|
|
#121 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|||||
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Yennefer13 Czas edycji: 2005-10-28 o 22:49 Powód: bo tak;] |
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się nad sobą użalic;- )
otóż : eee... za dużo by wymieniać;- )
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Majeczko jakie ty masz brudne okulary- nieładnie
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zły dzień do potęgi piątej. Wszyscy mnie wkurzają i mam jakiegoś psychodelicznego DOŁA. Jestem głupia, leniwa i do niczego się nie nadaję. Nie zasługuję na to, co mam i nie wiem, po co studiuję, skoro jest tyle osób DUŻO lepszych ode mnie.
Żyję na "odwal się"
|
#126 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam katar, boli mnie gardlo, kończy mi się Gripex, w dodatku nikt mnie nie odwiedza, no bo boją się zarazić. Mój TŻ jest daleko i nie mam do kogo się przytulić W dodatku powinnam pisać prace mgr, ale cholernie mi się nie chce chociaż zostało mi już tylko 20 stron. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej...
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już całkiem wali na główkę;- / mogłam jednak dać znać jak byłam w Wawie, to może dzisiaj byś miała innego humora;- / Babo Przebrzydła! Spokój !
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Juda, Mayka - ano jakiś gorszy dzień
![]() A te studia to popieprzona sprawa; niby jestem szczęśliwa, że zaliczyłam wszystkie egzaminy i jestem w gronie 45 osób z ponad 100, które mają pierwszy rok czyściutki, ale... ![]() WIem, że są lepsi i gorsi, ale ja jestem durna - mam wybujałe ambicje i jestem walniętą perfekcjonistką, tylko taką leniwą, że no norrrmalnie Juda, dzięki za PW
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buziak Rachelko moja Droga : * i juz sie nie martw tylko ładnie się usmiechnij;- ) pamietaj! zawsze może być gorzej;- ) to Cie pewnie pocieszyłam?
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jakiś tłumok się czułam,dwa tyg wkuwania i marna trója z dobrego serce profesora...Porażka
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie w Kambodży nie mają co jest i gdzie spać a ty jakimiś humorami sie przejmujesz ;- ) buziak i nie marudzic bo na tyłek Wam wleje ;- )
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Nio dobra,juz sie uspokajam
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Teraz moja kolej, ale obiecuję nie przejmować się juz więcej tym co tu zaraz napiszę (to w ramach kuracji optymizmem, ale wygadać się muszekomuś , heh)
1. O pigułek tyję ostatnio na potegę i boli mnie wątroba. Odstawiłam je i teraz obawiam się rewolucji hormonalnej i pryszczy, aaaaa 2. Uważam że najwyzsza pora miec dziecko i każda koleżanka w ciąży, obca babka w tym samym stanie i niemowlę w wózku działają na mnie zazdrośnicko. 3. Ale jednocześnie boje się ze skoro teraz odstawiłam pigułkę, to mogę wpaść, a mój TŻ to sam jak dziecko i jakoś sobie tego nie wyobrazam, (bez sensu te moje rozterki, wiem) 4. Wstaje codziennie o 6 i o 7 wychodze z domu a wracam ok. 20, wiec nie mam czasu na nic - niby robię to żeby się rozwijać (angielski, joga, basen), ale nie amm nawet czasu prania sobie zrobic, buuuuuu 5. Jest ciemno i zimno jak wstaję i NIENAWIDZĘ tego!!!! 6. Mam beznadziejne włosy, cieniutkie i na dodatek zniszczone (ale kupiłam rewelacyjny szampon i w sobote ide do fryzjera, więc może mi sie problem skończy )7. Pokłóciłam się wczoraj z TŻ bez sensu zupełnie, potem się niby pogodziliśmy, ale jakoś mi źle z tego powodu. 8. Wkurza mnie moja praca. 9. Usiłuje sobie kupić płaszcz i buty na zime i na nic się nie mogę zdecydować, eeeech. KONIEC, chyba, mogłam coś przegapić. |
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
ogolnie wszytko ok - tylko kapcie mi sie wlasnie rozwalily na amen ;( a w domku zimno brrr .
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Ja też mam wszystkiego dosyć.
1. Jestem przeziębiona, mam okropny katar 2. Moja twarz wygląda fatalnie 3. Nie mogę się skupić się na nauce, nie chce mi się po prostu nic robić 4. Studiuję nie tam gdzie chciałam 5. Nie mam chłopaka i pewnie nigdy nie będę miała 6. Nikt mnie nie lubi To chyba byłoby na tyle. Czasami nie mam ochoty wstawać z łóżka po prostu czasami nie widzę sensu swojej egzystencji. Pozdrawiam |
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam jutro egzamin magisterski!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! BOJE SIEEE!!!! ma wrazenie ze nic nie umiem ![]() do tego za jakies dwa, trzy tygodnie czeka mie obrona projektu dyplomowego i jeszcze bardziej sie boje, ze sie z nim nie wyrobie, bo mi jeszcze sporo zostalo... ... i od trzech latach nie bylam na wakacjach ... buuuuuuu.... ;( |
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie lubię narzekać, ale MUUUSZĘ znowu .Angina przeszła mi na płuca i czeka mnie kolejny tydzień w domu
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
cholernie boli mnie glowa, chyba pwaznie musze pomyslec jakiejs czapce, bo mi glowe wywiea przy tym wietrze
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
Użalam się :
- mam dość dziewczyn ode mnie z klasy :/, - spotkałam chłopaka i nie wiem jak go poderwać :/ - nie wiem czy pojadę na następny mecz a to jest warunek żebym tego chłopaka spotkała znowu :/ Ale właśnie dzięki niemu mam różowy nastrój i nie przeszkadza mi nic tak bardzo nie ma się czym martwić
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
kurka muszę zaraz iść do dziewczynki, którą uczę angola
?
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Mam coś nad czym się mogę poużalać
.Od wczoraj strasznie boli mnie kość ogonowa Tzn. może przesadzam, ale boli. Nawet gdy w szkole średniej upadłam na tyłek na lodzie i złamałam sobie tę kość nie bolało tak bardzo. Muszę siedzieć lekko pochylona do przodu i na wykładach już ledwo wytrzymywałam do końca. Wzięłam tabletkę przeciwbólową i jest lepiej, mam nadzieję, że do wieczora troszkę przejdzie. Mam zamiar sobie potańczyć na imprezie, a nie stać nieruchomo . Lepsze w tym momencie jest stanie niż siedzenie .
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
mam strasznego lenia i wieeelkie wyrzuty sumienia z tego powodu. a wieczorem trzeba isc na silownie - tak mi sie strasznie nie chceeeee...
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Nie dość, że cały dzień (od 12 do 19) przesiedziała u mnie qmpela, której mam juz dosc
.....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
tak mi się nic nie chce. muszę iść robić rzeczy na jutro a nie mogę się ruszyć
. tzn. pewnie bym mogła, ale nie mam sił podnieść pupy z krzesła. ratunkuuu
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze durna ja zapomniałam, że miałam pisać moje posty na kolorowe, tak dla poprawy humoru. no i co? buuuu
na fioletowo se zrobię
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() <--- taki jak ten
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buu chciałam byc miła
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.

a tu dupa :| wstałam rano i już dwa paznokcie mi odrpysnęły 

)

<--- taki jak ten