Poużalajmy Się Nad Sobą.... - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-25, 16:45   #4861
Zuzannka
Zakorzenienie

Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Zuza, szkoda czasu na bencwalów,olać ich nie napisze czym/mozna się domyslić/ Dziady cholerne.
olać
bardziej mi się widzi
nasrać a potem przyklepać

przepraszam ale mam straszny humor dzisiaj

Zuzannka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 21:41   #4862
SoYa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zuzannka Pokaż wiadomość
olać
bardziej mi się widzi
nasrać a potem przyklepać

przepraszam ale mam straszny humor dzisiaj
Musieli ci nieżle za skóre zajść...

Och... Jak zginam nogę, to uszy zatykam, żeby nie słyszeć jak mi okropnie w stawie strzyka...
Nie cierpię tego dźwięku...

Yo, Mika!

SoYa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 21:53   #4863
Zuzannka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoYa Pokaż wiadomość
Musieli ci nieżle za skóre zajść...

niestety tak
jeden mnie oszukał w perfidny sposób
a drugi zachowuje sie jak palant

i ten drugi czyli mój Tż tzn już od 2 dni mój Ex robi mi wielką przykorść
jest cholernym egoistą

ogólnie zdrada po raz 3

Zuzannka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 22:11   #4864
*angel1710**
Zadomowienie

cześć dziewczyny, muszę się chyba tutaj wyżalić, bo mam tego wszystkie dość?
od czego zacząć? sama nie wiem ...
może od tego, że po dłuższym okresie znów zaczęłam szukać pocieszenie w jedzeniu, a potem oczywiście musiałam zwymiotować sama nie wiem czy jestem na dobrej drodze do bulimii czy nie. codzinnie staram się sobie wmawiać, że moze wszystko jakoś się ułoży, że nawet najwięksi pechowcy dostają czasem prezent od losu...
od paru miesięcy nie śmiałam się ani razu, nie zwierzałam się, nie plotkowałam, nie rozmawiałam...
5 miesięcy temu moja była przyjaciółka, z którą przyjaźniłam się przez 8 lat, a znałam od przedszkola po prostu mnie zostawiła. napisała mi sms-em, że nie chce się już ze mną kolegować, bo się zmieniła i ja nie pasuje do niej i do jej nowego towarzystwa, które wcześniej nic do mnie nie miało. to był dla mnie cios w samo serce, przez całą naszą przyjaźń poświęcałam się jak mogłam, zawsze jej pomagałam, płakałam z nią, pocieszałam ją itp, moi dawni znajomi nie bardzo ją lubili lecz byłam na tyle ślepa i naiwna, że nie chciałam słuchać jak coś na nią mówią źle. a więc odeszła, skończyły się spacery, imprezy, wspólne noce jak nie było rodziców, zakupy.
miałam w zanadrzu dobrą kumpelę i kolegę na którym mi bardzo zależało lecz byłam zbyt nieśmiała, aby zacząć działać coś więcej. jakież było moje zdziwienie, jak dowiedziałam się, że on z moją dobrą kumpelą zaczeli się spotykać. przestałam z nim rozmawiać, on także, chyba było mu na rękę takie moje zachowanie, a ta kumpela wyleciała z tekstem ' przecież nic nie mówiłaś, że on ci się podoba' . prawda, nie mówiłam i wciąż nie powiedziałam.
tak więc moje towarzystwo ograniczyło się do zera.
mieszkam w małym mieście, nie mogę tutaj zapisać się na jakieś dodatkowe zajęcia więc od końca roku szkolnego dzień w dzień spędzałam w domu. jedynymi osobami z jakimi rozmawiam są moi rodzice, jednak są to częściej kłotnie niż rozmowy, ciągle aby od nich słysze wieczne pretensje i coraz to nowsze wymagania. rodzeństwa nie mam. każdy dzień kończy się płaczem w poduszkę, mimo, że w dzień próbuje się jakoś sama pocieszyć.
za pare dni mam wyjazd do grecji z czego wcale się nie cieszę, bo chyba powoli zamknęłam sie na ludzi i świat. do tego mam poważne problemy hormonalne, dopiero zaczynam leczenie i mam na twarzy cholerne pryszcze ( to dodatkowo zrobiło swoje w mojej psychice już od dawna), okropne rozstępy i celulit mimo, że moje bmi nigdy nie przekroczyło 19.
chyba tyle gdy przydażą się kolejne nieszczęścia , napiszę ...
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-25, 22:12   #4865
SoYa
Rozeznanie

Świat bez egoistów byłby zbyt idealny... <i mnie by nie było xD>

Yo, Mika!

