|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak koncepcji na prezent
Ubierz śliczne ciuszki i zaproś go do kawiarni na lody, na piwo, albo obiad, pizzę
![]() Tylko tak, zeby wcześniej nie wiedział co szykujesz. Niech ma niespodziankę.
#332 |
Zakorzenienie
|
Ja bym przyszykowała romantyczna kolacje własnorecznie przy swiecach i romantyccznej muzyce a do tego prezencik jakis drobny np. zegarek
![]()
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Może się czepiam, ale dlaczego piszesz mi z dużej literki?
![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Przyczajenie
|
Też popieram tą ideę z własnoręcznie przygotowaną kolacyjką
![]() ![]()
#335 |
Wtajemniczenie
|
puzzzzle z twoim zdjęciem
![]() ![]()
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
A to musi być koniecznie "długotrwały" prezent?
Może zorganizujesz jakąś romantyczką kolacje przy świecach, coś pysznego do jedzenia, później spacer, wspólna kąpiel i conieco intymnego, czego długo nie zapomni ![]() Nawet jakby miał lizaka (lub jaki kolwiek inny słodyk, który uwielbia) przy tym dostać, sądzę, że będzie zadowolony. ![]() Ważne inwencja twórcza, a nie rzeczy, przynajmniej, takie jest moje zdanie
#338 |
Zadomowienie
|
bilety na mecz, zuzel itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Kochane!
Mam do Was ogromna prosbe... Moj chlopak niedlugo konczy 20 lat. Z tej okazji chcialabym dac mu jakis nietypowy prezent. Niestety nie mam w ogole pomyslu co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
BAN stały
|
Dot.: Prezent :(
a moze kalendarz na przyszly rok ze swoimi fotkami
![]() ![]() ja wlasnie mam zamiar zrobic cos takiego dla mojego tzta na imieninki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
prezent dla chłopaka
proszę napiszcie swoje propozycje
co można dać chłopakowi na osiemnaste urodziny mam czas do lutego ale lepiej już teraz zacząć myśleć dodoam że jest to 2-letni związek, nie przejmujcie się kosztami...byle było orginalne, nawet śmieszne.. jak każdy facet interesuje się motoryzacją ![]() z góry dziękuje
#342 |
Rozeznanie
|
Dot.: prezent dla chłopaka
w y s z u k i w a r k a
![]()
#343 |
Raczkowanie
|
Ja mam propozycję. Może każda z nas teraz będzie pisała co dała już swojemy TŻ i to może będzie inspiracją dla wszystkich innych poszukujących? Co wy na to?
Ja już wymyśliłam (czytaj: dałam): - perfumy - bokserki - płytę z muzyką - kalendarz z naszymi zdjęciami - ramkę ze swoim zdjęciem - wyjechaliśmy na weekend tylko we dwoje - kino a teraz mam plan wziąść go wieczorem gdzieś za miasto, tak żeby ludzi nie było, najlepiej nad jakąś wodę. Rozłożyć kocyk, wyjąć winko i winogrona położyć się razem i gapić na gwiazdy... heh Ale ze mnie romantyczka! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#344 |
Rozeznanie
|
ok, wobec tego moje prezenty stanowiły już:
- własnoręcznie zrobiony kalendarz z zaznaczonymi imprezami kabaretowymi [gra w kabarecie] i ze zdjęciami ważnymi dla nas, dopasowanymi do wydarzeń w danym miesiącu - inny kalendarz własnoręcznie zrobiony, z afirmacjami na dany miesiąc i dopisanymi do nich uzasadnieniami - nasze wspólne zdjęcia, czarno białe, w antyramach - ciepłe spodnie z polaru, bo potrzebował ![]() - zrobiona z segregatora kronika naszego związku [ale na razie niewiele w nij jest, bo oboje nie mamy czasu pisać i wklejać ![]() - maleńka czarna filiżanka na maleńkim czarnym spodeczku [poszukiwana w kilku miastach, bo nigdzie nie było ładnego czarnego kubka.. poza tym, on bardzo lubi rozkoszować się dobrą herbatą] - czarny kubek [w końcu się znalazł w ikei, spodobał się mu, musiałam mu go wybijać z głowy, żeby samej móc kupić ![]() - woda toaletowa - ciepłe rękawice o rany, nie mogę sobie przypomnieć większości prezentów, które ode mnie dostał... jej.. ![]() polecam www.szczyptaswiata.pl - oryginalne i, jak dla mnie, CUDOWNE rzeczy! sama właśnie tam już coś upatrzyłam na zbliżające się jego urodziny... ![]()
#345 |
Przyczajenie
|
![]()
niedługo urodzinki mojego ukochanego
![]() ![]() jesteśmy ze sobą już 2 latka i coraz bardzej go kocham i w związku z tym chciałabym kupić cosi co będzie wyrażało moje uczucia ![]() przyjmuje wszystkie pomysły nawet te najbardziej zwariowane ![]()
#346 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: prezent???
Moze jakies smierdzidełko??Np. Adidasa(jest fajny zestaw,sport challenge czy jakos tak:P),chyba ze chlop nie lubi
![]()
#347 |
Zakorzenienie
|
Obrazi się, bo pomyśli że śmierdzi
![]() ![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
Śmierdzidełka są zbyt oklepane
![]()
#349 |
Zakorzenienie
|
Ja tez uwazam, ze zapach nie bardzo pasuje..Hmm daj mu cos takiego od serca, cos, co bedzie wyrazalo Twoje uczucia do niego. Hmm..mozesz np.zamowic na necie poduszke z Twoja fotka, jesli oczywiscie nie uzna tego za uraznie jego dumy
![]() Zastanow sie, a na pewno cos fajnego przyjdzie Ci do glowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
z tą poduszką to fajny pomysł
![]() ![]() przeglądałam forum ale nic nie znalazłam ![]() mój facet jest bardzo uczuciowy jak na swój gatunek ![]() ![]() myślałam o albumie ale nie mam na tyle zdjęc aby takowy wykonać ![]() chciałam podarować mu jakąś biżuterie z wygrawerowanym moim imieniem albo czymś ale znów na czym mogłabym to zrobić??, bo obrączki już mamy może łańcuszek jakiś??
#351 |
Zadomowienie
|
Kalendarz z Waszymi wspólnymi fotkami albo Twoimi jest ok. A może zegarek? Koszula? Myślę, że coś w tym stylu będzie ok
![]() Poszukaj czegoś w wizażowej wyszukiwarce, na pewno znajdziesz coś ciekawego... |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
było..
![]() Forum Zrób to sama: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=prezent http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=prezent http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=prezent http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=prezent http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=prezenty http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=prezenty Forum Zrób to sama -> przeszukaj to forum->"prezenty" ![]()
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
![]()
Nie wiem, czy odpowiednio zamieścilam wątek. Jeśli źle, to z góry przepraszam
![]() Perfumy raczej odpadają, bo ostatnio je ode mnie dostał, ramkę ze zdjęciem też już ma... Pomysłów mi brakuje ![]() Z góry dziękuję za wszystkie odp ![]()
![]() |
#354 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
Ja proponuje zapach jakiś, może adidas czarny, albo jak masz więcej pieniązków to może coś z bossa, mój tZ przepadal, albo basek skórzany, wszystko zależy co Twój TZ lubi, powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze - było, to prawda. Poza tym nie bardzo rozumiem, skoro jesteście razem dwa lata, to chyba wiesz co lubi
![]()
#358 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla chłopaka :)
Ja już na innym wątku zaproponowałam, może pasek skórzany, albo możrekoszula? Są fajne w Top secret w Plejadzie w Sosnowcu za 40 zł, w krateczke pomarańczowy, ale stonowany, fajna rzecz, polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla chłopaka :)
rzeczywiscie bylo jzu troche takich watkow
![]() hmmm jakie ma zaintersowania ,moze jakies hobby ?? Lubi czytac? czego slucha??
Kiedy wymawiam słowo Przyszłość, pierwsza sylaba przechodzi juz do przeszłości. Kiedy wymawiam słowo Cisza, niszczę ją. Kiedy wymawiam słowo Nic, stwarzam coś, co nie mieści się w żadnym niebycie. Wisława Szymborska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
![]()
LOVISA ja myśle ze nie tyle podpowiadac co moze bysmy miały sie np. pochwalic jakie MY zrobiłysmy prezenciki swoim TZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.