|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Ja też nie wymagam niczego oprócz ciepła, zainteresowania, miłości po prostu...
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4173 |
Raczkowanie
|
Ten link na poprawe humoru jest extra.Ubawilam sie czytajac go.No coz nic sie tam nie zgadza,ale przynajmniej usmiech zagoscil na mojej twarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
Zwiazki z takim dlugim stazem nie koncza sie z dnia na dzien. Na pewno cos jeszcze da sie uratowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Wtajemniczenie
|
Nie podoba mi sie moja praca ktora dzisiaj zrobilam na zajeciach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
byłam w aqua parku zjezdżałam na zjezdzalni i zepsulam moj ukochany stroj i latalam z dziura na dupie bo mi nikt nie powiedzial
![]() ![]() ![]()
"Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach..." Płomień 81 - Trudno mnie kochać https://www.instagram.com/izka_em/ Edytowane przez faa Czas edycji: 2006-10-25 o 20:59 Powód: błedy |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
przeziebiłam sie
![]() jestem zla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Raczkowanie
|
Obejzalam smutny film i polowe go przeplakalam poza tym inna smutna rzecz zobaczylam na ktorej dalej plakalam ipotem zaczelam myslec o sobie jaka jestem itd.Czemu ja jestem taka beznadziejna.To mnie jeszcze bardziej dobija i nie mam juz sily tylko plakac i plakac.Czuje sie taka nie kochana i samotna.Wiem ze rodzice mnie kochaja ale oni sa daleko tu nie mam nikogo.Poprostu brak slow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Raczkowanie
|
właśnie wróciłam do domu i zaczęłam dużo myśleć, bardzo dużo...i nie moge zrozumieć powodu, dla którego ja nadal o NIM myślę...już sama nie wiem czy on nadal do mnie coś czuje czy nie...i to jest najgorsze...bo gdyby on mnie unikał albo udawał że mnie na korytarzu nie widzi gdy przechodzi obok...to pewnie już dawno miałabym go głęboko w D****...ale jest wprost przeciwnie.Dlaczego?!! Dlaczego nie może być tak jak kiedyś?!!?!?!?!
![]() z facetami są same problemy... |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
![]()
"Just come to see me everyday and let me remind you how much I care" I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you... Edytowane przez julka:) Czas edycji: 2006-10-28 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4184 |
Raczkowanie
|
Mnie też nikt nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Rozeznanie
|
....Czemu ja jestem taka beznadziejna.To mnie jeszcze bardziej dobija i nie mam juz sily tylko plakac i plakac.Czuje sie taka nie kochana i samotna.Wiem ze rodzice mnie kochaja ale oni sa daleko tu nie mam nikogo.Poprostu brak slow
![]() To samo czulam kiedy bylam na studiach w Warszawie-jedna wielka przeszywajaca moje male serce PUSTKA.Na dodatek mieszkalam sama i gdy wracalam z uczelnii nie mialam komu sie wygadac,byly tylko 4 puste sciany i to w dodatku w obcym miejscu... ![]()
The greatest glory in living lies not in never failing, but rising every time we fall! Wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia... Dzięki bezgranicznej mocy mojej podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych Wytrwać w dążeniu do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
![]()
"Just come to see me everyday and let me remind you how much I care" I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you... Edytowane przez julka:) Czas edycji: 2006-10-28 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie pouzalam- jestem straaaaaasznie wk.....na prace, na zycie, na wszytko co mnie otacza .....oby to szybko minęło..bo świra dostanę...
#4189 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor, a moze dzien dobry
![]() Teraz ja sie pouzalam.. Zycie jest do niczego. Ok, mam kochajaca rodzine, jaka jest taka jest ale wiem, ze mnie kochaja. Cenie to sobie. Mam Co zjesc na obiad mam w co sie ubrac.. tez to cenie. Ale to chyba 2 pozytywne aspekty mojego zycia. Nie potrafie znalezc innych. Mam przyjaciolki- choc coraz czesciej sie na nich zawodze. Nie mam Tż a tak bardzo chcialabym miec. Im bardziej chce tym mniej mam. Im bardziej szukam tym mniej znajduje. Chcialabym wyjechac na studia, a przede mna matura. Ucze sie choc wydaje mi sie, ze nie ide do przodu. Chcialabym sie dostac na wymarzony keirunek a boje sie ( jestem prawie tego pewna) ze sie nie dostane.. Bede musiala za rok poprawiac mature, bo jestem pewna, ze nie wystarczy mi punktow.. wiem ze powinnam myslec pozytywnie, ale nie umiem.. Chcialabym zeby zjawil sie ktos kto wywroci moje zycie do gory nogami. Chcialabym kochac i byc kochana. To chyba sedno mojego problemu.. -brak faceta ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
nic nie ma sensu
![]()
#4191 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze dorzuce ze za miesiac zaraz po maturach probnych ide na tydzien do szpitala na mini operacje czy tam zabieg. Niech mowia na to jak chca i tak sie okrutnie boje.. i jeszcze zaleglosci w szkole..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
Cam, no co Ty gadasz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja zawsze jak zdarzy mi sie jakies nieszczescie, to mowie sobie, ze tak po prostu musialo byc. Wg mnie, nic nie dzieje sie bez przyczyny. Wiec jesli teraz jest Ci zle, czujesz sie samotna, to wlasnie po to, zebys w przyszlosci byla szczesliwa! Nie ma takich ludzi, ktorym NIC sie nie uklada. Oni po prostu w to nie wierza i dlatego maja na starcie wpisane: PRZEGRANA. Uszy do gory ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
TAK!
![]() Widzisz gdzie mozna mnie znalezc.. wszedzie ![]() ![]() ![]() Nie no jasne, dzisiaj jest juz lepiej.. ![]() ![]() Pozdrawiam.. Postaram sie wierzyc, ze bedzie lepiej ![]() Dziekuje za mile słowa ![]() Mam nadzieje, ze Ty tu wchodzisz tylko w roli pocieszyciela a nie z problemami.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
A to jest nawet taki watek?
![]() ![]() ![]() Kiedys tez sie zalilam, ale obecnie jakos sie poprawilo, wiec mam nadzieje, ze dlugo tutaj nie bedzie moich lez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
Mam katar gigant i ogolnie czuje sie fatalnie.
Musze zaraz isc do prac- brak wolnych niedziel od 3 miesięcy- mam juz dośc. Przede mną kilka spraw do załatwienia (zaległych) a nie potrafię zmobilizowac się,żeby coś z nimi zrobić. Depresja jesienna nadciąga.
#4196 |
Zakorzenienie
|
Stokrotku, Stokrotku, Stokrrrotkuuu
![]() Uszyska do góry ![]() Łykaj żeń-szenia (mi pomaga ![]() Też dzisiaj pracowałam, i wczoraj, i przez cały następny tydzień - ale każdy dzień (i grosz) zbliza mnie do upragnionego celu ![]() ![]() Pozdrowienia ![]()
#4197 |
Zakorzenienie
|
i znów do tej ##$@$% prazy
![]()
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
znowu poniedziałek
![]()
#4199 |
Zakorzenienie
|
i ja przyszłam się wreszcie poużalać
![]() ![]()
#4200 |
Raczkowanie
|
depresja jesienno-zimowa
wszytsko boli, meczy, powoduje łzy a na dodatek nie wiem jak ja mam zerwać z facetem, z którym jestem 3 lata, zżerają mnie wyrzuty sumienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.