![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Buuuu, drapnęłam se dziada
![]() Zrobił mi się jakiś stan zapalny, jak zwykle koło brwi, i oczywiście musiałam się zapomnieć... ![]() Jak ja się dzisiaj na spotkaniu dziewczynom pokażę? ![]() Idę się zatapetkować...
#423 |
Raczkowanie
|
Widzę, że nie jestem sama,która ma doła. Od paru dni chodzę wściekła jak osa- tylko na co lub na kogo -nie wiem.Wstaję rano i chce mi się wyć.Wczoraj mój mąż tak ładnie siś do mnie przyulił i nic! Nawet nie drgnęłam- to już jest nienormalne! Uwielbiam seks,a tu nic , po prostu nie miałam ochoty, a co dziwniejsze on mnie irytował.Odwróciłam się i udawałam ,że śpię... A dziś od rana wydzieram się na dzieci, a potem mam kaca moralnego.Najchętniej poszłabym spać i olała to wszystko, ale się nie da! Niech ktoś do mnie napisze, może humor mi się poprawi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, też jestem nie do życia, jak mam dzień wolny - nadprogramowy dzień wolny - i czuję się jakaś wybita z rytmu, nic mi nie pasuje, wszystko mnie wkurza - a już najbardziej TŻ, który nic nie zawinił
![]() ![]()
#425 |
Zadomowienie
|
Nawet nie wiecie jak mnie fryzjerka obcięła- BOSZZZZZZZZZZZ- na początku to i nawet było śmieszne ale teraz chce mi się płakać- mój TŻ nawet mówi że mnie zbrzydziła- i jak tu nie narzekać- chlipchlipchlip
![]() ![]() ![]()
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
gubię sie w uczuciach.......;(
#427 |
Raczkowanie
|
paulinkaaa dokladnie chcialam zrobic tak jak napisalas widze ze4 nadajemy na tych samych falach
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
W sobotę wybrałam sie z koleżanka na balety w ramach odstresowania sie - ona po rozstaniu z chlopakiem, ja w ramach ogólnej regeneracji po ciężkim tygodniu. wybrałyśmy lokal, do którego chodziłyśmy kilka lat temu, w liceum. no i się zaczęło... Przed wyjściem pokłóciłyśmy się. w klubie stwierdziłyśmy, ze jesteśmy nieodpowiednio ubrane, hihi, przeważały dziewczyny w mini, bluzkach z duuużym dekoltem i bialych kozakach, hihi, więc rozważałysmy zakup na spółkę bialych kozaków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Jestem idiotką!!
![]() ![]()
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
no napewno napisze ,ale jes jedno "ale" nie wiadomo czy bedzie w domu heheh ale mysle ze bedzie,albo jeszcze lepiej jakby byl z jakas laska to chyba bym padla
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pomysl lepiej "ale bym załowała gdybym tego nie zrobiła!" - no a powiedz ze bys nie załowała ? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps jeśli chodzi o"robienie"czegoś - to fakt,wole to zrobić niż później żałować że się nie zrobiło ![]()
![]() |
#435 |
BAN stały
|
a do mnie jak co roku zwalila sie cala rodzina i oczywiscie odwieczne i niesmiertelne pytanie czy mam narzeczonego?? ja sobie chyba w koncu napisze na czole NIE MAM NIKOGO I NIGDY NIE BEDE MIALA BO NIKT MNIE NIE CHCE!! moze sie odczepia w koncu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
a ja idę się pochlastać
![]() ![]() ![]()
#437 |
Zakorzenienie
|
mama dzis farbowala mi wlosy i wyszla kuupa
![]() ![]() ![]()
#438 |
Zakorzenienie
|
jestem kolejna osoba ktora załapała strasznego doła
![]() chodzi o moja przyjaciółkę... ![]() znamy sie ponad 18 lat........razem przedszkole,zerowka,podst awowka,gimnazjum.teraz liceum..przesiedzialysmy w jednej lawce juz tyle lat...wspolne problemy...ale takze cala masa przygod, wspomnien...:P czasem nawet czlopakow mielismy(braci)czy przyjaciol..to byly najwspanialsze lata...do czasu..az ona 6.miesiecy temu poznala chlopaka..ktorego strasznie nie lubie.. ocenia ludzi nie znajac ich, zgnoi kazdego kogo spotka bo jego zdaniem tylko on i jego dziewczyna(w tym wypadku moja przyjaciolka) sa najlepsi.. w jej gllowie zrobil pranie mozgu...ohh jak ja jestem strasznie do niego nastawiona..ale starałam sie..chodzilam z nimi na piwko zartowalam i zagryzalam wargi gdy cos bylo nie taik...wkoncu nie chcialam jej robic przykrosci.. ale miara sie przebrala....zrobil mi swinstwo..ona go bronila stanela po jego stronie..i do dnia dzisiejszego sie do niego nie odzywam..ona chyba ma mi to za złe....ale tego nie mowi..twierdzi ze to sprawa miedzy mna a nim..ale nie jest dobrze.... Moja przyjaciolka...nie ma dla nikogo czasu oprocz jego... ja widze sie z nia tylko w szkole..kiedys spedzalysmy cale dnie..lub troszke mniej..bo ona sie z nim spotykala ale teraz widze ja tylko! w szkole o wspolnych wyjsciach nie ma co marzyc bo on tez musi od razu isc....;/ ehh paranoja ![]() ![]() jest mi strasznie smutno..... sa wolne dni..mieszkamy kolo siebie no..wystarczy popukac w okno..ale widzialam ja doslownie teraz przed chwila jak machnela mi drzwiami bo nie ma dla mnie czasu ![]() smutne ![]() chce mi sie ryczec ![]()
#439 |
Raczkowanie
|
ehhh kolejny nudny dzien,nie ma co robic.musze zaczac cos robic mysle o pojsciu na silownie tak co drugi dzionek sobie chodzic a nie natym kompie siedziec co chwile
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
boli mnie głowa, jest mi źle, czuję się brzydka, niecierpię swojej cery jak się robi zimno, nie mam pracy, nie mam kasy, nie mam miłości, jestem beznadziejna, bo nic nie potrafię zrobić żeby było lepiej, jestem znudzona swoim życiem...
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cuuu Ty... ; *** Ale mi smutno sie zrobilo jak tak napisalas ;- ( Gośśś serduszko moje- główka do góry nio ! wiem ze cie to nie pocieszy ale ja cie lowju soł macz ; - o
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
a ja powinnam isc do fryzjera ale mi sie nie chce bo sie boje ;] i wygladam jak strach na wroble bleeech te moje kudły...
poza tym czuje ze bede chora bo gardzolko nawala i kicham. A od jutra znowu codzinnosc i czekanie na kolejne swieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
to tu sie uzalamy??
Boże, czemu ciągle jem ... czemu jestem taka gruba ... dżizzz i najgorsze jest to ze nie umiem sie wziasc za siebie :/ :/ :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam Biedronko. Nie jesteś z tym sama ![]()
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
czemu tak trudno jest sie wzias za siebie ? chodzi ocywiscie od odchudzanie
z kazdej strony pokusa ... :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pysiu kochany ![]() ![]() ![]() ![]() ja wczoraj miałam dołaska ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#450 | |
BAN stały
|
Cytat:
a na dodatek dzisiaj byl drugi najazd barbarzyncow (czytaj: rodziny) i sie nasluchalam jak zwykle "komplementow": ze jestem chuda, ze nie mam biustu, ze moje wlosy wygladaja jak peruka... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.