|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PREZENTY na ROCZNICE, URODZINY, IMIENINY - pomysły
hej! Poradźcie mi, co kupić na walentynki chłopakowi, z którym NIE JESTEM?
![]()
![]() |
![]() |
#572 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Mam mały problem. 13 maja mam drugą rocznicę z chłopakiem i nie wiem co mam mu dać. On jak zwykle wymyśli coś drogiego a mnie niestety nie stać na takie kosztowne prezenciki. Chciałam coś oryginalnego takiego co nie będzie miał nikt.. Rok temu dostał ode mnie swoje ulubione perfumy. A teraz niestety nie mam weny twórczej. Myślałam coś o naszych wszystkich zdjęciach w albumie liścikach i wgl.. Naprawdę nie mam pomysłu. Pomóżcie mi..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#574 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Mój tata za 3 tygodnie obchodzi 50 urodziny. Razem z siostrą wymyśliłyśmy, aby dać mu wielkie pudło, a w środku zestaw 50-latka. Tylko pytanie co ma być w tym pudle? Chciałabym, żeby to były rzeczy śmieszne. Na pewno włożymy tam album z jego zdjęciami i tak: pierwsze zdjęcie będzie z jego dzieciństwa i pod nim podpis- 50 lat temu, a ostatnie z podpisem- za 50 lat i przerobimy go a staruszka ![]()
![]() |
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Przyczajenie
|
Z moim ukochanym jesteśmy ze sobą już 2lata, przez ten czas oczywiście bylo duzo okazji do obdarowywania się, oto pomysly:
1.Znany już wszystkim album "samoróbka" z naszymi zdjęciami, ważniejszymi przeżyciami(my akurat mieliśmy studniówkę w tym czasie), 100 powodow dla ktorych go kocham, jakies zycznia, a na końcu poprosilam zeby jego przyjaciele i znajomi zrobili sobie każdy po zdjęciu, na którym jest wlasnie dana osoba trzymajaca kartke z napisem -wszystkiego najlepszego-oczywiscie kazdy do kartki dodawal cos swojego, niektorzy cale stroje lub maski, no i te zdjecia powklejalam na koniec albumu.W srodku byly tez jakies wlasnoreczne koperty przyklejone, a w nich jakis liscik, karteczka z buziakiem itp. 2.Na 18 urodziny kupilam mu zegarek, z grubym pasem, bardzo stylowy. 3.Na walentynki kupilam pudelko, a w nim żele intymne, prezerwatywy, seksowne stringi, gumowy cycuszek, czekolada, egzotyczny plyn do kompieli itp.a do pudeleczka dolaczylam karteczke pudelko rozkoszy 4.Zeszyt, jakis nie duzy i praktyczny oczywiscie wlasnorecznie ozdabiany a w nim poradnik zycia, np. kiedy nie bedzie mamy w domu-przepisy na praktyczne dania,porady co do prania ubran, jak obslugiwac pralke i kuchenke itp.Na nieznosna kobiete-jak podchodzic do kobiety itp. a na kazdej stronie tego notesiku kuponik d odciecia z numerkiem, numerek natomiast odnosil sie do pudeleczek z mozliwoscia wykorzystani rozynych uslug(jak niektorzy juz pisali-masaz, sniadanie do lozka, kawa i papieros o zachodzie slonca, wycieczka do lasu, spacer itp.) natomiast zrobilam tez ciasteczka (przepis z internetu) takie jak te chinskie z wrozba, tylko zamiast wrozby moga byc jakies slodkie slowka, cytaty albo wlasnie te "uslugi" 5.upiec ciasto w ksztalcie czegos 6.zapalniczka z grawerem Jak cos jeszcze sobie przypomne to dam znac ![]() pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Raczkowanie
|
Ok, Dziewczyny, akurat dzisiaj musiałam wstukać temat w wyszukiwarce, bo zbliżają się urodziny TŻta. Mam jeden pomysł, ale chciałam poczytać inne.
