwierdził że na pewno ma bulimię skoro tak dużo je a jest taka szczupła - ludziom się wydaje że pozjadali wszystkie rozumy ona ma po prostu taką przemianę materii i nic na to nie poradzi. ale na szczęście ona tylko się śmieje z takich tekstów

nie przejmuj się, nie warto pozdrawiam
Stary 2006-08-02, 08:56   #3585
ruda7816
Zakorzenienie

dzis musze sie wyzalic .
pluje krwią i chyba bede musiala wybrac sie do lekarza,bo bardzo mnie to zatrwożylo.
Stary 2006-08-02, 12:45   #3586
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

glowa mnie boli, mam katar, urlop wydaje sie byc bardzo daleki, siostry nie widzialam 3 lata i niewiem kiedy ja znow zobacze, w ogole dol
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-02, 13:35   #3587
Mysia_
Zadomowienie

No to ja tez sie pouzalam. cale wakacje sa do du...caly czas siedze w domu, ON znowu wyjechal zostawil mnie sama do niedzieli, no moze to dla kogos krotko, ale dla mnie, to duzo, bo czesto tak jest tu to tu tamto i ja staje na dalszym miejscu jest mi zle, slonko ladnie swieci, a ja kolejny dzien w domu, wyszlabym na sloneczko ale nie mam z kim poza tym z NIM najlepiej sie czuje jets mi zle, nie pisze dzis do Niego od samego rana a czemU?sama nie wiem, bo jetsem uparciuch i robie na zlosc ejstem okropna i beznadziejna przydalaby mi sie wizyta u kosmetyczki fryzjerki itd aaaaaaa
Stary 2006-08-02, 13:41   #3588
Alenka
Raczkowanie

super temat! (cos dla mnie) ihihi

przytyłam.. i ciagle tyję... przestałam wchodzić na wagę... a co gorsza.. nie moge sie opanować z jedzeniem... wyjadam wszystko co jest w lodówce głównie lody, czekolady, słodycze

w dzień, w pracy wytrzymam na małej kanapce czy kisielku... ale jak tylko wrócę do domu... czuje potworny głód... najwięcej pochłaniam na noc... i tak z pełnym żołądkiem zasypiam...

wiem że to niezdrowe... ale cóz poradzę jak mnie "nosi" jak czegoś nie zjem

uff...już mi lepiej

Alenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-02, 13:53   #3589
bess
Zakorzenienie

a mnie wlosy sie nie ukladaja:/ no nijak od dluzszego czasu nie potrafie dobrze ich uczesac no i ta cera
dzis akurat nic powazniejszego mnie nie trapi
bess jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-02, 14:32   #3590
Moonlight
Wtajemniczenie

dostałam okres i zepsuła mi się cera (jak co miesiąc )

nudzę się potwornie. poszłabym na jakąś imprezę ale wszyscy znajomi gdzieś wyjechali

i mama mnie zadręcza cały dzień o studia, a co ja poradze, że jeszcze nie wiem gdzie się wybieram jeszcze tylko rok a ja nie mam pojęcia raczej pewne jest, że nie dostanę się tam gdzie chcę, więc muszę wybrać coś innego ale co?
Stary 2006-08-02, 15:36   #3591
margaa
Rozeznanie

Wątek wpros wymarzony dlamnie ;[
Ja to czuje sie okropnie , ma uczucie że jestem brzydka samotna 20 letnia dziewczyna , ma ochote na cos słodkiego ale nic niema cierpie przez pewnego palanta i jest mi strasznie zle siedze w domku bo ma wakacjie a tu wrzesien sie zbliża i egzaminy oj niema mnie kto przytulić pocałować boze coza dołek
przepraszam troszke mnie poniosło

margaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-02, 16:18   #3592
mAnDi_kRk
Przyczajenie

jezu to z nieba mi spadl ten wątek ...
ja mam tak nawalone problemow ze szok ..nie o wszystkcih powiem bo to tak cholernie przerazajace ze nie potrafilabym tego zamiesic w internecie ...
jeden z tych o ktorych moge npaisac to okrutna milosc ...kocham faceta z ktorym sie spotykam od 3 miesiecy ...nigdy nie bylam tak zakochana ale nie potrafie mu o tym powiedziec bo go znam i wiem co mi odpowie ... nie chce zeby sie przestraszyl bo wiem jakei on ma podejscie do tych spraw ...chce ise chlopak bawic... i to tak boli straslziwie.....
mAnDi_kRk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-02, 17:26   #3593
margitta
Zakorzenienie

No a ja znowu kolejną porcję: (na szczęście Wizażanki nie dowiedziały się, że uciekłam ze zlotu)

Zrezygnowałam z pracy, bo sobie nie radziłam (oficjalnie: była niebezpieczna)

Przytyłam 5 kg nie wiem kiedy Nigdy w życiu tyle nie ważyłam. To jakiś koszmar!
Stary 2006-08-02, 17:30   #3594
aniany
Rozeznanie

GG do aniany

Jest mi ciezko powrocic do szarej rzeczywistosci, po spedzonych 2 miesiacach w polsce...
Mam lekkiego dola, niby tutaj, wszystko idzie po mojej mysli, szkola, praca, ale jak zyc gdy sie zostawilo czesc siebie, bardzo bardzo daleko?
Ile jest czlowiek w stanie zniesc, i czy warto jest zyc tesknota i nadzieja?
aniany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-03, 10:36   #3595
Monikita
Raczkowanie

GG do Monikita

Dobrze ze ten watek powstal moge tu chociaz napisac co mi na sercu lezy bo jakos nie mam komu sie wyzalic.Przyjaciolki nie mam.Moge tylko co nie co powiedziec mojej mamie i cioci bo moge na nie liczyc.Ale wszystkiego im nie mowie i trzymam to w srodku a jak juz przyjdzie taki moment jak wczoraj w nocy to wybucham placzem ni zaczynam sie nad soba uzalac

Moje zycie jest takie monotonne i beznadziejne ze czasem niewiem po coi sie urodzilam.Po to zeby tak cierpiec.Wiem ze ludzie maja wieksze problemy i zmartwienia ale ja nie moge nic na to poradzic ze tak sie wszystkim zamartwiam moze niektore rzeczy to drobnostki.Nienawidze mojego charakteru i zamsiat to zmienic to tylko tak gadam ze sie zmienie na lepsza a potem nic z tym nie robie.I chyba nigdy nie zrobie.Nieakceptuje tez swojego wygladu.Nie mam nadwagi ale mam faldki i inne rzeczy ktorych nie chce miec i zamiast isc na diete to nic z tym znowu nie robie.Nie jem prawie przez pare dni ale potem znowu sie objadam bo nie moge bez jedzienia i mich ulubionych smakolykow zyc.Niegludo zmieni sie moje zycie bedzie nowe miasto i wszystko wokolo nowe.Z jednej malutkiej strony sie ciesze a z tej drugiej jestm przerazona i niewiem jak sobie poradze Boje sie nawet tego ze jak bede chciala jechac kolejka lub autobusem miejskim sobie nie poradze ze wsiade w nie ten autobus i zabladze.Boje sie wszystkiego poznawania nowych ludzi,pojscia na rozmowe w sprawie pracy doslownie wszystkiego.Jestem jeszcze w domu a juz na sama mysl ze pojade kilkaset km dalej bez moich rodzicow i brata to plakac mi sie chce.Nieiwem jak ja to przezyje.Chociaz nie njestem pierwsza ktora sie wyprowadza z domu i jedzie do obcego miasta.Wiem ze niektorym moze sie to wuydawac glupie i smieszne ale ja naprawde uwazam sie za boiludka i nic nie warta osobe.Nikt mi nigdy nie mowil ze jestem zla i najgorsza ja sobie to sama wymyslilam i wmowilam na tyle ze teraz w to swiecie wierze. nNie mam w moim malym miescie znajomych utrzymuje tylko kontakt z 2 kolezankami z liceum ale tylko smsowy.Mam tu tylko kuzynke ktora mnie czasem pociesza i probuje wycioagnac gdzies do pubu do ludzi ale ja sie tak boje tam isc ze nie ide nigdy.O czym, ja zreszta bede z jej znajomymi rozmawiac.Przeciez jestem ta zla i nie mam nic do powiedzenie bo mnie niesmialosc paralizuje.Niewiem po co ja sie urodzilam zeby miec takie beznadziejne zycie.Oczywiscie nigdy bym sobie nie odebrala zycia chociaz kilka razy o tym myslalam ale nie mam na tyle odwagi zeby to zrobic i nie zrobilabym takiego swinstwa moim rodzicom.Myslalam ze mi to z wiekiem minie i wyrosne ze swoich chociaz niektorych obaw ale nic na to nie wskazuje jest coraz gorzej :-(
No to juz jest wszystko cco mi na sercu lezalo.Fajnie ze mozna sie tu pouzalac nad soba
Monikita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-03, 10:56   #3596
Belcia
Zakorzenienie

GG do Belcia

juz od dawna chcialam to napisac.

znajomi maja mnie w du***.ja do nich z sercem na tacy a oni nawet sie nie odezwa .Przykro mi jest, co prawda mialam sie nie przejmowac ale przeciez spedzam z tymi ludzmi troche czasu wiec sie nie da byc totalna znieczulica.
a jak juz ktos pisze to oczywiscie ma jakis interes...

cera mi sie pogorszyla i to bardzo.mam ochote w ogole nie wychodzic z domu.
Paszkwil jestem i tyle

Belcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-03, 11:21   #3597
Mysia_
Zadomowienie

dziewczynki************ ale my biedne ejstesmy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-08-03, 11:55   #3598
sorceress
Rozeznanie

Jak to się stało, że ja wcześniej nie pisałam w tym wątku? Przecież on jest dla mnie idealny!
No to zaczynamy:
- wróciłam z wyjazdu, na który czekałam cały rok i teraz już nie mam na co czekać...
- nie mam paczki znajomych, z którymi mogłabym fajnie spędzać czas
- od baardzo długiego czasu jestem sama, co bardzo, bardzo, bardzo mi czasem doskwiera
- rzadko poznaję kogoś (nie bardzo mam gdzie poznawać), kto mi się podoba, a jak już poznam, to nic z tego nie wychodzi
- na wyjeździe poznałam chłopaka, który bardzo mi się spodobał i miałam nadzieję, że ja jemu też, jednak zachował się tak, że do dzisiaj nie wiem o co chodziło i jak zwykle wróciłam z naruszonym serduszkiem (szczegóły w ostatnio założonym przeze mnie wątku...)
- moje życie jest rutyną i jakoś nie bardzo umiem to zmienić, a może po prostu czasem już mi się nie chce
- szukam pracy i nie mogę znaleźć nawet ogłoszeń, na które mogłabym wysłać odpowiedź
- jestem na wiecznej diecie
- muszę pisać egzamin we wrześniu, w związku z czym w ogóle nie mam wakacji w tym roku!!!

Narazie to tyle..Tak naprawdę to staram się tym wszystkim nie przejmować i cały czas mam nadzieję, że jednak poznam tego jednego jedynego i on zakocha się we mnie na zabój, że znajdę rewelacyjną, świetnie płatną pracę, zdam egzamin i w ogóle wszystko będzie fajnie w moim życiu. Ale czasem dopada mnie dół, płaczę sobie wtedy w poduszkę i żyję dalej...

Wszystkim Wam, kochane Wizażanki (i sobie też :p )życzę powodzenia w rozwiązywaniu swoich problemów i smutków. Nie poddawajmy się

"Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard
sorceress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-03, 13:18   #3599
Alenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sorceress
Jak to się stało, że ja wcześniej nie pisałam w tym wątku? Przecież on jest dla mnie idealny!
Wszystkim Wam, kochane Wizażanki (i sobie też :p )życzę powodzenia w rozwiązywaniu swoich problemów i smutków. Nie poddawajmy się
tak jest... głowa do góry!

Alenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-03, 16:18   #3600
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda7816
dzis musze sie wyzalic .
pluje krwią i chyba bede musiala wybrac sie do lekarza,bo bardzo mnie to zatrwożylo.
ruduś to ty koniecznie musisz iść do lekarza, KONIECZNIE !!!!

Patrycja 28.06.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości