![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co rodzina dostanie od Was pod choinkę?
mama - prawdopodobnie jakiś kosmetyk, cienie do powiek
babcia - kolczyki tata - nie mam pojęcia, pewnie też jakiś kosmetyk, herbatkę bo uwielbia dziadek - ciepłe skarpety brat - nie mam zielonego pojęcia skromnie, ale i portfel w tym roku nie za gruby ![]()
![]() |
#542 |
Przyczajenie
|
No dziewczyny ,co tu tak cicho ?!
![]() Podaję moją ostateczną listę prezentów (wszystkie już sobie leżą w szafce i czekają na święta ![]() Mama : *Kuferek na biżuterię z Apartu *Komplet: naszyjnik i kolczyki, to i to ze ślicznymi perełkami - Apart *Film Bodyguard *Książka Bodyguard *(podobnież) Skórzany portfel *Przywieszkę do kluczy żabkę *Zapewne dokupię jeszcze jakieś słodycze ![]() Tata: *Zestaw 3 sezonów serialu "39 i pół" *Książkę "39 i pół" *Perfumy Diora - Fahrenheit *Butelkę jego ulubionego Whisky *Oczywiście dokupię jeszcze jakieś słodycze ![]() Brat : *3 płyty tupaca *Perfumy Fahrenheit (oczywiście o połowę mniejsze niż tata :P) *JW dokupi się jakieś słodycze ![]() Babci i dziadka na wigilii jednak nie będzie ![]() TŻ : *Nową bransoletkę "pancerkę" ![]() Przyjaciółka: *Conversy , bo jej się mażą od dawna ,a dorwałam aukcję ,na której wylicytowałam śliczne , nowe, oryginalne (converso maniak się kłania ![]() ![]() ![]() I to chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
A ja w ogole nie mam pomyslu...
Mama-pewnie jakies kosmetyki kolorowe+ksiazka Tata- moze jakis dobry alkohol Siostra z mezem- planuja kupno mieszkania,wiec myslalam nad czyms co sie przyda,gdy beda juz na "swoim" ,tymbardziej,ze beda sie urzadzac od podstaw,tylko co...? ![]() Brat z zona- spodziewaja sie dziecka,wiec pomyslalam nad jakimis ubrankami,albo ciekawym poradnikiem dla rodzicow(tymbardziej,ze to ich pierwsze dziecko) co myslicie o tym? Edytowane przez blueania Czas edycji: 2011-11-21 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, pomóóóóóóóóóóóóóóżcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
moja babcia lubi zbierać kapcie. a przeszczęśliwa jest jak dostaje takie góralskie bambosze z owczej wełny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
ja mam "trudna" rodzinke i TZta jesli chodzi o prezenty:/ co roku praktycznie dostaja to samo:/ w tym oczywiscie pomyslow brak, jak zwykle.
a tak ogolnie dobrym pomyslem na prezent moga byc np bony/karty podarunkowe do sklepow, bilety do teatru jesli dana osobe to interesuje, zestaw herbat z dzbanuszkiem/dodatkami do herbaty/pudeleczkiem (w tych sklepach z herbata na wage) lub takie zestawy z kawa dla kawoszy ![]()
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
o
![]() ![]() a bony to rzeczywiście bardzo dobre prezenty, bo jak nie jesteś pewna co komu kupić, to dasz mu bon, a on sobie sam kupi to co potrzebuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Rodzice dostaną kieliszki do szampana, TŻ (nie rodzina) pen drive i toffifee, a z siostrą prezentów sobie nie robimy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
drugiej- jakis ciuch, bo sama sobie nie kupi
![]() |
![]() |
#550 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do brata i jego żony to myślę że zarówno ubranka jak i książka o tej tematyce będą trafione ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#552 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Użyteczność .. hmmm .. tu rzeczywiście się zgodzę ,ponieważ to zależy od osoby . Dlatego też mój pomysł był PROPOZYCJĄ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Zadomowienie
|
Oczywiście wszystko zależy od użytkownika, a ja muszę przyznać rację, że wieszak "ścienny" na ubrania jest przydatny
![]()
![]() |
#554 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam w tym roku dużo pomysłów dla TŻta ale wszystkie raczej że tak powiem z górnej półki
![]() Wiem, że marzy o zegarku, bransoletce takiej srebrnej z oczek wiec jedna z tych rzeczy. Poza tym kupię mu jakąś grę na Xbox Call Of Duty albo Batterfield 3. Wielkie pudło czekoladek Celebrations. Chciałam film najnowszy na dvd planetę małp ale chyba jeszcze nie wypuścili, więc może jakiś sezon fajnego serialu ![]() Moze sweterek z Zary jakiś ![]() MAm dużo wyjątkowo pomysłow tylko kasy tyle nie mam zeby mu kupic cobym chciała. Rodzicom do Polski wyślę prawdopodobnie tylko pierniczki własnej roboty i jakieś bzdurki, a dla siostry jeszcze niewiem, muszę się dowiedzieć na co aktualnie ma 'fazę'. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
DOMator
|
Piszcie, piszcie, może znajdę u was inspirację, bo chciałabym w tym roku kupic prezenty dużo wcześniej częściowo przez internet, bo mam ograniczony czas na chodzenie do sklepach.
Dla siostry planuję perfumy lub torebkę. Mama skórzaną torebkę dostała rok temu, a w tym roku może jakąś bluzkę. Siostrzeniec jakieś zabawki. Narzeczony siostry - może też perfumy? Ogólnie bez wielkiej inwencji, grunt, że wiem jakie zapachy czy fasony każde z nich lubi, więc mam nadzieję, że trafię z wyborem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
jak tam Dziewczyny, kupiłyście już prezenty, czy jeszcze myślicie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Przyczajenie
|
Sistrzeńcowi - sterowaną koparke
Babcio - może jakieś ładne kapelusze zimowe rodzicom - komplet kieliszkow do szampana i wina nad resztą sie zastanawiam:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
bratu kupiłam stolnicę z wałkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zadomowienie
|
Mama - bransoletka lilou (2chłopcy+dziewczyna z grawerem imion dzieci), bieżnik na stół+ kosmetyczka
Tata - kijki narciarskie + ulubiona gorzka czekolada Brat - The Playbook (książka Barneya z HIMYM) Brat - zestaw tytoniów smakowych do shishy + węgielki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
U mnie, już wersja ostateczna:
Mama, tata- płyty CD Siostra- Lilou TŻ- płyta winylowa i koszulka Przyjaciółka- kalendarz i zakolanówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak co roku... ![]() Z Tatą jest największy problem.
![]() |
![]() |
#562 |
Konto usunięte
|
tata- maszyna do szycia, nawigacja
tż- szczoteczka elektryczna do zębów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Wtajemniczenie
|
Mama: bransoletka Beads + MiP
Tato: baardzo ciepła bluza + MiP Brat: zegarek binarny, książka Michio Kaku (jeszcze się nie zdecydowałam jaka) + MiP Siostra1: zestaw figurek świnka Peppa, teczuszka z czterema książeczkami i naklejkami o zwierzątkach + MiP Siostra2: bon do H&M/zawieszki charms + MiP Babcia i dziadek - jeszcze nie mam pomysłu, ale prezenty robię razem z mamą, więc może ona coś wymyśli ciekawego w tym roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
możliwe, że wyjde na głupka, ale co to jest MiP?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
no ja tez wlasnie nie wiem co to
![]() u mnie bedzie mniej wiecej tak: mama: kolczyki + perfumy + slodycze Lindt tata: pizama + nie wiem jeszcze co + slodycze Lindt babcia: sweter + grube rajstopy + slodycze Lindt TZ: koszula/sweter + kosmetyki
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
hahahaha, ahaaaaa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
a masz juz moze upatrzony jakis sklep czy bazarek gdzie mozna dostac jakis fajny swterek dla babci? bo tez mam zamiar sprawic taki prezent
![]()
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
u mnie dośc skromnie bo i kasy ni mo
![]() TŻ: książka Trainspotting + chciałabym koszulkę z wilkiem lub coś o malarstwie Luciana Freuda ale nie wiem czy się uda... mama: chyba termofor z TESCO który sobie upatrzyła ![]() babcia i tata nie wiem, a z siostrą nie robimy sobie prezentów
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2011-12-11 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
MUSEarka
|
Jak co roku wymieniłyśmy się z siostrami swoimi gwiazdkowymi Wishlistami, stąd:
Siostra nr 1 - książka Szwagier - książka Które sobie zamówili. Siostra nr 2 - cień z Inglota, mały żel do dezynfekcji rąk o zapachu mango z Body Shopa [ taa, wspaniały prezent, wiem, ale byłam w TBS i one były takie tanie, że stwierdziłam, że jej dorzucę, bo wiem, że używa takich żeli, ale one śmierdzą alkoholem, a ten pachnie jej ulubionym zapachem z TBS ![]() Mama - prostownica do włosów - zrzuta z siostrami Tato - paczuszkę wybranych przez siebie płyt - też zrzuta z siostrami Siostrzenica nr 1 - kubek niekapek dla niemowlaków Siostrzenica nr 2 - książkę o koniach i jeszcze jakiś drobiazg muszę dokupić I każdy pewnie dostanie jeszcze albo po słodyczu, albo jakimś świątecznym pierdołku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.