Stary 2007-07-25, 22:23   #4866
SoYa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, muszę się chyba tutaj wyżalić, bo mam tego wszystkie dość?
od czego zacząć? sama nie wiem ...
może od tego, że po dłuższym okresie znów zaczęłam szukać pocieszenie w jedzeniu, a potem oczywiście musiałam zwymiotować sama nie wiem czy jestem na dobrej drodze do bulimii czy nie. codzinnie staram się sobie wmawiać, że moze wszystko jakoś się ułoży, że nawet najwięksi pechowcy dostają czasem prezent od losu...
od paru miesięcy nie śmiałam się ani razu, nie zwierzałam się, nie plotkowałam, nie rozmawiałam...
5 miesięcy temu moja była przyjaciółka, z którą przyjaźniłam się przez 8 lat, a znałam od przedszkola po prostu mnie zostawiła. napisała mi sms-em, że nie chce się już ze mną kolegować, bo się zmieniła i ja nie pasuje do niej i do jej nowego towarzystwa, które wcześniej nic do mnie nie miało. to był dla mnie cios w samo serce, przez całą naszą przyjaźń poświęcałam się jak mogłam, zawsze jej pomagałam, płakałam z nią, pocieszałam ją itp, moi dawni znajomi nie bardzo ją lubili lecz byłam na tyle ślepa i naiwna, że nie chciałam słuchać jak coś na nią mówią źle. a więc odeszła, skończyły się spacery, imprezy, wspólne noce jak nie było rodziców, zakupy.
miałam w zanadrzu dobrą kumpelę i kolegę na którym mi bardzo zależało lecz byłam zbyt nieśmiała, aby zacząć działać coś więcej. jakież było moje zdziwienie, jak dowiedziałam się, że on z moją dobrą kumpelą zaczeli się spotykać. przestałam z nim rozmawiać, on także, chyba było mu na rękę takie moje zachowanie, a ta kumpela wyleciała z tekstem ' przecież nic nie mówiłaś, że on ci się podoba' . prawda, nie mówiłam i wciąż nie powiedziałam.
tak więc moje towarzystwo ograniczyło się do zera.
mieszkam w małym mieście, nie mogę tutaj zapisać się na jakieś dodatkowe zajęcia więc od końca roku szkolnego dzień w dzień spędzałam w domu. jedynymi osobami z jakimi rozmawiam są moi rodzice, jednak są to częściej kłotnie niż rozmowy, ciągle aby od nich słysze wieczne pretensje i coraz to nowsze wymagania. rodzeństwa nie mam. każdy dzień kończy się płaczem w poduszkę, mimo, że w dzień próbuje się jakoś sama pocieszyć.
za pare dni mam wyjazd do grecji z czego wcale się nie cieszę, bo chyba powoli zamknęłam sie na ludzi i świat. do tego mam poważne problemy hormonalne, dopiero zaczynam leczenie i mam na twarzy cholerne pryszcze ( to dodatkowo zrobiło swoje w mojej psychice już od dawna), okropne rozstępy i celulit mimo, że moje bmi nigdy nie przekroczyło 19.
chyba tyle gdy przydażą się kolejne nieszczęścia , napiszę ...
Może ten wyjazd do Grecji- to jest właśnie szansa, żeby otworzyć się na świat, na ludzi, przyjaźń... Twoja przyjaciółka... cóż, Wasze drogi się rozeszły, ale świat się nie kończy, trzeba iść dalej! Potraktuj wyjazd jako szansę na nowe znajomości, odprężenie i zapomnienie o tym co tu sprawiło Ci przykrość. Może nie jestem najlepszą doradczynią, ale tak bym zrobiła...

Yo, Mika!

Stary 2007-07-25, 22:42   #4867
*angel1710**
Zadomowienie

SoY-u dziękuję za radę, ale wiesz jeszcze pare tygodni temu nie mogłam doczekac się wyjazdu, marzyłam żeby stąd jak najszybciej wyjechać a dziś po prostu się boję. i chyba nawet nie chcę. wcześniej byłam osobą bardzo otwartą, praktycznie bezkonfliktową i odważną, to zadziwiające co może zrobić z człowiekiem samotność. wcześniej czytałam książki, chodziłam czasem sama na jakiś spacer, a teraz nie wyobrażam pokazać się światu, mieszkam na zadupiu tu każdy wie że moja była przyjaciółka mnie zostawiła, a ja nie potrafie się z tym pogodzić. wiem, że to wydaje się głupie i bezsensowne , ale nie umiem już wyjśc do ludzi. boje się ich, tego że mnie wyśmieją, dzisiaj moje dni wyglądają tak, że ciągle siedze w piżamie patrzac sie w scianę, dywan okno, nawet po kilka godzin zupełnie nieświadomie. zawsze na wieczór przychodzi płacz i atak obżarstwa, potem wymioty, a gdy położe się spać ciągle myśle o swojej beznadziejności, że jestem nikim, że nie potrafie nawet mieć koleżanki, ciągle obwiniam się samą, że jestem młoda a tak marnuje życie i to wszystko aby komplikuje sytuacje bo popadam w coraz większe dno.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-26, 10:47   #4868
SoYa
Rozeznanie

Pomyśl, że jak wyjedziesz to możesz pokazać się na nowo. Wiem jak to jest mieszkać we wsi. Uwierz w siebie. Też mam kolezankę, z którą się bardzo kolegowałam, a teraz olewa mnie i wszystkich, którym na niej kiedyś zależało... Nie przejmuj się przyjaciółką... Nie chowaj się przed ludźmi, a wyjdź do nich! Świat Cię powita<!> pod warunkiem, że zrobisz pierwszy krok! Nie łam się!
Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni- tak uważam i tego się będę trzymać

Yo, Mika!

Stary 2007-07-26, 11:05   #4869
*angel1710**
Zadomowienie

dziękuję SoYa, ale strasznie boje się, że tam już będą grupki, a ja będę musiała iść do kogoś z przymusu i będę czuć się jak piąte koło u wozu ...
ajj nie wiem, nie wiem zobaczymy jak to wszystko będzie ...
Stary 2007-07-26, 11:12   #4870
SoYa
Rozeznanie

Bądź sobą. Zobaczysz, że będzie git

Yo, Mika!

Stary 2007-07-26, 11:24   #4871
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

nie mieszczę się w spodnie

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-26, 11:29   #4872
SoYa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
To możemy sobie podać ręce

Yo, Mika!

Stary 2007-07-26, 11:41   #4873
kasiakkk
Zadomowienie

angel1710 - więcej wiary w siebie. SoYa dobrze mówi

jesli chodzi o te zakończone znajomości - no cóż, widocznie nie byli to prawdziwi przyjaciele. Poznasz jeszcze mnóstwo ludzi. Z tego, co było wyciągnij wnioski i idź do przodu. Jesteś silną kobietą i nie uzależniaj swojego życia od kilkorga znajomych. Wszystko zależy tylko od Ciebie, więc jak coś Ci nie poszło, to nie ma co biadolić nad rozlanym mlekiem, tylko bierz się w garść. Masz problemy z cerą czy cellulit, to zacznij się zdrowo odżywiać (zapraszam na fittness czy dietetykę), lubisz czytać książki, to przeczytaj coś pozytecznego o samorealizacji itp. Udowodnij innym i przede wszystkim sobie, że jesteś niezależną dziewczyną, masz interesujacą osobowość, potrafisz wykorzystywać życie i cieszyć sie nim. Wówczas i przyjaciele się znajdą. Zobaczysz.

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
kasiakkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 11:43   #4874
kasiakkk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
a to świetny pretekst, żeby się wybrać na zakupy

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Stary 2007-07-26, 12:18   #4875
laudia
Przyczajenie

Talking Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....

