|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Dawno nie miałam tak beznadziejnego dnia
![]() ![]() ![]() ![]()
#4052 |
Zadomowienie
|
Ale miałam dziś zły dzień
![]() ![]()
#4053 |
Zakorzenienie
|
To juz moj drugi beznadziejny dzien. Nie zanosi sie, zeby bylo lepiej, bo coraz bardzoej ogrania mnie "niechcenie" i najchetniej nie wylazilabym z lozka. Nie musze chyba pisac, ze budzi to we mnie wielgie poczucie winy i wstydu.
Pupa ze mnie straszna... miętka faja.
#4054 |
Raczkowanie
|
mam okres i jakos zle sie czuje:/ w dodatku jakby bralo mni e przeziebinie, i czuje sie tak aniekochana ,
zaraz chyba sie rozplacze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Rozeznanie
|
To dokładnie tak jak ja!
Mój nawet ostatnio się odzywa pierwszy co jakiś czas, ale potem znowu zachowuje się jakoś niejasno. Dobrze, że całymi dniami siedzę w pracy i wracam zmęczona, to chociaż nie mam siły nad tym rozmyślać. buziaki
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
a ja poznalam fajnego chlopaka na internecie i wyslal mi swoj numer gg
![]() Ale problem w tym ze za kazdym razem to ja pierwsza do niego pisze i denerwuje mnie to ,bo wydaje mi sie ze mu sie narzucam w ten sposob-a tego nie chce-. Fajnie nam sie rozmawia ale...... Dlaczego on jak widzi ze mam zolte sloneczko nie napisze do mnie pierwszy, tylko zawsze ja ![]() Zle mi z tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Faceci są nienormalni i tyle...(mój ostatni 'kandydat' na TŻ utwierdził mnie w tym przekonaniu na dłuuuuuugo).
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj były Tż tez mnie utwierdzil w przekonaniu ze faceci sa nienormalni ![]() ![]() ![]() Kurcze przeciez nie jestesmy dziecmi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Rozeznanie
|
Dokładnie! Ja z tym kandydatem mam czasem wrażenie, że On jednak dzieckiem jest, ja zresztą też się tak czasem zachowuję przez niego...
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
Czasem bycie dzieckiem ma swoje dobre strony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
♥
|
tez kiedys tak mialam ze poznałam kolesia na gg i gadalismy codziennie i zawsze pisałam i postanowiłam ze nie bede pisac pierwsza po tygodniu spytał sie mnei czmeu nie odzywam sie do niego a ja powiedziałam a czemu ty nie napiszesz pierwszy a on : a bo ja nie wiem czy masz dla mnie czas i nie chce ci przeszkadzac jakbys była zajeta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4062 |
Rozeznanie
|
no i jest dool :/.....od wczoraj,bo ja kolejnego "kandydata" na TŻ znowu odpedzilam,i jak zwykle teraz zalujee:/:/ ,kurcze..... chcialam zeby sie jeszcze bardziej postaral,i jeszcze i jeszcze az w koncu przeciagnelam strune i chlopak sobie odpuscil,kumpele teraz moje caly czas mi truja "ze mam czego chcialam" ze "i tak za dlugo ze mna sie bawil"a raczej chyba ja nim,ale ja chcialam tylko zeby.......ajjj.... do du....... to wszystko :/ a najbardziej moje podejscie do facetow
ajj... ide se po czekolade ![]()
#4063 |
Rozeznanie
|
No właśnie, ten mój czasem długo się nie odzywa. Parę razy zadzwoniłam lub wysłałam smsa pierwsza. Ostatnio już mam dosyć tego jego zachowania i postanowiłam pierwsza się nie odzywać, wysłał mi takiego smsa: "jak ja nie napiszę, to ty już o mnie chyba nie pamiętasz..."
I jak tu zrozumieć facetów??????
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
ja nie chce mieeeeć przetłuszczających się włosów!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4066 |
Raczkowanie
|
Straaasznie podoba mi się ten wątek. Jeśli pozwoloicie też się dołączę, bo jak sobie ponarzekam to jest mi lżej, ale nie mogę tego robić przy znajomych czy rodzinie bo zaraz na mnie napadają, że przesadzam i mam schizę na mózgu (no może trochę mam, ale w sumie to kto nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4067 |
Zakorzenienie
|
Hmmm trawka niewiem co ci poradzic
![]() Inaczej bedziesz czekac i sie zadreczac - a po co?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Raczkowanie
|
Slucham smetow i ogladam zdjecia na kompie z 25lecia slubu moich rodzicow i zaluje ze nie moglam tam bc cieszyc sie z nimi ta chwila.I martwi mnie to ze moja mama musiala wszystko przygotowywac sama i sie narobila a ja jej nie moglam pomoc.I w ogole musi teraz robic rozne rzeczy sama bo mnie nie ma a choruje i zle mi z tym ze ja zostawilam z tym wszystkim.Ale wiem ze dobrze zrobilam ze mieszkam juz gdzie indziej i pracuje.I plakac mi sie chce z tego powodu czuje sie winna za wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Wtajemniczenie
|
jestem jakaś dziwna, niby chce się umawiać z pewnym chłopakiem...a się boje...generalnie już sama nie wiem, to wszystko dzieje się za szybko...
![]() |
#4070 |
Zadomowienie
|
Mnie martwi to, że chłopak z wakacyjnej znajomości chce mnie odwiedzić... Przejechać 300 km żeby się zobaczyć... Chyba nie rozumie tego, że to były wakacje, wspólna zabawa itd a ja jakoś nie potrafie mu tego powiedzieć wprost
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zadomowienie
|
Chce umrzeć ! Nie raz prosze Boga by mnie więcej nie obudził dziś Go prosze bardzo mocno! Jak ja mam żyć bez Niego no jak?Wyjechał i będzie tam długo jak pytam co z Nami mówi że o tym nie myśli i mam robić co chce nawet nie wiem czy jestesmy razem ale wyglada na to że nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | |
KWC
|
Cytat:
![]() Wiem co przeżywasz i jak to boli kiedy miłość umiera. a ja..popatrzcie na mój opis.. nawet już nie chce mi sie o tym mówić..eeh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Rozeznanie
|
Do dzisiaj, do teraz myslalam ze jestem silna, ze pogodzilam sie z wszystkim, po tym jak po wakacjach wrocilam do domu, i nagle zostalam sama, bez Niego... dluga historia, ale ogolnie myslalam ze jestesmy friends, ze juz sie pogodzilam z tym. A tu kilka slow, szczera (spokojna) wymiana zdan, i ten jego wzrok gdy wychodzil, i wszystko szl** trafil. Siedze teraz, oczy poca mi sie, bardzo sie poca, nie wiem czego chce od siebie, od niego, od zycia.
W Polsce, niby jest ktos, kto czeka na mnie, mowi ze teskni, ale to znow, druga skomplikowana i dluga historia. Pogubilam sie w tym wszystkim. Przepraszam, musialam powalic w klawiature i ujawnic co mysle i czuje, bo powoli odchodze od zmyslow. Dobranoc dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
Spray, bedzie DOBRZE! A grunt to pozytywne myslenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
... choć nie Westwood
|
Ciagle jestem sama
![]() ![]() I nie mam z kim iść na 100dniówkę [fakt, jeszcze kupę czasu, ale na zmiany się nie zanosi ![]() ![]() Spray, bedzie dobrze! ![]()
![]() |
#4076 |
Raczkowanie
|
vivienn ja tez ni emialam z kim isc na 100 niowke ,ale jakos sobie ppozniej poradzilma zaprosilam kolege o o 4 lata straszego :P bylo ok, to bylo w sumie 3 lata temu, ale do dzis czasmi to wspominam , jak boryklakalm soe z tym problemem ze nie mam z kim isc. zobaczysz bedzie dobzre, gdybys ni emiala obiektu zainteresowan w postaci kandydata na Tz-ta to mzesz przeciez zaprosic jakiegos kolege tylk pamietaj tego ktory Dobzre tanczy zecz jasna
![]() a u mni eogolnie jest beznadziejnie, na uczelni plan ulozony jakis taki dziwny na pozne godziny , a to nie bardzo mi pasuje, sprawy sercowe tez oczywiscie do d***. i jeszcze jestem przeziebiona ze juz dawno tak nie bylam ![]() jesien , dluzsze wieczory a ja sama bede musialam siedziec i smucic sie bo oczywiscie zaden facet ni epomysli o mnie, bo to bezmysle chodzace istoty echhh... |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Raczkowanie
|
Vivienne też mam ten problem
![]() ![]() ![]() Pojawił się w moim życiu pewien chłopak, nie znam go zbyt dobrze, ale intuicja mowiła mi, że to może on? Ale moja intuicja znowu mnie zawiodła, bo on ma mnie zwyczajnie gdzieś ![]() A i matura niedługo. Moje plany na przyszłość są nierealne, nie wiem co zrobić ze swoim życiem.. Z pozoru niebrzydka, niegłupia, to co jest ze mną nie tak??? Przepraszam dziewczyny, ale musiałam to z siebie wyrzucić ![]() Tak w moim życiu się wszystko ostatnio pokiełbasiło, że szok ![]() Pozdrawiam i życzę żeby nam wszytskim ułożyło się. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 |
Raczkowanie
|
![]()
A co powiecie na to: facet idealny, świetny kandydat na TZ został mi odpbity w sposób dosłowny na mojej jubileuszowej imprezie przez pannę, która wiecie... puszcza się i wszyscy o tym wiedzą. Ona jest kujonką, najwyższa średnia w szkole, przyszła na moją balangę niezaproszona i zakręciła mi mojego Przyszłego Przystojnego. Tydzień temu okazało się, że... zrobiła to samo z PP mojej przyjaciółki. Nie wiem na co oni wszyscy lecą?!?!!? Na jej plastusiowy pamiętnik czy co?!? Poza tym na ostatniej imprezie gdy o wszystkim się dowiedziałam (i o moim i o mojej friend) schlałam się i całowałam z takim jednym gościem, który był do tej pory moim dobrym kumplem a teraz coś do mnie ma...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze dodam jedno: wszystko stało się w jednym tygodniu.... Ale to ustawiłam... Kolejność żalów nie jest ułożona według hierarhii wartości... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
etachic
![]() A Ja mam doła bo: *mam okres i pobolewa Mnie brzuch *jestem przeziębiona *już nie moge sie doczekac kiedy polecę do Polski, czas Mi sie strasznie dłuży ( jak na złośc) *chce Mi sie płakać juz sama nie wiem czemu *wkurza Mnie Moja praca ( wkurza to za mało napisane ![]() *Mój TŻ w pracy a Ja nie mam sie do kogo przytulić, no może oprócz Mojego KŁApouchego ![]() i w ogóle jestem leniuchem.
#4080 |
Zakorzenienie
|
musze wstac do pracy o 6
![]() a spac zapewne pójde jak zwykle miedzy 1 a 2 pada deszcz gardło mnie boli Pies mój chce wyjść na spacer ![]() echh humor dzisiaj nie za bardzo dopisuje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.