Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !! - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-21, 17:00   #271
bea-tka
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
lepszy pomysł od mojego. bardzo mi się podoba

bea-tka pochwal się efektem
oki, ale do końcowego efektu jeszcze daleko

moje wypocinki

17.10.08 r. zdałam egzamin na prawko przy pierwszym podejsciu

bea-tka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 14:25   #272
noooel
Przyczajenie

ja od kilku latek zajmuje się rysowaniem kartek okolicznościowych dla koleżanek. Tzn składają u mnie zamówienia a ja rysuje. potem kupują ładna ramkę i tą nietypowa pocztówkę wręczają swoim znajomym z okazji urodzinek itd kartki zwykle wykonuje w formacie a4 lub większym. za symboliczne 10 zł. Polecam się na przyszłość. jeżeli ktoś jest zainteresowany ... wiadomość prywatna.
noooel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 14:40   #273
bea-tka
Zakorzenienie

ooo fajnie wiedzieć noooel może załóż swój wątek i podziel się fotkami ze swoimi pracami

moje wypocinki

Stary 2008-07-31, 22:04   #274
noooel
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bea-tka Pokaż wiadomość
ooo fajnie wiedzieć noooel może załóż swój wątek i podziel się fotkami ze swoimi pracami
mam taki plan... czekam tylko aż odbiorę aparat z serwisu...
noooel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-31, 22:09   #275
CHILL
Raczkowanie

ja Polecam kupić 3m czerwonej szerokiej aksamitki i dać mu siebie w prezencie i ewentualnie upiecz mu kopiec kreta

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=629386

21.01.2012 Mikołaj
Codziennie orbitrek przynajmniej 25 min
CHILL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-31, 22:14   #276
bea-tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noooel Pokaż wiadomość
mam taki plan... czekam tylko aż odbiorę aparat z serwisu...
to czekam z niecierpliwością

moje wypocinki

Stary 2008-08-26, 12:52   #277
kukus2
Przyczajenie

Question Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!

Czytałam tak sobie to forum zastanawiając się co kupic mojemu chlopakowi na urodziny i nie wiem Pomoże mi ktoś? Mój chlopak bedzie mial teraz 22urodziny..
A wiec pływa na desce(windserfing), interesuje sie w sumie takimi męskimi sprawami-samochody,motory,jakies prace-zajecia typowo męskie..Moze to cos pomoze-studiuje na technicznym kierunku..
Chciałam dać mu coś orginalnego i za razem ode mnie..W sumie znamy sie juz ponad pol roku ale jestesmy ze soba troche krocej.. ma niedlugo urodziny wiec prosze piszcie,bo jak narazie brak jakis konkretnych pomysłów u mnie..
kukus2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-09, 22:32   #278
Molar
Przyczajenie

Spróbuj coś tutaj poszperać - > Prezent dla chłopaka
Molar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-14, 21:27   #279
mala2806
Zadomowienie

Zastanawiam się co bym mogła zrobić albo kupić dla kumpla na 19-ste urodzinki. Interesuje się hm... bronią (cos takiego na kulki albo kolorową farbę), alko lubi... Urodzinki już niedługo a w głowie pustka
mala2806 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-25, 15:13   #280
roxyroxy
Zadomowienie

Dorzuce moje trzy grosze, bo czytam i czytam , zbieram pomysly a swoimi sie dziele ;-) Ja podarowalam mojemu tzetowi nastepujace rzeczy w ciagu 3 lat:

-pioro
-przenosna konsole do playstation( trafione w 10, ale wiedzialam ze chcial bo wspominal wczesniej)
-weekend w oslo( mieszkamy w londynie, latwiejsze polaczenia, ale na last minute czesto mozna cos znalec w dostepnej cenie, tzn ja oszczedzalam na to kilka miesiecy ale warto bylo bo moj TZ jest wielkim podroznikiem)
-zegarek
-plyty
-alkohol
-bilety na koncert/wystepy/teatr
-kolacyjki/obiadki/pikniki
-plytke z filmem z naszymi zdjeciami
-plytki z muzyka
-rekawice do jazdy motorem
-gitare
-bokserki/kubki/gadzety do pokoju
-a teazr znow planuje jakis wyjazd wiec oszczedzam kazdy grosz, ale kazdy pieniadz jest wart wyrazu jego twarzy gdy mu powiem;-0 juz sama nie moge sie doczekac, eh przyjemnie jest dawac prezenty!
roxyroxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-04, 18:14   #281
mikolajowa
Przyczajenie

Cool Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!

Problem to ja mam dopiero.. zblizaja sie jego imieniny pozniej urodziny(30) no i swieta. moj facet ma wszystko co tylko chce. jak mu czegos brakuje to idzie do sklepu i kupuje.
co do kubkow to mamy swoje ulubione i nie potrzebujemy wiecej, co do zdjec to wisi nasze duuuzzzee ladne zdjecie na scianie.. co do bielizny to stringow nie kupie bo nie chodzi a poza tym to obciach, co do zegarka to ma i powiedzial ze nie chce, perfumy tez ma swoje ulubione- po co ma miec 2 takie same buteleczki... co do kolacji przy swiecach to czesto tak spedzamy wieczory.. a co do ubran to nie znosi tandety i wszystkie rzeczy musza być oryginalne i dobre gatunkowo. i do tego ma swoj gust ktory czesto trudno jest mi go rozgryźc. I co najgorsze to ma wiecej ubrań niż ja!! co do bizuterii to nie nosi.... Do tego jeździ na Quadzie i ma wszystko do niego, ale przeciez nowego quada mu nie kupie.. choc gdybym miala tyle kasy to pewnie by dostał go ode mnie... No i zawsze twierdzi ze prezenty musza byc dane z serca, przemyslane, z mysla o danej osobie.. to ma cos byc dla niego a nie np. do domu czy garazu.. np na swieta mowi ze maja miec nutke swiat a nie typowe prezenty.. czyli cos oryginalnego.. cos niespotykanegoo pomocy!!!!!!!
mikolajowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-05, 23:13   #282
miss.a
Raczkowanie

Szukam wsparcia

1. jaki napis proponowałybyście, aby wyszyć na bokserkach z okazji 2.rocznicy? [jesteśmy narzeczeństwem]

2. czy na 2.rocznicę nadaje się wcześniej wspomniany pomysł z pudełkami? [głupieję! przecież to nonsens dać pudełeczka z globusem, wit. C, itd. z okazji rocznicy. czy się mylę?]

ewentualnie co mogłabym zrobić ręcznie(!) z okazji 2.rocznicy?
miss.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 09:19   #283
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikolajowa Pokaż wiadomość
Problem to ja mam dopiero.. zblizaja sie jego imieniny pozniej urodziny(30) no i swieta. moj facet ma wszystko co tylko chce. jak mu czegos brakuje to idzie do sklepu i kupuje.
co do kubkow to mamy swoje ulubione i nie potrzebujemy wiecej, co do zdjec to wisi nasze duuuzzzee ladne zdjecie na scianie.. co do bielizny to stringow nie kupie bo nie chodzi a poza tym to obciach, co do zegarka to ma i powiedzial ze nie chce, perfumy tez ma swoje ulubione- po co ma miec 2 takie same buteleczki... co do kolacji przy swiecach to czesto tak spedzamy wieczory.. a co do ubran to nie znosi tandety i wszystkie rzeczy musza być oryginalne i dobre gatunkowo. i do tego ma swoj gust ktory czesto trudno jest mi go rozgryźc. I co najgorsze to ma wiecej ubrań niż ja!! co do bizuterii to nie nosi.... Do tego jeździ na Quadzie i ma wszystko do niego, ale przeciez nowego quada mu nie kupie.. choc gdybym miala tyle kasy to pewnie by dostał go ode mnie... No i zawsze twierdzi ze prezenty musza byc dane z serca, przemyslane, z mysla o danej osobie.. to ma cos byc dla niego a nie np. do domu czy garazu.. np na swieta mowi ze maja miec nutke swiat a nie typowe prezenty.. czyli cos oryginalnego.. cos niespotykanegoo pomocy!!!!!!!
a powiedz mi, czy on również wysila się aż tak bardzo by trafić w Twoje gusta? widzę, że Ty wychodzisz ze skóry żeby tylko sprawić mu radość, ale zastanów się czy idzie to w obie strony.

bardzo fajnie, że chcesz sprawić mu radość. powiem Ci, że jedziemy na tym samym wózku. mój Tż jedyne czego potrzebuje to drogie gadżety, a że mnie na nie nie stać to dostaje tzw. prezenty od serca. zawsze pod obdarowaniu przynajmniej wygląda na zadowolonego staram się sprawić mu radość, ale przecież nie mogę robić prezentów za kilka kafli

pytam czy idzie to w obie strony, bo u mnie chyba nie. tż oczywiście pamięta o wszystkich świętach i bardzo cieszą mnie prezenty od niego, ale jakoś mam wrażenie, że on nie ma problemu typu "co dać żeby sprawić radość"

weź zajrzyj sobie na toys4boys.pl może zauważysz coś oryginalego i taniego

miss.a

co do 2 - pudełek daje się tyle ile lat ma jubilat także jak dasz 2 to tragedii nie będzie. jak dla mnie to pomysł bardziej na urodziny

nie mam pomysłu na napis na boxerkach

no a ręcznie... hmmm... nie wiem co lubi Twój Tż... ja masę inspiracji znalazłam na wizażu

przez niektóre wypowiedzi zapominam, że ten wątek jest na ZTS
alufa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-08, 23:18   #284
Satiaandtoldiasz
Przyczajenie

GG do Satiaandtoldiasz

Cytat:
Napisane przez arowww Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!! Mój facet ma w piatek urodziny. Chciałabym mu cos zrobic sama, bo kupowanie gotowych rzeczy jest jakies takie nudne, a wsadze w to całe swojee serducho to napewno doceni to bardziej niz bym kupiła. Macie moze jakies pomysły na prezent, czasu mało wiec musi to by cos w miare prostego i szybkiego!! Prosze o pomoc
Czesc. Myślę, że fajnym prezentem- napewno ucieszy Twojego chłopaka jest własnoręcznie wykonana poszewka na poduszkę. Kupujesz poduszkę. A na poszewkę możesz np. naszyc coś, wycerować "Kocham Cię' itp. Ja tak zrobiłam. A mój chłopak teraz codziennie ja ma prze sobie bo jest miękka i zrobiona z serca.
Satiaandtoldiasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-09, 23:18   #285
miss.a
Raczkowanie

Drogie Panie,
potrzebuje w takim razie Waszej pomocy

krótko: nasza 2.rocznica, jestesmy narzeczenstwem.
prezent ma byc robiony wlasnorecznie.

(jakies albumy ze zdjeciami odpadaja, bo rzuci to w kat i nigdy wiecej do tego nie zajrzy)

co proponujecie na uczczenie 2 lat zwiazku?
miss.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 20:29   #286
mikolajowa
Przyczajenie

[quote=alufa;9252167]a powiedz mi, czy on również wysila się aż tak bardzo by trafić w Twoje gusta? widzę, że Ty wychodzisz ze skóry żeby tylko sprawić mu radość, ale zastanów się czy idzie to w obie strony.

bardzo fajnie, że chcesz sprawić mu radość. powiem Ci, że jedziemy na tym samym wózku. mój Tż jedyne czego potrzebuje to drogie gadżety, a że mnie na nie nie stać to dostaje tzw. prezenty od serca. zawsze pod obdarowaniu przynajmniej wygląda na zadowolonego staram się sprawić mu radość, ale przecież nie mogę robić prezentów za kilka kafli

pytam czy idzie to w obie strony, bo u mnie chyba nie. tż oczywiście pamięta o wszystkich świętach i bardzo cieszą mnie prezenty od niego, ale jakoś mam wrażenie, że on nie ma problemu typu "co dać żeby sprawić radość"

weź zajrzyj sobie na toys4boys.pl może zauważysz coś oryginalnego i taniego

No właśnie oto chodzi że działa to w obie strony. On ma o wiele łatwiej bo mi praktycznie wszystkiego brakuje. po ubrań, przez perfumy po biżuterie. Zawsze kupowałam jak najtaniej, a on nauczył mnie by kupować rzeczy dobre gatunkowo i jestem z jednej dobrej rzeczy o wiele bardziej zadowolona niż z kilkunastu tandetnych. wiadomo nie mam dużo kasy ale chciałabym móc podarować mu coś oryginalnego, coś ciekawego i coś DLA NIEGO.

Jakie macie pomyły na mikołaja. Bo wg mojego skarba mają o być prezenty zawierające nutkę świąt, z motywem świątecznym..

POMOCY!!!!
mikolajowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-29, 09:31   #287
doma90
Przyczajenie

Dot.: prezent dla TŻ

Cytat:
Napisane przez sawcia84 Pokaż wiadomość
a co myślicie o samochodziku zabawce "resorak" w jego wymarzonej marce na okazje zdania prawa jazdy?
dałam takie małe BMW na 18-ste urodziny mojego chłopaka i był szczęśliwy
doma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-08, 21:47   #288
kurtyneczka
Przyczajenie

Witam wiem, że to mój pierwszy post i możecie mieć do mnie rpetensje że niby nie rpzeczytalam tego tematu i mialam dużo pomysłów przedstawionych.
Owszem może całego nie rpzeczytałam wymiękłam na 6 stronie, bo te pomysły świeczniki, serduszka, ramki, psozewki, koszulki, zdjęcia to mi się tak tandetne wydają, durne i wyświechtane, napraawde nie chcę nikogo obrażać. Tylko po prostu chciałabym wręczyć swojemu chłopakowi coś z klasą. Chciałabym przeznaczyć na jego 20 urodziny kwotę maksimum 120 zł. Ale rawde mówiąc nie mam pomysłu co.
Chciałabym żeby to było coś użytecznego, bo faceci raczej to lubią, aniżeli coś co m,ialoby sie walac z kąta w kąt, albo leżeć na półce żeby mi przykro nie było.
Albo kupić coś co utkwi mu w pamięci, i nie będzie myślał "znów jakaś durna rzecz". Chciałam mu kupić legwana, to już bym więcej pieniążków wyadała ale nie szkoda by mi było, ale wiem że będzie mu ciężko o odpowiednie warunki dla zwierzątka. I prawde mówiąc nie mam pojęcia co zrobić jakieś szczury czy psy nie biorę pod uwagę, to już mówię. Byłabym wdzięczna za jakąkolwiek pomoc. Dziękuję
kurtyneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 12:58   #289
pumprenikielka
Przyczajenie

Hej
Mam wstępny pomysł na prezent dla chłopaka, tylko nie wiem czy się nada - powiedzcie co o tym sądzicie?
Jesteśmy parą z dość krótkim stażem, dlatego nie chcę kupować ciuchów itp. albo jakichś bardzo osobistych rzeczy, poza tym - moje fundusze są ograniczone :P
Jako, że on męczył mnie o moje zdjęcie (nienawidzę pozować do zdjęć i jeśli mój chłopak posiada jakieś fotki ze mną, to zazwyczaj chowam się za nim :P), to pomyślałam, że może się poświęcę :P Poza tym, to typ spokojny, wrażliwy, nawet sentymentalny, więc...
Czy ramka - taka duża, jakby z połączonych kilku ramek (na kilka zdjęć) a w środku zdjęcia jego najbliższych osób i jego - (np. w jednej części ja, w paru jego najlepsi przyjaciele i w jednej on) to dobry pomysł?
Będę wdzięczna za Wasze opinie
pumprenikielka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 17:52   #290
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

wydaje mi się że to dobry pomysł może dasz tam więcej swoich zdjęć lub waszych wspólnych

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-19, 15:41   #291
Kariiolka
Przyczajenie

Zacznę od standardowego stwierdzenia w tym temacie czyli, nie mam pomysłu na prezent dla mojego chłopaka. Chciałabym mu dać coś na święta ale żadnych zdjęć, serc czy innych romantycznych rzeczy bo jesteśmy ze sobą dopiero miesiąc, też dla tego nie chcę mu dawać nie wiadomo jak drogiego prezentu.
Może trochę informacji o nim, no więc jest informatykiem, uwielbia jazdę na nartach i windsurfing, gra na gitarze, uwielbia swoją terenówkę, biega czasami po lesie z ASG (taka broń na kulki), chodzi na siłownię, interesuje się fotografią

nie ma dla mnie problemu żeby zrobić coś własnoręcznie, myślałam na czymś z muliny (przeczytałam gdzieś na początku tego tematu) ale pokrowiec na komórkę czy zapalniczkę odpada.
Myślałam też żeby może zrobić coś z motywem jabłka bo co prawda ja na imię Ewa nie mam ale on to Adam

jakies pomysły? będę wdzięczna
Kariiolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-01, 17:25   #292
slodkapysia19
Przyczajenie

GG do slodkapysia19

RATUJCIEE!!! jetsem z chlopakiem juz od niedawna i nie wiem co mu kupic na urodziny... a mysle ze raczej pasowalo by cos kupic...nie mam wogole pomyslu..ma on 20 lat..miksuje.zajmuje sie muzyka<hip-hop>, jezdzi na desce..a najgorsze jest to ze jest nadziany heh..ma swoj bar i takie tam...studiuje na wyzszej szkole imprez i zabaw...

pomozcie co moge mu kupic.
slodkapysia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-01, 17:36   #293
malinka612
Raczkowanie

slodkapysia19 wyszukiwarkę- cały ten wątek jest na temat prezentów, wystarczy przeglądnąć. Dodatkowo masz jeszcze Świąteczne forum prezentowe.... Przeglądnięcie i tego i tego na pewno by Ci pomogło
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-02, 13:08   #294
sabcia321
Raczkowanie

Dot.: Prezent dla kochanej siostry ?

Zrobic sobie extra fotke taką troche niegrzeczną, powiększyc ją A4 albo i jeszcze większą,wstawic w antyrame i podarowac co wy na to? ktoś już zrobił z was coś takiego? jakie były efekty? Piszcie laseczki dla chłopaka oczywiscie;P

Edytowane przez sabcia321
Czas edycji: 2009-01-02 o 13:09
sabcia321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-05, 22:30   #295
Gwiazdka87
Rozeznanie

Witam Dziewczyny

Moze pomozecie mi, niedługo mam urodziny TZ(23) i nie wiem co mu kupic .Dodam ze jestesmy ze soba 1,5 roku kupilam mu juz sweterek, zegarek, dalam ramke ze zdjeciem bluzke i pare rzeczy jeszcze. TZ interesuje sie wszytski po trochu sportem motoryzajca wiec nie mam pomyslu co mu moge kupic

Edytowane przez Gwiazdka87
Czas edycji: 2009-01-05 o 22:32
Gwiazdka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-14, 05:19   #296
Iguana_love
Przyczajenie

Kochane, mam wielki problem.
Zbliżają się wielkimi krokami 18 urodziny mojego chłopaka - a ja wciąż mam pustkę w głowie! Jesteśmy ze sobą ponad dwa lata - przerobiłam juz chyba wszystko - od świetnej koszuli, poprzez ramke ze zdjęciem, niezłe perfumy i skromne dodatki do siłowni, którą uwielbia...

Do tego jest zapalonym narciarzem - i chyba tylko czegoś związanego z tym jeszcze ode mnie nie otrzymał..
A wiem, że choć ja tego nie trawię jemu sprawia to ogromną przyjemność.

Dlatego też rozważam 2 możliwości - kupić coś gotowego albo zrobić sama...

Jednak co?!
Obawiam się, że do tych nart ma już wszystko, skoro jest zawodnikiem, kolejnej koszuli kupować nie będę, perfum także, ramkę ma już jedną ogromną..
Jestem w kropce!

Chciałabym by to było coś wyjątkowego... Nie zwykła pierdoła jak na każde urodziny/święta/mikołaja..
Iguana_love jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-14, 08:38   #297
beautygirl
Przyczajenie

GG do beautygirl

Nie zdążyłam przeczytać całego wątku, co napewno zrobię przed poszukiwaniem prezentu przy najbiższej okazji, ale chętnie podzielę się z Wami co ja do tej pory robiłam dla mojego chłopaka.
Najbardziej dumna jestem z koszulki, która sama ozdobiła przy użyciu farb do tkanin, w której śpi już od 2 lat Namalowałam ślicznego Misia z główką na podusi i napisałam :Ja Cię kocham, a Ty śpisz, Twoja Izabelka" - postaram się cyknąć zdjęcie i je tu zamieścić - w każdym razie tych kilka godzin pracy i szukania pomysłów - było warto!!!
Poza tym standardowo - ramka ze zdjęciem, koszulki, koszule, perfumy, zestawy do golenia, jakieś akcesoria do golenia, wędkowania, kalendarz, kubek ze zdjęciem, kieliszki, maski drewniane - bo kolekcjonuje, bluzy itp. już mi ciężko sobie przypomnieć.
Warto też zrobić impreze niespodzianke i zaprosić znajomych - na kręgle albo gdzieś gdzie można się fajnie pobawić a nie tylko zjeść i wypić.
Aaaaaa przypomniało mi się jakie prezenty uwielbia mój chłopak - seksowne kompleciki bielizny, w stylu pielęgniareczki i nie tylko, jak lubicie poeksperymentować to może też jakieś akcesoria typu kajdanki...
Zawsze pozostaje jeszcze romantyczna kolacja przygotowana własnoręcznie, jakiś wypiek - to zawsze facet doceni jeśli masz choć troszkę zdolności kulinarnych
Pomysłów jest co nie miara - kiedyś miałam z tym problem, teraz to brakuje mi okazji, żeby je zrealizować.
Powodzenia!!!
Stary 2009-01-21, 10:34   #298
wojter222
Przyczajenie

Ej Dziewczyny, nie musicie się męczyć, żeby zrobić super prezent swojemu chłopakowi. Ja od od swojej dziewczyny dostałem super zestaw pokerowy w eleganckiej walizce, co najważniejsze nie był to prezent drogi, tak więc za niewielką sumę pieniędzy zrobiła mi Moja dziewczyna super niespodziankę. Teraz razem czasami z niej korzystamy, lub z naszymi znajomymi pogrywamy w pokerka wieczorkami. Zaręczam naprawdę świetny prezent. Prezent możecie znaleźć tutaj www.playpoker.com.pl Pozdrawiam
wojter222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-15, 00:59   #299
natalka9191
Przyczajenie

Ja kupiłam http://osiemnastkowo.pl/sklep/produc...d349ff51c8e663

Oczywiście są tam inne śmieszne prezenty :P, ale myśle że ten jest najfajniejszy hihi
natalka9191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-17, 09:25   #300
Alex922
Przyczajenie

Jako, że jestem z chłopakiem przez pół roku <jutro będzie dokładnie pół roku> a oboje jesteśmy twórczy dosyć, a ja sama nie lubię takich typowych prezentów jak kwiaty, misie itp. wręczaliśmy sobie zawsze twórcze przenty.

wymyśliłam, że dam mu zdjęcia wspólne. Więc na samym początku, dałam mu okropny rysunek (wyglądał jak rysunek dziecka) który przedstawiał mnie i jego, miał mu się nie spodobać, żebym dopiero później wręczyła zdjęcia. Niestety on zepsuł całą niespodziankę, bo rysunek spodobał mu się bardziej niż zdjęcia

Na święta kupiłam mu koszulkę, trochę za dużą (To skejt) z taką kulą dyskotekową czarną i z tyłu napisałam 'I never dance alone because I lova Ola'

A na walentynki, upiekłam ciastka w kształcie serduszek, schowałam je i po całym pokoju poumieszczałam kartekczki w kształcie serduszek z ryzmowanymi powpowiedziani i miał szukac. Strasznie sie cieszył^^.

Na pół roku nie wiem jeszcze co planuje, ale napewno skorzystam z waszych genialnych pomysłów .
Alex922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości