![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, część 2
ale dziwnie
![]() co ja mam mysleć ? ![]() ![]() boje się ![]() ciulowo !! Edytowane przez Mrs. Czas edycji: 2010-12-24 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Zadomowienie
|
coraz bliżej
![]() ![]()
![]() |
#4383 |
Konto usunięte
|
ZAJEEEEEEEEEEEE*IŚCIEEEEE EEEEEEEEEEEEE!
![]() ![]() ![]() ![]() GRATULACJE SIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! TAK SIĘ CIESZĘ !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Święta jednak są magiczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Zadomowienie
|
Ale fajnie dziisaj znów humor git
![]() A ponadto : M. dziękuję CI bardzo, że pokazujesz, iż jednak coś dla CIebie znacze więcej. Wiadomość z życzeniami na gg jest o wiele milsza niz zbiorowa na fbk ![]() ![]() ![]() Mój Mikołaj jest świetny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
nie chcialam dziś tylu łez.
nie wiem co z sobą począć.... tęsknię... |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
P: Czyżbym znów się przeliczyła?
![]() ![]() ![]() ![]() A: Nawet szlachcianka nie raczy powiedziec "dziękuję"... wiesz co, jestes trochę żałosna... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
Chce mi się tańczyć!
![]()
#4389 |
Konto usunięte
|
Wiem, wiem... jesteśmy ze sobą krótko. Ale on jej się oświadczył po 2 latach, nie trzeba być 5ciu ze sobą. A ja się obawiam że za rok też się to nie stanie...
![]() ![]() chcę pierścionek... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
Znowu Cię zobaczę, to pewne. Już się zastanawiam w co się ubrać, jeju, chcę tak ładnie wyglądać! I po cholerę, po cholerę... Chyba tylko dlatego, żeby zobaczyć, że patrzysz jak wtedy... Chciałabym, żebyś tak spojrzał... A i tak nic z tego nie będzie...
Zachowuję się jak zauroczona gówniara ![]()
![]() |
#4392 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Rozeznanie
|
I znów nie wytrzymałam i wysłałam smsa...po cholerę no ?? bo Święta?? ! i co z tego!!
#4394 |
Zakorzenienie
|
Głupio tak spędzać Święta bez Ciebie... ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Konto usunięte
|
Wiem, powinnam olać i nie brnąć w tą dyskusję, ale chciałam wyjaśnić a... wyszło jeszcze gorzej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
To są bardzo miłe święta
![]()
#4397 |
Zakorzenienie
|
dzięki Bogu, że Cię nie spotkałam nigdzie, bo albo bym zabiła Ciebie, albo siebie... niech się skończą święta. jedź już stąd...
![]()
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Czekam na Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zadomowienie
|
Chce zeby moj tata sie zmienił. Zeby kiedys byl inny niz teraz jest jego ojciec. Zeby mama przy nim zyla dlugo, bezpieczna i szczesliwa,a potem po nim (Bo nie oszukujmy sie przy jego trybie..) jeszcze szczesliwsza i zeby zamieszkala z moją rodziną w domciu.jakims fajnym ktory sobie wybuduje, domciu alb przytulnym mieszkaniu.
