|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Arghhhh zabieram się właśnie do przekopania całego wątku. Rocznica i urodziny faceta w jednym, kasy zero _-_
![]() |
#4052 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
|
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Zadomowienie
|
A ja mam pytanie,chcialabym zrobic jakis koszyk zlozony z roznych slodyczy np.z rznych batonow,lizakow,gum itp.Tylko nie wiem w co to wlozyc....No bo ten rog nie chce,kosza jakiegos tez nie chce kupowac.Czasem sie owija w taka folie typu np.zestawy slodyczy na swieta wkladaja w takie folie,ale nawet nie wiem gdzie to dostac i jak to nazwac.MAm nadzieje,ze mi ktos pomoze bylabym bardzo wdzieczna
![]()
#4054 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja na Twoim miejscu nie decydowałabym się na taką folie, o której piszesz. Tylko kupiła ładne, duże pudełko ![]() ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Zadomowienie
|
A bardzo dobry pomysl,dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pudelka po butach nie mam,ale jakies kupie na prezent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4056 |
Zakorzenienie
|
Mój Tż kończy w piątek 30 lat i z tej okazji przygotowałam mu kilka niespodzianek. Pierwsza miała miejsce w niedzielę ubiegłą - zaplanowałam mu lot szybowcem. Był totalnie zaskoczony i powiedział, że czegos takiego nigdy nie zapomni.A to dla mnie jest bezcenne
![]() ![]() ![]() hi hi hi ma taki mały urodzinowy maraton ![]() http://www.malujacdni.blogspot.com/ - mała fotorelacja z lotu ![]()
Edytowane przez Mags1983 Czas edycji: 2009-08-27 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetnie !! A jak to załatwić ;> tzn wiem że można przez jakieś serwisy ale wtedy sobie liczą dużo więcej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
znów zwracam sie o małą poradę... ![]() Zbliża się dzień naszych TŻ'tów... co planujecie zakupić na dzień chłopaka? ja w tamtym roku kupiłam mu koszulkę, w której uwielbia chodzić ![]() + kartka + opakowanie - wyszło nieco ponad 100 zł W tym roku również chciałabym przeznaczyć taką sumkę (+/-) Jak zwykle problem jest w tym co tu wybrać ![]() kupiłam mu już : koszulki zegarek czapkę płyty kalendarz z własną sesją bilet na koncert pudełko gdzie schowałam 100 cukierków i 100 powodów moej miłości jakies drobne kosmetyki bez okazji itp mam kilka pomysłów i nie wiem, który będzie najlepszy Najprawdopodobniej przygotuję kolacje przy świecach i jakiś seansik filmowy lub ewentualnie zarezerwuje w restauracji jakiś stolik / zabiore go do kina (w zależności co będą grali) Wręcze mu na pewno kartkę wykonaną metoda scrapbookingu (pomysł już mam) a jako prezent właściwy myślałam o: -karnet np na gokarty (bo ostatnio jęczał, że by sobie pojeżdził) niestety w Warszawie 10 minut dla jednej osoby to cena ok. 30-45 zł U mnie w mieście jest zapewne taniej, ale nie am krytych torów, więc średnoio ten pomysł mi się pdooba - myślałam równeiż, żeby kupić mu ewentualnie WONDERBOXA Adrenalina classic czyli bon za 149 zł, który może wykorzystać np w ramach nurkowania, wspinaczki, gokartów, skoków przeróżnych, day spa itp ale niesttey to juz ciut większy wydatek - w ostateczności mogłabym go zakupić ![]() -profesionalny kalkulator matematyczny (ok. 100-150 zł) bo potrzebuje do obliczeń na uczelnii, a niesttey ten, który sobie zakupił nie ma kilku przydatnych funkcji i zdaża się, że pozycza od kolegi -jakiś ciuch (znowu???) -myszka i nowa klawiatura (bo niechcący zalał), czyli zestaw, który na pewno przydatny. Tymbardziej, że w myszce brakuje mu jednego przycisku ułatwiającego robienie projektów na komputerze. Tyle tylko, że ja ostatnio na imeininy dostałam od niego zestaw: myszka, podkładka i naklejka na laptopa z kosmetyków raczej rezygnuje, bo mój TZ potrafi sam o siebnie zdbać i praktycznie niczego mu nie brakuje. co o tym sądzicie? a może macie inen pomysły?
#4059 |
Rozeznanie
|
Dla młodego mechanika :)
Już niedługo zbliżają się urodziny mojego chłopaka.
Interesuje się on mechaniką ( z racji swojego zawodu ) i czasami z nią konkuruję ![]() Podpowiedzcie co mogę kupić mu w prezencie urodzinowym? |
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dla młodego mechanika :)
czekoladowe narzędzia
![]() big.242407.7BBCBA87-36A9-4D16-8C3E-7A5B372AF4B2.jpg tabela34.jpg tabela32.jpg tabela31.jpg Edytowane przez arrabbiata Czas edycji: 2009-08-27 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zadomowienie
|
Z tych wszystkich pomyslow wykupilabym te gokarty tylko w Warszawie.
![]() |
#4062 |
Raczkowanie
|
Ja zamierzam zabrac Tżta na gokarty własnie, jeszcze nigdy nie byl a sama sobie bym pojezdzila;] co prawda 10 minut to koszt 30zł... ale nie mam innego pomysłu. A wiem ze się ucieszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Rozeznanie
|
swietne sa! gdzie mozna je kupic?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Rozeznanie
|
no te gokarty sa fajne.... pewnie by mu się spodobał prezent, mnie jakoś niedokońca satysfakcjonuje 10 czy nawet 20 minut frajdy...
![]() ![]() ![]()
#4065 |
Zadomowienie
|
nie chcę robić reklamy ale wpisz na goglach 'czekoladowe narzędzia' i ci wyskoczy kilka stron, na których można je zamówić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4067 |
Rozeznanie
|
taak już oglądałam.
Swoją drogą cena 140 zł za pare czekoladek przeraża. |
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Raczkowanie
|
ja juz wczesniej wymienilam prezenty, ktore wreczylismy sobie z TZ,ale mam jeszcze kilka pomyslow:
- moj portret - album z naszymi zdjeciami - slonik na szczescie (mily taki drobny prezent na Nowy Rok) - kubek z jego imieniem + kawa, bo uwielbia te uzywke - kosciotrupy milosne, bo wiem, ze mu sie podobaly - korki wkrety, bo mial zamiar sobie kupic ale troszke mu sie schodzi choc nie sa one tanie :/ - kapielowki bo poprzednie gdzies mu sie zawieruszyly - bokserki + skarpety + maszynki do golenia - taki drobny prezent np. na Dzien Chlopaka - 5-litrowa beczka piwa tylko ze najlepiej gdyby byl to zielony leszek a niestety chyba lech nie ma takich rzeczy ![]() - pokrowiec na aparat - myszke do laptopa - talony dzieki ktorym nalezy mu sie np. masaz itp. ![]() - zel do wlosow + jakis kosmetyk - ksiazke - worek, ktory po uderzeniu mowi "I love you" - duzy plakat jego motoru - szalik + rekawiczki - cieply sweterek, ktory zapewne przyda mu sie na zime - zestaw kart i zetonow do pokera, bo lubi - stringi do zjedzenia jak wymysle jeszcze cos to napisze ![]() _________________________ _____________ http://www.odmieniec.pl/343842-worek...-z-ruszajacymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Rozeznanie
|
Po raz kolejny zaglądam na ten wątek i widzę, że przybyło mnóstwo nowych pomysłów.
![]() ![]()
![]() |
#4070 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli ks. nie jest gruba to mogłabyś sama wydrukować ją z ebooka i ładnie zszyć, oprawić, zrobić str. tytułową z jakąś dedykacją itp. ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Rozeznanie
|
Naciaaa1991-takie to oczywiste, a sama na to nie wpadłam. Dziękuję.!
![]() ![]() Tylko jak ją zszyć żeby się nie rozpadła.? Może gdzieś daliby radę mi ją zszyć za nieduże pieniążki? ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Znalazłam w okolicy drukarnie która mogłaby mi to zrobić. ![]()
![]() Edytowane przez Ta jedyna Czas edycji: 2009-08-28 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
hey dziewczyny
![]() potrzebuję pomocyyyyy.. bo urodziny teżeta się zbliżają a ja niedługo zacznę panikować ![]() ![]() ![]() ![]() więc nie wiem... niby mam jeszcze trochę czasu do listopada.. ale wtedy nie będziemy się widzieć niestety ![]() edit- dodam, że ma zdolności manualne /plastyczne i tak myślałam, żeby kupić duuży kufel do piwa i farbami do szkła namalować smoka czy coś innego w s tylu fantazy.. ale nie wiem czy to nie za dziecinne jest :/ Edytowane przez JossStone Czas edycji: 2009-08-28 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
kup duży plakat tak jak mówisz z wilkami etc... i opraw w dużą antyrame wtedy nie bedzie badziewne
![]() do tego jakiś hmmm np bardziej wyszukany alkohol... co nie znaczy ze musi być od razu drogi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 |
Raczkowanie
|
popieram wypowiedz Brydzia_ mysle ze prezent bedzie sie podobal, a jak nie to trudny... zobaczymy co on wymysli na Twoje urodziny?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Przyczajenie
|
![]()
hej
![]() mam mały problem;/zblizają się urodziny mojego chłopaka(konczy 18 lat) i nie mam dobrego pomyslu na prezent ![]() ![]() co myślicie o takim prezencie? prosze o rade ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Rozeznanie
|
jakieś inne propozycje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jagaxD - w sumie taki prezent nie jest zły, ale może coś bardziej związanego z wami? albo coś związanego z jego pasjami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , kolezanka ostatnio podsuneła mi pomysl i chce kupic Tzowi taka jakby kronike i tam wklejac zdjecia itp. Tylko jak myslicie gdzie moge takie cos kupic elegancki gruby zeszyt w srodku czyste kartki , gruba oprawa , tylko zeby nie bylo tego nieszczesnego napisu : kronika :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Raczkowanie
|
taki zeszyt mozesz kupic w normalnym papierniczym sklepie, ja przynajmniej dostalam. ladna, gruba kronike i tez bez tego napisu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.