Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-29, 14:03   #4081
jagaxD
Przyczajenie

Wink Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

tez mi tak mama mowila ;/
a co myslicie o malutkim torciku?
jagaxD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 15:49   #4082
JossStone
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez jagaxD Pokaż wiadomość
tez mi tak mama mowila ;/
a co myslicie o malutkim torciku?
torcik może w kształcie serca? :P albo cyfr 1 i 8
jak narazie zdecydowałam, że kupię szklany kufel dla mojego teżeta i farbami do szkła namaluję takiego wilka :
co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wolfs (Small).jpg (46,1 KB, 42 załadowań)
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 18:52   #4083
jagaxD
Przyczajenie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

świetny pomysł zeby namalowac takie cos trzeba miec cierpliwosc
jagaxD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 12:51   #4084
greenka19
Rozeznanie

GG do greenka19

Kurcze dziewczyny jesteście wielkie Myslałam nad prezentem dla TŻ na dzień chłopaka i ktoś wspomniał tutaj o gokartach. Mój ukochany uwielbia tego typu rozrywki więc prezent jest idealny

A na święta i tak pewnie sprezentuję mu kij bilardowy bo to jest jego druga miłość :P (pierwsza to ja oczywiście :P )

Edytowane przez greenka19
Czas edycji: 2009-08-30 o 14:20
greenka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 13:47   #4085
reverse
Zadomowienie

Za miesiąc mamy rocznicę i wymyśliłam takie coś: album z naszymi zdjęciami i karteczki samoprzylepne, na których wypiszę to za co go kocham, co w nim uwielbiam, bilety na masaż itp Mam zamiar wygonic go z jego pokoju na chwilę i porozklejac to w najróżniejszych miejscach Tak, żeby nie znalazł wszystkiego od razu :P

Myślicie że to wystarczy? Dodam, że mam bardzo ograniczone fundusze :/
reverse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 21:07   #4086
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

a ja mężowi na urodziny chciałabym zafundować lot szybowcem ciągle mi gada, że chciałby polatać, wiec wiem, że to byłaby dla niego ogromna niespodzianka!
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 07:19   #4087
x3independencex3
Raczkowanie

yh moj TŻ 2 października ma 18stkę. Nie mam zielonego pojęcia co kupić...on interesuje się kompami...w szkole na informatyce jest.
Myślałam też żeby zrobić sobie mini sesje i wkleić do jakiegoś malego albumiku hm ? co wy na to czy to będzie dobry pomysł?
Ale nie mówię o sesji AKT czy coś takiego...Normalna sesja. Tylko ciekawa jestem gdzie taką mozna zrobic? i ile kosztuje?
No i myślałam sobie żeby mu pamięć przenośną kupic...albo koszulkę jakąś i bokserki ? Co wy na to? Mam pustkę w głowie
Stary 2009-08-31, 12:13   #4088
shortwildbeast
Raczkowanie

18-stka jest jedna w zyciu, powinien dostac od Ciebie prezent, ktory zawsze bedzie milo wspominal. mysle, ze sesja zdjeciowa ktora wspomnialas jest swietnym pomyslem, na pewno powinien zrobic to ktos kto sie zna na fotografowania. a USB jako dodatkowy maly upominek tez bedzie ok ewentualnie mozesz zarezerwowac sobie z nim jakis mily wieczor, zebyscie spedzli go we dwoje. tez bedzie sympatycznie
shortwildbeast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 15:58   #4089
souvenir
Zadomowienie

dlaczego kupienie prezentu facetowi to nie lada wyzwanie? ale nadal szukam i do 18 września muszę coś znaleźć
może podsunę komuś prezent jaki dostał rok temu. Była to nasza kolorowa karykatura narysowana przez pewnego artystę farbami, zamawiałam na allegro. Efekt na żywo super, kupiłam ramkę zawiązałam wstążeczkę no i nie ukrywał radości i zdziwienia że to my, mimo że trochę powykrzywiani przesyłam link do niektórych prac jak to w ogóle wygląda
http://picasaweb.google.com/wesoly.g...KATURYPODWJNE#

a ja nadal będę szukała czegoś na ten rok...
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 17:42   #4090
katanaka
Raczkowanie

Dot.: Prezent na dzień chłopaka

Bokserki w jakieś śmieszne wzorki, portfel, pasek, koszula, słodycze w jakimś pudełku, dużo jest takich praktycznych rzeczy.
katanaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 18:51   #4091
Axunia
Zadomowienie

souvenir ile takie karykatury kosztują? I czy można sobie zamówić dowolny format? np. A4, A2 ?

Szukam książek może masz?
klik
Axunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-01, 08:22   #4092
souvenir
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Axunia Pokaż wiadomość
souvenir ile takie karykatury kosztują? I czy można sobie zamówić dowolny format? np. A4, A2 ?
zapłaciłam o ile dobrze pamiętam 50zł od osoby, jak jedna osoba to na A4, a dwie, za 100zł na formacie A3., bo na A4 ciężko byłoby nawet je zmieścić Czy są większe formaty nie wiem, musiałabyś pytać konkretnych rysowników i porównywać ceny
souvenir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 10:26   #4093
madzia2306
Zakorzenienie

hej dziewczyny mam nadzieję że mi pomożecie niedługo mam z moim chłopakiem 4 rocznicę i kompletnie nie wiem co mu kupic mam do rozdysponowania 100 zł

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 12:30   #4094
Mrs.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
empik lub internet

szukalam nigdzie nie znalazlam
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 14:18   #4095
mimochodem
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Tak czytam i czytam i trudno mi wyczaic jakies rady odnosnie prezentow dla kumpli. Moj kumpel (znam go od dziecinstwa) ma za kilka dni 18tke na ktora zaprosil mnie dopiero teraz (;||). Nie mam zielonego pojecia co mu kupic, on jest wielkim fanatykiem siłowni i sportow walki, ale wszelkie rękawice ochroniacze, kastety i inne już ma. Myslalam o jakiejs dobrej ksiazce opisujacej rozne style walki, ale on sie na tym zna jak nikt, glupio mi wiec dawac mu ksiazke (to tak jakby mistrzowi ortografii kupic słownik ortograficzny ). Wszyscy zaproszeni pewnie porobia jakies smieszne prezenty, a ja dla odmiany chcialabym zeby bylo to cos bardziej powaznego, bo i tak musze sie szybko zwinac z tej imprezy (wlasciwie przychodze tylko wreczyc prezent). Pomocyyy ;(

talia: 64->60
biodra: 90->85
udo: 52->49

mimochodem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-01, 16:01   #4096
dygotka8
Zakorzenienie

a ja wbrew temu,że niedawno chyba była jakaś głośniejsza rozmowa na temat golarki-uważam,że golarka to super prezent(tak samo depilator) tak więc ja swojemu tż na 30-tkę zakpię takie cuś-tylko nie wiem który model,ale to się cosik znajdzie wnecie

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 17:09   #4097
mimochodem
Raczkowanie

Zmienilam zdanie, prezent jednak moze byc zabawny

czy wypada dac kumplowi na 18tke skorzana piersiowke wypelniona jakims dobrym alkoholem (nie zwykla wodka)?

talia: 64->60
biodra: 90->85
udo: 52->49

mimochodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 17:42   #4098
Axunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimochodem Pokaż wiadomość

czy wypada dac kumplowi na 18tke skorzana piersiowke wypelniona jakims dobrym alkoholem (nie zwykla wodka)?
jasne, że tak!

Szukam książek może masz?
klik
Axunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 18:03   #4099
..::anvastra::..
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimochodem Pokaż wiadomość

a czy jeśli chłopak jest fanatykiem siłowni to pije alkohol?? (pytam, bo moi znajomi którzy trenują i poważnie do tego podchodzą zdecydowanie unikają alkoholu)
a nawet jeśli pije bardzo okazjonalnie to czy alkohol na prezent mu się spodoba?

(nie odradzam ci tego pomysłu, bo mi samej się podoba, ale możesz się upewnić w razie czego)

Edytowane przez ..::anvastra::..
Czas edycji: 2009-09-01 o 18:06
..::anvastra::.. jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-01, 20:43   #4100
Clio033
Przyczajenie

Witam! Wiem, ze te pytania padały setki razy,bo własnie tego dotyczy ten watek, a nie chcialo mi sie czytac 138 stron w kazdym razie ja tez mam problem co kupic ukochanemu z okazji urodzin, rok temu dostal ode mnie album z naszymi wspolnymi zdjeciami, z roznych okazji dostal juz: ksiazke (bo lubi fantasy), skorzany portfel, pasek do garnituru, i teraz nie mam kompletnie pojecia co mu kupic, chce mu sprawic przyjemnosc a nie kupowac cos czego w ogole nie uzyje, albo bedzie sie kurzylo na polce, w glowie zaswital mi pomysl kupienia mu kamerki internetowej-wyjeżdzam teraz z miasta wiec dzieki temu mielibysmy lepszy wizaualny kontakt, ale nie wiem czy to dobry pomysl poradźcie mi cos prosze!
Clio033 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 09:32   #4101
gaga111
Raczkowanie

Wink Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

przypominam że na dzień chłopaka można sprawić takie cudeńko jak gra erotyczna na pewno mu (wam) się spodoba
jakby co to daję linka bo po co przepłacać i zamawiać z netu jak mozna samemu wykonac
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=gra+erotyczna
Stary 2009-09-02, 13:46   #4102
misiskuku
Zadomowienie

tak czytam i czytam bo zbliżaja się imieniny mojego Tż'ta - już wymyśliłam, że dostanie wędkę - ostatnio strasznie mu się spodobało i sam mówił, że musi kupić nową. jego koledzy już mnie zapewnili, że pomogą z wyborem oczywiście, w tajemnicy przed Tżtem.

a na urodziny - kombinowałam, kombinowałam - cóż - Tż uwielbia się śmiać, więc kupiłam bilety na kabarety zaskoczyłam go
Stary 2009-09-02, 21:10   #4103
Isiaczek0140
Przyczajenie

Czytam te wszystkie posty i czytam i nic wymyślec nie potrafię. Mam nadzieję, że wpadniecie na jakiś pomysł, bo mi ich juz brak. Potrzebuje kupić chłopakowi (23lata) prezent na urodziny. Jesteśmy razem ponad 3 lata. Zapytacie czym się nteresuje? Uwielbia samoloty! Przelot samolotem itp. odpada mówię z góry. Dostał już ode mnie:
-poduszkę z moim zdjęciem
poduszkę w kształcie serduszka
kubek z napisem kocham cie
elektryczna szczoteczkę do zebow
pasek
koszulek do bólu
spodenki
album ze zdjęciami
karte pamięci i futerał do aparatu
skarbonke
kosmetyków do wyboru do koloru
i chyba tyle :P Nie wiem co mu mam kupić a zostały mi nie całe dwa tyg. Co do funduszy... chciałaym nie przekroczyć 100 zł ale troszku moge nadszarpnąć budżet. Więc jakies pomysły? Z góry dzieki za pomoc!
Isiaczek0140 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 09:54   #4104
MadameButterfly6
BAN stały

Hej Wam! Ja tez mam problem z doborem prezenty dla TŻta... Mój TŻ konczy za 2 tygodnie 22 lata, interesuja sie komputreami, informatyka i grafika komputerowa, troche tez fotografia... Kupowalam juz mu chyba wszystko: koszulki, koszule, krawat, ksiazki, płyty z muzyką, zegarek, kosmetyki, perfumy, gre erotyczna, bokserki, maskotki, slodycze, plakat, kajdanki z futerkiem itp. Poradzcie mi co moge mu kupic? Nie mam zielonego pojecia, pomozcie mi
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 10:49   #4105
Vampirria
Raczkowanie

Moze wlasnie cos do kompa????np myszke w ksztalcie BMW z reflektorami, albo przezroczysta gumowa klawiature?
Vampirria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 11:20   #4106
MadameButterfly6
BAN stały

Pomysl fajny, tylko ze klawiatura odpada bo ma laptopa, a myszke sobie niedawno kupil malutka i laserowa i jest z niej bardzo zadowolony... Ale dziekuje za rady i prosze dobre duszyczki o wiecej
Stary 2009-09-03, 12:12   #4107
..::anvastra::..
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Pomysl fajny, tylko ze klawiatura odpada bo ma laptopa, a myszke sobie niedawno kupil malutka i laserowa i jest z niej bardzo zadowolony... Ale dziekuje za rady i prosze dobre duszyczki o wiecej
to może podkładkę pod tą myszkę? możesz zamówić np taką z twoim albo waszym wspólnym zdjęciem, albo po prostu wybrać jakąś ciekawą (w kształcie serca, z jakimś fajnym wzorem, grafiką itp)

a ile pieniędzy możesz wydać na prezent??
..::anvastra::.. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 13:14   #4108
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ..::anvastra::.. Pokaż wiadomość
to może podkładkę pod tą myszkę? możesz zamówić np taką z twoim albo waszym wspólnym zdjęciem, albo po prostu wybrać jakąś ciekawą (w kształcie serca, z jakimś fajnym wzorem, grafiką itp)

a ile pieniędzy możesz wydać na prezent??

Podkladke tez juz ma Z nim to tak jest ze jak czegos potrzebuje to od razu to sobie kupuje
Anvastra mysle ze tak do 100 zł to moge wydac Chcialabym zeby to byl prezent nie za mniej niz 50 zl i nie wiecej niz 100 zl.
Stary 2009-09-03, 14:36   #4109
naweelitka
Raczkowanie

To może i ja pomogę:
Jęsli z ubrań to może coś stąd: http://www.jeans-online.pl/levis_sal...er=men&sort=3a

Jeśli komputerowy maniak to może grę komputerową

Lub zafunduj mu masaz w jakimś fajnym miejscu

Może tu znajdziesz inspirację
naweelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 14:41   #4110
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez naweelitka Pokaż wiadomość
To może i ja pomogę:
Jęsli z ubrań to może coś stąd: http://www.jeans-online.pl/levis_sal...er=men&sort=3a

Jeśli komputerowy maniak to może grę komputerową

Lub zafunduj mu masaz w jakimś fajnym miejscu

Może tu znajdziesz inspirację

Wooow jak poprzeceniane koszulki Levisa, dziekuje Koszulke mu juz niby kupowalam i on sobie non stop jakis ciuch kupuje, wiec nie wiem... Tak o grze tez myslalam tlyko nie wiem jaka. Mój TŻ lubi gry strategiczne, ale z drugiej strony lubi tez NFS, Warcrafta, Quake'a lub jakies RPGi.... Nie mam pojecia jaka gre mu wybrac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości