|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Moj TZ za dwie godziny bedzie oddalony ode mnie o 550 km;( I jak tu wytrzymac rok?!?!?! Dalej nie powtarzam do matury, caly dzien becze, bo go nie ma i jak tu myslec o wspolnej przyszlosci, skoro nie potrafie nic ze soba zrobic?;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
BAN stały
|
nafiga mam podobnie jak ty,tyle że mnie z moim tż dzieli tylko 27 km,ale co z tego jak widujemy się tylko co weekend.Baaa nawet nie zawsze,bo np;poszedł do pracy i ma druga zmianie i zobaczymy się dopiero jutro,tylko na pare godzin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Raczkowanie
|
to może ja o sobie jestem głupia wyszłam na idiotkę
zakochałam się w pewnym chłopaku wydawał się ideałem. jest śliczny kochałam się w nim przez połowę podstawówki ![]() ![]() ![]() ![]() i na dodatek jestem brzydka w jedym lusterku wyglądam lepiej niż w drugim i użeram się które pokazuje moją prawdziwą twarz ![]() o wiecie co troszke mi ulżyło...
#3817 |
Rozeznanie
|
a ja jestem smutna bo myslalam ze chyba juz znalazlam kogos przy kim moglabym poczuc sie kochana a jednak nic nie wyjdzie,taki juz moj los
![]() ehhhh ....
#3818 |
Zakorzenienie
|
cudowny watek, bardzo podbudowujacy :P ehhh... przynajmniej wiem ze nie jestem sama
![]() zaczne od tego ze wypowiedzialam wojne wszelkim paskudstwom na mojej twarzy ale chyba ja przegrywam... nie dostalam sie na wymarzone studia mimo iz zdalam swietnie mature w ramach pocieszenia dostalam sie tam gdzie przyrzeklam sobie ze nigdy nie pojde...noo i chyba musze zlamac przysiege... w dodatku jestem z facetem 5 lat...nie wiem czy jeszcze chce z nim byc, bardzo sie od siebie oddalilismy ale on tego nie widzi... kantydat na nowego chlopaka uciekl mi do angli bez porzegnania... ceny biletow autobusowych znowu podrozaly... mam oprzebita opone w rowerze... jestem bardzo chuda a mimo to mam cellulit na udach !?!?!!!!! i wypadaja mi wlosy... to napewno nie koniec czarnej listy...ale zostawie troche miejsca dla innych...;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Konto usunięte
|
Jedna przyjaciółka wyjechała, druga sie nie odzywa nie wiedzieć czemu, siedze sama w chacie w sobote
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Wtajemniczenie
|
chora jestem, siedze w domu już od tygodnia i na nic nie mam siły... to przeklęte zapalenie ucha ;/
#3821 |
Zakorzenienie
|
nikt mnie nie kocha...dlaczego?
co jest ze na nie tak? zazwyczaj bycie singlem mi nie przeszkadza ale wszyscy kogos maja a ja czuje sie jakbym byla z innej planety ![]() ![]() zrobil mi sie pryszcz gula na szyji, ktory niestety boli ![]() ![]() sluchawki mam pekniete i jak tu sluchac muzyki na cd playerze ![]() ![]() jesien idzie a ja sie nie potrafie z tego cieszyc... ciezko
#3822 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jestem z Tobą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Wtajemniczenie
|
chyba spełnia się najgorszy z przewidzianych scenariuszy i nie ma nadzieji...
to smutne.
#3824 |
Zakorzenienie
|
kami828, dziekuje
![]() noseknosek, az 5 lat?! Ojj <przytul> Widze, ze u Was znowu jest na odwrot..Najpierw byliscie blisko, a teraz los Was pokierowal do roznych miast ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Rozeznanie
|
Belcia.. witam w klubie mam tak samo jak Ty
Marze o tym, żeby mnie ktoś tylko przytulił, tak mooocno
![]() |
#3826 |
Rozeznanie
|
Belcia
![]() ![]() tez chce,ojj jak bardzo chce ![]() Moonlight ![]() a na dodatek juz prawie I'm crying przez ta dolujaca muzyke Royskoppa :/
#3827 |
Zakorzenienie
|
Nie moge sobie z tym poradzić
![]() Jeśli ktoś chnce wiedzieć z czym to niech poczyta wątek "ze skrajności w skrajność..." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jesteś w podobnej sytułacji? ech, ci faceci... co oni sobie w ogóle wyobrażają? że mogą nam tak po prostu zawracać w głowie?
![]() |
#3829 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Rozeznanie
|
wszystko jest bezsensu... wszystko jest jakies takie jałowe.... nawet czekolada mi nie smakuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
Moze po prostu dzis jest taki dzien..? Niby slonko wychodzi zza chmur, ale pogada jakas nietega..Sprobuj zjesc ja jutro, pewnie bedzie smakowac, pozdrowienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Zakorzenienie
|
nafiyqa doskonale Cię rozumiem. Coć mnie od TŻ nie dzieli aż tak duża odległość jak Ciebie to jednak brakuje mi go. Dzieli nas około 250 km bo mieszkamy w innych miastach. najgorsze jest to że nie możemy się często widywać. Mamy się spotkać teraz po niedzieli (ja mam jechaćdo niego) jadnak u mnie jest tak że mama protestuje i to bardzo stanowczo. Więc jeśli teraz się nie uda to raz że załamanie psychofizyczne czyli po prostu dóół a dwa że szybko się nie zobaczymy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Zakorzenienie
|
Teraz ja
![]() ![]() ![]() Przekonałam się że nie warto włazić w dupę "przyjaciółeczką" bo i tak Cię oleją ![]() ![]() Jadę jutro do Szczecina i nie będzie mnie cały tydzień, potem wracam na weekend i w poniedziałek znów jadę do piątku ![]() ![]() ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
|
nafiyqa, 5 lat to studia .. ale wiadomo, ze bedziemy starac sie widywac jak najczesciej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze kolejna wizazanka (beat@) ma podobna sytuacje do mojej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, ze chociaz jest mi b.ciezko, to nigdy nie zrezygnuje z tej sytuacji!! Przetrwamy ten rok osobno, a potem moze byc juz tylko lepiej! A jakie sa u Was perspektywy na przyszlosc? Planujecie cos..? Nosku, moi rodzice w sumie nie maja nic przeciwko, gorzej z tata Tzta..Nie bardzo mam sie gdzie zatrzymac, gdy jade do niego i musimy kombinowac ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2006-08-27 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
|
nafiyqa, a dlugo juz jestescie razem?
![]() ![]() Zobaczysz za parę dni zaczniesz patrzeć na to wszystko inaczej, teraz żyjesz rozstaniem, a potem zaczniesz już kolejnym spotkaniem ![]() Ja wierzę, że się ułoży.
![]() |
#3837 |
Wtajemniczenie
|
To teraz ja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
Nosku, wczoraj minelo 2 lata jak jestesmy razem. Ja tez wiem, ze przetrwamy to, tylko jest bardzo bardzo ciezko
![]() ![]() Mam nadzieje, ze masz racje, dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze mamy kolejna wspolna ceche TZtow, moj tez tez jest mlodszy ode mnie. 6h to i tak niewiele..Moj wyruszyl do mnie po 19, a byl na miejscu dopiero kolo 6:30 rano
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.