![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: odwieczny problem - co kupic czyli prezent na swieta
Cytat:
![]() Mówisz, masz ![]() 70 punkt na naszej liście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Wiedźma
|
Ja w tym roku zaszalałam. Wydawca mi w końcu zapłacił za ostatnie dwa lata i oto z radości kupiłam mojemu Miłemu wzmacniacz gitarowy. Ma, co prawda wielkiego, lampowego Marshalla, ale w domu się go nie da uzywać.
Do tego Dior Higher, który mu się nieszczególnie podoba, ale sądzę, że w obliczu prezentu nr 1 poświęci się i będzie używał dla mnie. Mój drugi Miły Milusiński dostanie Need For Speed Carbon, kolejnego BoDamana z ładownicą na kulki, encyklopedię motoryzacji, następne sanki (mieliśmy włamanie do piwnicy), dorosłe Monopoly do grania z rodzicamii wieeelką rózgę za brojenie w szkole. Dla mnie też już co-nieco czeka. Poza nowym obiektywem do aparatu, którego zaczęłam używać awansem przed świętami dostanę nową Cywilizację, słownik multimedialny (choć mój mąż nie uważa tego za prezent, tylko narzędzie pracy), puder Lancome i... nie wiem, co jeszcze. Najbliższemu kumplowi kupiłam napinacz do łuku i termofor w kształcie hipcia (boskie sa i kupuję je komu popadnie). Drugiemu "Wojnę światów" Szulkina (wiem, że uwielbia ten film), a trzeciemu scyzoryk, bo zgubił ostatnio. Najbliższa kumpela dostanie kartę pamięci do aparatu. Pozostałych "krewnych i znajomych Królika" obdarowałam dziś (ups - wczoraj) hurtowo przedświątecznymi skarpetkami ze smokiem: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=133254340 Uważam, że to super drobiazg ![]() Powiem Wam szczerze. Ta wyliczanka to jest chwalenie się. Zwykle do ostatniej chwili nie wiem, co kupić, panikuję i robię zakupy w Wigilię do południa klnąc na czym świat stoi. Dziś objechałam spokojnie sklepy, a mąż w tym czasie mył okna ![]()
#543 |
Raczkowanie
|
proszę pomóżcie bo niewiem co kupić chrześniakowi.Chłopiec ma 8 lat i praktycznie wszystko ma -jest rozpieszczanym jedynakiem.Na mikołaja dałam mu pieniądze ,bo wiem ze zawsze cieszył sie ze mógł sam sobie coś kupic ale jak zobaczył pieniądze to zero zadowolenia niewiem czy liczył na wiecej czy na prezent.Teraz przeznaczyłam 100 zł ale kompletnie niewiem co kupic,jak sie go zapytałam co powiedział ze chciałby dostac jakis tor wyscigowy ,pokazał mi go w gazecie ale taki jak on chce kosztuje 250 zł ,na tak drogi prezent to mnie niestac .
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#545 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Za niespełna 15 zeta, bez kosztów przesyłki kupuiłabym jeszcze chętniej... Ale i tak są super ![]()
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#548 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Jak znam realia, to ma to być tor z Hot Wheels i każdy zastępczy z innej firmy będzie rozczarowaniem. Znajdź w sklepie coś tej firmy: są tory w różnych cenach, zestawy samochodów etc. Gra to dobry pomysł (na przykład Need For Speed). Wiecznie żywy koncept to klocki Lego. Nigdy nie jest ich za dużo. No i książka - jakaś typu ciekawe zjawiska, proste wyjaśnienia trudnych problemów, odpowiedzi na głupie pytania etc. Tyle, że nie ma to sensu, jeśli rodzice nie zechcą się razem z dzieckiem tym interesować.
![]() |
#549 |
Rozeznanie
|
Niedługo dzień babci, podbijam więc
![]()
#550 |
Raczkowanie
|
Planujemy Babci kupić jakies fajne etui na komórke
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Przez chwilę pomyślałam, że zaczynamy planować zakupy na przyszłe święta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
![]()
Można też kupić Babci jaką apaszke, wazonik, albo figurke do postawienia. Niejedna Babcia ucieszyła by sie z wlasnoręcznie zrobionej laurki
![]() ![]() ![]() Czekam na Wasze pomysły ![]() Pzdrawiam wszystkie WIZAŻANKI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja babci zazwyczaj kupuję Biovital(lub coś podobnego) ![]() Ostatnio kupiłam radio - bo babcia lubi słuchać radia (nie jest przekonana do telewizji ![]() ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-01-17 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Moja jedna babcia dostanie książkę Steffena Mollera "Polska da się lubić" - bo Steffen to jedna z Jej ostatnich "miłości"
![]() Drugi to Balcerowicz ![]() ![]() Druga zadowoli się kartką z życzeniami ![]() Dziadków już nie mam.
#555 |
BAN stały
|
spam!
3 pkt karne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.