|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: Preferencje nie tylko kolorystyczne do celow roznych
nawet nie wiedziałam, że taki fajny wątek jest?
![]() Stan rodzinny(dzieci i TŻ): kocinka syjamka i moje utajone osobowości ![]() Ulubiony kolor(max.3): czerń, czerwień, srebrny Nielubiany kolor(max.3): modne - np. róż i błękit, złoto i biel... zazwyczaj nie lubię złota, chyba, że z czerwienią Ulubione zwierzę: koty! Ulubiony film: Kontakt Ulubiona książka: raczej autorzy... M. Zimmer-Bradley i Brandon Sanderson Biżuteria-tak-nie -jaka: TAK! duża, kolorowa, szalona, z kontrastami i jak najbardziej nietypowa ![]() Hobby: nauki społeczne, fotografia, rękodzieło Zawód-Praca-Szkoła: socjolog gospodarczy / Uniwersytet Gdański; lektor języka / szkoła językowa i prywatnie; dziennikarko-autorzyna / SilvexCraft Urodziny: 15.08.1988 Imieniny: 11.07 biżutki nadgarstek: 15mm, bransolety ścisłe, nie dyndajki, bo już kilkoro ludzi takowymi uszkodziłam (nadgarstek szerokości dłoni, spadają, a że gestykuluję... ![]() kolczyki: preferowane srebrne bigle angielskie szyja: duże i krzykliwe wisiory/naszyjniki ![]() decu stojaczek na biżu mi się marzy, albo skrzyneczka, albo komódka... kocham wszystko do przechowywania moich skarbów, i nigdy za dużo mi pojemniczków, pudełków, sztatułków i innych takich ![]() scrapy jakby jakaś scrappiarka by była gotowa poświęcić czas i wysiłek, to przydałoby mi się jakieś ładne albumo-portfolio na moje fotki (o-rostkowska.daportfolio.com), ale to wymaga ścisłej współpracy ze mną ![]() ![]() zawsze w cenie są notesy i zeszyty - byle pancerne z zewnątrz, bo w moim plecaku zawsze jest butla wody, laptop, książka, jogurt i ambasadorzy obcych cywilizacji ^^ dziergałki koooooooocham mittenki i wszelakie chusty (zmarźlak jestem, więc się opatulam ![]() ![]() foto! ale to już raczej ja, a nie mnie. jeśli mieszkasz w pomorskim, albo w krakowie, albo gdzieś indziej gdzie bywa mi się często - szukam modelek dla czystej przyjemności pracy z nimi, robię portrety, mogę się odwdzięczyć ładnymi fotkami za jakieś rękodziełko ![]() a, no i chętnie pójdę na wymiankę typu język za język (preferowany rosyjski za angielski, mam certyfikaty że uczę itp. angielskiego :P a rosyjski kocham, ale nie stać mnie na naukę u native'a ;p) ![]() Edytowane przez kocuria Czas edycji: 2010-03-02 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): córka 3latka,dzidzia w drodze ,TŻ
Ulubiony kolor(max.3):Fioletowy,czarny,czerwony,niebieski,różowy Nielubiany kolor(max.3):brązowy ,zielony Ulubione zwierzę:pies Ulubiony film:Władca pierścieni,lubię horrory i komedie Ulubiona książka: Biżuteria-tak-nie -jaka:Tak,kolczyki dłuuuugie,bransoletki szerokie "widoczne"obw.nadgars tka 16-17cm. Hobby:fotografia,rysunek,handma de-biżuteria misiaczki ![]() Zawód-Praca-Szkoła:Krawcowa Urodziny:20.01.1984 Imieniny: Decu- kocham pudełka ,szkatułki ,rami na zdjęcia. Scrap- tu uwielbiam notesiki ,albumy na zdjęcia Igła-druty szydełko- nie mam sprecyzowanych wymagań ,ale jeśli chodzi np o torebki to duże na ramię , Edytowane przez karolinqa23 Czas edycji: 2010-03-07 o 10:22 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
No to ja może też się dopiszę
![]() Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ + córeczka (2 latka) Ulubiony kolor: czerwień, fiolet, czarny, biały Nielubiany kolor: złoty, jasny zielony, błękitny ![]() Ulubione zwierzę: pies, tygrys Ulubiony film: Święci z Bostonu ![]() Ulubiona książka: uwielbiam książki (zwłaszcza o tematyce historyczno-sensacyjnej, kulturowej, ewentualnie fantasy - ostatnio przeczytałam dwie powieści Lisy See, a teraz jestem w trakcie czytania trylogii Trudi Canavan - Era Pięciorga), ale nie mam jakiejś jednej ulubionej ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: oczywiście -TAK - srebrna (przede wszystkim kolczyki - np. długie i smukłe (max. do 7cm) ale mogą być też krótsze, z tym, że raczej węższe niż szersze; naszyjniki i wisiory) Hobby: rękodzieło, książki Zawód-Praca-Szkoła: praca Urodziny: 11.12. Imieniny: 04.05 Decu, scrap i inne - podobają mi się wszelkie rękodzielnicze tworki więc chętnie też przygarnę: - notesy, - zeszyty, - ozdobne bileciki (które mogę dołączyć do biżu), - szydełkowane maskotki, - czapeczkę (przyda się dla córci ![]() - torebkę, - bardzo podoba mi się piaskowane szkło itp. ![]() Kolorki ewentualnie j.w. Edytowane przez monka1123 Czas edycji: 2010-12-06 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Mąż, 6 miesięczny synek
Ulubiony kolor(max.3):uwielbiam biel, brązy i czerwień Nielubiany kolor(max.3):zielony,niebieski, Ulubione zwierzę: obecnie pies ![]() Ulubiony film:raczej gatunki - dokumentalne, komedie Ulubiona książka: ogólnie biografie Hobby: biżu, decoupage, torby i inne śmieszne rzeczy z materiału. Uwielbiam starym, niepotrzebnym przedmiotom dawać nowe życie. Zawód-Praca-Szkoła:praca nie ma nic wspólnego z moimi zainteresowaniami ![]() ![]() biżuteria: kocham retro. Uwielbiam broszki, kolczyki, bransoletki stylizowane na stare. Niestety zmuszona jestem nosić srebrne bigle bo od zwykłych uszy szaleją ![]() ![]() ![]() decoupage przyznam się, że w tym temacie mam duuuuuużo rzeczy ![]() Często noszę drewniane bransoletki decoupage, mam też sporo skrzynek. dziergane chętnie dla synka, najlepiej białe, kremowe, brązy Podziwiam cuda wychodzące spod drutów i szydełek. Muszę kiedyś wrócić do tych technik ![]() OGÓLNIE - lubię rzeczy użytkowe i kocham retro ![]() Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2011-01-24 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):brak... ale kota mam
![]() Ulubiony kolor(max.3):czerowny, fioletowy i czarny Nielubiany kolor(max.3):pomidorowa czerwień, groszkowa zieleń i pomarańcze Ulubione zwierzę:koty Ulubiony film:ciężko wybrać jeden. Ale jeśli muszę... Wywiad z Wampirem. Z reżyserów Tarantino i Burton. Ulubiona książka: Duma i uprzedzenie. Ale tu podobnie jak z filmem pierwsze co mi przyszło na myśl, bo książki uwielbiam ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka:jak najbardziej ![]() ![]() Hobby:biżutryjkowanie, szydełkowanie z robótkowych Zawód-Praca-Szkoła:ten wymarzony - patolog sądowy. Póki co uczennica LO na biol-chemie. Urodziny:27 lipiec 1992. Imieniny:29 maj Ja jestem taką romantyczką - wszelkie koronki, falbanki, błyskotki i kwiatki mile widziane ![]() scrapy - notesiki, notatniki, przpiśniki - uwielbiam takie pierdułki, a zwłaszcza że zwykle trzymam w każdej torbie osobny to ich zawsze brak ![]() decu - pudełeczek nigdy nie za wiele, ale i na inne propozycje jestem jak najbardziej otwarta dziergałki - chusty i szale cudo, zmarźluch jestem. No i mitenki mi się marzą... Od torebek jestem uzależniona (zwłaszcza kopertówki w każdej ilości i rozmiarze, od malutkich do a4)
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner Edytowane przez Maqda Czas edycji: 2010-11-07 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Mąż
![]() Ulubiony kolor(max.3): czarny (lubię ale w biżuterii go na mnie nie widać), niebieski, zgniła zieleń (3 preferencyjne to zdecydowanie za mało bo lubię większość), ogólnie takie, które widać spod ciemnych włosów Nielubiany kolor(max.3): złoty, pistacjowy, wszelakie jaskrawe (np zielony, różowy) Ulubione zwierzę: delfin Ulubiony film: zdecydowanie ciężko wybrać jeden ![]() Ulubiona książka: Uuuu tu jeszcze gorzej ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: zdecydowanie tak, ze wskazaniem na kolczyki - bransoletek ani naszyjników nie noszę ale nie znaczy to, że ich nie lubię ![]() No dobrze, naszyjnik czasem zdarza mi się założyć ![]() Ulubione kamienie: kianit, iolit, jadeit, Decu: podobaja mi się wszelakie szkatułki, lusterka, albumy, kartki i bileciki - sama nie tworzę w tej technice ![]() Hobby: biżuteryjkowanie, języki, podróże w teorii i praktyce ![]() Zawód-Praca-Szkoła: praca ![]() Urodziny: 2. 07 Imieniny: 29. 07 Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2010-03-07 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
oooooooo i ja pokaże swoje preferencje:
![]() Stan rodzinny(dzieci i TŻ): szczęśliwa żona, mama Włodzia i Milenki Ulubiony kolor(max.3): szary, czerwony, kobaltowy - z resztą wszystkie inne poza poniższymi ![]() Nielubiany kolor(max.3):jaskrawych nie lubię ale pudrowe już tak ![]() Ulubione zwierzę:kotyyyyyyyyyyyyyy Ulubiony film:colombo ![]() Ulubiona książka:wszsytkie które przeczytam od deski do deski ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki, wisiory (do kompletu),bransoletki (obwód nadgarstka 15cm) - marzą mi się kolczyki z muszlą szarą ![]() Hobby: rękodzieło Zawód-Praca-Szkoła: bezrobotny informatyk ![]() Urodziny:15.01 Imieniny:16.06 no i jeszcze tylko dodam że uwielbiam wszelkiego rodzaju ręcznie tworzone rzeczy: scrab - notesy, decu-skrzyneczki, rysunki np na szle i malarstwo - raczej architektura, rameczki, igła i nitka - tutaj wszystko lubie ![]()
"nie należy gniewać się na bieg wypadków, bo to ich nic nie obchodzi"-marek aurelisz ![]() ![]() Edytowane przez ak_pinki Czas edycji: 2011-10-29 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-07
|
![]()
kalinkii
Stan rodzinny: mąż Jacek - od 22 lat ten sam, 2 córki studentki Ania-20 lat i Kasia-19 lat Ulubiony kolor(max.3): pomarańczowy,brązowy-czekoladowy,fioletowy,bor dowy Nielubiany kolor(max.3): khaki, różowy,żółty Ulubione zwierzę: pies Ulubiony film: "Na Wspólnej","M jak miłość" ,"Majka","Brzydula" ![]() Ulubiona książka: "Ja wam pokażę","Nigdy w życiu" Biżuteria-tak-nie -jaka: Tak - kolczyki i wisiorki najlepiej bordo,fiolet lub ciemny brąz(gorzka czekolada) Hobby: książka,muzyka,robótki ręczne,siatkówka Zawód-Praca-Szkoła: od niedawna rencistka,poprzednio analityk kredytowy bankowy(przez 26 lat) Urodziny: 26 listopada Imieniny: 26 lipca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ
Ulubiony kolor(max.3): czerń, granat, ciemny fiolet (generalnie żywe i ciemne kolory) Nielubiany kolor(max.3): wszystkie jasne, pastelowe i bezpłciowe Ulubione zwierzę: kot ![]() Ulubiony film: jest kilka... np. K-Pax Ulubiona książka: to raczej sztuka/dramat, ale "4.48 psychosis" Sary Kane i "Crave". A tak poza tym, to literatura rosyjska, japońska i iberoamerykańska Biżuteria-tak-nie -jaka: Nie jestem posiadaczką przekłutych uszu, więc klipsy. Dłuuugie, dyndające, dźwięczące, itp. ![]() Hobby: biżuteria, historia III Rzeszy, archiwistyka, zbieram porcelanę z III rzeszy Zawód-Praca-Szkoła: archiwista Urodziny: 30.11. Imieniny: 30.11. biżutki nadgarstek: 14 cm (nie lubię drewnianych bransoletek) kolczyki: raczej klipsy ![]() szyja: nie noszę nic, bo nie lubię ![]() palec - kocham pierścionki ![]() ![]() decu pudełeczka i ramki w ładnych kolorach, które lubię ![]() scrapy Uwielbiam scrapowe notesy, zeszyty i albumy ![]() dziergałki mitenki i torby ![]() Edytowane przez Yaollinka Czas edycji: 2010-04-22 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny: pan mąż, córka Aniela 5 lat, dwa psy, dwa koty
Ulubiony kolor(max.3): wszystkie (prawie) - pomarańczowo-czerwone, turkus, błękitno-zielone, czekoladowe brązy, czerń, łososiowo-różowe Nielubiany kolor(max.3): granat, bardzo neonowe, bure Ulubione zwierzę: kot, kotek, kocisko, kicia, kiciunia mrrałł oraz stwory fantastyczne smoki, jednorożce, gryfy, wyverny, pegazy... Ulubiony film: dużo np. wszystko Burtona, dobre komedie romantyczne (uwaga! beczę na szczęśliwych zakończeniach) nie znoszę horrorów bo się boje ![]() Ulubiona książka: dużo - głównie fantastyka ale nie tylko ![]() Hobby: ostatnio tylko biżuteria bo zżera cały wolny czas, w sezonie wiosenno letnim - ogród, który zżera cały czas na biżuterię Zawód-Praca-Szkoła: grafik komputerowy Urodziny: 18 marca Imieniny: 26 lipca biżutki Tak Tak Tak - różne - srebro, miedz, mosiądz, szkło, kamienie, sznurki, plecionki, byle nie plastiki i posrebrzance, niechętnie duże swarki. Kolczyki, wisiory, naszyjniki, korale, duże i malutkie, proste i "barokowe". Wrapy, chainy, wyplatanki i "zwyklaki " których (proszę się nie śmiać) robić nie umiem - jedyne ograniczenia w bransach - na szczupłe łapki być muszą - max 18 cm, bo inaczej spadają decu to ostatnio ćwiczę sama z różnymi efektami ![]() ![]() ![]() (chętnie przygarnę bezdomne serwetki i inne przydasie z tej dziedziny) scrapy marzy mi się notes do mazania projektów - w kratkę i dopiętym na stałe ołówkiem (najlepiej jakby jeszcze miał zęby i pazury, żeby się mógł bronić przed moim dzieckiem które we wszystkich notatnikach mi bazgrze, ale obawiam się, że to się nie da zrobić) bardzo chętnie przygarnę - nie wiem jak to nazwać - chyba antyprzydasie tzn choruję na szablony, ale malutkie - czyli wzorków z dziurkaczy wyciętych na kawałku folii (na ogół negatywów, ale to zależy od wzoru). Najbardziej pragnę brzegowych i narożnikowych ale wszelkie inne też mnie uszczęśliwią. szycie, dzierganie i pokrewne ocieplacze i otulacze wszelkie - szale, mitenki, kapelusze wielkorondne torby ogromniaste, naramienne i kieszenne jedynie serwetki niezbyt chętnie, ponieważ zwykle padają ofiarą kotów tak naprawdę, to przede wszystkim chciałabym dostać rzeczy zrobione specjalnie dla mnie, ale stworzone z przyjemnością - więc jeśli moje preferencje pomijają jakieś dyscypliny, lub przedmioty które uznacie za najwłaściwsze dla mnie to się zupełnie nie przejmujcie tym co napisałam wcześniej ![]() Edytowane przez klejnotki Czas edycji: 2011-07-21 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny: mąż i córcia
Ulubiony kolor: fiolet (wiem, mało oryginalne ![]() Nielubiany kolor: nie lubię rażących kolorów Ulubione zwierzę: wiele, bo ogólnie kocham zwierzaczki, ale bez wątpienia najbardziej koty! Ulubiony film: za dużo, żeby wymieniać ![]() Biżuteria: kocham biżuterię, ale problem w tym, że odkąd ją robię, to jej nie posiadam (tak samo jak z szewcami to bywa ![]() ![]() ![]() ![]() Hobby: wszystko, co ręcznie robione - próbowałam juz wielu rzeczy a to czego jeszcze nie zdążyłam mam w bliższych lub dalszych planach ![]() Urodziny: 25 maj ------------------------------------------------------- Preferencje w celach wymiankowych: Scrapki - przepiśnik, kalendarz. Szydełko - serwetki! małe, duże - każde!! Byle białe ![]() Decou - w stylu vintage, przecierki, bielenia itp lub w odcieniach fioletu (z cieniowaniami)... A co?? najbardziej pożądana - herbaciarka. A poza tym... nie wiem, może jakaś szkatułka czy cóś ![]() Papierowa wiklina - wszystko (jakieś pojemniczki, koszyczki, szkatułki) bo strasznie mi się podoba a sama nie potrafię ![]() Quilling - marzy mi się jakiś obrazek do pokoju córy lub mojego, ale w monokolorze, najlepiej biel na czarnym lub jakimś innym tle, cos w stylu ornamentów... kiedys gdzieś widziałam coś takiego ![]() Origami - najlepiej coś do pokoiku córci w bieli lub jasnym różu Nie lubię: świątecznych pierdółek typu mikołajków, choinek, króliczków itp, które wyciąga się tylko na miesiąc czasu a potem chowa ![]()
moja biżuteria ![]() Edytowane przez Rossali Czas edycji: 2011-11-02 o 17:35 Powód: Aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny: TŻ jako chłopak-tutaj nie pisać że narzeczony bo pewnie by sobie nie życzył
Ulubiony kolor(max.3): czerwony, zieleń ciepła i pomarańcz Nielubiany kolor(max.3): granat, żółty Ulubione zwierzę:koń i pies Ulubiony film: lśnienie Ulubiona książka: ręka mistrza Biżuteria-tak-nie -jaka: tak, srebro i pierełki Hobby: ostatnio nic Zawód-Praca-Szkoła: studentka SM Urodziny: 11.12 Imieniny: 26.05 ______________
![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
stan rodzinny: mąż i troje dzieci
ulubiony kolor: kolory jesieni, błękity, właściwie większość nielubiane kolory burości i krzykliwe neonówki ulubione zwierzę: kot i pies ulubione filmy: nie mam, lubię tematykę prawnicza, medyczną, komedie romantyczne, sensację. ulubiona książka: nie mam jednej naj - ale lubię powieści oparte na faktach w stylu "Biała Masajka" Biżuteria-tak-nie -jaka: tak, właściwie każda, choć najczęściej noszę kolczyki i naszyjniki. hobby: rękodzieło zawód - wyuczony nauczyciel, wykonywany zupełnie inny, imieniny 3 maja urodziny - w moim wieku ![]() nie lubię dostawać maskotek i różnych "staczy" bo nie mam miejsca, by je postawić i czasu, by je odkurzać ![]() marzą mi się wrapki albo gronkowce lub chainmaile no i sutasz oraz art clay obwód nadgarstka 16 cm. korale chętnie - każda długość kolczyki każda długość materiały - minerały i metale szlachetne jako dodatki: kamyczki,koraliki, kawa, herbata, słodycze, ew. przydasie do pudełeczek Edytowane przez 101Milka Czas edycji: 2010-10-18 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): bezrodzinna, czy jak to się teraz modnie mawia: "singielka"
![]() ![]() Ulubiony kolor(max.3): hmmm... w 3 kolorach się raczej nie zmieszczę ![]() Nielubiany kolor(max.3): wszelkiego rodzaju odcienie brązowo-złoto-żółto-pomarańczowe; natomiast na zestawienia brązowo-różowe i brązowo-niebieskie reaguję wręcz alergicznie... Ulubione zwierzę: takie, co to rozumieją, co się do nich gada, albo przynajmniej udają, że rozumieją, czyli wszelkiej maści psy i koty ![]() Ulubiony film: "Lekarstwo na miłość" Ulubiona książka: Joanny Chmielewskiej wszystko co mi wpadnie w ręce ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: 1. Wisiorki: Uwielbiam wszelakie, raczej większe niż mniejsze, ale bardziej delikatne niż masywne ![]() 2. Broszki: uwielbiam na równi z wisiorkami ![]() ![]() ![]() 3. Bransoletki: też chętnie noszę, ale dość rzadko. Obwód nadgarstka - 15cm 4. Pierścionki: bardzo chętnie, najlepiej z regulowaną obrączką ![]() ![]() 5. Wiszące w uszach: uszków przebitych nie posiadam, więc w tej materii to jedynie klipsy. Dłuuuugie bardzo chętnie - min to 6cm. Im dłuższe, tym lepsze, bo podobno długą szyję mam i w takich mi najlepiej ![]() ![]() Biżuteria ogólnie taka bym powiedziała, raczej elegancka, delikatna, sreberkowo - minerałowa, Swarków unikam, chociaż ostatnio marzą mi się sutasze ![]() ![]() Hobby: obecnie biżutkowanie, a poza tym, pochłanianie książek, dłubanie na szydełku, hafty wszelakie i nudzenie się na potęgę ![]() Zawód-Praca-Szkoła: według wpisu dyplomowego: magistera inżyniera architekta ![]() Urodziny: 15.01 Imieniny: 11.07 Decu- strasznie mi się podobają wszelkiego rodzaju bielone szkatułki z motywami kwiatowymi ![]() ![]() ![]() Scrap- papierków staram się nie zbierać, ale notesy w stylu "przepiśnik" albo albumy na zdjęcia to chętnie ![]() Igła-druty-szydełko- tutaj preferencji specjalnych nie mam - w razie potrzeby kontakt na pw ![]() Ceramika - biżuterii ceramicznej nigdy nie miałam, ale chętnie bym takową przygarnęła ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ollccia Czas edycji: 2010-10-11 o 21:08 Powód: Rozszerzenie preferencji :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
stan na 06.10.2010
![]() Stan rodzinny(dzieci i TŻ): nie mąż ![]() Ulubiony kolor: różowy, fioletowy, morski, niebieski, czarny... Nielubiany kolor(max.3): chyba nie ma takiego...no może żółty... za brązowym też nie przepadam, ale z drugiej strony brąz + coś (miodowy/turkusowy) jest ok ![]() Ulubione zwierzę: piesy i wszelkie puszyste...króliki, chomiki... ostatnio może nawet na kota bym się zdecydowała bo mnie czarują koty biżuteryjek ![]() Ulubiony film: "to właśnie miłość" Ulubiona książka: seria o Harrym Potterze, Saga Zmierzch, Romeo i Julia Biżuteria-tak-nie -jaka: bardzo na tak kolczyki, szczególnie sceniczne-widoczne i błyszczące, ale też bardziej codzienne... do tego długie naszyjniki, albo wisiory "bukietowe" na dłuugi łańcuszek, czasem noszę bransoletki, ale żadziej. No i broszki- łaaaaa... takie materiałowe-świetna sprawa ![]() Biżuteria zdecydowanie nie złota... Nie znoszę też pierścionków... Hobby: fotografia, grafika komputerowa, podróże, gotowanie i oczywiście biżuteriowanie ![]() Zawód-Praca-Szkoła: szkoła-LO (profil artystyczno-psychologiczny), do tego bardziej jako zawód/zajęcie, niż hobby- śpiewanie i komponowanie Urodziny: 2 dni przed końcem roku :p Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2010-10-06 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
Ulubiony kolor(max.3):czarny, fiolet, czerwień Nielubiany kolor(max.3):wszyskie pudrowe -róż, żółty, błękit Ulubione zwierzę:Moja czarna Kotka Ulubiony film: Podziemny krąg, wszystkie filmy mistrza Burtona ![]() Ulubiona książka:Saga Sapkowskiego, T. Pratchet Biżuteria-tak-nie -jaka:nosze wszystko ![]() Hobby: film, snowboard,bizu,ostatnio zakochana w tancu - bachata solo ![]() Zawód-Praca-Szkoła:zarządzanie projektami unijnymi Urodziny:09.05 Imieniny:23.05
![]() mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru! ![]() www.vealovegreen.blogspot.com Edytowane przez Veaa Czas edycji: 2010-03-23 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Nie mąż + cała ekipa pajączków
![]() Ulubiony kolor(max.3): zielony, czarny, fioletowy. Nielubiany kolor(max.3): chyba żółty ( ale tylko w ubraniach) i ni cierpię różowego w żadnej formie i zestawieniu :P Ulubione zwierzę: Kociaki Ulubiony film: Trudno wybrać ![]() Ulubiona książka: Achaja ( ogólnie lubię Ziemiańskiego), Władca Pierścieni i pewnie jeszcze kilka innych Biżuteria-tak-nie -jaka: Kolczyki- dłuugie i smukłe, mogą być z łańcuszkami, mogą być ciężkie jak nie będzie innego wyjścia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hobby: Biżuteria ![]() Zawód-Praca-Szkoła: Studentka pedagogiki ![]() Urodziny: 03.05 Imieniny: 04.05 Inne: Scrapbooking - zbieram różne drobiazgi które mogą się przydać do wykonywania albumów i karteczek ![]() ![]() Decu - hm.... tutaj pokocham każdy drobiazg ![]() Igłowo - nitkowo - szydełkowo - druciano - materiałowe drobiazgi. Może ładna borcha?? oj tak, fioletowa broszeczka ![]() Ogólnie dodam od siebie,że uwielbiam mroczniejsze klimaty z nutką romantyzmu ![]() Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2010-10-18 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): wciąż szukam tego jedynego
Ulubiony kolor(max.3): zielony, fioletowy, czarny Nielubiany kolor(max.3): pomarańczowy, żółty, brązowy itp. Ulubione zwierzę: mam kota, lubię rośliny-mam w domu dużą kolekcję kaktusów, marzę o ogrodzie Ulubiony film: Jedwabna opowieść-trochę z powodu przepięknych haftów, które w filmie powstają ![]() Ulubiona książka: wszystkie książki S.Lema Biżuteria-tak-nie -jaka: Noszę głównie kolczyki, najlepiej długie (powyżej 5cm, mam długą szyję i krótkie włosy więc takie najlepiej mi pasują), eleganckie, w stonowanych kolorach, w srebrze, bransolety (obwód nadgarstka 15 cm), ale takie wygodne, co się nigdzie nie zahaczają, nie dzwonią i pozwalają na swobodne ruchy nadgarstkami, ulubione minerały: kamień księżycowy, granat, onyks, diopsyd, ametyst, amazonit, szczególnie fasetowane, szlifowane, nie lubię: lawy, wszelkich "oczu" (kocie oko itp), nocy kairu, piasku pustyni itp. i ogólnie syntetycznych kamieni typu "turkus" czy "opal" Hobby: muzyka-klasyczna, jazzowa, rockowa, wszelkie robótki-szydełko, druty, frywolitki, decoupage, malarstwo, rysunek, grafika, witraż Zawód-Praca-Szkoła: matematyk, informatyk, ciągle studia-doktorat Urodziny: 30.06 Imieniny: 21.01-Agnieszka
mój frywolitkowy wątek Edytowane przez agave Czas edycji: 2011-07-17 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ, dzieci: syn, dwie córy i... pies...
Ulubiony kolor(max.3): czerń, czerwień, niebieski (dodałabym jeszcze ze trzy... ![]() Nielubiany kolor(max.3): pomarańcz, żółty, seledyn-taki rażący, mocny. Ulubione zwierzę: podziwiam tygrysy, w domu preferuję psy... Ulubiony film: tylko jeden? Serie: X-Man, Matrix itp. Ulubiona książka: ogólnie fantasy a szczególnie seria o Wiedźminie Biżuteria-tak-nie -jaka: TAK! Srebro z dodatkami w moich ulubionych kolorach; kolczyki raczej długie; ogólnie: mieniące, błyszczące; bransolet prawie nie noszę; wisiorki i naszyjniki od drobnych srebrnych po drewniane, sznurkowe, szczególnie z akcentem orientalnym/etnicznym; nie lubię wszelkich produktów żywnościowych jako biżu, żadnych buziek, symboli itp... Hobby: biologia, zdrowie człowieka, rękodzieło, Zawód-Praca-Szkoła: z wykształenia nauczyciel biologii, obecnie biżuteryjna DG). Urodziny: 25. 01. rok pominę ![]() Imieniny: 16. 06 decu szkatułka na biżu, kuferek, komódka w kolorach: brązy, beże, ecru, biel... scrap notesik.
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2011-01-14 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): 3 letni Alek i mąż
Ulubiony kolor(max.3): fioletowy, czerwony, zielony i w oksydowanym srebrze każdy inny ![]() Nielubiany kolor(max.3): wściekły róż i wściekła zieleń ![]() ![]() Ulubione zwierzę:pies, jestem nie-kociarą, konie Ulubiony film: Władca Pierścieni, Kiedy Harry poznał Sally, Seksmisja Ulubiona książka: zbyt dużo ich, kocham czytać... Biżuteria-tak-nie -jaka: uwielbiam biżuterię choć mało jej mam ![]() ![]() ![]() Hobby: biżuteria ![]() ![]() Zawód-Praca-Szkoła: ekonomistka z musu ![]() Urodziny: 4 .11. Imieniny: 22.02 Decu: OJ kocham skrzyneczki, delikatne, takie jakby spłowiałe na słońcu kwiatowo- motylowe w rozjaśnianych błękitach, bielach, fioletach, brązach... Scrapy: Uwielbiam notesy wszelakie, bez żadnych ograniczeń ![]()
moje artclayowce:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post17085902 Edytowane przez frufelek Czas edycji: 2010-03-24 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ Dominik, lecz jeszcze nie mąż
![]() ![]() Ulubiony kolor(max.3): fiolet, niebieski, granatowy, zielony (szczególnie szmaragdowy), czerwony, szarości Nielubiany kolor(max.3): pomarańczowy, różowy Ulubione zwierzę: pies (golden retriver i inne sierściaste miśki), papugi (mam nimfę i faliste, marzy mi się ara nobiles) Ulubiony film: lubię horrory z wampirami i wilkołakami :"Wywiad z wampirem", "Krew jak czekolada", saga "Zmierzch", poza tym "Plaga", "Step up", "Szkoła uczuć", "Król Lew", filmy o tematyce fantasy - ostatnio "Mgły Avalonu" Ulubiona książka: saga o Wiedźminie - Sapkowski, cykl o Avalonie - Marion Zimmer - Bradley, saga "Zmierzch", powieści historyczne "Pamiętniki Heleny Trojańskiej", "Ptaki ciernistych krzewów", Biżuteria-tak-nie -jaka: srebrne kolczyki - na co dzień niewielkie i lekkie, na specjalne okazje duże i wiszące, bransoletki wszelkiego rodzaju na mały 15-16cm nadgarstek Hobby: wire-wrapping, czytanie, pisanie opowiadań Zawód-Praca-Szkoła: od października (mam nadzieję) studentka pedagogiki ![]() Urodziny: 29 lipca Imieniny: jakoś w styczniu, ale nie obchodzę Lubię wszystko, co kojarzy mi się magicznie ![]() Dopisuję "kilka" rzeczy, które mi się ostatnio marzą, a nuż... ![]() -kolczyki: plecionkowe-koralikowe: czarne, niebieskie, szmaragdowe, fioletowe, czerwone, perełkowe z srebrnymi kuleczkami; kolczyki ogniwkowe; zwyklaczki z muszli szarej, z ładnych fasetowanych kulek w intensywnych kolorach, wrapki, AC choćby i maleńkie; nigdy dość pereł i labradorytu - bransoletki wszelkie: szeroka drewniana malowana lub ozdobiona decu, z muszli szarej, z lawy, z kamyków okrągłych intensywnie zielonych, z pereł, z korali w kwiaty (chyba tensha) i inne kolorowe wiosenno-letnie, pandora - wisiory/ki: najlepiej na długim łańcuszku - wrapkowe, AC, fimo, plecionkowe (tylko nie korale), takie w stylu jak amulet czarodziejki, elfi medalion albo z motywami kwiatkowymi - scrap: notes na osobisty pamiętnik, z ładnymi kartkami w środku; mały noteski do rysowania projektów, zakładki do książek różnych wielkości - w kolorystyce fioletu, niebieskiego, zieleni, zółtego, z motywami kwiatowymi, motylkowymi, aniołkowymi, elfimi -decu: marzy mi się drewniana szczotka do włosów, ładnie ozdobiona, poza tym: bransoletki szerokie, szkatułki, pudełeczka, skrzyneczki - wszystko do przechowywania biżu i materiałów, jakiś wieszaczek/stojaczek na kolczyki, zegarek na ścianę albo do postawienia, ramka na zdjęcie, stojące lusterko - kolorystyka jak wyżej: fiolet, niebieski, zielony, zółty, motywy kwiatowe, motylkowe, aniołkowe i elfie - dziergałki: kolorowe szale i chusty, długie rękawiczki, mitenki, kwiatowe broszki (dziergane i materiałowe) - torebki: uwielbiam torebki! w różnych kolorach, gładkie i we wzory, duże codzienne, albo małe satynowe lub inne błyszczące, chętnie kopertówki - obecny priorytet: czerwona, czarna, szara Jak widać mnóstwo rzeczy mi się marzy, mnóstwo rzeczy mi się podoba i ze wszystkiego się cieszę ![]()
http://www.projektrodzina.blogspot.com/ ![]() Książki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=754989 Edytowane przez angellek89 Czas edycji: 2010-09-05 o 20:20 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Ulubiony kolor(max.3): wszystkie żywe kolorki ![]() Nielubiany kolor(max.3): brak Ulubione zwierzę: wszystkie zwierzaczki futerkowe, najbardziej chyba pieski Ulubiony film: Hmm… ciężko się zdecydować, często mi się zmienia Ulubiona książka: Kwiat pustyni Biżuteria-tak-nie -jaka: TAK! Nietypowa, widoczna, w intensywnych kolorach Hobby: rysunek, malarstwo Zawód-Praca-Szkoła: uczennica LO Urodziny: 28 czerwca Imieniny: 4 lipca biżuteria: bransoletki- nadgarstek 15 cm kolczyki- nieokrągłe i niepozłacane! Jeśli wrapy to oksydowane ![]() pierścionki- rozmiar palucha 17/18 decu: najlepiej coś w kolorach: jasny żółty (bananowy), zielony, fuksji, coś do przechowywania biżuterii lub innych drobiazgów: skrzyneczka, pudełeczko, komódka, szkatułka scrapki: przepiśnik w formacie A5, zakładka do książki z żołnierzem, motywem wojskowym mi się marzy lub cokolwiek innego, kolorowego ale dość wytrzymałego dziergałki: kolorowe, intensywne, wszelkiego rodzaju szaliczki, chusty, rękawiczki ![]() Edytowane przez mala2806 Czas edycji: 2011-02-19 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Rozeznanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): TŻ Rafał nie mąż ![]() Ulubione kolory: Zielony, niebieski, fioletowy, czarny Nielubiany kolor(max.3): Różowy, pomarańczowy, brązowy Ulubione zwierzę: Nie posiadam, bo każde kocham tak samo ![]() Ulubiony film: Wszystkie, które doprowadziły mnie do łez. Ulubiona książka: "K sztuka miłości", "jedz módl się i kochaj", a tak z "aktorów"(pracując w księgarni dowiedziałam się, że nie autor tylko aktor): Paulo Coelho, Stephen King, Terry Pratchett i wielu innych ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: O tak! Nietuzinkowa, wykonana z sercem i pasją! Hobby: Biżuteria, papierzyska - scrapbooking, ROM ![]() Uzależnienie od: Biżuterii, wrapowania, komputera, samochodu, lasu, cipsików i pepsi ![]() Zawód-Praca-Szkoła: Studentka Informatyki i Ekonometrii Urodziny: 03.06. Imieniny: 11.07. Biżuteria: Kolczyki w każdej technice, długie, krótkie, oby nie za ciężkie. Gronkowe wisiory na długim łańcuszku. Różnorodne bransoletki, masywne i delikatne - bransoletka może mieć 18 cm lub trochę więcej bo lubię luźne. I oby nie złote, ale ze złotym akcentem już tak ![]() ![]() ![]() Decoupage: Pudełeczko, kuferek czy cokolwiek na moje biżutki to jest to ![]() Scrap: Przepiśniczek może by się przydał ![]() ![]() dziergałki: Frywolitki! O tak! Ciepły szalik też by się przydał :P i mitenki ![]() malunki/rysunki: Nie za duże, tak żebym mogła je schować do momentu, w którym będę miała własną ścianę, by móc je powiesić ![]() Torebki: Ciekawe i oryginalne, mniejsze odpowiedniki ogromnych ;P Jako że niewielka ze mnie osoba nie mogę mieć torebki sięgającej mi do kolan :P origami: różności które mogą mi się przydać do scrapu ![]() ![]() Papierowa wiklina: Pudełeczko, bardzo chętnie, przyda się na biżuterię lub moje przydasie ![]() ![]() Quilling: najlepiej coś co nie zajmuje dużo miejsca a może mi się przydać do mojej twórczości ![]()
Edytowane przez Letike Czas edycji: 2010-12-04 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): brak
Ulubiony kolor(max.3): zielony, bordowy, czarny Nielubiany kolor(max.3): wszelakie jaskrawe - preferuję stonowane Ulubione zwierzę: pies Ulubiony film: za dużo ![]() Ulubiona książka: nie mam tej jedynej ![]() Biżuteria-tak-nie -jaka: wisiory, długie kolczyki (kulki i krótkie niestety za nic mi nie pasują ![]() Hobby: handmade, kaktusy, podróżowanie, gotowanie Zawód-Praca-Szkoła: studentka Urodziny: 30.10 Imieniny: 24.05 Edytowane przez kofeinaa Czas edycji: 2010-12-04 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Jeden czterolatek i jeden trzydziestolatek.
Ulubiony kolor(max.3): czarny, srebrny (no... ![]() Nielubiany kolor(max.3): majtken-róż, elektryczny błękit, udawane złoto Ulubione zwierzę: kot. rasy dowolnej, byle nie sfinks. Ulubiony film: Duma i Uprzedzenie (1995), Wiele hałasu o nic Ulubiona książka: brak jednej, wszystko czytam, byle dużo, dużo... Może Władca Pierścieni. Biżuteria-tak-nie -jaka:Tak, prawie każda (poza kolorami nielubianymi), klipsy (nieprzekłute uszy), miedź też. Hobby: programowanie, www, modelina, bizuteria, szydelkowanie, fantastyka, lobbowanie stanikowe Zawód-Praca-Szkoła: Informatyk w Wielkiej Korporacji. Urodziny: 7-18 Imieniny: 3-14
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): kotę posiadam
![]() Ulubiony kolor (max.3): czarny, czerwony, bordowy, fioletowy, srebrny, kolory ognia Nielubiany kolor(max.3): różowy, brązowy Ulubione zwierzę: tygrys syberyjski (i wszelkie kotowate), wilk Ulubiony film: Upiór Opery, moja wielka miłość ![]() Ulubiona książka: podam autorów, bo książek jest sporo ![]() Harlan Coben, Stephen King, Dean Koontz, Anne Rice, Mary Higgins Clark, Agatha Christie, Ken McClure, Robin Cook, Steven Spruill, Thomas Harris, Margit Sandemo, Dan Brown, J.K. Rowling Biżuteria-tak-nie -jaka: noszę głównie kolczyki, jako romantyczka lubię długie, ażurowe i 'bogate' kompozycje ![]() ![]() Lubię miedź i oksydę, ulubione kamienie - labradoryt, granat, ametyst, opal/kamień księżycowy, Swarki też (jestem typową sroką, więc lubię, jak coś się błyszczy ![]() Z filcu podobają mi się kompozycje kwieciste, za okrągłymi koralami nie przepadam. Decu i scrap: lubię rzeczy właśnie w klimacie mrocznym lub romantycznym, jeśli chodzi o scrap to chętnie przygarnęłabym jakiś notes ![]() Igła-druty szydełko: tu ustalonych preferencji nie mam, jestem otwarta na propozycje ![]() Hobby: poza biżuterią zajmuję się pisaniem wierszy i opowiadań (i nałogowo czytam ![]() Zawód-Praca-Szkoła: studentka filologii polskiej Urodziny: 21.09.1989 Imieniny: 26.07
![]() Blog https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379204 -> książkowa wymiana Edytowane przez Sol89 Czas edycji: 2011-10-30 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):TŻ-tak dzieci też czwórka od 17 do 8lat
Ulubiony kolor(max.3):brąz, zieleń, biały,popiel Nielubiany kolor(max.3):różowy Ulubione zwierzę: wszyskie Ulubiony film: brak ulubionych Ulubiona książka: czytam dużo z reguły co wpadnie mi w ręce Biżuteria-tak-nie -jaka: tak kolczyki, branzoletki, naszyjniki ale raczej skromne ostatnio również sutasz Hobby: szydełkowanie,koralikowan ie [CO]Zawód-Praca-Szkoła: cukiernik obecnie matka Urodziny:29.08 Imieniny:6.09 [B]pod względem wymianek nie mam preferencji podoba mi sie wszystko raczej ucieszylo by mnie coś praktycznego [ ostatnio bardzo podobaja mi się torebki szydełkowe , filcowe i materiałowe w kolorze brązu , bieli lub czarne deku- oooooo tak nie umiem teo robić a bardzo mi się podoba biżu- mam swojej duzo ale czyjas zawsze inna origami -raczej nie bo nie mam gdzie tego ustawić
POZDRAWIAM BEATA Mój wątek - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400348 mój blog- http://beata1718.blogspot.com/ https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=207 Edytowane przez beata1718 Czas edycji: 2014-10-18 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): Panna
Ulubiony kolor(max.3): Niebieski, Srebrny, Czerwień, Nielubiany kolor(max.3): zgniła zieleń, khaki, pomarańczowy Ulubione zwierzę: Psy. Ulubiony film: Butterfly Effect Trylogia Ulubiona książka: Śluby Panieńskie Biżuteria-tak-nie -jaka: kolczyki. Hobby: fotografia, hands made Zawód-Praca-Szkoła: ekspedientka w sklepie sportowym. Urodziny: 19.01.1988 Imieniny: 21.01
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ):zwariowany TŻ Łukasz i synuś Mateuszek
![]() Ulubiony kolor(max.3):czarny,zielo ny,fiolet w każdym odcieniu i soczysta pomarańcz Nielubiany kolor(max.3):czerwień Ulubione zwierzę:nie wiem czy można owada zaliczyć do zwierząt ale ważka no i kot , kot ,kot iiiii kot ![]() Ulubiony film:"Step up" i fantastyka, komedie Ulubiona książka:"Zmierzch" i wszystko zwiane z wampirkami i fantastyką Biżuteria-tak-nie -jaka: tak tak ale nic zabójczo długiego bo mój pierworodny wszystko chwyta w małe rączki , marzą mi sie jakieś wrapki bo sama takich kolców nie mam cierpliwości tworzyć ,bransoletka kocham i uwielbiam jak co obwód 20cm (lubie gęste)czarne , fioletowe, zielone Hobby: biżuteria , witraże malowane ,anioły z masy solnej ,ogrodnictwo Zawód-Praca-Szkoła zawód- brak- no chyba że jak co monter kabli medycznych -szkoła średnia, praca- działalność gosp.biżuteria , na tą chwilę -pracownik obsługi -oświata Urodziny:05.05 (już nie długo) Imieniny:26.05 lub 24.12 - Eweliny ![]() Decu i scrap: decu- hhmmm kluczniczek by mi sie przydał do nowego mieszkanka, jakaś skrzyneczka na biżu jak by była możliwość motyw róż najlepiej różowych scrap- albumik dla mojego synusia ![]() ![]() ![]() i jak już moja droga nie wiesz co to chętnie przygarnę trochę przydasi może sama w końcu zrobię album ślubny i dla malca origami - ozdoby choinkowe złoto - bordowe nie mam gdzie stawiać wiec jeśli mogę to podziękuje za origami modułowe torby - duże pakowne z mnóstwem kieszonek(czarne) marzą mi się jeszcze anioły na szydełku nie za duże takie na choinkę a po za tym uwielbiam anioły ![]() świece w kolorach fiolet lub bordo mydełka różane itp ogólnie cieszę się z prezencików które dostaje bo doceniam czyjąś ciężka prace ale wolę dostać cosik praktycznego co mogę używać ![]()
nie jestem aniołem stróżem,ale zawsze jestem obok by Cię wysłuchać szukam-targowisko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434997 http://deccoria.pl/galeria,id,29950 i tu też jestem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304040 ![]() Edytowane przez konza Czas edycji: 2012-02-19 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): narzeczona od 31.12.2009/01.01.2010, a znamy się od 6 lat
![]() Ulubiony kolor: zielony / wszystkie odcienie fioletu / szary / żółty / łososiowy / chabrowy / amarantowy / butelkowa zieleń / miętowy / liliowy / beżowy / cremowy / piaskowy Nielubiany kolor: rażące / sraczkowaty, że tak rzeknę / oliwkowy / blady róż / nie lubię za bardzo koloru czerwonego ponieważ mam mało ciuchów, żeby ten kolor pasował do czegoś Ulubione zwierzę: pies, koń, chomik, wszystkie takie, co malutkie jeszcze są ![]() Ulubiony film: wszystkie z Melem Gibsonem, Szkoła uczuć, komedie, romantyczne, niektóre dramaty, serial dr House. Horrorom nie! Za dużo się naoglądałam jak byłam młodsza.... Ulubiona książka: Kiedyś miałam więcej czasu na czytanie, ale teraz nie pamiętam tytułów Biżuteria: tak - bransoletki / naszyjniki długie, podobają mi się też takie z kilkoma łańcuszkami podopinanymi czy też łańcuszki i koraliki, nie wiem jak to określić, będę mogła najwyżej podać linka później dla mojej mikołajki przez Magdę ![]() ![]() Hobby: Rękodzieło - biżu z filcu głównie Zawód-Praca-Szkoła: Praca - prowadzenie ubezpieczeń grupowych PZU Życie SA, Zawód - licencjat z kosmetologii, ale w zawodzie nie pracuje, zrobiony kurs ze stylizacji paznokci. Szkoła - GWSH Katowice - kosmetologia licencjat, a teraz męczę się z magistrem z Odnowy Biologicznej.... Urodziny: 07 styczeń Imieniny: chyba 13 maj decu: skrzynki, szkatułki, ramki na zdjęcia, kluczniczek z makami, niezapominajkami, tulipanami, Polskimi kwiatami. Podobają mi się też pudełeczka na herbatę czy też inne przyprawy. Świecznikom nie. scrap: marzy mi się duuuuuży album na zdjęcia (wywołałabym zdjęcia z wakacji i bym miała w końcu gdzie je schować), albo deseczka na zapiski ślicznie ozdobiona Polskimi kwiatami np makami dziergałki: z włóczki korale śliczne są... dziergane korale malunki/rysunki: najlepiej coś namalowane na butelce, na szkle lub porcelanie, na szkatułce, puszeczki na przyprawy mi się marzą, albo na kawę. Najbardziej na takich rzeczach podobają mi się kwiaty: maki, niezapominajki, polskie polne kwiaty, wrzos, magnolie świątecznie: bombki (ale takie malutkie, drobne, bo mam małą choinkę ![]() ![]()
06.07.2004r razem ![]() 01.01.2010r zaręczyny ![]() 23.06.2012r Żonka ![]() Edytowane przez Magdzia0108 Czas edycji: 2010-10-13 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.