![]() |
#1741 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
u mnie cudnie świeci słonko i szłam do pracy w rozpietym płaszczyku..... wreszcie................. ..
jestem tak przygnębiona że denerwuje mnie taka ładna pogoda , jak by padał deszcz tez bym się wkurzała......... Dopadła mnie smutna rzeczywistość ![]() Życie jest beznadziejne!!!!!!!!!!! A poużalam sie , dlaczego nie? Jestem rozgoryczona i wściekła a najgorsza jest z tego wszystkiego bezsilność. No to tyle ![]()
#1742 |
Zakorzenienie
|
Witch, Paula, Czuczenka! Nie narzekajcie na pogodę, bo po takich deszczach wystarczą 3 dni słoneczka i wiosna pojawi się w całej okazałości!
![]() ![]() ![]() Całuski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#1744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słonko chodź do nas!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
amethys
![]() czuczenka ![]() mnie też już denerwuje ten deszcz, bo nawet wyglądać jak człowiek nie mogę.Spędze rano godzinę przed lustrem nad układaniem fryzury, a potem wyjdę tylko na 5minut i mam burze na głowie ![]() ![]() ![]() A poza tym ludzie mnie już denerwują.Oni myślą tylko i wyłącznie o sobie nie przejmując się tym co czuje i myśli ktoś inny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja wiem, ze ludzie tacy są, ale ja tez chyba jakaś inna jestem i na siłę bym świat zmieniała i uszczęśliwiała... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Elsi ty chyba nalezysz do ludzi u ktorych zawsze "polowa szklanki jest jest pelna" (wiesz o co mi chodz)
![]() ![]()
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
wreszcie u mnie sloneczko sie pokazalo poprostu bomba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1751 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1754 |
Zadomowienie
|
Mam angine..musze siedzieć w domu
![]() ![]()
#1755 |
Raczkowanie
|
no to ja..meczy mnie nastrój straszny..dlaczego?powód główny:przyjechal moj kumpel z emigracji,taka stara milosc.trzy dni mialam calowanka i nagle mu sie odwidzialo..sie nie odzywa.czuje sie strasznie.na szczescie on w piatek wyjezdza,a czas leczy rany..
po drugie:wczoraj okrutnie mnie węzły chłonne rozbolały,wiec dzis nie bylam w szkole. nauczyciel od "Po" wymaga zwolnienia lekarskiego (nie mam go),a poza tym mialam sprawdzian,ktory bede mogla zaliczyc tylko po szkole,a wtedy pracuje-czyli nie zalicze. Po trzecie:zawiodłam sie wczoraj na przyjaciółce. Po czwarte:usiadłam wczoraj na odtwarzaczu mp3 i go popsułam. po piate:nie wiem jakie buty kupic na wiosne i nie wiem jak sie nauczyc na jutrzejszy spr z geografii skoro nie zalatwilam sobie podrecznika. mam dosyc.
#1756 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Życzę szybkiego powrotu do zdrówka. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1758 |
Przyczajenie
|
a ja pokłóciłam się z tż..jesteśmy tak różnymi osobami..ja nie wiem jak wytrzymaliśmy ze soba ponad 2 lata
![]() ![]()
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
czuczenka
![]() windowa ![]() torunskagwiazda po pierwsze ![]() po drugie ![]() po trzecie ![]() po czwarte ![]() po piate ![]() ![]() ![]() ![]() prowokacja17 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Zadomowienie
|
Za oknem pada deszcz, szaruga i plucha.......jak w moim serduchu...
Wspanialy wątek, mozna przynajmniej wyżalić się, wypłakać słowami.. Chyba zrozumiałam,ze wychodze za mąz bez miłości, by zapomniec o prawdziwym uczucia, o które nie mam siły walczyc... Beznadziejny mam humor dzisiaj, nie chce mi sie nawet oddychac............. Co ja wyrabiam w tym zyciu?................. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak sobie mysle,że to kara za wszystko co złego zrobiłam w zyciu... Ale mam dzień beznadziejny dzisiaj...... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Wtajemniczenie
|
Ja powinnam uczyć się do egzaminu, który mam za tydzień, a rozpaczam się, iż jestem leniwa
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciężko powiedzieć osobie, która Cię bardzo kocha, ze Ty nic do niej nie czujesz, ale jeśli teraz juz masz wątpliwości...Na pewno go to bardzo zaboli, ale ten ból myslę, ze będzie mniejszy(jeśli w ogóle można w tej skali rozpatrywać bol), niż dowie się o tym dopiero później.Nigdy nie byłam na Twoim miejscu, więc nie wiem co mam Ci doradzić, ale przemyśl to jeszcze raz dokładnie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Raczkowanie
|
A mi humorek zrypała bratowa. Mieszka tu 7 miesięcy, wprowadziła się tylko z jedną torbą, a rządzi sie jak właścicielka. Jeśli coś ma to niech usiądzie i pogada, a nie drze m**dy na pół miasta.
A poszło o to...odkąd pamiętam parkuje auto pod furtką obok naszych drzwi, pokłuciliśmy się z dziadkami, zakazali mi wjazdu do garażu więc nie wjezdzam na podwórko, jest też druga furtka która też prowadzi pod nasze drzwi, ale trzeba przejść jakieś 10 metrów więcej. Raz stane bliżej, raz dalej, nie da się tego z linijką wyliczyć i wymierzyć, kilka razy zdazyło się że bratowa nie potrafiła wyjechać z furtki wózkiem bo za blisto stanęłam i właśnie wczoraj źle stanełam, nie potrafiła wyjechać, zrobiła taką awanture, krzyczała, darła się, zarzadała żebym stawała na podwórku...buhahaha...nie ch ruszy dupe, przejdzie 10 metrow więcej i będzie miała idealny wyjazd, nie będzie jej przeszkadzało auto ani nic więcej. Jestem wściekła! |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
ciapuszka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
ciapuszka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1770 |
Wtajemniczenie
|
po prostu paranoja, jak wszystko się potrafi schrzanić z dnia na dzień. tak strasznie mi źle. tak strasznie strasznie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.