|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
mam katar,okrutny kaszel i juz mnie to wkórza
|
|
|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
|
Zupełnie nie wiem co mam robic... Zadzwoniłam do mojego chłopaka, powiedziałam mu ze to co powiedział mi dzisiaj sprawiło mi ogromną przykrość, ale w jego postawie nie wyczuwam skruchy więc nie sądze żeby żałował ze to powiedział. Przeprosin też nie usłyszałam. Co prawda była to rozmowe przez tel. umowiłam się z nim na niedziele, ot na takie zwykłe spotkanie, co mam mu powiedzieć... boję się że jeśli się przyznam że cały dzień i całą noc przepłakałam może powiedzieć że wyolbrzymiam... a czy waszym zdaniem wyolbrzymiam? Odechciało mi się przed nim rozbierać. Powiedział ze juz go nie interesuje czy zakładam bluzke z duzym dekoldem czy z małym bo to i tak nie ma dla niego znaczenia. Strasznie mi smutno
Jesteśmy ze sobą już prawie 2 lata... Nie chcę żeby to się skończyło przez taką "głupotę"Magus, Rachela dzięki za wsparcie |
|
|
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I niech się nie wykręca, że "może użyłem złych słów", "nie zrozumiałaś mnie" - o nie, zero litości dla głupoty ![]() Cytat:
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Coś nie gra. Jeszcze nie doszłam do tego: co? Zjeżdża mi nastrój, jest niewesoło... a żyć trzeba
|
#1145 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci bardzo Rachela, nie przejmuj się "objechaniem" mojego TŻ, czasem taki zimny prysznic wylany przez osobę postronną jest najlepszą pomocą
Tak powiem mu to koniecznie. Napewno nie unikniemy tego tematu przy najbliższym spotkaniu. Wychodzę z założenia, że takie rzeczy powinno załatwiać się od ręki, niestety odkąd mieszkam 20 km od miasta nie moge sobie wsiąść w autobus i podjechać do niego 2 przystanki jak to zwykłam robić wcześniej. A nie zawsze są wolne auta domu, oboje staruszki pracuja, a własnego jeszcze się nie dorobiłam Troszkę mi się poprawił humorek Nie miałam z kim pogadać o tej porze, dobrze że to forum jest ![]() Jeszcze raz dziękuję ![]() |
|
|
|
#1146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że nie będzie tak źle. Chociaż niestety sama sobie promotora nie wybiorę, będę leżała w szpitalu dzień po operacji właśnie wtedy jak ludzie będą się czaić do doktorów. Mam nadzieję tylko, że moja kumpelka mnie zapisze tam gdzie ona, bo inaczej klops Buziaki dla Elsi
|
|
#1147 |
|
Wtajemniczenie
|
kolejny weekand spiec rodzinnych... zapetlone w ciasny supelek problemy, soddoma i gomora, brak pozytywnych perspektyw, bezsilnosc i poczucie ze jest sie odpowiedzialnym za zlo na calym swiecie, wlacznie z prywatnymi niepowodzeniami rodzicow,ktore powoduja zatechla atmosfere w domu, nikt nie ma na tyle odwagi i optymizmu by spojrzec na to wszystko z gory i powiedziec "bedzie to co musi byc"...
nie potrafie nawiazac realacji z matka, ani sie co gorsze od niej uniezaleznic, widze w jej oczach tylko pretensje... krok do przodu dwa kroki do tylu...
|
#1148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ciężko ich wybrać samemu. Na ogół oni wybierają nas Cytat:
![]() Pozdrawiam! Ps. Jestem dziś po kilkogodzinnym, (prawie)wiosennym, słonecznym spacerku z moim TŻ i pomimo, że musiałam być rano w pracy, cały świat wydaje mi się jakiś radośniejszy, więc przesyłam promyki optymizmu wszystkim Wizażankom |
||
|
|
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie kładzie jakiaś choroba, katar, kaszel, bolace gardło, chyba gorączka, boję się ruszyć termometr bo autosugestia spowoduje że jeszcze gorzej się poczuje. TŻ w tym samym stanie
no i pracę trzeba pisać
|
#1150 |
|
Rozeznanie
|
Moj TZ wyjechał daleko daleko i nie wiadomo kiedy się zobaczymy...
Jest mi smutno tym bardziej,że przed wyjazdem o mały włos nie rozstalibyśmy się. Strasznie za nim tęsknię!!!! |
|
|
|
#1151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że nikomu za bardzo się nie chce nad sobą użalać - I BARDZO DOBRZE!!!! Tylko ja qurde jestem teraz w takim okresie życia, że mnie syćko drażni
.
|
#1154 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja to bym chyba nie była sobą gdybym tu nie wpadała raz na jakiś czas... a co mnie nęka?? 1) to co zwykle, brak faceta, a nawet potencjalnych kandydatów, na dodatek mieszkam w mieście gdzie na 100 facetów przypada 150 kobiet 2) moja związkofobia, przez którą już niejedna relacja mi się posypała, teraz jestem w podobnej sytuacji, trochę tęsknię, a szans na odkręcenie wszystkiego już raczej nie ma... 3) od Świąt Bożego Narodzenie przytyłam 4 kg how could it happen??!!??4) mam beeeeeeeznadziejny plan, codziennie siedze na uczelni od bladego świtu do nocy, na dodatek okienko na okienku 5) telefon mi sie rozwalił 6) syskie psiapsióły pozakochiwane, toteż wolne wieczory spędzam ostatnio w radosnym towarzystwie Bogdana (mój laptop) i czerwonego pólwytrawnego 7) no i wszyscy zawsze jakieś pretensje do mnie mają... eh... |
|
|
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
ze tez dopiero teraz znalazlam ten watek
no wiec *nic mi sie nie chce, *mam cholernego lenia,chce mi sie lezec w wyrku,a musze jeszcze wysiedziec w pracy do 17.00 tragedia *po za tym jestem po imprezce(wesele) no i przewialo mnie,glos mi wysiadl,nie moge prawie nic mowic,mam FEST chrype a tu jeszcze telefony musze odbierac*na dworze chlapa,zimno,ja mam katar az mi prawie na klawiature z nosa cieknie *mam kundla z ktorego kazdy sie smieje i mowia ze to duza JORCZYCA *acha od dzisiaj sie zaczynaja jakies cholerne mecze w noge i telewizor bedzie zajety *na weekend znow sie nie wyspie bo jade na uczelnie *przetluszczaja mi sie wlosy *tusz do rzes mi sie konczy,a kasy brak(musze za szkole zaplacic) *nawet nic na wiosne jeszcze sobie nie kupilam ,bo A)brak kasy B)nawet jakbym ja miala to czasu bym nie miala na zakupy *ogladam nowy katalog z avonu i nawet nie czuje perfumowanych stron,a tam nowy perfum jest |
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
DObrze, że znalazłam w końcu ten wątek, bo mi jjest okropnie
![]() TŻ nie ma dziś dla mnie czasu i zamiast iść gdzieś do restauracji ze mną (a już mieliśmy wychodzić) to poszedł holować samochód brata, a teraz ogląda sobie w domu mecz ![]() Kurtka na Allegro, która byłam moim marzeniem osiągnęła niespodziewanie wysoką cenę i musiałam zrezygnować ![]() Powiedziałam mamie w chwili uniesienia, że oblałam jeden egzamin i miałam awanturę, że się nie uczyłam i jestem do d. i że ona wiedziała, że tak będzie ![]() Niedobrze mi ![]() Mam dużo nauki na jutro, a nie mam siły ![]() Nie umiem zrobić zadania z majcy, więc jutro nie idę na nią ![]() Żeby iść wieczorem na imprezę urodzinową kumpla muszę opuścić ćwiczenia bardzo ważne ![]() Chyba sobie popłaczę
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1158 |
|
🦄
|
Ja już ryczałam. Fajnie było.
Dołączę się: * facet mnie rzucił i sobie z tym nie mogę poradzić, płaszczę się przed nim jakbym nie miała honoru i godności * wydaje mi się, że nikt mnie na świecie nie lubi, a tym bardziej denerwuje mnie, że wszyscy mowią, że to nieprawda * mam ciulowych nowych ćwiczeniowców i nikomu żeby się o tym powyżalać * nie chce mi się absolutnie nic
|
#1159 |
|
Wtajemniczenie
|
po prostu. wszystko jest nie tak..
|
|
|
|
#1160 |
|
Zadomowienie
|
Czuję się jakbym stała nad krawędzią i zastanawiała sie czy skoczyć...
Niestety nei mogę "skoczyć" bo zranie najważniejszych ludzi w moim zyciu.
|
#1161 |
|
Podróżniczka
|
Życie jest do dupy. Robie z siebie idotke a TŻ ma wszytsko gdzieś. Kompletnie się nie przejmuje mną, tym co robie, że się staram
Myślałam, że wszytsko jest juz dobrze, ale widze, że nie Edit : Popłakałam i trochę mi lepiej . Ale łapię doła za dołem. Nie umiem być stanowcza Nie umiem się kłucić, chociaż wiem, że powinnam. Nie chcę ustępować ale nie ma na tyle siły Żaden twardziel ze mnie
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2006-02-23 o 14:51 |
|
|
|
#1162 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj strasznie zawiodłam się na moim TŻ
Chciałam z nim spędzić cały dzień, a tutaj kolega się odezwał na gadu i poleciał do niego jak strzała Wkurzyłam się i nakrzyczałam na niego (co bardzo nie lubi i obiecałam, że tak już nie będę robić). Teraz mi się tylko ryczeć chce. Jeszcze podesłam mi od kolegi na gadu linka do strony, która pokazuje "pilot do kobiety" i powiedział, że mam wybrać guzik TOTAL OFF
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
'sama,samotna..z nadzieją,ze Go spotka...'
|
|
|
|
#1164 |
|
Raczkowanie
|
Mam okreees, brzuch mnie boli niesamowicie, nospa już nie pomaga... ;(!!
|
|
#1165 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Ja też miałam dziś "super" dzień
Okazało się, że nie zdałam egzaminu ;/ Za tydzień mam poprawkę.A wszystko szło tak pięknie... Z 2 egzaminów byłam zwolniona, a jednen zdałam na 4+, a teraz klapa... Ale cóż od jutra nauka. Pozdrawiam
|
#1166 |
|
BAN stały
|
Oblałam egzamin.Oblam jego porawke.Pierwszy raz w życiu mi się to zdarzyło
|
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
a ja jestem sama... 17 lat i ani jednego powazniejszego związku... mój młodszy o rok brat przyprowadził dzis w chate wywalona laske. bardzo ją kocha a ona jego. A ja.... a ja nikogo nie moge sobie znaleźć... wszystkie kolezanki z chłopakami a ja jak zwykle sama, dlatego dzis zamiast isc na impreze do kolegi, zostaje w chacie... ;(
|
|
|
|
#1168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale robi się to smutne trochę. Dziś chciałam, bardzo bardzo chciałam pójść na koncert. Wiedziałam o nim od dawna, ale co z tego, skoro nikt nie chce ze mną iść Naprawdę nie uważałam się za aż takiego gbura, ale chyba nim jestem, skoro nikt nie chce spędzać ze mną choć trochę czasu. Chociaż nie - chcą czasem, tylko najczęściej to nie ja decyduję jak. Najlepiej żebym się komuś na coś przydała, jak nie - mają swoje sprawy i swoich facetów.wyżywam się tu nieźle, sama bym tego raczej nikomu nie powiedziała, ale napisać jakoś łatwiej. I przepraszam za marudzenie (lajf staram się być twarda i tego nie robić )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

Jesteśmy ze sobą już prawie 2 lata... Nie chcę żeby to się skończyło przez taką "głupotę"
I niech się nie wykręca, że "może użyłem złych słów", "nie zrozumiałaś mnie" - o nie, zero litości dla głupoty 

krok do przodu dwa kroki do tylu...

how could it happen??!!??