![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Praca on-line
To ja powiem tylko tak: Jedna wielka ściema.
Albo nie dostajesz w ogóle żadnych emaili, albo musisz najpierw zebrać parę osób, a potem i tak nie dostajesz emaili. Tak zwane "obiecywanie złotych gór"
#62 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się jedna wielka ściema
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łączę ![]() A w pracę przez internet nie wierzę. Niestety, aż na taką uczciwość nie liczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
dzięki ze połaczyłasz...szukałam podobnych wątków ale ja nie za bardzo coś znajdę...
no ale jak nie praca prze net to co. powiem wam ze w małych miejscowościach nie ma za dużo miejsc pracy. Roznosić ulotki... nie ma takich firm co chcą aby roznosci...z sasiedniego miasta tez nie ma co roznoscic a z reszta jak juz to wymagaja 18 lat a mi niestety 2 lata jeszcze brakuje ... co proponujecie w takiej sutuacji??
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Praca Przez Internet
Kiedyś się tym trochę interesowałam i powiem tak. Trzeba wiedzieć co robić i w jakiej firmie, być na bieżąco. A tego nikt wam nie powie, trzeba samemu szukać. Ja byłam zalogowana w wielu różnych firmach zanim odkryłam z czego tak naprawdę można mieć kasę (a były to wtedy chyba 2 albo 3 firmy). Ale szczerze mówiąc nie chciało mi się dalej szukać, więc zarobiłam na tym złoto, które na początku było warte jakieś 15 dolców, wymieniłam je przy pomyślnym kursie, na czym zarobiłam kolejne 5, 6 albo nawet 7$ (nie pamiętam) i tym samym miałam z tego, przy ówczesnym kursie dolara i odliczeniu prowizji firmy, która przelała pieniądze z internetowego konta na moje własne, jakieś 80 zł. Więcej nie miałam na to czasu. Aha, nie miałam prawie żadnych poleconych.
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Na pracy przez internet da się oczywiście zarobić, ale są to zajęcia takie jak:
- przepisywanie tekstów prac na komputerze - projektowanie stron www - praca zdalna w domu na laptopie służbowym z firmy, gdzie jest się zatrudnionym itp. Ale na pewno nie : - klikanie w baner - rozsyłanie maili - łańcuszki szczęścia |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Ja np. lubię książki i wszystko co z nimi związane...a moze nie przez internet tylko w bibliotece ale tam chyba nie za bardzo...
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
wiecie co praca przez internet nie jest zła jeśli spędzacie dużo czasu przed komputerem. Ja znalazłam 4 uczciwe firmy wypłacalne. Jesli jest ktos zaiteresowany taka praca niech napisze, a ja postaram sie je opisac. Opisze nawet wady, ktorych oczywiscie jest sporo, ale jesli naprawde sie czlowiek przyzwyczaji do pewnych utrudnien to mozna zarobic.
![]() Oczywiscie wszystko wysle na maila, nie bede robic niepotrzebnej reklamy
#69 |
Zakorzenienie
|
SYLVIA, ja bym prosila o maila: nafiyqa@poczta.fm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Witam mam sprawdzona system w internecie co daje na poczatek ok 500zł na miesiac i wiecej wystarczy godzinka dziennie chce ktos to moge sie podzielic co to i jak tam sie pracuje info kil2@interia.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Marks no ciekawe
![]()
Bartuś 29.08.2009 ![]() "Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota" /S.J.Lec/ Edytowane przez Sweet_21 Czas edycji: 2007-07-04 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Zarządzający Systemem Web zatrudni w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu do pracy w domu pracowników do obsługi środowiska Internetowego i współpracujących kierowników
marketingu. Przeszkolimy pozytywnych kandydatów. W celu uzyskana dalszych informacji wyslij e-mail:internet.job@interia.eu Nic nie tracisz a mozesz duzo zyskac! |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
![]()
Jeśli chodzi o prace przez internet najleprze jest Apalu.de, znakomita niemiecka firma płacąca za odświeżanie strony startowej. System oferuje nam stawkę 0,003 euro co 20 minut. Dodatkowo możemy zarabiać odbierająć płatne maile ( 0,001 - 0,004 euro) lub klikając w płatne banery i powerlinki ( 0,001 - 0,004 euro).
