|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
No dziewczyna jest już pełnoletnia i jej sprawa co chce robić. Myślę że propozycja podana przez -magdę jest OK. ;]
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
17 lat to nie jest pełnoletność,
a sprawa osoby,co chce robić jest wtedy, gdy jest dojrzała, a nie pełnoletnia, przynajmniej powinna, a to ile się ma lat nie zawsze odzwierciedla dojrzałość ![]() ale skoro Neycee podjęła taką a nie inna decyzję to lepiej rozmarzmy się nad prezentem a nie wiekiem ![]() Neycee możesz kupić Wam obrączki, tylko wydaje mi się, że powinnaś najpierw porozmawiać z TŻtem czy wogóle będzien osił, różni faceci mają różne podejście do takich pomysłow ![]()
BLOG - zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail ![]() Edytowane przez nikki999 Czas edycji: 2006-07-05 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
17 lat- pełnoletnia? niezłe. Zreszta nie moja sprawa, ja swoje życie na pewno poprowadzę inaczej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Justin
![]()
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Nikki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
Justin czy ty naprawde musisz sie o wszystko czepiac....to jest sprawa neycee co ma zamiar robić ze swoim chłopakiem w wieku 17 lat. PRZESADZASZ
![]() |
#338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a Ty sie Mala nie przejmuj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jezeli chcialabys cos jeszcze seksownego i zarazem smiesznego to mozesz mu kupic takie majciochy : http://www.toys4boys.pl/item144__Slo...gi_Meskie.html lub sobie jakies cudo : http://www.toys4boys.pl/index.php?description=143 http://www.toys4boys.pl/index.php?description=142 albo podwiazke ![]() ![]() ![]() a ktore Misio ma urodzinki i ktora rocznice obchodzicie, jezeli mozna wiedziec? ![]() pozdrawiam baaardzo baaaardzo gooraco ![]()
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Drogie moje ulubione wizażanki- to nie było do wypowiedzi autorki wątku- przeczytajcie sobie wszystko jeszcze raz! Co do Kanii- jestem chrzescijanka i wiem, jakie bedzie moje życie- NA PEWNO. Napisałam również "to nie moja sprawa"- wiec w jaki niby sposób się czepiam? Napisalam, ze to nie moje zyce nie moja sprawa, ze nikogo nie będę oceniać- czy wy umiecie czytac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Konto usunięte
|
Neycee ja swojemu chlopakowi dalam na urodziny (18) bransoletke - zreszta wcześniej sam mi napomknął, że mu się taka podoba więc mialam problem z glowy
![]() A co do zbiegu wydarzeń to nam się te wydarzenia podobnie zbiegły (tzn. to nie była rocznica, ani nie stalo się to w dzień jego urodzin). Ten pomysl z młotkiem czy ramka na zdjęcia to takie troche nie bardzo moim zdaniem ![]() (Nawiasem mówiąc ten pomysł z prezerwatywą w poftfelu zamiast grosika był świetny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Rozeznanie
|
A może coś takiego. jest coś takiego, że na kubek naklejasz zdjątko. Może takie wasze zdjątko wspólne i napis: pierwsza rocznica
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
Justin: powiem [a raczej napiszę] Ci tylko jedno...WINNY SIĘ TŁUMACZY, ja też jestem wredna...ale takiej wredoty jak twoja nie zniose. I skończ z tym wreszcie bo wściekam się jak czytam niektore twoje teksty...
![]() |
#344 |
Rozeznanie
|
Jest młoda i tak naprawdę nic nie wie o życiu. POczekaj, za parę lat..nie zdziwiłabym się gdyby jej światopogla i ta pewnosć zupełnie przewróciły siędo góry nogami. Ale przyznam, że te teksty są dosyć irytujące.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Jezu przestańcie!
kolejny temat, w którym nie rozmawia się w temacie tylko o tym co kto do kogo ma, nie wiecie jak się czuje pewnie Neycee, chyba, że nie podchodzi do wątku założonego przez siebie tak jak ja, Agusia może wniosłabyś coś do tematu, a nie szukała, co znowu Justin napisała źle!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak drażni Cie to co ona pisze, to nie czytaj !
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
nikki999 miałam właśnie to samo napisać! Dodam od siebie, że Justin_14 w tym wątku nie napisała nic co mogłoby obrazić lub oczernić kogokolwiek, w ogóle nie widzę sensu w wypowiedzi użytkowniczki KaNiA.
aagusiaa91 - to nie czytaj, nikt Cię nie zmusza. Wróbelek - a Ty co? Matuzalem jesteś, że o życiu wiesz wszystko?
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Beaux
![]() Dzięki ![]()
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Jeśli ja kogoś irytuje to przepraszam, ale juz naprawde nie mogę czytać tych farmazonów Justin, Wróbelku: tego zachowania nie można tłumaczyć młodym wiekiem bo ja jestem w jej wieku...Beaux i Nikki: zachowanie Justin ignorowałam dłuuuugo i mi się to znudziło. A teraz wnosząc coś do tematu: moja koleżanka kupiła swojemu chłopakowi [na 17-ste urodzinki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Agusia to teraz popatrz,
tak jak Ciebie irytują posty Justyny, tak nas irytują Twoje[nie tylko, ale to teraz nie ma znaczenia], skoro wolałabyś, żeby Jusin nie pisała takich rzeczy, postaw się w naszej sytuacji i nie pisz Ty ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
ej nie no a tak na powaznie dziewczyny skończcie
![]()
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie chce z nikim kłócić, z resztą chyba każdej z nas zależy aby atmosfera na tym Forum była przyjemna. Licytować się, kto ma rację a kto nie, mogłybyśmy bez końca. Czy nie łatwiej by było, gdyby pretensje a propos wypowiedzi którejś z Użytkowniczek zostały wysyłane na pw? neycee się chyba podłamała naszymi "radami" w Jej wątku
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
No nie dziwie się...
tak samo jak ja się podłamałam, kiedy dziewczyny mi się w moim zaczęły przepychać...
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
No, dziewczyny! trochę odbiełyście od tematu. Ja, zamiast siedziec w domu i zastanawiać się co kupic wybrałam się na maraton po sklepach i oto co znalazłam w pierwszym z nich. Ręcznie robiony album, do którego na początku wlozyłam nasze wpólne zdjęcia, potem nasze z dzieciństwa i kilka moich aktualnych ;-) resztę już sam będzie sobie uzupełniał.
P.S. A o do wieku mojego TŻ to teraz to ma juz 24 wiosenki. ustaliliśmy, że na rocznicę (która jest za tydzień) nie będizmey robić sobie prezentów tylko się gdzieś wybierzemy, i spędzimy wpsólnie caly dzień. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
ale macie śliczne zdjęcia, te z pierwszej fotki z otwartym allbumem np.
![]() ![]() ja mam album na zdjęcia do scrapbookingu, czeka aż wywołam wszystkie nasze zdjęcia[bo narazie są na dysku ![]() ![]() świetny pomysł, że też sama Ci tego nie podpowiedziałam ![]() ![]()
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Piękny ten album i świetne zdjęcia!
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
bardzo ladny album
![]() ![]()
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
P.S. A o do wieku mojego TŻ to teraz to ma juz 24 wiosenki. ustaliliśmy, że na rocznicę (która jest za tydzień) nie będizmey robić sobie prezentów tylko się gdzieś wybierzemy, i spędzimy wpsólnie caly dzień.
![]() proponuje Kolobrzeg ![]() ![]()
![]() |
#358 |
Przyczajenie
|
Dot.: prezenty dla faceta zawsze problem :-(
taa, kupic facetowi zegarek. w moim przypadku to odpada bo moj mezczyzna nosi zegarek za 8tys pln. kesmetyki kupuje mu bez okacji a sweter tez odpada na starcie bo on nie nosi swetrow.
pada pytanie co kupic mezczynie ktory wszystko ma. ja bym kupila noz, np kukri - bardzo poreczny i przydaje sie do wszystki. albo spinki do mankietow i krawata (to planuje mu kupic na urodziny). dobrym pomyslem sa tez puzzle ze zdjeciem ukochane albo wizyta w spaa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent na Dzien Chłopaka?
.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej, Dziewczyny!
Oto mój mały problemik... Jestem z moim TZ 2 latka. Niestety dzieli nas 1200 km - On mieszka na stałe w Holandii. Spędzamy ze sobą tylko wolny czas (np. wakacje, ferie, dłuższe weekendy itd). Niedługo ma urodzinki (20 latek kończy) i chciałabym dać mu prezent, który zapamięta na długo. Będzie to też prezent na naszą drugą rocznicę. Nie mam kompletnie pomysłu co mogłoby to być! do tego nie mam czasu na chodzenie po sklepach, bo on mieszka teraz u mnie chwilowo i właściwie każdą chwilę spędzamy razem. Macie jakieś pomysły? Dziewczynki, liczę na Was! ps. Wiem, że były już podobne wątki... ale od wczoraj siedzę przy wyszukiwarce i nie znalazłam nic odpowiedniego (odpowiednio sentymentalnego) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.