|
|
#1471 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: ?studentki Gdzie Pracujecie I Ile Zarabiacie?
Cytat:
Duzo osob na wizazu ma tez opinie albo praca i studia albo same studia ale tylko jak masz dwa kierunki/najwyzsza srednia na roku/chodzisz na 30 wolontariatow/ nalezysz do 1000 kol itd. itd. Nie mozna sobie na lajcie uczyc sie jak np. w liceum bo wtedy jestes nierobem, nie bedziesz miec przyszlosci i w ogole gdzie ty prace znajdziesz. itd. itd.
|
|
|
|
|
|
#1472 |
|
Raczkowanie
|
To znowu ja. Tak, bo nie rozumiem jak można mieć już 20+ i nie podejemować jakiejkolwiek pracy? Nie piszę tu, że od razu po maturze każdy ma się utrzymywać tylko za swoje. Ale ludzie... mam koleżanki co mają po 24 lata, skończyły magistra w tym roku i nie podjęły jeszcze ANI JEDNEGO dnia pracy. Teraz oczywiście płaczą, że już od czerwca/lipca szukają pracy i nic nie umieją chwycić. A niby czemu? Bo nie mają żadnego doświadczenia zawodowego...
|
|
|
|
|
#1473 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1474 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-12 o 21:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

Więc nie ma co stawiać tych dwóch zjawisk na przeciwległych biegunach. Miałam i jedno i drugie, bo wcale nie uczyłam się więcej, niż wielu kolegów ledwo zaliczający na 3. Często to po prostu kwestia osobnicza.