Cytat:
To możemy sobie podać ręce
Nie przesadzaj Soya, jesteś chuda jak patyk każde spodnie na ciebie wejdą.
Stary 2007-07-26, 15:12   #4876
SoYa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez laudia Pokaż wiadomość
Nie przesadzaj Soya, jesteś chuda jak patyk każde spodnie na ciebie wejdą.
Ale z XXS się już muszę pożegnać...

Yo, Mika!

Stary 2007-07-26, 19:32   #4877
*angel1710**
Zadomowienie

kasiu dziękuję dziękuję za wiare we mnie.
naprawde trudno mi wyjsc do ludzi bo taki samotny spacer albo zakupy nie wnosza nic nowego. jesli chodzi o te rozstepy i celulit to niestety malo moje na to poradzic bo to wina zaburzen hormonalnych, zaczely mi sie pojawiac jak wazylam 45 kg wiec mysle ze ciezko bylo cos temu zaradzic.
taki los, mojej bylej przyjaciolce, ktora mnie tak chamsko potraktowala, zreszta nie tylko mnie, stala sie osoba bardzo nieprzyjemna, falszywa i podłą, zawsze taka byla wobec innych mi to nieprzeszkadzalo i w koncu sama padlam jej ofiarą, jednak najgorsze jest to ze jej sie wszystko uklada i kazdy moze jej zazdrosic urody, pieniedzy, ciuchow, rodzicow, po prostu calego zycia. szkoda, ze swiat jest taki niesprawiedliwy.
Stary 2007-07-27, 15:53   #4878
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

nie dostałam sie na studia
Stary 2007-07-27, 16:03   #4879
*angel1710**
Zadomowienie

Luna nie poddawaj sie ! to juz jest ostateczna lista czy sa jeszcze rezerwowi ?
naprawde mi przykro ... ile zlożyłaś podań ? jeśli nie na dzienne to przecież mozesz sprobowac z zaocznymi, a najwyzej potem sie przeniesiesz, a jesli nawet nie mozesz wyjechac za granice na rok a potem sprobowac poprawic mature . ja się nie znam na calej strukturze jak działają studia, ale prosze Cie nie poddawaj sie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-27, 16:05   #4880
Nadin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
dziękuję SoYa, ale strasznie boje się, że tam już będą grupki, a ja będę musiała iść do kogoś z przymusu i będę czuć się jak piąte koło u wozu ...
ajj nie wiem, nie wiem zobaczymy jak to wszystko będzie ...
Aniołku trzymaj się, czasem tak to jest kiedy czujemy się samotni, boimy się że nikt nas nie zaakceptuje
Wiesz ja czasem też miałam takie chwile w życiu, łapałam doła i było mi ciężko. Dziwnie więc to może zabrzmi, ale ważne jest żeby zobaczyć w sobie coś cennego- coś co ty potrafisz umiesz, wychodzi Ci lepiej, coś co lubisz. Warto znależć w sobie swoje mocne strony. Mogą one Ci dać energii i siły na to żeby być odważniejszą. Bo wiesz tak sobie myślę, że musisz troszkę być egoistką i myśleć o sobie a nie uzależniać swoje samopoczucie od oceny innych. Ważne byś czuła się ważna
Nie jesteś piątym kołem u wozu jesteś młodą sympatyczną dziewczyną! Wakacje to dobry czas na to żeby przekonać się co lubisz co chciałabyś robić i na poznawanie nowych ciekawych znajomych

Nadin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 19:03   #4881
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
nie dostałam sie na studia

nie wiem czy Cię to pocieszy - ja na wymarzony kierunek też się nie dostałam poszłam na inne studia i dzisiaj dziękuję fatum za tę okoliczność

zresztą: po roku składałam drugi raz i się dostałam - ale stwierdziłam, że już nie chcę czasami takie rzeczy wychodzą na zdrowie
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-27, 19:26   #4882
kasiakkk
Zadomowienie

starzeje się

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Stary 2007-07-27, 19:31   #4883
SoYa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiakkk Pokaż wiadomość
starzeje się

A ja się cofam... To ty masz lepiej

Yo, Mika!

Stary 2007-07-27, 19:41   #4884
*angel1710**
Zadomowienie

Nadin
ale naprawdę trudno mi uwierzyć w siebie po tym jak potraktowała mnie przyjaciólka i ludzie, których uważałam za dobrych kolegów. przez nich czuje się zerem i czuje, że sama się aby pogłębiam zamiast próbować coś zmienić.

Luna, kochanie, widzisz benito mruffkolini ma rację, to nie koniec świata, wiem, że pewnie nie czujesz się za dobrze, ale nie możesz się poddać, jeśli naprawdę chcesz dostać się na tą anglistykę to najwyżej spróbujesz za rok i nic się nie stanie, wierze w Ciebię
Stary 2007-07-28, 11:39   #4885
SoYa
Rozeznanie

Ja jestem dzisiaj ogólnie zła i użalam sie nad sobą- treść mojego 'użalenia się nad sobą':
>przez całą noc nie przespałam ani jednej cholernej godziny... :/
>boli mnie coś pod uchem
>wczoraj myślałam, że zejdę, jak mnie noga zaczęła boleć... Nikomu nie życze bólu reumatycznego...
>a moja mama mi wmawia, że noga mnie boli z gumowych klapków <ona wszystkie nieszczęścia tego swiata zrzuca na Stany Zjednoczone, jeansy, przeciąg i gumowe klapki>...
To na razie tyle. Pewnie do wieczora jeszcze się uzbierają jakieś argumenty na NIE dla życia...

Yo, Mika!

Stary 2007-07-28, 15:20   #4886
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Ja jestem dzisiaj ogólnie zła i użalam sie nad sobą- treść mojego 'użalenia się nad sobą':
>przez całą noc nie przespałam ani jednej cholernej godziny... :/
>boli mnie coś pod uchem
>wczoraj myślałam, że zejdę, jak mnie noga zaczęła boleć... Nikomu nie życze bólu reumatycznego...
>a moja mama mi wmawia, że noga mnie boli z gumowych klapków <ona wszystkie nieszczęścia tego swiata zrzuca na Stany Zjednoczone, jeansy, przeciąg i gumowe klapki>...
To na razie tyle. Pewnie do wieczora jeszcze się uzbierają jakieś argumenty na NIE dla życia...

może uda Ci się chociaż zdrzemnąć trochę w ciągu dnia?

a Twoja mama - wymiata
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-28, 16:26   #4887
SanDru
Zadomowienie

Boli mnie moja durna łepetyna...
SanDru jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-28, 17:09   #4888
SoYa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość

może uda Ci się chociaż zdrzemnąć trochę w ciągu dnia?

a Twoja mama - wymiata
Ojjj... Żałuj, że jej czasem nie słyszysz... Musiałam sobie cały dzień dzisiaj popsuć <tak jakby już nie był zły :/>, bo mi kazała sie ubrać i poczesać... Mam uczucie jakbym miała zaraz usnąć...

Yo, Mika!

Stary 2007-07-28, 17:11   #4889
SoYa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SanDru Pokaż wiadomość
Boli mnie moja durna łepetyna...
Chyba taki dzień dzisiaj... xD

Yo, Mika!

Stary 2007-07-28, 22:34   #4890
iceflower
Przyjaciółka KWC

Tak mi strasznie przykro.
Jakiś czas temu obiecałam mojemu TŻ, że skoczymy razem na jakąś imprezę w weekend po moich urodzinach, ten weekend jest teraz, rodzice TŻ wyjechali i oprócz pracy przez cały tydzień ma na głowie calutki dom, chodzi wymęczony i wiecznie śpiący, a mimo to dzisiaj, jak wracaliśmy z kina, wypomniał mi, że mieliśmy spędzić dzisiejszą noc razem gdzies na mieście. Oczywiście nie zaproponowałam tego facetowi, który ledwo zipie, jest wykończony i cały czas mówi mi, że chce spać, a potem 2 minuty od mojego domu mówi mi, że czekał, aż zpowiem, żebyśmy gdzieś razem poszli, bo przeciez obiecałam.
Strasznie mi smutno i głupio, bo faktycznie powinnam była to zrobić, raz że moje urodziny, dwa, że dawno razem nigdzie nie byliśmy sami, trzy, że wtedy przez tą obietnicę zmienił plany i zrezygnował z wyjazdu, który był dla niego ważny.

Czuje się obrzydliwie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości