Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-11, 15:52   #3301
agatka13121988
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez karolinkaa77 Pokaż wiadomość
Taniec w mega seksownym przegraniu
chyba przebraniu
Stary 2009-03-11, 18:15   #3302
cameleon91
Rozeznanie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Jak myślicie co kupićna 3 lata związku ?
Zero białego chlebka - 5/30
Zero gazowańców! - 5/30
Skakanka - 2/30

Biała perła - 1/30
Skrzypowita -
1/40

Uda się!

cameleon91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 18:32   #3303
agatka13121988
Zakorzenienie

moze lista w linku pare postow wczesniej Ci pomoze?
Stary 2009-03-12, 10:43   #3304
arrabbiata
Zadomowienie

Co myślicie o noszeniu bransolet przez facetów? Jak to wygląda? np taka pancerka:

327c.jpg

327a.jpg

Miałam zamiar kupić teżetowi na urodziny, ale nie wiem czy to dobry pomysł na prezent no i czy będzie to w ogóle nosił
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 13:38   #3305
moooniaaaa
Zakorzenienie

Mi się takie bransolety u facetów nie podobają,ale co kto lubi
Myślę,że najlepiej zapytać co o tym sądzi, wywęszyć,a potem jakby co kupić
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 13:58   #3306
RedApple
Zakorzenienie

Ja mówie nie bransoletom i tym podobnym, jakos wolę jak dziewczyna ma cos na ręce u faceta to tylko zegarek ujdzie
Myśle że powinnaś się orientować czy twój tż lubi takie rzeczy, w końcu jak razem jesteście to gadacie chyba o tym i owym a jak nie to podstępem - np wybeirzcie się na zakupy, i jak znajdziesz te bransolety to sie go zapytaj czy mu się podobają u faceta, bo tobie tak/nie ja tak wybadałam też jakie perfumy tżtowi siedzą i mu ja kupię w przyszłości
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 14:27   #3307
arrabbiata
Zadomowienie

Zawsze przed kupieniem prezentu obczajam, czy spodoba się tż. Kupowałam perfumy- najpierw podsunęłam mu pod nos spryskany pasek, czy mu się podobają. Kupowałam bluzę- pokazałam mu ją najpierw niby tak o, przechodząc koło wystawy. Tak samo z innymi rzeczami, ale akurat z tą bransoletą nie mogę go wyczaić, bo podgadywałam kiedyś już dawno temu, co myśli o noszeniu takich bransolet, to powiedział, że może być, ale tak bez entuzjazmu a ostatnio jak szliśmy na imprezę, to powiedziałam, że pasowałaby mu jakaś bransoleta do koszuli i odpowiedział, że no fakt, przydałoby się mu coś na nadgarstek... i już w sumie sama nie wiem. Chyba portfel mu kupię z tego wszystkiego
Stary 2009-03-12, 16:33   #3308
cholernarejestracja
Copyraptor

Arabiatto - mnie się wydaje, że te metalowe bransolety wyglądają lekko, hm, pacykarsko. Natomiast bardzo mi się podobają u mężczyzn takie bransoletki z czarnych, ciasno splecionych rzemieni, wykańczane srebrem. Może coś takiego?
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 19:12   #3309
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Arabiatto - mnie się wydaje, że te metalowe bransolety wyglądają lekko, hm, pacykarsko. Natomiast bardzo mi się podobają u mężczyzn takie bransoletki z czarnych, ciasno splecionych rzemieni, wykańczane srebrem. Może coś takiego?

Kurcze no właśnie mi też się wydawało, że takie bransolety są lanserskie i dla chłopców metro Ale widziałam u kolegi na ręce i mimo wszystko bardzo ładnie się prezentowała, dlatego zaczęłam się zastanawiać..

A co do rzemyków, to zupełnie nie w stylu mojego tż i wiem, że mu się to nie podoba. Sama nosiłam właśnie takie bransoletki z rzemieni i twierdził, że brzydkie No nie zna się, ale jak mu się nie podoba to co zrobię
Stary 2009-03-13, 14:33   #3310
enjoy89
Zakorzenienie

a mi się podobają takie bransoletki u faceta tylko nie aż tak grube jak na zdjęciu wyżej ale cieńsze ze 2 razy. Mój TŻ nosił i ładnie wyglądała ale zgubił
Stary 2009-03-13, 19:24   #3311
milkNhoney
Rozeznanie

moim zdaniem srebrne są ok. Kupiłam Tż kiedyś w Aparcie i lubi ją zakładać, ale taką cieńszą. Z rzemienia też mamy oboje

Na nadchodzące urodziny obmyślam prezent. Jako, że kieszeń studentki nie jest zawsze pełna to zdecyduję się na książkę Kapuścińskiego [bo lubi] i słodycze zawinięte w duuużego cukierka albo bukiet z czupaczupsów. Myślałam nad fajną koszulą, koszulką, bluzą albo paskiem. To poczeka na inna okazję kiedy będę miała więcej w portfelu myślę jeszcze, żeby coś wykombinować może jakiś zwariowany wieczór 20lat wkońcu. Odrazu nuci mi się ''20latki , 20 latki to ja i Ty to wlaśnie my'' a być może będziemy obchodzić nasze urodziny razem, ponieważ różnica to tylko 2 dni. Myślę, żeby stworzy jakiś zakręcony wieczór, nie typowo romantyczny tylko zakręcony. Pomysł zrodził się przed chwilą w mojej głowieI tu pytanie do was. Jak stworzyć zakręcony wieczór we 2 tzn. liczę na dodatkowe pomysły. Myślę o jakiś ciekawych kolorowych drinkach zamiast wina. Smacznie i śmiesznie wyglądające jedzonko. Pozytywna muzyczka. Może jakaś komedia. A poza tym?

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 21:09   #3312
cameleon91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Co myślicie o noszeniu bransolet przez facetów? Jak to wygląda? np taka pancerka:

Załącznik 2105068

Załącznik 2105069

Miałam zamiar kupić teżetowi na urodziny, ale nie wiem czy to dobry pomysł na prezent no i czy będzie to w ogóle nosił
mnie się podobają takie bransoletki al nie ten wzór ... mojemu tż wiem że też by się spodobał prezent taki bo ma na szyje ale na 3 latka mu nie kupie bransoletki ktora nie jest zwizana z naszym zwiazkiem
Zero białego chlebka - 5/30
Zero gazowańców! - 5/30
Skakanka - 2/30

Biała perła - 1/30
Skrzypowita -
1/40

Uda się!

cameleon91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 20:52   #3313
KobietaK
Raczkowanie

No tak i teraz mnie też dopadło... Potrzebuję prezentowej pomocy... przejrzałam cały wątek od początku :/ i nie znalazlam nic "dla siebie" - tzn. dla niego
parę dni temu zeszłam się po 6 latach rozłąki ze swoim byłym z młodości i on ma niedługo urodziny i chciałabym mu coś dać, a nie chciałabym żeby to był prezent "serduszkowy" i w sumie wolałabym żeby był "własnoręczny".
Pewnie zrobię mu kartkę i na tym poprzestane, ale może ktoś ma pomysł na taki "neutrealny" prezent.
KobietaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 21:09   #3314
iinnkkaa
Zakorzenienie

tz za niecale 2 tyg obchodzi 19 urodziny i nie mam pojecia co mu kupic.
sama na walentynki nic nie dostalam.... na dzien kobiet dostalam kwiatka i zaprosił mnie na pizze tylko na 4 miesiące dostalam maskotke i zastanawiam sie co mu kupic myslalam nad tosterem bo bardzo je lubi a nie ma ale niestety to drogie a nie mam zabardzo kasy moze mi cos podsuniecie;> koszulka z jakis fajnym logo np z moim imieniem
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-15, 21:46   #3315
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
sama na walentynki nic nie dostalam.... na dzien kobiet dostalam kwiatka i zaprosił mnie na pizze tylko na 4 miesiące dostalam maskotke i zastanawiam sie co mu kupic myslalam nad tosterem bo bardzo je lubi a nie ma ale niestety to drogie a nie mam zabardzo kasy moze mi cos podsuniecie;> koszulka z jakis fajnym logo np z moim imieniem

nie wiem czy chodzi ci o zwykły toster czy o taki do robienia sandwichy w sumie i jedno i drugie kupisz do 50zł

wiec w podobnej cenie co koszulka mysle

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 12:03   #3316
czystytlen
Raczkowanie

nietypowy portret ( photo shop)

chciałabym dać ukochanemu na rocznicę taki portret, który jest ułożony z małych zdjęć(miniaturki zdjęć układają się w portret ze zdjęcia). Ja się nie znam na photoshopie, a nie wiem kto mógłby mi takie coś zrobić. Czy w każdym zakładzie foto będę mogła zlecić zrobienie czegoś takiego?
czystytlen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 14:40   #3317
carmen20
Zadomowienie

Dot.: nietypowy portret ( photo shop)

Zdaje mi sie że to sie nazywa kolaż na photoshopie ja również się nie znam ale jest taki program PhotoScape i on jest znacznie prostszy w obsłudze i tam chyba kolaże można robić ale takie niezbyt skomplikowane. A w salonie to na bank Ci to zrobią profesjonalnie
carmen20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 21:17   #3318
fikusia87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czystytlen Pokaż wiadomość
chciałabym dać ukochanemu na rocznicę taki portret, który jest ułożony z małych zdjęć(miniaturki zdjęć układają się w portret ze zdjęcia). Ja się nie znam na photoshopie, a nie wiem kto mógłby mi takie coś zrobić. Czy w każdym zakładzie foto będę mogła zlecić zrobienie czegoś takiego?

na 100% znajdziesz cos takiego na allegro bo ja tez zamawiałam ale nie pamietam ile co jak

A JA CZEKAM NA CIEBIE ŻEBYŚ PRZYSZEDŁ JUŻ WRESZCIE.

... CYWIL 23.06.2009 ... CZEKAM
fikusia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 14:05   #3319
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

ja robiłam to kiedyś w zakładzie fotograficznym ale taki duży format- jak obrazek. Zapłaciłam chyba 36zł za 6 sztuk (od 1 do 6 szt był koszt 36zł dlatego wzielam od razu 6;D)
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 16:42   #3320
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

http://www.allegro.pl/item578561429_...a_ze_zdje.html

o coś takiego chodzi? bo próbuję sobie wyobrazić wstawiłam link z allegro.

ja to bym chciała takie jedno nasze wspólne zdjęcie pocięte tak jakby w kawałeczki, ułożone blisko siebie i składające się z powrotem w to duże zdjęcie

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 17:23   #3321
a4033a
Raczkowanie

Jeśli chcesz mogę Ci takie zdjęcie zrobić.
Zostałby Ci koszt wywołania.
Napisz na pw to ustalimy szczegóły.

a4033a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:44   #3322
czystytlen
Raczkowanie

właśnie o takie coś chodzi. a4o33a wysłałam Ci wiadomość już i podałam maila tylko nie wiem czy znajdziesz ją, od niedawna jestem zalogowana i badam co i jak. jak nie znajdziesz to pisz tu. dziękuję
czystytlen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 22:57   #3323
artakaf
Przyczajenie

kolaż, a można np zrobić "Photomatix Pro 3" ew. w innych programach ala adobe/corel
artakaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 12:24   #3324
bojkka
Rozeznanie

ja kiedyś kupiłam voucher (na 26 urodziny) do instustutu erisa na masaż odprezajacy z goracymi kamieniami
teraz mam zamiar kupic karner na gokarty :P
perfumy, ciuchy i zegraki odpadają , za duzo ich juz dostal
bojkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 13:51   #3325
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
Inka, jeśli toster, to u mnie w Warszawie w sklepie FLO są ( a przynajmniej były, mogę się przejść i zobaczyć ) takie fajne, które robią np. wzór serduszka albo czaszki na chlebie. Poszukaj, może będzie coś takiego na allegro?
Są tam też takie fajne rękawice bokserskie z napisem " Fight for love ".
Niestety, to nie są prezenty dobre dla mojego chłopaka, więc mam problem z zakupem na jego zaległe urodziny. Zaprosił mnie, ale jeszcze nie byliśmy wtedy razem. A czuję się w obowiązku trochę, bo on dał mi moją wymarzoną maskotkę Małego Głoda.
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 16:36   #3326
2-B
Rozeznanie

Mam pytanie, nie chciałam zakładać nowego wątku więc może w tym mi ktoś pomoże liczę na to otóż... mój przyjaciel, właściwie to były facet, (nawet nie wiem czy można go nazwać byłym bo znając życie pewnie do siebie wrócimy, ale jak na razie to były) i... niedługo ma urodziny i chciałabym mu kupić coś niedrogiego ale takiego żeby mu przypominało i żeby wiedział, że zawsze może na mnie liczyć i że duchem jestem z nim no i że ogólnie takie prezent od bliskiej sercu przyjaciółki Facet skończy 24 lata, może nie będę się rozpisywać na temat jego upodobań, zainteresowań bo chodzi mi raczej o jakiś prezencik z duszą, a nie np. książkę o samochodach... Nie wiem czy potrafię się jasno wyrazić, ale mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi. Wolałabym aby prezencik nie był zbyt drogi, ale mój portfel jest otwarty na wszelkie propozycje
Stary 2009-03-21, 21:33   #3327
bojkka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 2-B Pokaż wiadomość
Mam pytanie, nie chciałam zakładać nowego wątku więc może w tym mi ktoś pomoże liczę na to otóż... mój przyjaciel, właściwie to były facet, (nawet nie wiem czy można go nazwać byłym bo znając życie pewnie do siebie wrócimy, ale jak na razie to były) i... niedługo ma urodziny i chciałabym mu kupić coś niedrogiego ale takiego żeby mu przypominało i żeby wiedział, że zawsze może na mnie liczyć i że duchem jestem z nim no i że ogólnie takie prezent od bliskiej sercu przyjaciółki Facet skończy 24 lata, może nie będę się rozpisywać na temat jego upodobań, zainteresowań bo chodzi mi raczej o jakiś prezencik z duszą, a nie np. książkę o samochodach... Nie wiem czy potrafię się jasno wyrazić, ale mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi. Wolałabym aby prezencik nie był zbyt drogi, ale mój portfel jest otwarty na wszelkie propozycje
książka to dobry pomysł, ale może od tej o samochodach lepsza by była o przyjaźni między kobietą a mężczyzną....
bojkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 09:02   #3328
2-B
Rozeznanie

Właśnie uznałam książkę o samochodach za prezent bez duszy jeśli ktoś by coś źle zrozumiał... chodziło mi o coś takiego.. hmm... takiego.. no z duszą, no nie mam innego określenia, coś na szczęście może.. typu podkowa tylko coś o wiele bardziej oryginalniejszego.
a ta książka o przyjaźni to nie taki zły pomysł wezmę pod uwagę, ale wciąż czekam na dalsze propozycje
Stary 2009-03-22, 09:17   #3329
RedApple
Zakorzenienie

Ja mojemu Tż kupiłam taka wielka książkę o samochodach, pokazane były od tych najstarszych (notabene PIĘKNYCH, starych rocznikiem ale modele... ) bo jest ich pasjonatem bardzo mu się podobało, oglądalismy ją razem a teraz stoi rozłożona na półce i ma a`la plakat takiego wielgasnego auta na 2strony
kupiłam ja na internecie jakby któraś chciała zobaczyć
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 12:47   #3330
karoolecka
Zadomowienie

nie jestem pewna czy ta książka o przyjaźni jest dobra właśnie w tej sytuacji, bo Ty chcesz - czy masz nadzieje - ze wrócicie do siebie, tak?
gdybym od mojego byłego dostała książkę 'przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna' uznałabym jako 'porzuc nadzieje na zwiazek, zostaniemy tylko przyjaciolmi' ale to tylko moje zdanie ogólnie pomysł prezent bardzo fajny
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości