![]() |
#1111 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Nic mi sie niechce.......jestem zagubiona................ .zatraciłam gdzieś moją motywacje..............a do tego czuje się taka samotna.................. ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
BAN stały
|
a ja chyba nigdy nie przytyje,nie bede grubsza ani nie bede miala motywacji do nauki, i nie bede miala pozadnej pracy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zadomowienie
|
![]()
Wątek po prostu de best
![]() No więc teraz ja: chce mi się spać (ale na to można zaradzić ![]() mam tłuste włosy a strasznie nie chce mi się ich myć jestem gruba (oczywiście jakbym była szczupła też mówiłabym, że jestem gruba ![]() boli mnie kręgosłup (od siedzenia przy kompie ![]() potwornie się boję, bo we wtorek idę do szpitala ![]() pieką mnie oczy (powinnam zdjąć soczewki) mam okropny bałagan w pokoju nie będzie mnie na zajęciach na uczelni 2 tygodnie (przez operację właśnie) będę miała zaległości na uczelni ( a cholerka tego nieznoszę ![]() oglądałam dzisiaj horrora ze swoim Kochanym i teraz się boje .... O rany, potrafię się nad sobą użalać ![]()
#1114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeżeli chodzi o moje użalanie to aż dziwo, że pierwszy raz zajrzałam do tego wątka , bo też mam nad czym się poużalać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
a mi osemka (zab) rozwalila prawa strone buzki, boli niemilosiernie, ze nie moge spac w nocy. biore antybiotyki i srodki przeciwbolowe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim jedynym zalem do swiata i losu jest monotonnosc, a ja bardzo tego nie lubie ![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
no bylam u dentysty i to jeszcze wczoraj i nic mi na to nie pomoze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
A ja od 6-ciu godzin czekam na promotora mojej pracy doktorskiej!! Żeby mi sprawdził prezentacje na otwarcie przewodu doktorskiego. Przedwczoraj czekałam 5...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja biedna, ja biedna!!! ;-) Umieram już z głodu dla dobra nauki! Całuski dla innych pognębionych Wizażanek/Wizażanków ![]() ![]() Edytowane przez elsi Czas edycji: 2006-02-16 o 17:34 Powód: Jeszcze więcej narzekania ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
-mam okres
![]() -wysypało mnie na twarzy [co zresztą do nowości nie należy...] -nie,brzuchu, nie mów,ze znowu zaczynasz boleć bo zaraz sobie strzelę w łeb ![]() -nic mi się nie chce -już prawie koniec pierwszego tygodnia ferii... -jestem brzydka -jestem straszny leń ![]() -jestem uparta -jestem złośliwa -jestem zazdrosna -jestem zbyt dumna ![]() -jestem wymądrzalska ![]() -siedzę pod kocykiem przed kompem i zaraz się rozbeczę...tymbardziej jak mi się przypomni,że to przecież co miesiąc... -kolejny raz walentynki były do *PuPci*... ![]() Mogłabym tak wymieniać i wymieniać, ale nie chcę pobić rekordu w dziedzinie długości marudzenia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
W KUPIE SIŁA!!!! buźka ![]()
![]() |
#1122 |
Raczkowanie
|
- mam zerowe chęci żeby wziąść się za pisanie pracy magisterskiej
- nie mam nawet pomysłu na rozwinięcie tematu - przytyłam parę kilo pośrednio przez tabl.anty a idzie przecież wiosna i trzeba to stracić ![]() - muszę w poniedziałek stawić się u dyrektora na dywaniku ![]() - jutro mam wizytę u dentysty - za 2 godziny będzie dopiero mój TZ Fajnie się tak poużalać nad swym złym losem, od razu lepiej aaahhhhhh A żeby się tak nie pogrążać to coś optymistycznego: w końcu przywieziono z serwisu moją prostownicę, po 1.5 m-ca czekania - nareszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Raczkowanie
|
Właśnie się rozstałam z facetem... :/ zasługiwał... albo i nie... ech... jestem żałosna... Słucham jakiejs dołującej muzyki i obzeram sie piernikami w czekoladzie...
![]()
#1124 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Wtajemniczenie
|
Jetem chora, moją twarz obsypaly czerwone obiekty, moja deita legla w gruzach a slonca nadal nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skończyło się na 7-u godzinach i wyjściu po 20-ej z instytutu (i godziną dojazdu do domu) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A za Twoją magisterkę trzymam kciuki! :@ :@ :@ :@ I nie daj Boże, nie denerwuj się obroną! W ostatecznym rozrachunku okazuje się ona być najłatwiejszą częścią całego tego obowiązku ![]() Całuski ![]() ![]() Edytowane przez elsi Czas edycji: 2006-04-03 o 07:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
mam okrutny kaszel,który mnie już poważnie wkurza
![]() i ciągle myśle o chlopaku,który nie zasługuje na to,żebym o Nim myślała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
BAN stały
|
nikt mnie nie chce...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Wtajemniczenie
|
zobaczyłam, ja on ją całuje.
już to pisałam na wizażu. ale muszę tutaj, drugi raz, bo boli mnie to przeokropnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Nie spałam do 3. Właśnie z powodu bóli mestruacyjnych
![]() Moje włosy wyglądają jak jedna wielka kupa. Każdy w inną stronę... I są przetłuszczone, chociaż myję co dwa dni. Cudownie. Dobrze chociaż,że nie muszę nigdzie wychodzić ;/ . Mam na twarzy paru nowych kolegów...Super!! Musiałam dzisiaj tyle rzeczy robić...jeszcze przedemną odkurzanie, a tak mi się nie chce... |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Tak mi jakos ogolnie tez źle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu, zaczelam krecic z takim kolesiem... i sama nie wiem czy warto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kto mnie pocieszy lub doda slowa otuchy by mnie postawic na nogi? ![]() Buśka ![]()
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak samo jak Ty bałam się, czy się uda mi jeszcze stworzyć normalny związek, te strachy - nazywam je pająkami - wciąż mnie jeszcze czasem prześladują. Ale na szczęscie już coraz rzadziej. Myślę, że jeśli nie pakujemy się pochopnie w nowe związki, byleby kogoś mieć i jeśli mamy trochę cierpliwości i odrobinę wiary w to, ze ON gdzieś na nas czeka, to ta chwila w końcu nastąpi. Brzmi naiwnie, czy jak bajka, ale... działa w przypadku wielu dziewcząt, które znam osobiście ![]() Całuski i trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie samotne Wizażanki ![]() Edytowane przez elsi Czas edycji: 2006-04-03 o 07:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
-mam zerowe chęci żeby wziąść się za pisanie pracy dyplomowej
![]() -przzepotwornie boli mnie głowa ![]() ![]() ![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie Edytowane przez moniska Czas edycji: 2006-02-18 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
jejka
![]() ![]() a myślalam, ze jestem w tej dziedzinie najlepsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Raczkowanie
|
Mnie dzisiaj chłopak powiedział ze odkąd schudlam to moje piersi juz go nie interesuja, jak on to określił "ni mnie grzeją ni chłodzą, są obojętne". Fakt ze cała sylwetka mi schudła (w piersiach ok 5 cm) ale mam takiego dola... Chyba dorobiłam się kolejnego kompleksu. Mam zbyt małe piersi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Przyczajenie
|
Skoro wszyscy tak wylewają swoje smutki to i ja sobie pozwolę:
- boję się, że zmarnuje swoje życie - uciekam przed uczuciami - nie potrafie sie "skumac" z zadnym chłopakiem, bo kiedy widze ze on cos do mnie czuje to zaczynam być dla niego niemiła, a to dlatego że sie boję komuś zaufać - jestem w klasie, której bardzo nie lubie - poszłam nie do tej szkoły do której chciałam bo w ostatniej chwili coś mnie opętało i zmieniłam zdanie, a teraz bardzo żałuję - nie lubię poznawać nowych ludzi i mam z tym problemy, zawsze czuję, że mnie każdy ocenia, a tego nie znoszę - wszyscy mają mnie za kujona, a ja sie czuję głupia - już teraz mam napady lęku przedmaturalnego choć jestem dopiero w 1 klasie! A co do wyglądu to: - jestem gruba i nic więcej nie trzeba tłumaczyć - powiedzmy sobie wprost przeciętniara ze mnie, panie jak ja bym chciała mieć jakoś oryginalną urodę niekonicznie być piękna, ale przynajmniej odrobinę inna, a nie tak pospolita - nie mam biustu jestem kompletnie płaska ![]() A tak w ogóle to mówię wszystkim cześć, bo jeszcze się z wami nie przywitałam i chcę dodać, że wiele czytam, ale jakoś rzadko komentuje. Wybaczcie ![]()
#1137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Przyczajenie
|
Więc ja też się powyżalam jak wszyscy:
-nic mi w życiu nie wychodzi -chcę schudnąć, ale słodycze mi w tym przeszkadzają -mam serdecznie dosyć mojej szkoły -jest brzydka pogoda, która jeszcze bardziej mnie dołuje -myślę o kimś o kim nie powinnam -nikt mnie nie kocha GENERALNIE MAM HUMOR JAKI RZADKO MI SIĘ ZDARZA I MOJE MYŚLI SKUPIAJĄ SIĘ NA TYM ŻE CAŁE MOJE ŻYCIE JEST DO D**Y I NIC NIE MA W NIM SENSU... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie nie za wesoło, pochowałam pod krzaczkiem chomiczka (dżungarski, 2 lata z haczykiem). A przy obiedzie dziadek wyjechał z tekstem, że ma nowotwór... ![]() Póki co jakoś się trzymam, ale rozstrój nerwowy blisko...
![]() |
#1140 |
Podróżniczka
|
Moja babcia jest chora i ledwo chodzi a dziadek pojechał do szpitala na badania jelita grubego bo wykryto u niego jakieś zmiany. Najlepszy kumpel mojego TŻ został źle zdiagnozowany [ też jelito grube ] i prawie wysłali go na tamten świat przez co denerwuje się o leczenie dziadka jeszcze bardziej
![]() Dodaktowo jestem chora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.