Anyway, wydaje mi się, że zamysł jest świetny, dlatego dzielę się nim z Wami: W sklepie kupuję ładne pudełeczko na pięć malutkich drobiazgów. Każdy drobiazg odpowiada jednemu zmysłowi. I tak: "Dla Twoich oczu" - moje śliczne/seksowne zdjęcie "Dla Twoich uszu" - płyta z muzyką "Dla Twojego dotyku" - tu, kurka, mam problem. Coś, co każdy lubi dotykać. Myślę o zrobieniu czegoś z modeliny (tak jak w poprzednich postach). W końcu jest miła w dotyku. Np. breloczek do kluczy, do miętoszenia w palcach ![]() "Dla Twoich ust" - coś słodkiego, pysznego, czekoladowego (?) "Dla Twojego noska" - ozdobny słoiczek, puzdereczko z watą spryskaną moimi perfumami. Wszystko zamknięte w tym pudełeczku, w płatkach róż ![]() Jeśli macie jeszcze pomysły, które pasowałyby do mojego przykładu, dajcie znać ![]()
Wychodzę na spacer...codziennie Edytowane przez Corinne1 Czas edycji: 2010-05-31 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczny
![]() ![]() Chciałabym coś niedrogiego, może być własnoręcznie zrobione. Odpadają wszystkie pomysły związane ze zdjęciami (chyba, że będzie to coś bardzo oryginalnego) Albumy i ramki już dostał. TŻ interesuje się lotnictwem. Wyczerpały mi się już wszytskie pomysły ![]() Planuję upiec mu ciasto w kształcie serca i ładnie je ozdobić, ale boję się, że to za mało. Jak macie jakieś pomysły to proszę o pomoc ![]() A ja się podzielę tym, co ja zrobiłam na walentynki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#580 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny potrzebuję pomocy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-08
|
Portrety,karykatury na zamowienie tanio!! Polecam
portrety na zamówienie i inne
W 100% RĘCZNE WYKONANIE, profesjonalnymi materiałami najwyższej jakości gwarantującymi trwałość obrazka: papier fakturowy firmy CANSON,ołówki,kredki bądź węgiel. Wszystko to oprawione w kolorową ramkę (dostepne kolory:różowy,czerwony,ni ebieski,zielony) Projekt i wykonanie obrazka są mojego autorstwa, Jeśli już zdecydowaliby się Państwo, wówczas proszę o przesłanie do mnie meila wraz z imieniem,datą urodzenia dziecka bądź swoje życzenia. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać pod e-mail: orzeszek200@wp.pl bądź GG: 994119 Wykonuję również portrety,karykatury,proje kty. ZAPRASZAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Raczkowanie
|
w sobotę idę na 25 rocznice ślubu rodziców mojego chłopaka i tak się zastanawiam co kupić , mama radzi żeby kupic tylko kwiaty ,a ja sama nie wiem może bym im do kwiatów jeszcze sernik upiekła ? czy to głupi pomysł ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Przyczajenie
|
Według mnie świetnym prezentem na wszelkie okazje jest fotoksiążka. Pod warunkiem, że chcemy go podarować bliskiej osobie (bo warunkiem jest posiadanie parunastu, a nawet parudziesięciu fajnych fotek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Przyczajenie
|
Ja zawsze najbardziej cenie prezenty z własną inicjatywą - np. samodzielnie wykonane zdjęcie w ładnej ramce, jakieś kolaże - zależy, kto co potrafi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: prezenty!!! prezenty!!! prezenty!!!
nie wiem co kupic osobie ktora mi sie podoba
chcialabym aby poczula sie milo nie moze to byc tez prezent do rewaznu chce mu tylko sprawic przyjemnosc na swieta prosze o jakies rady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Przyczajenie
|
Zbliżają się święta, a ja nie wiem co mogłabym dać mojemu lubemu. Odpadają albumy, gdyż nie mamy jeszcze dużo wspólnych zdjęć. Myślałam bardziej o szkicu naszego zdjęcia i jakichś śmiesznych bokserkach. Jak myślicie spodobałoby się to Waszym chłopakom?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Przyczajenie
|
Dot.: prezent
ja ostatnio nakupowałam trochę tak zwanej biżuterii imiennej, czyli takiej robionej na zamówienie, z grawerem, z datą lub innymi cudeńkami. Mamie kupiłam wisiorek z serduszkiem z moim imieniem, żeby miała mnie zawsze przy sobie ;-) A siostrze wisior w kształcie jej imienia. Na chrzciny też coś znalazłam - postać aniołka z imieniem. Jak Was interesują takie banery, to znajdziecie je m.in. na www.bizuteriaimienna.pl - dosyć sporo mają takich produktów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, za chwile poprawie.
Edytowane przez Tosa Czas edycji: 2011-01-01 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Raczkowanie
|
Niedługo są 50-te urodziny mojego taty. Mam do dyspozycji ok. 200-300 zł po złożeniu się z braćmi. Chcielibyśmy wybrać coś specjalnego, ale nie wiemy co -.- Książki i filmy raczej odpadają, to kupujemy ze zwykłych okazji.
Problem też w tym, że on nie ma zbyt wielu zainteresowań, większość czasu pracuje. W wolnym czasie jeździ na rowerze albo strzela ze strzelby, ale nie wiem, co moglibyśmy mu dać w związku z tym : O proszę, pomóżcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Przyczajenie
|
5 rocznica:)
Witam
![]() Ja rowniez mam problem co kupic mojemu chlopakowi tzn juz narzeczonemu (od 6mies ![]() ![]() ![]() Wiec co proponujecie dziewczyny?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Przyczajenie
|
Dot.: 5 rocznica:)
Hey, mam dla Was ciekawą propozycję zrobienia niezłego prezentu osobie bliskiej jak i nie tylko
![]() http://allegro.pl/hit-niesamowita-ko...708953439.html Widziałam to raz u koleżanki i nie powiem, zrobiło to na mnie ogromne wrażenie. Sposób rozkładania, kombinowania był genialny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, niebawem zbliża się moja I rocznica z M. i poszukuje prezentu. Myślałam o łańcuszku, dosyć "lekkim" a nie jakimś "kajdanem", do którego dokupiłabym zawieszkę, ale to właśnie z nią mam największy problem. Jaką? Pomożcie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Na I- ej blaszce bylo napisane Jego dane typu imie, nazwisko, data urodzenia oraz grypa krwi, a na drugiej jakis ladny- romantyczny (nie dlugi) tekst, date wypowiedzenia TAK ![]() ![]() A jezeli chciala bys zawieszki to moze znajdziesz cos tutaj : http://www.silverado.pl/ZAWIESZKI,k106.html Podam aukcje z ktorej ja zamawialam i jestem bardzo zadowolona oraz polecam ![]() http://allegro.pl/niesmiertelniki-ni...782506841.html Edytowane przez Aniula1812 Czas edycji: 2011-08-25 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Przyczajenie
|
Właśnie kupiłam łańcuszek i jestem z niego zadowolona. Nawet sam bez zawieszki ładnie wygląda, ale jednak brakuje tego szczegółu. Ktoś podpowiedział mi żeby kupić znak zodiaku, tylko nie wiem czy to dla chłopaka dobry pomysł?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Przyczajenie
|
Widzialam ze nosza niektorzy znaki zodiaku ale moze sprobuj poszukac jeszcze
![]() ![]() http://www.mojos.pl/Zawieszka_meska_...tnej-1731.html http://meskabizuteria.pl/zawieszki_d...3,53,2526.html http://meskabizuteria.pl/naszyjnik_d...t,53,1858.html http://meskabizuteria.pl/na_prezent_nl041,53,2093.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Ja na pierwsza rocznice zrobilam mojemu woreczek z przyszyta karteczka "12powodów dla których cię kocham na 12miesiac bycia razem" no i do środka wsadzilam 12karteczek. Otworzyl dopiero w domu i dzwonil do mnie i palakal
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Przyczajenie
|
Bardzo mi sie podoba ten pomysl z koszulka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
No ja mam dopiero za miesiac ale chce znalezc jakas w miare tania ale firmowa i fajna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Przyczajenie
|
Bardzo dobrym prezentem jest koszulka informująca o jakimś wydarzeniu np gdy jesteśmy w ciąży koszulka będę mamą http://allegro.pl/koszulki-ciazowe-z...782187054.html
Gdy jest rocznica koszulka to już pierwszy szczęśliwy rok za nami. Zachwyt ze strony drugiej osoby gwarantowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Rozeznanie
|
dziewczyny pomóżcie !! co można kupić chłopakowi na 18!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.