PREZENTY na ROCZNICE, URODZINY, IMIENINY - pomysły - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-04, 09:42   #331
Justin_14
Zakorzenienie

Dot.: prezent

Cytat:
Napisane przez Durga
To już sama autorka tematu musi zdecydować czy to za malo czy w sam raz...
eeehhhh
Justin_14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-04, 22:08   #332
Mysia_Pysia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Mysia_Pysia GG do Mysia_Pysia Send a message via Skype™ to Mysia_Pysia

No dziewczyna jest już pełnoletnia i jej sprawa co chce robić. Myślę że propozycja podana przez -magdę jest OK. ;]

Mysia_Pysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-04, 22:18   #333
nikki999
Zakorzenienie

17 lat to nie jest pełnoletność,
a sprawa osoby,co chce robić jest wtedy, gdy jest dojrzała, a nie pełnoletnia, przynajmniej powinna, a to ile się ma lat nie zawsze odzwierciedla dojrzałość

ale skoro Neycee podjęła taką a nie inna decyzję to lepiej rozmarzmy się nad prezentem a nie wiekiem

Neycee możesz kupić Wam obrączki, tylko wydaje mi się, że powinnaś najpierw porozmawiać z TŻtem czy wogóle będzien osił, różni faceci mają różne podejście do takich pomysłow

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail

Edytowane przez nikki999
Czas edycji: 2006-07-05 o 18:45
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-04, 22:45   #334
Justin_14
Zakorzenienie

17 lat- pełnoletnia? niezłe. Zreszta nie moja sprawa, ja swoje życie na pewno poprowadzę inaczej
Stary 2006-07-05, 07:20   #335
nikki999
Zakorzenienie

Justin

BLOG -
Stary 2006-07-05, 10:39   #336
Justin_14
Zakorzenienie

Nikki
Stary 2006-07-05, 13:55   #337
aagusiaa91
Raczkowanie

GG do aagusiaa91

Justin czy ty naprawde musisz sie o wszystko czepiac....to jest sprawa neycee co ma zamiar robić ze swoim chłopakiem w wieku 17 lat. PRZESADZASZ

http://ryski-agusi.blog.onet.pl
aagusiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-05, 14:19   #338
**KaNiA**
Raczkowanie

GG do **KaNiA**

Cytat:
Napisane przez Justin_14
17 lat- pełnoletnia? niezłe. Zreszta nie moja sprawa, ja swoje życie na pewno poprowadzę inaczej
czemu sie czepiasz biednej dziewczyny.. ?! to jak sie poprowadzisz to Twoj wybor, ale kurde skad wiesz jak ona sie prowadzi?! przeciez nawet nic nie powiedziala.. heh.. nie no sorry to ze bedzie to jej Pierwszy Raz z chlopakiem.. no kurde.. nie czujesz troche ze przesadzasz? i jeszcze jedno.. nie mozesz Rybko mowic ze swoje zycia na pewno poprowadzisz inaczej.. skad wiesz czy za rok albo dwa nie poznasz osoby ktora bezgranicznie pokochasz i bedziesz chciala byc z nia do konca swoich dni.. bedziesz chciala dac tej osobie wszystko.. ile masz lat..? czternascie..? no wlasnie.. wiec nie oczerniaj i nie obrazaj Neycee bo robisz to bezzasadnie..
Stary 2006-07-05, 14:33   #339
**KaNiA**
Raczkowanie

GG do **KaNiA**

Cytat:
Napisane przez neycee
Tak się złożyło, że mój TŻ ma urodziny w dzien, w który planujemy nasz pierwszy raz... Co do prezentu to zastanawiam się nad srebrnym serduszkiem z pierwsza literką mojego imienia (niestety nie wiem ile taka może kosztować) i nie wiem czy nie zaczekać z tym do naszej rocznicy która będzie tydzień później ewentualnie portfel. NIe wiem czy to dobrze, że te 2 wdarzenia się tak "spotkały" (dzieło przypadku)...bo teraz mam problem. Myślałam jeszcze nad wręczeniem mojego rysunkiem typu "nagosc zakryta" jednak on nie przapada za tym chłopakiem który mnie rysował, no ale to w gruncie rzeczy chodzi o mnie a nie o niego a na samym poczatku jako zmyłke chcę dać dmuchany młotek i powiedziec żeby jakiekolwiek prezenty sobie wybił z glowy no ale Juz sama nie wiem, może wy coś poradzicie, może wymyslicie jeszcze cos innego, połączonego z ta nasza wspólna nocą

