|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy Prada - kto widział, wąchał, bądź ma?
Witajcie
Jestem miłośniczką Prady Amber i od dłuższego czasu przykładam się do zakupu flakonika, jednakże ostatnio trochę zgłupiałam... Porównuję ceny na różnych portalach i sklepach internetowych i w wielu przypadkach, w sprzedaży (w nazwie zapachu) jest samo Prada EDP bądź Prada Amber i na zdjęciu są takie same flakoniki. Czy w związku z tym to jest jeden i ten sam zapach? Jak to jest z tą nazwą? Przepraszam jeśli pytanie jest z serii tych banalnych ale jestem laikiem perfumowym a zapach na prawdę urzekł mnie konkretnie, do tego stopnia, że muszę go mieć i nie chciałabym się nie miło rozczarować, gdy zamówię całkiem inny
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś była tylko ta Prada EDP, później weszła Prada Tendre i L'eau Ambree i chyba dla porządku tę "pierwszą" nazwali Amber. Ja też od dawna używam tej "klasycznej" i swojego czasu pogubiłam się szukając mojego zapachu, bo nigdzie nie było zwykłej Prady, tylko jakaś Amber
![]() To to samo
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedź
Zastanawiałam się czy to możliwe, żeby to był jeden i ten sam zapach, w związku z tym wolałam się upewnić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

Jestem miłośniczką Prady Amber i od dłuższego czasu przykładam się do zakupu flakonika, jednakże ostatnio trochę zgłupiałam... Porównuję ceny na różnych portalach i sklepach internetowych i w wielu przypadkach, w sprzedaży (w nazwie zapachu) jest samo