Jeśli chcesz dowiedzieć sie więcej na temat Apalu, odwiedź tą stronkę: **************** Znajdziesz tutaj szczegółowy opis jak zarejestrować sie i zacząć zarabiać,lub jeśli znasz niemiecki możesz od razu przejść do rejestracji na Apalu.de : ***************** Mam nadzie że wam też uda się zarobić dużo kasy ![]() Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2008-03-04 o 21:28 Powód: Spamowanie |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Dawno mnie tu nie bylo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
![]()
Najlepszy do zarabianie w necie jest AdBux.
Praca jest banalnie prosta, polega na klikanie linków na stronie AdBux.org. Przykladowy zarobek: Klikniesz zaledwie 25 linkow dziennie = $0.25! 10-ciu poleconych kliknie 25 likow dziennie = $2.50! Twoj tygodniowy zarobek = $19.25! Twoj miesieczny zarobek = $77.00! (zarabiasz w dolarach!) Więcej informacji oraz instrukcje na temat, jak się zarejestrować i zacząć zarabiać znajdziesz na stronie: **************** Rejestracja w pełni darmowa, nic nie tracisz spróbuj !!! Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2008-03-04 o 21:29 Powód: Spamowanie |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
Jak Zarabiać realne pieniądze dzięki temu, że piszesz na forach lub prowadzisz swoją stronę lub blog ? Program Partnerski: Teraz możesz zarabiać pieniądze generując ruch na stronę Bet-at-home Nie ryzykujesz absolutnie nic! Przyłączenie się do programu partnerskiego jest absolutnie bezpłatne! Po prostu zarejestruj się w Bet-at-home jako Partner. Po rejestracji otrzymsz dane potrzebne do zalogowania sie (numer konta partnerskiego) oraz Twój indywidualny Link. Załaduj na swoją stronę WWW jeden z naszych Banerów lub umieszczaj swój link w podpisach na forum czy też polecaj zakłady swoim znajomym przez gadu-gadu. Będziesz czerpał nie małe zyski bo aż 30% tego co przegrają osoby polecone przez Ciebie ! Policz sobie, że zdobędziesz 10 graczy, jest to kwestia tygodnia i każdy z nich będzie przegrywał miesięcznie 100 złoty (to bardzo ostrożne i minimalne wyliczenia) 10 x 100 = 1000 z czego Twoja prowizja to będzie 30 % czyli 300 złoty !! A taki wynik osiągniesz już w pierwszym tygodniu, z tygodnia na tydzień Twoje zyski będą rosły. Osobiście znam kilka osób którzy wyciągają w ten sposób po kilka tysięcy euro miesięcznie i nie chwaląc się sam jestem taką osobą ! Więc jeśli chcesz też odnieść sukces pozostaje ci się zarejestrować klikając tutaj Pamiętaj nic nie ryzykujesz ! kilknij tutaj |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-04-01 o 07:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Chcialabym zebys napisala do mnie na mejla w tej sprawie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
![]()
Chcesz zarobić pieniądze tak naprawdę nic nie robiąc?? Wejdź na /adres strony edytowany przez moderatora/ a dowiesz się więcej
![]() Edytowane przez rambo Czas edycji: 2008-01-14 o 15:40 Powód: spam |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
dziwna oferta
czesc.dostalam mailem oferte od jakiegos pana,ktory zacheca mnie do zarabiania przez internet. chodzi o to ze instaluje sobie jakis program na komputerze,jakies banery mi sie sciagaja czy cos.zastanawia mnie czy to jest legalne? czy jakies wirusy?co o tym myslicie?
ps dla zainteresowanych-moge przeslac na pw link do strony gdzie to wszystko jest opisane.
#83 |
BAN stały
|
Dot.: dziwna oferta
Był już o tym wątek.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=54703
Proszę, tutaj jest wątek o tym. Przesuwam na Businesswoman i tam z pewnością któraś z moderatorek połączy ![]() Tego typu praca jest w większości przypadków nielegalna - i to jest chyba najważniejsze.
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proponuję zapomnieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Połaczyłam dwa podobne w3ątki.
Czoornoo, lepiej nie ufaj ludziom, ktorzy każą Ci instalować nie wiadomo co i w dodatku obiecują niezły zarobek przy nicnierobieniu. To zwykła ściema.
#90 |
Zakorzenienie
|
To ja sobie pozwolę przedstawić trochę inny punkt widzenia
![]() ![]() Tak czy owak osobiście uważam, że warto wyznawać zasadę "złotego środka". Ani nie ufać przesadnie wszystkiemu, co jest napisane w ogłoszeniu, ani nie nastawiać się z góry, że jeśli "praca przez net" to jest to wielka ściema. Zdrowy rozsądek powinien załatwić sprawę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.