a Ty sie Mala nie przejmuj heh.. moze faktycznie mlotek to nie jest to ale zaraz cos poradzimy . ja mojemu Misiowi tez nie lubie robic prezentow jesli nie wiem co mam kupic/zrobic . heh.. np. ostatnio na walentynki zrobilam mu prasowanke na koszulke ze slicznymi zabkami do tego sliczniuchne boksery z rownie uroczymi zabuchami (troche byly zboczone ale rownie urocze ) osobiiscie polecam cos takiego.. sluzy to naturalnie do spania . daruj sobie tez jakies ramki ze zdjeceiami etc bo to jest takie smutne jak sie to dostaje.. przynajmniej mi sie tak wydaje.. wiem to z wlasnego doswiadczenia.. kiedy to moich misiaczkow uszczesliwialam takimi gadzetami . a co do portfela to nawet fajny pomysl.. a ze troche malo romantyczny to nic mozesz do srodka wlozyc zamiast grosika prezerwatywe i bedzie baaardzo romantyczne .
a jezeli chcialabys cos jeszcze seksownego i zarazem smiesznego to mozesz mu kupic takie majciochy :

http://www.toys4boys.pl/item144__Slo...gi_Meskie.html

lub sobie jakies cudo :

http://www.toys4boys.pl/index.php?description=143

http://www.toys4boys.pl/index.php?description=142

albo podwiazke ale to juz sobie znajdziesz . tylko zeby Ci sie Misio nie zaslodzil
a ktore Misio ma urodzinki i ktora rocznice obchodzicie, jezeli mozna wiedziec?

pozdrawiam baaardzo baaaardzo gooraco
Stary 2006-07-05, 16:05   #340
Justin_14
Zakorzenienie

Drogie moje ulubione wizażanki- to nie było do wypowiedzi autorki wątku- przeczytajcie sobie wszystko jeszcze raz! Co do Kanii- jestem chrzescijanka i wiem, jakie bedzie moje życie- NA PEWNO. Napisałam również "to nie moja sprawa"- wiec w jaki niby sposób się czepiam? Napisalam, ze to nie moje zyce nie moja sprawa, ze nikogo nie będę oceniać- czy wy umiecie czytac?
Stary 2006-07-05, 16:55   #341
201707171556
Konto usunięte

Neycee ja swojemu chlopakowi dalam na urodziny (18) bransoletke - zreszta wcześniej sam mi napomknął, że mu się taka podoba więc mialam problem z glowy
A co do zbiegu wydarzeń to nam się te wydarzenia podobnie zbiegły (tzn. to nie była rocznica, ani nie stalo się to w dzień jego urodzin). Ten pomysl z młotkiem czy ramka na zdjęcia to takie troche nie bardzo moim zdaniem Już ten portfel lepszy (moja kolezanka dała swojemu chlopakowi na 18 wlasnie portfel i ręcznie robiony witraż w kształcie serduszka) Specjalnie o tym witrazu wspomnialam bo to coś trwałego - portfel mu się z czasem zniszczy i go wyrzuci, a taką trwałą rzecz (jak witrażyk czy bransoletka) bedzie miał już być może zawsze i gdy na nią spojrzy przypomnisz mu się Ty - (tzn Pierwszy Raz z Toba tez raczej zapamięta ale swiadomie staram się te dwie rzeczy oddzielić )jeśli już wtedy przykładowo nie bedziecie razem tfu tfu .

(Nawiasem mówiąc ten pomysł z prezerwatywą w poftfelu zamiast grosika był świetny )
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-05, 18:27   #342
Wróbelek
Rozeznanie

GG do Wróbelek

A może coś takiego. jest coś takiego, że na kubek naklejasz zdjątko. Może takie wasze zdjątko wspólne i napis: pierwsza rocznicaTo tak na rocznice oczywiście
malowane szkło

Wróbelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-05, 18:37   #343
aagusiaa91
Raczkowanie

GG do aagusiaa91

Justin: powiem [a raczej napiszę] Ci tylko jedno...WINNY SIĘ TŁUMACZY, ja też jestem wredna...ale takiej wredoty jak twoja nie zniose. I skończ z tym wreszcie bo wściekam się jak czytam niektore twoje teksty...

Stary 2006-07-05, 18:44   #344
Wróbelek
Rozeznanie

GG do Wróbelek

Jest młoda i tak naprawdę nic nie wie o życiu. POczekaj, za parę lat..nie zdziwiłabym się gdyby jej światopogla i ta pewnosć zupełnie przewróciły siędo góry nogami. Ale przyznam, że te teksty są dosyć irytujące.
malowane szkło

Wróbelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-05, 18:45   #345
nikki999
Zakorzenienie

Jezu przestańcie!
kolejny temat, w którym nie rozmawia się w temacie tylko o tym co kto do kogo ma,
nie wiecie jak się czuje pewnie Neycee, chyba, że nie podchodzi do wątku założonego przez siebie tak jak ja,
Agusia może wniosłabyś coś do tematu, a nie szukała, co znowu Justin napisała źle!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak drażni Cie to co ona pisze, to nie czytaj !

BLOG -
Stary 2006-07-05, 18:59   #346
Beaux
Zakorzenienie

nikki999 miałam właśnie to samo napisać! Dodam od siebie, że Justin_14 w tym wątku nie napisała nic co mogłoby obrazić lub oczernić kogokolwiek, w ogóle nie widzę sensu w wypowiedzi użytkowniczki KaNiA.
aagusiaa91 - to nie czytaj, nikt Cię nie zmusza.
Wróbelek - a Ty co? Matuzalem jesteś, że o życiu wiesz wszystko?

BLOG
Beaux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-05, 19:07   #347
nikki999
Zakorzenienie

Beaux
Dzięki

BLOG -
Stary 2006-07-05, 20:57   #348
aagusiaa91
Raczkowanie

GG do aagusiaa91

Jeśli ja kogoś irytuje to przepraszam, ale juz naprawde nie mogę czytać tych farmazonów Justin, Wróbelku: tego zachowania nie można tłumaczyć młodym wiekiem bo ja jestem w jej wieku...Beaux i Nikki: zachowanie Justin ignorowałam dłuuuugo i mi się to znudziło. A teraz wnosząc coś do tematu: moja koleżanka kupiła swojemu chłopakowi [na 17-ste urodzinki ] stringi, które wyglądały jak słoń oczywiście trąba miała inne zastosowanie niż zazwyczaj hehehehe i widziałam kiedyś taki własnoręcznie wykonany "ocieplacz" na...[wiadomo na co ] z pomponikami i róznymi innymi bajerkami...myślę, że coś takiego też mogłoby być odpowiednie

Stary 2006-07-05, 21:18   #349
nikki999
Zakorzenienie

Agusia to teraz popatrz,
tak jak Ciebie irytują posty Justyny, tak nas irytują Twoje[nie tylko, ale to teraz nie ma znaczenia], skoro wolałabyś, żeby Jusin nie pisała takich rzeczy, postaw się w naszej sytuacji i nie pisz Ty

BLOG -
Stary 2006-07-05, 21:18   #350
nikki999
Zakorzenienie

ej nie no a tak na powaznie dziewczyny skończcie

BLOG -
Stary 2006-07-05, 22:24   #351
Beaux
Zakorzenienie

Ja się nie chce z nikim kłócić, z resztą chyba każdej z nas zależy aby atmosfera na tym Forum była przyjemna. Licytować się, kto ma rację a kto nie, mogłybyśmy bez końca. Czy nie łatwiej by było, gdyby pretensje a propos wypowiedzi którejś z Użytkowniczek zostały wysyłane na pw? neycee się chyba podłamała naszymi "radami" w Jej wątku

BLOG
Stary 2006-07-06, 09:20   #352
nikki999
Zakorzenienie

No nie dziwie się...
tak samo jak ja się podłamałam, kiedy dziewczyny mi się w moim zaczęły przepychać...

BLOG -
Stary 2006-07-06, 10:16   #353
neycee
Raczkowanie

GG do neycee

No, dziewczyny! trochę odbiełyście od tematu. Ja, zamiast siedziec w domu i zastanawiać się co kupic wybrałam się na maraton po sklepach i oto co znalazłam w pierwszym z nich. Ręcznie robiony album, do którego na początku wlozyłam nasze wpólne zdjęcia, potem nasze z dzieciństwa i kilka moich aktualnych ;-) resztę już sam będzie sobie uzupełniał.
P.S. A o do wieku mojego TŻ to teraz to ma juz 24 wiosenki. ustaliliśmy, że na rocznicę (która jest za tydzień) nie będizmey robić sobie prezentów tylko się gdzieś wybierzemy, i spędzimy wpsólnie caly dzień.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HPIM3315.JPG (28,9 KB, 263 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM3316.JPG (34,6 KB, 420 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM3317.JPG (37,4 KB, 344 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM3318.JPG (44,0 KB, 367 załadowań)
neycee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-06, 10:21   #354
nikki999
Zakorzenienie

ale macie śliczne zdjęcia, te z pierwszej fotki z otwartym allbumem np.
ja mam album na zdjęcia do scrapbookingu, czeka aż wywołam wszystkie nasze zdjęcia[bo narazie są na dysku i będzie także prezentem dla TŻta, tylko jeszcze niewiem na jaką okazję

świetny pomysł, że też sama Ci tego nie podpowiedziałam ale wypadło mi z głowy

BLOG -
Stary 2006-07-06, 10:24   #355
Beaux
Zakorzenienie

Piękny ten album i świetne zdjęcia!

BLOG
Stary 2006-07-06, 14:38   #356
**KaNiA**
Raczkowanie

GG do **KaNiA**

bardzo ladny album sama chcialabym taki miec
Stary 2006-07-06, 14:42   #357
**KaNiA**
Raczkowanie

GG do **KaNiA**

P.S. A o do wieku mojego TŻ to teraz to ma juz 24 wiosenki. ustaliliśmy, że na rocznicę (która jest za tydzień) nie będizmey robić sobie prezentów tylko się gdzieś wybierzemy, i spędzimy wpsólnie caly dzień.[/quote]

proponuje Kolobrzeg jest niedaleko Szczecina a sa miejsca w ktorych mozna sie zaszyc i spedzic cudownie caaaaly dzien razem
Stary 2006-07-13, 12:25   #358
kaczuszka_mala
Przyczajenie

Dot.: prezenty dla faceta zawsze problem :-(

taa, kupic facetowi zegarek. w moim przypadku to odpada bo moj mezczyzna nosi zegarek za 8tys pln. kesmetyki kupuje mu bez okacji a sweter tez odpada na starcie bo on nie nosi swetrow.
pada pytanie co kupic mezczynie ktory wszystko ma. ja bym kupila noz, np kukri - bardzo poreczny i przydaje sie do wszystki. albo spinki do mankietow i krawata (to planuje mu kupic na urodziny). dobrym pomyslem sa tez puzzle ze zdjeciem ukochane albo wizyta w spaa.
kaczuszka_mala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-24, 13:01   #359
kaska5
Raczkowanie

Dot.: Prezent na Dzien Chłopaka?

.
kaska5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-24, 17:54   #360
Kropeczkaa
Raczkowanie

Unhappy PREZENTY na ROCZNICE, URODZINY, IMIENINY - pomysły

Hej, Dziewczyny!

Oto mój mały problemik... Jestem z moim TZ 2 latka. Niestety dzieli nas 1200 km - On mieszka na stałe w Holandii. Spędzamy ze sobą tylko wolny czas (np. wakacje, ferie, dłuższe weekendy itd). Niedługo ma urodzinki (20 latek kończy) i chciałabym dać mu prezent, który zapamięta na długo. Będzie to też prezent na naszą drugą rocznicę. Nie mam kompletnie pomysłu co mogłoby to być! do tego nie mam czasu na chodzenie po sklepach, bo on mieszka teraz u mnie chwilowo i właściwie każdą chwilę spędzamy razem. Macie jakieś pomysły? Dziewczynki, liczę na Was!

ps. Wiem, że były już podobne wątki... ale od wczoraj siedzę przy wyszukiwarce i nie znalazłam nic odpowiedniego (odpowiednio sentymentalnego) pomóźcie

buźka
Kropeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości