Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-26, 23:13   #4051
rapifen
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Arghhhh zabieram się właśnie do przekopania całego wątku. Rocznica i urodziny faceta w jednym, kasy zero _-_

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 07:34   #4052
pieknabyc
Raczkowanie

GG do pieknabyc
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
To chyba torba,torebka,reklamówka słodyczy, coś tego typu
"Tytka" to tak jak piszesz właśnie: torba, torebka to po poznańsku
pieknabyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 07:52   #4053
krooolewna
Zadomowienie

A ja mam pytanie,chcialabym zrobic jakis koszyk zlozony z roznych slodyczy np.z rznych batonow,lizakow,gum itp.Tylko nie wiem w co to wlozyc....No bo ten rog nie chce,kosza jakiegos tez nie chce kupowac.Czasem sie owija w taka folie typu np.zestawy slodyczy na swieta wkladaja w takie folie,ale nawet nie wiem gdzie to dostac i jak to nazwac.MAm nadzieje,ze mi ktos pomoze bylabym bardzo wdzieczna

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 08:19   #4054
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krooolewna Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie,chcialabym zrobic jakis koszyk zlozony z roznych slodyczy np.z rznych batonow,lizakow,gum itp.Tylko nie wiem w co to wlozyc....No bo ten rog nie chce,kosza jakiegos tez nie chce kupowac.Czasem sie owija w taka folie typu np.zestawy slodyczy na swieta wkladaja w takie folie,ale nawet nie wiem gdzie to dostac i jak to nazwac.MAm nadzieje,ze mi ktos pomoze bylabym bardzo wdzieczna

A ja na Twoim miejscu nie decydowałabym się na taką folie, o której piszesz. Tylko kupiła ładne, duże pudełko lub ładnie ozdobiła, te które masz już w domu, po butach np. A ten kosz to też fajne rozwiązanie. Taki koooosz słodkości <mniam!>

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 08:43   #4055
krooolewna
Zadomowienie

A bardzo dobry pomysl,dziekuje
Pudelka po butach nie mam,ale jakies kupie na prezent

Stary 2009-08-27, 09:34   #4056
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Mój Tż kończy w piątek 30 lat i z tej okazji przygotowałam mu kilka niespodzianek. Pierwsza miała miejsce w niedzielę ubiegłą - zaplanowałam mu lot szybowcem. Był totalnie zaskoczony i powiedział, że czegos takiego nigdy nie zapomni.A to dla mnie jest bezcenne I za ten pomysł sam zafundował mi lot, żebym miała wspomnienia Taki lot kosztował mnie 200zł. Kolejnym suprisem były życzenia urodzinowe w tygodniku powiatowym A na końcu - w sobotę będzie rodzinna imprezę i tam otrzyma prezenty od rodziców i przyjaciół.

hi hi hi ma taki mały urodzinowy maraton

http://www.malujacdni.blogspot.com/ - mała fotorelacja z lotu

Edytowane przez Mags1983
Czas edycji: 2009-08-27 o 09:35
Mags1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 10:08   #4057
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mags1983 Pokaż wiadomość
Mój Tż kończy w piątek 30 lat i z tej okazji przygotowałam mu kilka niespodzianek. Pierwsza miała miejsce w niedzielę ubiegłą - zaplanowałam mu lot szybowcem. Był totalnie zaskoczony i powiedział, że czegos takiego nigdy nie zapomni.A to dla mnie jest bezcenne I za ten pomysł sam zafundował mi lot, żebym miała wspomnienia Taki lot kosztował mnie 200zł. Kolejnym suprisem były życzenia urodzinowe w tygodniku powiatowym A na końcu - w sobotę będzie rodzinna imprezę i tam otrzyma prezenty od rodziców i przyjaciół.

hi hi hi ma taki mały urodzinowy maraton

http://www.malujacdni.blogspot.com/ - mała fotorelacja z lotu

świetnie !! A jak to załatwić ;> tzn wiem że można przez jakieś serwisy ale wtedy sobie liczą dużo więcej

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-27, 12:05   #4058
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

hej dziewczyny

znów zwracam sie o małą poradę...

Zbliża się dzień naszych TŻ'tów... co planujecie zakupić na dzień chłopaka?

ja w tamtym roku kupiłam mu koszulkę, w której uwielbia chodzić
+ kartka + opakowanie - wyszło nieco ponad 100 zł
W tym roku również chciałabym przeznaczyć taką sumkę (+/-)

Jak zwykle problem jest w tym co tu wybrać

kupiłam mu już :
koszulki
zegarek
czapkę
płyty
kalendarz z własną sesją
bilet na koncert
pudełko gdzie schowałam 100 cukierków i 100 powodów moej miłości
jakies drobne kosmetyki bez okazji itp

mam kilka pomysłów i nie wiem, który będzie najlepszy

Najprawdopodobniej przygotuję kolacje przy świecach i jakiś seansik filmowy lub ewentualnie zarezerwuje w restauracji jakiś stolik / zabiore go do kina (w zależności co będą grali)

Wręcze mu na pewno kartkę wykonaną metoda scrapbookingu (pomysł już mam)

a jako prezent właściwy myślałam o:

-karnet np na gokarty (bo ostatnio jęczał, że by sobie pojeżdził) niestety w Warszawie 10 minut dla jednej osoby to cena ok. 30-45 zł
U mnie w mieście jest zapewne taniej, ale nie am krytych torów, więc średnoio ten pomysł mi się pdooba

- myślałam równeiż, żeby kupić mu ewentualnie WONDERBOXA Adrenalina classic
czyli bon za 149 zł, który może wykorzystać np w ramach nurkowania, wspinaczki, gokartów, skoków przeróżnych, day spa itp
ale niesttey to juz ciut większy wydatek - w ostateczności mogłabym go zakupić

-profesionalny kalkulator matematyczny (ok. 100-150 zł) bo potrzebuje do obliczeń na uczelnii, a niesttey ten, który sobie zakupił nie ma kilku przydatnych funkcji i zdaża się, że pozycza od kolegi

-jakiś ciuch (znowu???)

-myszka i nowa klawiatura (bo niechcący zalał), czyli zestaw, który na pewno przydatny. Tymbardziej, że w myszce brakuje mu jednego przycisku ułatwiającego robienie projektów na komputerze.
Tyle tylko, że ja ostatnio na imeininy dostałam od niego zestaw: myszka, podkładka i naklejka na laptopa

z kosmetyków raczej rezygnuje, bo mój TZ potrafi sam o siebnie zdbać i praktycznie niczego mu nie brakuje.

co o tym sądzicie?
a może macie inen pomysły?

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 12:34   #4059
madzya
Rozeznanie

Dla młodego mechanika :)

Już niedługo zbliżają się urodziny mojego chłopaka.
Interesuje się on mechaniką ( z racji swojego zawodu ) i czasami z nią konkuruję

Podpowiedzcie co mogę kupić mu w prezencie urodzinowym?

madzya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 12:49   #4060
arrabbiata
Zadomowienie

Dot.: Dla młodego mechanika :)

czekoladowe narzędzia

big.242407.7BBCBA87-36A9-4D16-8C3E-7A5B372AF4B2.jpg

tabela34.jpg

tabela32.jpg

tabela31.jpg

Edytowane przez arrabbiata
Czas edycji: 2009-08-27 o 12:53
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 13:31   #4061
krooolewna
Zadomowienie

Z tych wszystkich pomyslow wykupilabym te gokarty tylko w Warszawie.

Stary 2009-08-27, 15:23   #4062
wandziucha
Raczkowanie

Ja zamierzam zabrac Tżta na gokarty własnie, jeszcze nigdy nie byl a sama sobie bym pojezdzila;] co prawda 10 minut to koszt 30zł... ale nie mam innego pomysłu. A wiem ze się ucieszy Chyba, że uda mi sie jeszcze podchwycić jakiś pomysł od któreś Wizażanki
wandziucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 16:25   #4063
madzya
Rozeznanie

swietne sa! gdzie mozna je kupic?

Stary 2009-08-27, 16:31   #4064
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

no te gokarty sa fajne.... pewnie by mu się spodobał prezent, mnie jakoś niedokońca satysfakcjonuje 10 czy nawet 20 minut frajdy... chciałabym dac mu coś "na dłużej".... z drugiej strony faceci to takie duuuże dzieci a to napewno byłaby dla niego wielka radocha

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 17:39   #4065
arrabbiata
Zadomowienie

nie chcę robić reklamy ale wpisz na goglach 'czekoladowe narzędzia' i ci wyskoczy kilka stron, na których można je zamówić.
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-27, 19:14   #4066
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
świetnie !! A jak to załatwić ;> tzn wiem że można przez jakieś serwisy ale wtedy sobie liczą dużo więcej
Znalazłam najbliższy aeroklub, zadzwoniłam i zapytałam czy organizują loty turystyczne. Pan zaczął mi wyliczać co maja w swojej ofercie, ja wybrałam opcję, na którą mnie stać, wybrałam dzień, który mi dopowiadał, w ten dzień rano zadzwoniłam i zapytałam, czy pogoda jest odpowiednia i czy można jechać i tyle Sama jestem w szoku jakie to było proste
Stary 2009-08-27, 19:14   #4067
madzya
Rozeznanie

taak już oglądałam.
Swoją drogą cena 140 zł za pare czekoladek przeraża.

Stary 2009-08-27, 21:32   #4068
shortwildbeast
Raczkowanie

ja juz wczesniej wymienilam prezenty, ktore wreczylismy sobie z TZ,ale mam jeszcze kilka pomyslow:
- moj portret
- album z naszymi zdjeciami
- slonik na szczescie (mily taki drobny prezent na Nowy Rok)
- kubek z jego imieniem + kawa, bo uwielbia te uzywke
- kosciotrupy milosne, bo wiem, ze mu sie podobaly
- korki wkrety, bo mial zamiar sobie kupic ale troszke mu sie schodzi choc nie sa one tanie :/
- kapielowki bo poprzednie gdzies mu sie zawieruszyly
- bokserki + skarpety + maszynki do golenia - taki drobny prezent np. na Dzien Chlopaka
- 5-litrowa beczka piwa tylko ze najlepiej gdyby byl to zielony leszek a niestety chyba lech nie ma takich rzeczy
- pokrowiec na aparat
- myszke do laptopa
- talony dzieki ktorym nalezy mu sie np. masaz itp.
- zel do wlosow + jakis kosmetyk
- ksiazke
- worek, ktory po uderzeniu mowi "I love you"
- duzy plakat jego motoru
- szalik + rekawiczki
- cieply sweterek, ktory zapewne przyda mu sie na zime
- zestaw kart i zetonow do pokera, bo lubi
- stringi do zjedzenia

jak wymysle jeszcze cos to napisze
_________________________ _____________
http://www.odmieniec.pl/343842-worek...-z-ruszajacymi
shortwildbeast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 08:36   #4069
Ta jedyna
Rozeznanie

Po raz kolejny zaglądam na ten wątek i widzę, że przybyło mnóstwo nowych pomysłów. No właśnie, zbliża się Dzień Chłopaka, a ja też pomysłu na prezent nie mam. Ostatnio dorwałam się do ebooka 'Jak wytrzymać ze współczesną kobietą'- no i pomyślałam że mogłabym ją kupić TŻetowi, tyle że wszędzie gdzie szukam książka ta jest niedostępna. Znalazłam ją w antykwariacie, ale nie wypada dawać używanej i podniszczonej książki jako prezent. Więc mam pytanie: Czy wiecie gdzie mogę znaleźć tą książkę lub znacie jakieś książki podobne do tej?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 09:03   #4070
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ta jedyna Pokaż wiadomość
Po raz kolejny zaglądam na ten wątek i widzę, że przybyło mnóstwo nowych pomysłów. No właśnie, zbliża się Dzień Chłopaka, a ja też pomysłu na prezent nie mam. Ostatnio dorwałam się do ebooka 'Jak wytrzymać ze współczesną kobietą'- no i pomyślałam że mogłabym ją kupić TŻetowi, tyle że wszędzie gdzie szukam książka ta jest niedostępna. Znalazłam ją w antykwariacie, ale nie wypada dawać używanej i podniszczonej książki jako prezent. Więc mam pytanie: Czy wiecie gdzie mogę znaleźć tą książkę lub znacie jakieś książki podobne do tej?

Jeżeli ks. nie jest gruba to mogłabyś sama wydrukować ją z ebooka i ładnie zszyć, oprawić, zrobić str. tytułową z jakąś dedykacją itp.

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 10:59   #4071
Ta jedyna
Rozeznanie

Naciaaa1991-takie to oczywiste, a sama na to nie wpadłam. Dziękuję.! Książka gruba nie jest więc może się udać.

Tylko jak ją zszyć żeby się nie rozpadła.? Może gdzieś daliby radę mi ją zszyć za nieduże pieniążki?

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Znalazłam w okolicy drukarnie która mogłaby mi to zrobić.

Edytowane przez Ta jedyna
Czas edycji: 2009-08-28 o 10:23
Ta jedyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 20:30   #4072
JossStone
Zakorzenienie

hey dziewczyny
potrzebuję pomocyyyyy.. bo urodziny teżeta się zbliżają a ja niedługo zacznę panikować więc tak... to jego 21 urodziny.. i oczywiście nie mam pomysłu na prezent... tak dla ułatwienia - on jest fanem metalu, skórzanych rzeczy, wilków, jazdy konnej, łucznictwa i fantazy... taki metalowy rycerz z "Władcy pierścieni" czy coś w ten deseń no i chciałabym mu dać coś specjalnego, z czego by się ucieszył, ale z drugiej strony jestem ograniczona finansowo myślałam o jakiejś koszulce z zespołem metalowym, ale juz taką ode mnie ma, więc odpada, wshiskey Jack Daniel's - no może, aczkolwiek nie wiem czy mam takie możliwości finansowe , jakaś pieszczocha na rękę - ma miliony, płyta - ma dziesięć milionów, jakiś fajny poster z wilkami (bo zawsze narzeka, ze ma takie puste ściany w pokoju) - to chyba za tanie i badziewne na urodziny :/
więc nie wiem... niby mam jeszcze trochę czasu do listopada.. ale wtedy nie będziemy się widzieć niestety i chcę dać mu prezent w październiku, kiedy się spotkamy... macie jakieś pomysły? bo ja narazie czuję się zagubiona :/
edit- dodam, że ma zdolności manualne /plastyczne i tak myślałam, żeby kupić duuży kufel do piwa i farbami do szkła namalować smoka czy coś innego w s tylu fantazy.. ale nie wiem czy to nie za dziecinne jest :/

Edytowane przez JossStone
Czas edycji: 2009-08-28 o 20:32
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-28, 20:57   #4073
Brydzia_
Zakorzenienie

kup duży plakat tak jak mówisz z wilkami etc... i opraw w dużą antyrame wtedy nie bedzie badziewne
do tego jakiś hmmm np bardziej wyszukany alkohol... co nie znaczy ze musi być od razu drogi

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 21:55   #4074
shortwildbeast
Raczkowanie

popieram wypowiedz Brydzia_ mysle ze prezent bedzie sie podobal, a jak nie to trudny... zobaczymy co on wymysli na Twoje urodziny?!
Stary 2009-08-28, 23:09   #4075
jagaxD
Przyczajenie

Wink Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

hej
mam mały problem;/zblizają się urodziny mojego chłopaka(konczy 18 lat) i nie mam dobrego pomyslu na prezentmyślałam o łancuszku z krzyzykiem+duza kartka z zyczeniami+ramka z naszym foto
co myślicie o takim prezencie?
prosze o rade PS.jestem tutaj nowa
jagaxD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 09:15   #4076
madzya
Rozeznanie

jakieś inne propozycje?

Stary 2009-08-29, 09:25   #4077
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shortwildbeast Pokaż wiadomość
popieram wypowiedz Brydzia_ mysle ze prezent bedzie sie podobal, a jak nie to trudny... zobaczymy co on wymysli na Twoje urodziny?!
będzie się musiał na moje urodziny postarać, bo to będzie 18-stka

jagaxD - w sumie taki prezent nie jest zły, ale może coś bardziej związanego z wami? albo coś związanego z jego pasjami
Stary 2009-08-29, 10:00   #4078
Mrs.
Zakorzenienie

Dziewczyny , kolezanka ostatnio podsuneła mi pomysl i chce kupic Tzowi taka jakby kronike i tam wklejac zdjecia itp. Tylko jak myslicie gdzie moge takie cos kupic elegancki gruby zeszyt w srodku czyste kartki , gruba oprawa , tylko zeby nie bylo tego nieszczesnego napisu : kronika :/
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 10:28   #4079
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mrs. Pokaż wiadomość
Dziewczyny , kolezanka ostatnio podsuneła mi pomysl i chce kupic Tzowi taka jakby kronike i tam wklejac zdjecia itp. Tylko jak myslicie gdzie moge takie cos kupic elegancki gruby zeszyt w srodku czyste kartki , gruba oprawa , tylko zeby nie bylo tego nieszczesnego napisu : kronika :/
empik lub internet
Stary 2009-08-29, 13:43   #4080
shortwildbeast
Raczkowanie

taki zeszyt mozesz kupic w normalnym papierniczym sklepie, ja przynajmniej dostalam. ladna, gruba kronike i tez bez tego napisu a tak a propo... ponoc nikomu nie kupuje sie lancuszkow z krzyzykiem, wole nie ryzykowac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości