![]() |
#2641 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Raczkowanie
|
ehhhh... mam fatalny charakter niby ze mnie taki twardziel jest...ale tak naprawde to w środku jestem tak bardzo bardzo mięciutka... taki mały tchórz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
KWC
|
byłam dzisiaj u ginekologa, powiedział mi, że najprawdopodobniej bedę miała problemy z utrzymaniem ciąży, o ile w ogóle w ciąże uda mi sie zajść. Nie palnowałam dzieci, ale teraz to żyć mi sie odechciało. Czuję się jak kobieta drugiej kategorii
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jeszcze nic pewnego przecież 3maj się ![]()
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2648 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mam kompleksy przez moją "przyjaciółkę"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Podróżniczka
|
A ja po prostu marudze, ze nie mam na nic czasu, z nosem w ksiazkach czekam konca czerwca, zeby juz bylo po obronie cholernej pracy i zeby ktos zdal za mnie egzaminy, nie wiem kiedy sie bede uczyc i pisac ta prace a wykladowcy jeszcze utrudniaja wszytsko jak sie da, chociaz to ostatni rok studiow. Ja myslami i tak juz jestem daleko a przez to tylko nie moge sie skupic. Chyba bede biomag lykac
![]() No wygadalam sie to juz mi lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Wtajemniczenie
|
i ja sie poużałam, jestem świadoma jaka jestem, bo mam swoje wartości, swoje idee którym jestem wierna ale jakie to ma zalety w dzisiejszym świecie to nie wiem. Może nikt tego posta nie przeczyta, nawet bym sie nie zdziwiła, bo ile można czytać jak komuś jest źle, ale napiszę, może będzie mi lepiej. Więc jakoś od wczoraj mam doła jakiego w życiu nie miałam. Zdałam sobie sprawe że w ciągu mojego 18-letniego zycia nic nie osiągnęłam prócz posiadania przyjaciółki, która zreszta jest ładniejsza, zgrabniejsza i jak ona ma problemy to potrafię ją z dołka wykopać, ale jak ja mam doła, to raz że nie potrafię szczerze powiedzieć o co chodzi bo chyba sama nie wiem, to dwa że prócz paru miłych słów typu "ale ja Ciebie bardzo lubię, jesteś dla mnie kimś bardzo ważnym i uwielbiam cie taką jaką jestes" pociesza mnie na chwile albo wogóle już nie działa. Wiem, że jestem od niej brzydsza i napewno grubsza (ona waży ode mnie ok 15 mniej :/ ) i mimo iż ma niedowagę ale ładną ma figurę i to na nią wszyscy zwracają uwagę a ja jak zawsze gruba, szara myszka. I tu nie chodzi o to, że ja chcę by stado gapiów na mnie patrzało, bo co za problem przefarbować sie na zielono i grono widzów gwarantowane, ale chciałabym być też doceniana za to jaka jestem. To jeden z powodów chyba mojego doła. Bo w sumie zaczynam to sobie uświadamiac dopiero. Druga rzecz to fakt iż nie czuję nic do chłopaka który mnie kocha nad życie, to jest żałosne, ale nie potrafie go pokochać i nie mam zamiaru robić niczego na siłę, bo nie wyjdzie to mi ani jemu na dobre. Jest fajnym kumplem, któremu czasami odbija, ale przecież siebie ani nikogo innego do miłości zmusić nie można. Natomiast jest ktoś, kogo niestety nie znam i to chyba przez tą wspomnianą wcześniej szarą myszkę, jak to siebie nazwałam. Czuję że nie przypadne mu do gustu, że mnie zignoruje, wysmieje albo cokolwiek innego. Wydaje sie on być porządnym chłopakiem i wiem że za rok już mogę go na oczy nie widzieć, bo skończę szkołę i koniec zabawy, wiem też że niby nie mam nic do stracenia ale jestem nieśmiała i nie mam pojęcia ani wyobrażenia co zrobić, jak zagadać. Domyslam się, że czytając to myślicie o mnie "jakaś 12-stolatka się zjawiła na forum, lepiej niech napisze do Bravo Girl" ale to dla mnie problem. Czuję też że jestem niestety troche uzalezniona od mojej kumpeli, mamy wspólnych znajomych i to dzięki niej ich mam, bo sama się wstydzę, albo boję zawierać nowe znajomości. Jakiegoś świra mam na tym punkcie. I to chyba było by wszystko, jak sobie coś przypomne to dopiszę, ale człowiekowi troche lepiej robi na sercu jak się wygada szczerze przed kompem...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zadomowienie
|
taka ładna pogoda za oknem a ja choruje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
a ja tez sie dzis pouzalam a co!!!
czuje sie jak stara babcia,bola mnie nogi-mam reumatyzm i potworne zylaki do usunięcia/ale boje sie/ pękaja mi naczynka, na języku mi wyszły dziwne pypcie,i mnie wkurzaja, w ogole to mnie wszystko boli... nic mi sie nie chce,moj misiak jest dzis w pracy i bede sama zasypiać wszystko jest do bani!!! SPRAY!!!będzie dobrze zobaczysz!!! dopoki nie jestes to nie wiesz czy to prawda. nie martw się:: ![]()
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
Czytam stare notki w pamiętniku od rana... Szukam potwierdzenia swoich decyzji, szukam powtarzających sie schematów, szukam odpowiedzi...
Wieczorem mysle o problemie, kiedy tylko rano sie dostatecznie wybudze - tez od razu zaczynam o nim myslec... mysle o tym bez przerwy. Generalnie jakos sie trzymam, ale dzis mam nieco większe załamanie. Oby chwilowe... Pozdrawiam smutaski...
#2656 |
Zakorzenienie
|
przyszłam zostawic troszkę przytulanek i całusków dla naszych smutasków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() skrawka ![]() ![]() ahinsa,żebyś w końcu znalazła to czego szukasz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2658 |
Raczkowanie
|
o jaaaa..ale temat genialny.. chyba do dolowania sie jeszcze bardziej ;P
ale najlepsze pocieszenia sa... matko czy jak wyslecie 1000 wirtualnych calusow to myslicie ze to cos da? ;P bo konstruktywnej pomocy tu malo troche :P SMUTNO MI BO SIE WEEKEND KONCZY o! i koniec szalenstwa i znowu szkola ale myslmy pozytywnie niedlugo wakacje!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Da. Mowie tylko za siebie, mi "coś" daje... Przynajmniej nie czuje sie sama, a to juz bardzo duzo. A co do konstruktywnej pomocy to tez pudlo. Sama osobiscie takiej wlasnie staram sie udzielac. Na ile "wirtualnie moge". Joł.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 |
Raczkowanie
|
no ty akurat tak ale ktos tam wyzej cos napisal i odpowiedz:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no ludzie xD |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Wtajemniczenie
|
ja sie wyżej poużalałam, ale że nie widzisz na forum pocieszających odpowiedzi to nie znaczy że ich wogóle nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czym dla Ciebie jest konstruktywna pomoc ?? jak np. mam Cię pocieszyć, kiedy piszesz, że smutno CI, bo kończy się weekend? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2663 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() A dodatkowo to jeśli ktoś napisze, żebyś się nie przejmowała, ze jutro na pewno będzie lepiej pomaga nam jeszcze bardziej, dzięki temu wiesz, że ktoś przejmuje się Tobą, myśli o Tobie, lub po prostu bezinteresowanie i z dobrego serca życzy Ci jak najlepiej, to tutaj też się liczy. P.S -jesli Ci sie to nie podoba, nikt nie kaze Ci tutaj wchodzić i czytać naszych żali a tym bardziej pisać czegokolwiek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
dawno sie nie uzalałam...i choc niekt nie da mi konstrukywnej pomocy to i tak sie wyzalę-miałam trzy dni wolnego z dziecxiaczkami a jutro do pracy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2665 |
Wtajemniczenie
|
Katesiu: Ale za to w ciągu całego tygodnia będziesz miała co wspominać - weekend z dziećmi i odrazu uśmiech na buzi, a tydzień szybko minie i znowu będzie niedziela. Marne pocieszenie ale lepiej nie umiem, a wiem, że lepiej kilka marnych słów otuchy niż wiele słów obrzucających błotem, pozdrawiam cieplutko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Dawno tu nie bylam
![]() ![]() ![]()
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Szmutno mi jakoś dzisiaj. Bo i słońca nie ma, miłości, przytulanek, całusków na dzień dobry i dobranoc, wiedzy z polaka i niemca, za to jest jeden okrutny strach przed ustnymi egzaminami. To tyle... no i okres dostałam i boly, o
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobre! ![]() EDIT: Kurde, ale mam dzisiaj doła ![]() Boooombastycznie ![]()
![]() Edytowane przez ahinsa Czas edycji: 2006-05-14 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Podróżniczka
|
Kochan smutaski
Katesiu ![]() ![]() Natusko - trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() Ahinsa - nie martw sie i nie panikuj, na pewno bedzie dobrze ![]() uszka do gory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.