Bo zaierzam wkrotce zalozyc rodzine. Kandydaci są ![]()
![]() |
#4400 |
Zakorzenienie
|
jakoś tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Rozeznanie
|
tak smutno i samotnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
w końcu zaczynają mnie trakować tak jak powinni
![]()
#4403 |
Raczkowanie
|
Jestem zawiedziona, smutna i rozżalona... teraz już tylko żal przepełnia me serce jak kiedyś przepełniała je miłość... żałuje że Cie poznałam, może bez Ciebie było by lepiej... nie zaznałabym tego okropnego uczucia które aż kipi we mnie... nic już nas nie łączy... ani miłość ani sympatia ani sex... było miło do czasu ale pokazałeś mi jaki jesteś naprawdę i, że z łatwością zniszczysz mi życie... nie chce Cie oglądać już nigdy... złamałeś mi serce, a przeżywam to po raz pierwszy... nigdy wcześniej nie rozumiałam jaki to ból, teraz już wiem... serce mi pęka, bo nie mogę Ci już wybaczyć, bo nie mogę być z Tobą, bo zniszczyłeś to co było dla mnie najważniejsze na świecie "nasz związek"... nie rozumiem dlaczego to zrobiłeś i strach Cie nie usprawiedliwia... ja też się bałam, a wskoczyłam za Tobą prawie że w ogień, a teraz widzę, że nie było warto... dałam Ci całą siebie Ty odpłaciłeś mi bólem i krzywdą... chciałam z Tobą zamieszkać być co noc, jeść z Tobą śniadania i gotować Ci obiadek... ale wolałeś być sam, wolałeś się kłócić i wymuszać coś na mnie, a później wybrałeś kolegów i życie singla... byłam tak głupia, że wcześniej nie widziałam jaki jesteś... nie wiem gdzie ja miałam oczy... albo już wiem, to Ty się tak zmieniłeś, ze strachu że ktoś Cie uwiąże do siebie i będzie Cie kochał, ze strachu przed tym żeby oddać serce i być szczęśliwym... zamiast życia ze mną: z kobietą która jest wartościowo i kochała Cie nad życie wybrałeś życie samemu umilane kokietowaniem innych bab i kolegami... Po co teraz mówisz że mnie kochasz, po co mówisz że tęsknisz, po co mówisz że jesteś samotny jak sam podjąłeś taką decyzje, wolałeś wolność... skrzywdziłeś mnie... już Ci nie ufam i nie wierze... nie jesteś facetem którego poznałam i w którym tak się zakochałam... serce mi pęka ale będę twarda już nie dam Ci szansy, nie dam się zaprosić na obiad, ani nie pójdę z Tobą na sylwestra. wole już być sama w domu niż z Tobą. zniszczyłeś mi święta i wiarę w miłość... masz racje teraz już nie będę chciała się zakochać, bo pokazałeś mi, że nie warto, że to słowo już nic nie znaczy... znienawidziłam Cie... a myślałam, że nie jestem do tego zdolna...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 |
Raczkowanie
|
ranisz mnie, tak strasznie mnie ranisz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Rozeznanie
|
O co chcodzi ? Przecież to jest nienormalne. Chłopaku, co to miało być ?? chyba się zagalopowaliśmy, co ?
Nigdy nie myślałam o nas w taki sposób... twoje żarty, twój sposób bycia, to wszstko wydawało mi się takie zwyczajne... dopiero teraz składam fragmenty tej historii i wszystko zaczyna nabierać innego znaczenia. Dziwnee uczucie. Naprawdę. Nadal nie potrafię spojrzeć na to obiektywnie. Przecież to nie tak powinno się zakończyć. Tak, tak... ZAKOŃCZYĆ, przecież o żadnym POCZĄTKU mowy być nie może. ![]() Świat stanął na głowie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Wkręciłam się w to strasznie. Jakbym żyła w innym świecie.
#4407 |
Zakorzenienie
|
Czy mi się wydaje, czy dzisiaj byłeś zazdrosny, jak pokazałam Ci zdjęcie chłopaka, którego poznałam na czaterii. Tak, na pewno byłeś zazdrosny. Nawet oznajmiłeś, że teraz pewnie wymienię Ciebie na jego. Nie, nie zrobię tak. Mimo, że on mieszka dużo bliżej niż Ty, to widzę, że on zwraca uwagę przede wszystkim na wygląd, może nawet rozczarował się dzisiaj moim zdjęciem. Za to Ty znasz mnie 1,5 roku i wspierasz mnie w moich metamorfozach. Dobrze, że jesteś. Nie zamieniłabym Cię na nikogo innego!
#4408 |
Zakorzenienie
|
"Zdaję sobie sprawę z tego, że to co było między nami
Było złożone bardziej niż origami."
![]() |
#4409 |
Zadomowienie
|
![]()
mam nadzieje ze to tylko moje "głupie" myśli a prawda jest całkiem inna..
fajnie by było gdyby to wszystko o czym pisaliśmy i rozmawialiśmy się spełniło ![]() 4 dni i Cie zobaczę i spędzimy wspólnie tydzień sam na sam ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez KaSiUL Czas edycji: 2010-12-25 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i jeszcze: chce jak najszybciej się otrząsnąć z tego koszmaru bo to za***iście boli. za dużo łez i smutnych wieczorów przez tego palanta.... czas odkurzyć swoje życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.