![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#812 |
Raczkowanie
|
Czy byłyście kiedyś w takim stanie, że chciałyście iść na imprezę...ale wam się nie chciało?
Ja tak właśnie mam. Mój kolega z roku robi imprezę, a ja siedze od godziny i się zastanawiam czy iść czy nie, a tak naprawdę najbardziej dręcyz mnie fakt, że nie umiem podjąć decyzji. Nie byłam na imprezie wieki, ale też od wieków mam napisać kolosa- termin piątek, i wiem że do piątku kupa czasu, ale też materiału kupa, a po drodze nauka i praca, i sto innych rzeczy ;( BOŻE co się ze mną dzieje... |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Raczkowanie
|
![]()
oj ja tez chyba sie wyzale
![]() po 1) babcia mi zmarla zostalam sama z mama ![]() po 2) ciagle sie obzeram ![]() po 3) zbliza mi sie okres ![]() po 4) ciagle kase wydaje a chce ja zaoszczedzic na prezenty gwiazdkowe i na wyjazd na ferie do zakopanego wrrr kurcze ja sie boje ze to wydam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Raczkowanie
|
Ojoj dopadła mnie depresja jakaś okropna i chce mi się wyć
![]() Mam okres,boli mnie brzuch i ząb, przyjaciółka ma narzeczonego więc ja poszłam w odstawke,musiałam dziś przebywać w jednym pomieszczeniu z człowiekiem,którego niecierpię, mój TŻ zamiast mnie pocieszyć woli grać w jakieś głupie wyścigi samochodowe,deszcz pada i jest zimno więc nie chce mi się tyłka z domku ruszyć,mam 2 kolokwia w poniedziałek, ale nie mam siły się uczyć.No i tak mi strasznie smutno... |
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
BAN stały
|
Cytat:
ta inna brzydula to ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
callena pochwal się jutro jak było na imprezie jeśli podjęłaś już decyzję
![]() a dla tygrysiatko1987 i olutek wielki buziak na poprawę humorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
QUOTE=tygrysiatko1987]oj ja tez chyba sie wyzale
po 1) babcia mi zmarla zostalam sama z mama po 2) ciagle sie obzeram po 3) zbliza mi sie okres po 4) ciagle kase wydaje a chce ja zaoszczedzic na prezenty gwiazdkowe i na wyjazd na ferie do zakopanego wrrr kurcze ja sie boje ze to wydam:P[/QUOTE] bardzo mi przykro... ![]() A ja chciałąm zjeść czekolade , a przed chwilą brat zjadł ostatni kawałek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#818 |
BAN stały
|
no i miotle tez juz mam przygotowana, ino czekam na znak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
łapię doła, bo jest juz koniec listopada, powinnam pisać swoją prace magisterska, a w ogóle nie mam weny i chce troche zmienić temat i czeka mnie przeprawa z moim promotorem i w ogóle zaczyna mnie mój temat przerażać i do tego zbliża mi sie okres. I jestem po prostu do niczego...
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zadomowienie
|
1) Jestem gruba
2) Jestem brzydka 3) Kocham słodycze 4) Nienawidzę się uczyć 5) nie mam z kim iść na sylwka ![]()
![]() |
#821 |
Rozeznanie
|
odstawiłam pigułki na miesiąc, i tylko czekam czy po latach brania dostanę okres i czy cera mi się spaskudzi (brałam dianę), i brzuch mnie boli od czekolady, i w ogóle nic się nie zmienia tragedia i tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#822 |
Przyczajenie
|
Mam dzisiaj taki zryty humor że szkoda gadać... Chyba będe ryczeć pół dnia...
![]() Mój ukochany zerwał wczoraj ze swoją dziewczyną - oczywiscie to nie jest mowa o mnie - Dzwonił do mnie jakies 7 razy i bombardował mnie mesami że musimy się spotkać, a ja nie mogłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale dzisiaj znowu wstałam lewą nogą ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
mam mega doła,aż wyć mi się chce
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
Kobity brać się w garść i to już!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym nie wiem co się stało z moją twarzą po imprze ![]() ![]()
![]() |
#827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurka, zachciało sie Yence ambitnego tematu, puk puk w czółko.... Jeszcze mi jakieś dziwne pryszcze wyskakują ![]() A na brzuch, Goniu, strzel sobie miętową herbatę ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() i przyznaję, że Twoja tematyka mnie zabiła ![]() ![]() ![]() jak zaczniesz to daj znać, może mnie to zmotywuje i też się wtedy zabiorę ![]()
![]() |
#829 |
Raczkowanie
|
Dziekuje wam serdecznie za slowa pocieszenie dla was rowniez wielki buziak an poprawe humorku
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#830 |
Raczkowanie
|
Patrze że temacik wsam raz dla mnie ...
Wczoraj chłopak ze mną zerwał a ja tak bardzo go kocham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj na beznadziejnej imprezie andrzejkowej. Niepotrzebnie straciłam kasę i czas. Nie mam gdzie spędzić Sylwestra i nie mam partnera na studniówkę. Idę spać, najlepsze lekarstwo na doliny.
#832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oo, wlasnie! mnie chlopak powiedzial "potrzebuje czasu", a ja tak nie moge, wiec od razu "dam Ci cale zycie. jesli wyjdziesz to juz nie wracaj" no i zostal. i teraz nie wiem, czy dobrze zrobilam, czuje jakbym go na sile zatrzymala i starsznie mi smutno... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
Jestem idiotką!!!
Najpierw wykręciłam się od pójścia razem na imprezę. Potem zignorowałam prośbę o numer gadu-gadu. A potem dziwię się, ktoś dał sobie spokój. IDIOTKA! |
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Rozeznanie
|
Nic mi się nie chce ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko nie pisz ze nie bylas, bo takie "niechciane" sa przewaznie najlepsze. Co do mnie to humor mam taki sobie, wlasnie wyskoczyl mi trzeci pryszcz na srodku brody, dwa pozostale postanowily wyskoczyc na srodku czola-masakra. Jutro sprawdzian, ale najgorsze w tym jest to, ze musze sie do niego jeszcze uczyc, a jest juz 20. No coz-zyc nie umierac, prawda?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Rozeznanie
|
tak mi jest dzisiaj zle, ze nie moge wytrzymac sama ze sobą....najchętniej bym się zapadała pod ziemię albo zapadła w sen zimowy...
Od wczoraj ucze sie angielskiego, na jakies kolejne zaliczenie, wiec mam juz dosc ![]() Sama nie wiem co czuje do mojego TZa z którym notabene jestesm 5,5 roku...nie wiem co robić....Najgorsze jest to, że nie potrafie nic zrobic, podjąc żadnej decyzji, bo nie wiem jakie są moje uczucia... ![]() ![]() ![]()
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Wtajemniczenie
|
to ja tez dodam swoje 3 grosze..
Mam teraz tak a dziwną sytuacje z chłopakiem, ze nie wiadomo czy jestesmy razem , czy nie.. i jakos po dzisiajszym dniu jest dziwnie.. mam nadzieje ze szybko sie to zmieni i sytuacje stanie sie klarowna bo nie wiem co robic, a boje sie ze za bardzo sie zakocham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#840 |
Raczkowanie
|
nie mam pracy-juz nie mam siły jej szukac i przechodzic tych wspanialistycznych rozmow-koszmar, mam doły jak nie znajde nic do lutego( koncze wtedy studia to wyjade do Irlandii chyba), takze mam pisac prace mgr-ale nie umiem sie zabrac do tego-nie wiem czy nie potkne sie w moim temacie, wkurza mnie to ze jest zimno i nie chce mi sie wychodzic z domu ubierac jak cebula itd, chciałabym miec swoje mieszkanie ale nie mam za co go kupic,nie umiem zebrac sie w sobie i cwiczyc kolana a trwa to juz pare lat. Po co mi tyle szkół jak tak ciezko dostac prace bez znajomosci,co robic? nie wiem. Nic mi sie nie chce ogólnie !!!!!!!!!!!!koszmar aaaaaaaaaaaaaaaa help me ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.