|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
A w zasadzie do tyłka.
Mam w nosie. Nie staram się. Bo nie wiem, czy jest o co. Za dużo wątów mam
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś widzisz widzisz ja też już nie mam zamiaru się starać
znudziło mi sie
|
#4653 |
|
Miuoshowa
|
Mnie tez rece opadly. Po prostu mam juz wszystko w glebokim powazaniu. Mam dosc starania sie, robienia wszystkiego, skoro to i tak go..o daje.
|
#4654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda słów. Można było to przewidzieć. Nie stać mnie jeszcze na mocniejsze słowa... ale one i tak same przyjdą. Jeszcze jest nadziejka.
|
|
#4655 |
|
Miuoshowa
|
A zakladamy! Bo do jasnej ciasnej ilez tak mozna! Wrrr.
Po prostu nie mam juz sil, nie moge, nie daje rady! Tia, ta chora optymistka spada chyba wreszcie na ziemie I bardzo ja to boli...
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
A możemy zakładać
![]() bo to przechodzi ludzkie pojęcie na ile to można być nieśmiałym
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, zdecydowanie
![]() ![]() Ty masz nieśmiałego, a ja zakamuflowanego dupka. A pozwoliłam sobie na epitet. Bo jestem wściekła. Na stos!
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
oo dokładnie NA STOS!
cholera bierze z nimi ![]() bo jedzie to sie uśmiechnie to przygada ale jak już ktoś w pobliżu to nie to nie zabiera dupę w troki i spieprza ![]() burak
|
#4659 |
|
Przyczajenie
|
...
a ja zostałam porzucona po raz drugi w tym miesiącu przez tą samą osobę głupia naiwna ja i zakochana a do tego sesja i brak chęci do życia jestem nieszczęśliwa Edytowane przez samotna Czas edycji: 2007-06-08 o 22:44 |
|
|
|
#4660 |
|
BAN stały
|
O,w tym wątku jeszcze nie mowilam,ze jedna wielka
![]() To mówie. Faceci sa do
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Magda
Jak ja Cie rosumjem
|
#4662 |
|
BAN stały
|
Ilez można wyrazić za pomoca jednego słowa
![]() A to słowo to |
|
|
|
#4663 |
|
Przyczajenie
|
Ta dziewczynki wszystko jest czasem do Wilkiej Dupy nie chce sie zyc
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będzie.
Bo czas się sam nie cofnie
|
#4665 |
|
BAN stały
|
Zuzanko,Ahisiu,Madziu,
ojj widze tu bunt przeciw bydlakom.Moze hm jak to się mówi-rozp....(uciekło mi te słowo) hasło-STOP BYDLAKOM
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh
niepokoi mnie jutrzejszy egzamin piszę go warunkowo więc jakby mi się nie...to kurde zostaje wrzesień a tą perspektywą nie jestem jakoś szczególnie zadowolona poza tym nie bardzo umiem na niego... moj mgr oddala się . ciężko mi teraz skończyć całą pracę, nie wiem kiedy ją oddam.Temat jest bardzo obszerny. ale! żeby nie było sporo już napisałam więc taka do końca do kitu nie jestem sałata jestem i tyle przyznaje się, zawaliłam sobie troszke
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
jest jedna wielka
|
#4668 |
|
Wtajemniczenie
|
normalnie az nie wiem od czego zaczac no...
ze pozory myla ze zycie to sztuka wyboru i umiec wybrac wlasciwie...aaa ze czuje sie jak pragnienie po zderzeniu z tirem ze pogoda i glowa boli ze terminy gonia ze sesja... na ktorej mi czesciowo srednio zalezy ze nie mam sie w co ubrac ze musze sie wziac za siebie... ze nastroj do d... bo plusy zaslonily minusy ze trawa w innym orgodku zielensza ze hustawka nastroju ze nie mozna byc w 3 miejscach na raz ze kurde spotkanie z fanami w niedziele o 19.00 ze kurde glupi suport ze wyniki, decyzje ze trace mnostwo czasu na gosposiowaniu :/ ze siostra niczym burza gradowa chodzi i grzmi bo ma trudny egzamin ze mam taki miekki charakter
|
#4669 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma co się użalać nad sobą z powodu facetów, bo akurat sporo Waszych wypowiedzi ich (nas) dotyczy. Facet to dziwna bestia jest, wielu z nas to dupki, przyznaję. Ale są też tacy, którzy potrafią naprawde osłodzić życie. Palcem nie pokaże bo nie znam
![]() Ale żeby było zgodne z wątkiem - nic mi się nie chce, mam takiego lenia ostatnio, że starch się bać Jakoś brak mi motywacji
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam
![]() Nienawidzę tak czekać
|
#4671 |
|
Miuoshowa
|
Cos ze mna jest nie tego, ogolnie tak
|
#4672 |
|
Wtajemniczenie
|
znowu sie lapie na tym, ze uciekam od stawiania czola problemom w kazdy mozliwy sposoooob...
|
#4673 |
|
Raczkowanie
|
to ja też sie wyżalę
otóż dzisiaj poszłam do dentysty z myślą ze mi wyboruje fleczer i wstawi plombę... pomijając fakt że wiele odwagi kosztuje mnie w ogóle pójście do dentysty, to niestety prawdopodobnie czeka mnie leczenie kanałowe tego zęba dostałam znieczulenie doktor już plombę prawie ma zakładać aż tu sie okazuje ze pomimo znieczulenia coś mnie ten ząb boli niestety dostałam opatrunek na zęba i dentysta powiedział mi ze to ma prawo do 4 godzin boleć żebym od razu jak przyjdę wzięła coś przeciwbólowego... i tak siedze juz 5 godzin a ząb dalej boli
|
|
|
|
#4674 |
|
Rozeznanie
|
To ja też się wyżalę:
nikt mnie nie chce wyskoczył mi wielki pryszcz jestem gruba nic mi się nie udaje nie cieszą mnie wcale wakacje nikt mnie nie chce (wiem,było) i ogolna masakra za 10 lat bede siedziala w barze, piła krwawą mery , paliła ciągle papierosy i gadała jacy to faceci są okropni i w ogole. i bede miala przyjaciela geja .
|
#4675 |
|
Zadomowienie
|
-musze schudnac jakies 7 kg w ciagu 3 tyg...taaa...super...
-moj facet jest zbyt honorowy zeby sie odezwac po tym jak strzelilam sluchawka, bo mnie zdenerwowal...a to nie moje wina:/ -pasowaloby mi cos zarobic,ale nie mam jak... -nie ciesza mnie Wakacje...mimo ze czekalam na nie,ze o malo co jajka nie znioslam -wyszly mi 3 odciski na palcach od wyrabiania pasty cukrowej, ktora je nastepnie zdarła -tez wyszedl mi przyszcz...ktory boli ...-przyjaciolka mnie denerwuje i nie widzi jak zwylke w swoim zachowaniu problemu... -stope mam od 2 tyg spuchnieta, jakies zapalenie kaletki maziowej stawu paliczkowego...i boli ![]() -wkurza mnie wszystko ....cos jeszcze???..... Ps: nie przejmujcie sie dziewczynki...zycie jest piekne ![]() ![]() ![]() ![]()
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2007-06-20 o 23:12 |
|
|
|
#4676 |
|
Raczkowanie
|
musze sie zabrać do roboty a chęci brak, nie moge patrzeć na siebie dzisiaj w lustrze, nic mi sie nie podoba ,beznadziejny dzień ,wszystko sie nadaje do ......... kosza
|
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
do dupy wielkiej ogromnej dupy
|
#4678 |
|
Wtajemniczenie
|
pouzalam sie troche,chociaz lepiej tego nie robic, bo potem doly ciagna sie za czlowiekiem jak ekhm smrut po gaciach
ale nie zrobie tego wlasnym glosem wpadlam przez przypadek na jakiegos bloga.. i zabawne bo mam ciagle bardzo podobna rozkminke pod swoim sufitem... "Fajnie bylo byc dzieckiem. Nie miec nic na glowie, nie martwic sie brakiem kasy (tylko dlatego ze nie byla Ci do niczego potrzebna). Chodzilo sie w byle czym, brudnym i podartym.. Jazda na rowerze, olimpiady, kapsle, panstwa, siedzenie na murku przed stawem i rozmyslanie jak wielki jet sum, ktory zyje na dnie. Moim pierwszym powaznym zmartwieniem bylo to, ze skonczyla sie emisja kapitana Tsubasy na tv polonia. Caly swiat lezal u moich stop, glowa byla pelna marzen. Do dzis pamietam ostatni odcinek "cudownych lat" .Moze serial byl mierny ale ja go zrozumialem dopiero w finalowej scenie. Pozniej byl etap mlodosci. Ambitne plany na zycie zawodowe i osobiste. Generalnie mlody jestem ciagle wiec musze sie realizowac. Pytanie tylko czy zamulac i otworzyc wlasny biznes czy wyluzowac sie, spakowac walizki i hej przygodo! Teraz sklaniam sie do tego drugiego .Zobaczyc swiat, poki nic mnie tu nie trzyma. Ps. Szkoda ze w dziecinstwie czy chwile pozniej nie zrobilem kapsuly czasu .lubie taki wzruszajace motywy." Back to the start I go, I wish I had love from you...
|
#4679 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Podoba mi się jak to ujęłaś ![]() |
|
|
|
|
#4680 |
|
BAN stały
|
Mam złamane serduszko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

Po prostu nie mam juz sil, nie moge, nie daje rady! 

piszę go warunkowo więc jakby mi się nie...to kurde zostaje wrzesień