|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznica-potrzebuje prezencik :)
Cytat:
![]() Schemat wykonania posiadam gdybyś chciała.
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
a ja wpadlam na taki pomysl
z moimchlopakiem jestem 8 miesiecy iiii pare dni :P nie mamy wspolnych zdjec niestety (ale obiecuje sie poprawic :P ) a wszystkie wspolne chwile mam opisane w pamietniku. Pomyslalam ze zrobie album i powklejam rysunki naszych spotkan pamiatki z nimi zwiazane (np. znaleziony jesienny lisc w krztalcie serca i wieeeele innych) album zrobie sama oczywiscie czytajac te wszystkie sugestie i pomysly pomyslalam ze do kazdego razem przezytego dnia bede dodawac po jednym wycietym serduszku ktore wklejac bede na koncu tegoż albumu co Wy na to? Z bransoletka tez dobry pomysl ale niestety nie potrafie robic takowych.... Moze ktoras powie jak to sie robi? Bede baaaaaaaardzo wdzieczna pozdrawiam.
Wąteczek Avuśki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136370NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie jak robiłam tą bransoletke [uf kiedy to było
] miałam taką fajną stronę jak znajdę to wkleję link
|
|
|
|
|
#274 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Jesli chodzi o bransoletki z muliny to na tej stronce jest kurs jak ją wykonać
http://www.ensi.prv.pl/ Możesz nawet z imieniem zrobić.
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
o prosze bardzo
koleżanka mnie wyprzedziła dokładnie o tej stronie mowiłam, jak już pisałam moja wyglądała tak:serce KOCHAM CIE serce
|
|
|
|
|
#276 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kilka dni temu nawet poprosiłam Sarenkę o dodanie tej strony do użytecznych linek.
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
no bo to na prawde przydatny linek
|
|
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
fajnym prezentem moze byc zrobiona przez ciebie bielizna
(np. wyciete z brystolu serduszka 3 z jednej strony wyznanie miłości a z dwugiej tasma klejaca) zapewniam cie twoj facet bedzie zachwycony ale ostrzegam ze ciebie moze troche bolec zdejmowanie jej |
|
|
|
|
#279 |
|
Raczkowanie
|
Wizazanki jestescie poprostu rewelacyjne sa wy czerpiecie tyle pomyslow
jestescie poprostu niesamowite!! |
|
|
|
|
#280 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje za wszystkie propozycje
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
AneciaG a masz może schemat na ten pokrowiec na komórke?? bardzo sympatyczne , jakbyś mi mogła wysłać na meila
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Anecia jakbyś chciała to na forum możesz podrzucić
|
|
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
ja swojemu chlopakowi zrobilam ramke z moimi zdjeciami..roznie powycinanymi..to sie chyba nazywa kolaż
|
|
|
|
|
#285 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chociaż...hmmm...Niektóre da radę trochę poobcinać, a niektóre się chyba zmieszczą, bo każdy schemat ma inną wielkość, ale zaraz pokombinuję i zamieszczę conieco. ![]() Eee, niestety, nic to nie daje. Schematy od pokrowców na komórki i smycze nie zmieszczą się. Zamieszczam te które da radę i są wmiarę widoczne. To schemaciki do tych pierwszych zwierzątek. Trzeba patrzeć na numerki.
|
|
|
#286 | ||
|
Wtajemniczenie
|
i następne
|
|
|
#287 | ||
|
Wtajemniczenie
|
I ostatnie.
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
O kurcze Anecia ja Ci źle meila podałam! przepraszam ale zamiast op napisałam po, jeśliby Ci to nie sprawiło kłopotu to mogłbys mi to jeszcze raz wysłac??
teraz na pewno jest dobrze, przepraszam jeszcze raz ,jak tylko mozesz to b.prosze,
|
|
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
chyba ze to jet to co ostatnio załączyłas, tylko ja nie wiem czy się z tego cos wyznam
chyba trudne do wykonania , ale moze byc bez tych misiaczków , chodzi mi o sam ten pokrowiec, masz taki prosty schemta jak to zrobic??
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyślę jeszcze raz na właściwy. Bo wzór na komórkę i smycz na forum się nie mieszczą.
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
O będę bardzo wdzięczna
Ciesze sie ze masz jeszczse do mnie cierpliwość , heheh thx wielkie
|
|
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Wizażanki !! pomóżcie... rocznica ślubu moich rodziców :(
No wlasnie.... mam problem .. moi rodzice mają w tą niedziele rocznice slubu - osiemnastą ... a ja nie mam pomyslu ... Mam 14 lat no i ..
finansowo jestem ograniczona.. pomozcie. .. ) bardzo prosze was o pomoc.... Kiedys widzialam na tym forum zrobioną z masy solnej pare młodych ... co prawda nie moge teraz tego znalezc... ale moze wlasnie cos z tych rzeczy - z masy solnej ??juz sama nie wiem ...
|
|
|
|
|
#293 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wróciło się do mnie. Wyczyść skrzynkę i daj mi znać na priv. To wyślę trzeci raz.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wizażanki !! pomóżcie... rocznica ślubu moich rodziców :(
Cytat:
To mam coś dla Ciebie akurat na rocznicę. Bukiet kwiatów z bibuły, np. róże! Bardzo małe nakłady finansowe a jaki efekt. Zobacz w tym wątku:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=107429 http://dom.gazeta.pl/czterykaty/5,57...37781.html?i=5 A te różyczki np. we własnoręcznie wykonanym koszyku z wikliny papierowej? To naprawdę bardzo proste. Podaję linki z kursem do wikliny papierowej. Potrzebujesz tylko stare gazety, klej i troszkę farby.http://www.cafeart.pl/index.php?opti...164&Itemid=176 Koszyki z wikliny papierowej znajdziesz też na wizażu - wystarczy użyć wyszukiwari oraz na forum gazetowym: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...961076&v=2&s=0 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...709595&v=2&s=8 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...341078&v=2&s=0 Pozdrawiam!
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Uważam,że te bukieciki własnej roboty są świetnym pomysłem - nie szarpnie to zbytnio po kieszeni a jakie śliczne - na pewno rodzice się ucieszą,że dajesz im coś OD SIEBIE
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Nu nu :P Zobacz w wyszukiwarce. Zrestzą teraz pod wątkiem masz wypisane teraz podobne wątki
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
A może jakieś ładne zdjęcie w ręcznie robionej ramce?
Na forum Dom i ogród była świetna ramka zrobiona z wykałaczek.
|
|
#298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje---> no już pusta, możesz przesłać jak jeszczse masz cierpliwość pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
a różyczki - cudne.... znalazłam na forum takie zdjątko - i chyba cos takiego sprobuje zrobic... i do tego rózyczke
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

ta żabeczka jest suuuupppeeerrrr

finansowo jestem ograniczona.. pomozcie. ..
co prawda nie moge teraz tego znalezc... ale moze wlasnie cos z tych rzeczy - z masy solnej ??juz sama nie wiem ...